38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Defnecim canim seni cok iyi anliyorum. Simdi sana ne kadar uzulme desem de uzuleceksin biliyorum. Ben ne yapiyordum biliyormusun, 3 gun acimi doya doya tasiyordum. Bagira bagira hungur hungur agladim. Ama sonra gecti diyip unutmaya basliyordum. Simdi uzul ama 3 gun sonra unut ve bir dahaki icin moral ve enerji depola. Ben senin yasini unuttum kacti. Bu kadar umutsuz olma. Annem bana Seda Sayani ornek gosteriyor. 48 yasinda galiba ve hamileymis. Pes etmeyecegiz bizim onlardan bir eksigimiz yok. Lutfen kendine iyi bak.
Araycim senin icin de dua ediyorum, haberlerini bekliyorum
Kalin saglicakla

HERSEY BITTI KIZLAR MALESEF((kan testı yaptırdım negatıf((bılıyorudm ama yınede umutlandım nedense..dememkkı ıdrar tetsı sonuc verıyor bır skeılde...cok uzgunum

defne lütfen çok üzülüpte kendini yıpratma. henüz hiç bir şey bitmiş değil. şimdi biraz dinlenme zamanı ve lütfen kendini de fazla dinleme mutlu olduğun şeyleri yapmaya bak. asla kendini diğer şeylerden insanlardan soyutlama kalabalık içinde olman en iy ilaçtır şu an senin için.
yeni bir başlangıç yapacaksın ve bu sefer umarım her şey yolunda gidecek. sana üzülme diyemem elbetteki umutla beklediğin şey olmayınca üzülüyor insan ama kendii fazla yıpratma.bir kaç gün sonra diğer tedavi zamanı bir an önce gelse de umutla yine beklesem diyeceksin. ne gelirse allahtan. dualarım senin ve senin gibi olanlarla.
kendine iyi bak.

defne cim inan çok üzüldüm,,,,hatırladığım kadarıyla eski doktordan da memnun değildin sen !.......zor arkadaşım şuan hissettiklerine diyecek hiçbirşey bulamıyorum sözlerinle beni suçlu hissettiriyorsun '''kendini rahat hissetmiyorsan,doktorunu değiştir diye ,ben sana çok destek olmuştum'''kendimi kötü hissettirdin,,,,ama senin doktorunla elektiriğin tedavin için çok önemliydi,,,yanlışmı yaptım arkadaşım????:çok üzgünüm:,,,,ama ben sana yine yılmak yok diyorum,,,,hiçbir zaman ,,,,kendini ne olur biran evvel topla zaman alehimize işliyor canımmmm,,,ahhhh sen beni şimdi bir görsen ne kadar samimi olduğumu anlardın,,,,,,ÇOK ÜZÜLDÜMMM ÇOKKKKKKsenağlama

Araycım bence hiç evde test yapıpta moralini bozma stres yapma. bu kadar sabretmişsin. 2 gün daha mı bekleyemiyeceksin. sadece dua et canım. bence sen hamilesin adet kanaması olmadığına göre kesin tutunma kanaması bu. bilki bebişlerin sıkı sıkı tutunmak için yer açıyor kendine . lütfen öyle düşün stresin seni ele geçirmesine izin verme. iyi düşünki sonuç iyi olsun. evet bende zor günler geçirdim. ama nedense pekte sevinememiştim ve stres yaptım çok fazla.
lütfen canım o minik bebişler için hep pozitif ol.ve pazartesiyi bekle.

canim roniyacim sagolasin:)belkide gunlerdir test yapmanin iyi bir yonunu yasiyorum yani hani depremin siddetini azaltan artci sarsintilar vardirya gunlerdir zaten onun gibi azar azar uzulmustum bugun bekledigim sonuctu ..ama yinede cok kotu oldum artik buay dinlenip martta tekrar deneyeceim..sizler ne kadar ara veriyorsunuz?nekadar zaman gecmeli ?

canim sagolasin:)bugun eger dusuk sagliksiz bir deger cikacaksa yada sonradan kaybedecekse hic olmasin diye dua ettim o turlusunude yasadim o dahada yipratici...insallah hepimiz 2009 da anne oluruz cok dua ediyorum hepimize inanin..hatta yakinlarda bir dua adak merkezi falan bulsam hepimizin adini yazip gidecegim inanin:)

monetacim gunlerdir ilk defa senin yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu biliyormusun?beni cok duygulandirdin...senin tum kizlarin hepinizin samimiyetinden okadareminimki cunku bende sizler icin ayni hisleri tasiyorum..tedavim dugun bayram gibi gecti (son 12 gun disinda )cunku sizlerle paylastim bana guc verdiniz..ben doktorumdan hala cok memnunum..bazi gercekler var ne yazikki bunun doktorlarla ilgisi yok ilk gittigimmerkez tr bir numarasiydi ama her gidisimde tuylerim diken diken oluyordu geriliyordum tek bir duygu yoktu..zaten yarimbiraktim biliyorsun...hem sen bana hep iyi yonde yardimci oldun...destek oldun...kismetimizde varsa olacak ..hersey allahtan ...

