38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım bu mesajını daha yeni gördüm,,,,,tüp aşılamaya göre daha kesin çözüm aşılamayı ben zaman kaybı olarak görüyorum,,,,,5 tüp ün 2 si boş dedik(yer olarak)sonrakileride ,,,deneme yanılma yapılmış sen önemli olan bundan sonrasında bilgi donanımın olsun kendi sperminizden ve yumurtalarınızdan bilginiz olsun,,,,yapacağın çok basit erkekler için semen analiz yapılıyor bunun kadınlar için olanıda var hücreleri incelettir,,,,maddi olarak belki biraz harcarsın özel laboratuvarlar var çok iyi,,,,kendi isteğin üzerine yaptırırsın (hastanelerde problem çıkarıyorlar biraz)
tüpe girdiğin zaman belli başlı bazı incelemeler var yapılıyor ama burda kendinizi tüp stresinde uzak olarak ve detaylı sorun arayacaksınız araştıracaksın,,,
sadece buna odaklan şimdi umutsuzluğa değil

o dediklerinin hepsi yapıldı arkadaşım hepsi temiz çıktı bundan dolayı herkes şaşıyo
hem kanda hem hormonlarda sorun yok eşimle ikimiz genetik baktırdık bütün kromozom
dizilişleri normal yani bi anormallik yok rahim içi laproskopi histereskopi yapılarak bir değil iki kez bakıldı gayet iyi...her denemede onüç on yedi arası yumurta yeterli sperm ...on ve üstü birinci kalite embriyo ..doktorlarda bu duruma şaşıyo canım..yurt dışında bile test yaptırdık
bağışıklık testleri doktorum sevinerek aradı onlarda temiz diye...işte bu takdiri ilahi denen durum rabbim zamanı gelince verecek ben inanıyorum bizlere de sabretmek kalıyor ...

verdiğim moreller için sağol arkadaşım zaten diyetin yanında doktorum senin yazdığın bitkiselleri çay olarak verdi içiyorum antioksidanlarımız var e vitamini eşimle bana
keçi boynuzunu yerinden getirttim içiriyorum..bide sperm kalitesini artırıcı ilaçlar var kullanıyoruz
bu yolda ümit eden herkes meyvesini alır inşallah

canım ya bu kadr evreden sonra sende ne maddi nede manevi güç kalmıştır çok zor ama üzülme allah bi gün seninde yüzünü güldürür canım sen dua et yetrki yılma sende anne olacaksın bizlerde bizimde dualarımız kabul olacak ben 1 defa aşılama yaptırdım benim hormonlarım tüksek çıkıyor menopoza yakalaşmışım yumurta hiç yok dedi d tüp bebek yapmam gerekiyormuş ama maddi imaknsızlıktan onu yaptıramıyoruz yaşımda geçiyor 39 yaşındayım mayısta 40 a gircem çok üzülüyorum hepimizde aynı üzüntü bebek sahibi olamamak senin sorununda yokmuş ama neden olmuyorki oda allahtan izin vermeyince oda olmuyor bigün senden hamileyim yazısını okuyacağız görürsün bak sen umutlu ol yeterki tamammı canım:teselli:

arkadaşlar ben bittim dün akşam belim çok agrıdı baktım ki hafif bir kanama .çok agladım .şimdi bile aglıyorum yazarken benim buraya kadarmış.daha fazla yazamıyacam.çok kötüyüm.

araycım TUTUNMA KNAMASIDIR belki hemen panik yapma.bence bu olumlu br gelişmee

nilencim şöyle düşün hiç yumurta ve sperm olmasaydı.çok şükür ki sende var.allahın ol dediği zaman oluyor.benim yaşım 33 ama yumurtalarım çok az dı.çok araştırma yapmış biri olarak söylyorum.herşey hikaye.hormon değerleri yumi sayısı herşey olacağına varıyor

BU BENİM KADERİMMİŞ deyip teslimiyetten yana değilim kızlar,,,,allahu teala bile ÇABALAYIN diyor,,,,,,bu kaderci zihniyeti ben gericilik olarak değerlendiriyorum ister bana kızın ister kızmayın,,,insanlar doğduğunda alnına sadece ölüm tarihi çakılıyor,,,,,,,,yapıcağın tercihleri doğru veya yanlış sana bırakılıyor,,,,,bu konuda her yönden tartışırım ve haklıda çıkarım ,,,,,allah bizleri çile çekelim diye yaratmadı allah adaletsiz değil,,,biri gününü gün ederken diğeri güllük gülistanlık yaşasın,,,,,,,sadece tercihlerinize ve seçimlerinize dikkat edin,,,,,,,,,,,