CANIIMMMMMM,,,kurban olurum senin gözyaşına biliyorum bunu okurkende gözyaşı dökeceksin,,,cannn DEVAMMMMM çünkü senin gül yüzlü bir oğlun olucak,,,,,ne bileyim öyle bir an hissetmiştim,,,,bebito içinde aynı duygulardaydım,,,bazen şüphe ettim kendimden,,,,,,kızım hata yapıyorsun !....insanları boşyere ümitlendirme diye!..........salak bir düşünce HEPSİ ama ben kalbin yönlendirdiğinede inanırım hemde çokkkkkkkk,,,,,,,ve aşkım şunu söyleyim ,,,,biraz gayret biraz gayrettttttttt oğlannnnnn,,,,gücünü topla cannn,,,gücünü topla ,,,,zor biliyorum,,,ama meyvesi güzel:teselli::teselli:

canim benim insallah :)))aminnnnnn bunu bana birkac kisi daha soyledi biliyormusun?:)cok ilginc ama ben cok beyaz tenliyim yuvarlak bir yuz yapim var siyah saclarim var hani oglan anneye benzerya ayri zamanlarda ikiteyze bana sana benzeyen gulgoncasi gibi beyaz bir oglun olacak dediler banada cok komik geldi ay teyze oglan cocugu cicek gibi olmasin gibi salakca laflar etmistim:))insallah icine dogan olur...bugun gercekten kotuyum hala annemdeyiz yarin evimize donecegiz bu surec biraz kotu olacak ...evden ne umutlarla ayrilmistik elimde degil bunlar aklimiza gelecek ...ama zaten cok seyler yasadim cok seye sabrettim guclu olmaya olanlari kabullenmeye aliskinim sanirim..neyse artik yeni bir sayfa ve hep birlikte yeni tedavilere yelken acacgiz ..kismetse martta yine deneyecegim...ama bu seferkinde yanlis olan neydi?neyi degistirmeliyim?neyi arastirmaliyim?yada bu olaylarin dogal seyrimi hic bilmiyorum(

sadece sahip olmak için gücün ve isteğin olsun:1hug:kaydirigubbakcemile5

evine yeni umutlarınla,,,,,,dön ,,,,ne olur biz cadılar hırsımızı en yakınımızdan KOCAMIZDAN alıyoruz,,,,,sakin ol,,,bunlar hep deneyim,,,,,senin için benim için bu böyle,,,,,,,ısrarcı,istekli ve olabileceğine İNANÇLI olarak eve dön ,,,,,yola devam,,,,,,

DİLAAAAREEMMMMMMMMM
KIZ cadı nerdesinnnnn??????seni çok özlüyorum ben:çok üzgünüm:yaaaaaa,,,,,,,
yuvana dön ne olurrrrrrrr,,,,,vallam billam seni ve zilloşu çok seviyorummmmm:Saruboceq:delikafadulden

DİLAAAAREEMMMMMMMMM
KIZ cadı nerdesinnnnn??????seni çok özlüyorum ben:çok üzgünüm:yaaaaaa,,,,,,,
yuvana dön ne olurrrrrrrr,,,,,vallam billam seni ve zilloşu çok seviyorummmmm:Saruboceq:delikafadulden

Yettim canummm.Ama yoksun sen:çok üzgünüm:

HERSEY BITTI KIZLAR MALESEF((kan testı yaptırdım negatıf((bılıyorudm ama yınede umutlandım nedense..dememkkı ıdrar tetsı sonuc verıyor bır skeılde...cok uzgunum

Bu bir adımdı seni bebeklerine yaklastıran,düsünsene defnecim kocaman bir adımdı.Bu adımla esigi gecebilirdin ama olmadı.Olsun; esik bir adım degil,iki adım uzagındaymıs.Yanlıs hesap Bagdattan dönermis.Hadi at su son adımı da al bebelerini koynuna.Son denemen olacak,burdan mart ayında hep beraber zafer sarhosluguyla sımara sımara konusucaz.Aman defnecim diycez,uzanma yükseklere,egilme fazla,bol protein al,bebislerine iyi bak diycez,kolay olmadı onlara ulasman diycez.Bekle canım,mutluluk yakın.:teselli:

defne o pişk kremi hiç iyi değil xx kullan o daha iyi ,,,,,,,,,benim bebişlere çok iyi geldi,,,,,,,,tavsiye ederim bak dilaremde kızına onu kullanıyor,,,oğlan çok yaramazlık yapıyor değilmi????????
defneeee kendine gel yola devam biz bu muhabbeti yapıcaz çünkü:1hug:

defneeee
şimdi neden ??niçin????nasıl????niye????zamanı ,,,,,,,,arkadaşım araştırıyoruz !.........hep beraber,,,:teselli:iiicanııımmmm aynı gemideyiz,,,,,,bu sulardan nasıl çıkarızzzzz,,,derdimiz BUUUUU,
O VELETLER BİZE GELMEK ZORUNDAklava:

sonunda rüyam gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm.ama sonuç 52.bunuda üzülüyorum.yoksa kimyasal bir gebelik mi

Araycımmmm hadi gözünnn aydınnn...inşallah değerlerin en kısa zamanda yükselir..olumlu düşün ki olumlu olsun...moralini yüksek tutman çok önemli.
Tekrar hayırlı olsun.

sonunda rüyam gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm.ama sonuç 52.bunuda üzülüyorum.yoksa kimyasal bir gebelik mi

canımmmmm,,,candan kutluyorum seni,kaydirigubbakcemile5,,,inş kucağınada alırsın yavrunu,,,,,,,,canım düşük rakama kilitlenme bazılarının birden fırlıyor biliyorsun,,,,,,,sonunda muradına erdin allah tamamına erdirsin:CüvCüv:,,,,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…