çok haklısın elif su rabbim senin benim bekleyen tüm kardeşlerimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla
sevi 35 sende dua et kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş rabbim yeni kapılar açsın maddi güç versin yoktan yaratsın o ol desin olsun şu cuma saati sana çok dua ediyorum

DİLAREEEEMMMMMM!.........cannnn,,,,senle hiç karşılaşamıyoruz ,,,,ben çok büyük temizliğe soyundum,,,,malum gün yaklaşıyor evi düzene sokmaya çalışıyorum,,,ondan sonrada yardımcı alırım herhalde,,,,,,,,,,,sen ve zilloş aklımdasınız öp-mıncıkla benim yerime söyle ona bizim meleklerimiz gelsin artık,,,,,,,,yerimseniben

monetacım haklısın biz yerimizde oturalım bi şey yapmayalım demiyoruzki arkadaşım tıbbın
her imkanından faydalanalım araştıralım mücadelemizi sonuna kadar verelim ama duayı da elden bırakmayalım diyoruz..bakarsınız bizimkiler süpriz yapar kendi gelir

arkadaşlar ben bittim dün akşam belim çok agrıdı baktım ki hafif bir kanama .çok agladım .şimdi bile aglıyorum yazarken benim buraya kadarmış.daha fazla yazamıyacam.çok kötüyüm.
canım evet nılenın yazdıgı cok dogru oldugun ıgneler adet olmanı engellıyor belkıde tutunma kanamasıdır hemen kan testı yaptır bosuna harab etme kendını ..

canım ya allah dualarımızı kabul eder inşallah senin benim ve hepimizin inanki yazdıklarını okuyunca çok duygulandım sen ne güzel bir insansın alllah seninde yüzünü güldürür inşallah canım ben bugün dua edemedim çünkü adetliyim ama adetim bitince dua edeceğim zaten hep ediyorum hepimiz için bizi bebişlerimize kavuştursun diye :1hug:

Seni her gectigimiz gün daha cooook seviyorum:asigim:Sana kolay gelsin canımmm.Seni sevmekle ne kadar dogru karar verdigimin de farkındalıgıyla seni kadere teslim olmayıp yolunu cizmeye ugrasan azize ilan ediyorumma.s.

Araycımmmm,benim de 11. gün kanamam oldu,hem de aynı adet baslangıcı gibi.Belim de agrıdı,karnım da.Ben de markete gidip salata malzemesi yogurt ve ped aldım.Yogurt ve salata bir sonraki denemeye kadar kilo verebilmek icin yapacagım diyette kullanılacaktı,pedi tahmin edersinGitmisken market bitisigindeki laboratuara kan verdim ki dr.um mutlaka adet görsen de yaptır demisti.Ama ne pedi ne de salatayı kullandım.Umarım sen de bebegine buraya yazdıgın mesajı ve akabinde verdigin müjdeyi güzel bir hikaye olarak anlatırsın.:teselli:

Seni her gectigimiz gün daha cooook seviyorum:asigim:Sana kolay gelsin canımmm.Seni sevmekle ne kadar dogru karar verdigimin de farkındalıgıyla seni kadere teslim olmayıp yolunu cizmeye ugrasan azize ilan ediyorumma.s.

bende seni çok seviyorum,,,bir insanla elektriğimin bu kadar uyması,,,,,,,nadir dir,,

selam arkadaşlar bende 40 yaşıma bastım, haftaya tedavim başlıyo kısmetse, inşallah isteyen herkese nasip olur annelik:)

selam arkadaşlar bende 40 yaşıma bastım, haftaya tedavim başlıyo kısmetse, inşallah isteyen herkese nasip olur annelik:)

hoşgeldin çıtırların arasına,,,,,,,40 neymiş,,,daha uzun yıllarımız var,,,çocuk büyüteceğiz daha,,,,,,,,,,tedavin hayırlı olsun canım benimkide büyük ihtimalle haftaya başlıyacak,,,,,regl bekliyorum,,,,,nerde yaptırıyorsun?daha evvel denemen oldumu?sebebiniz ne???,,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…