birde şunu atlamışım ben 8 aşılama 5 tüp sonucu hiç gebelik elde edemedim sadece donma çözmelerin birinde 2 gün günüm geçti kahverengi lekelenmeylede iki gün durdu
ama cesaret edip test yaptıramadım..hafif gebelik belirtileri yaşadım ağızda metal tadı falan..
doktor kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin dedi..tabi adına gebelik denirse... buna bile
sevineceğim
verdiğim moreller için sağol arkadaşım zaten diyetin yanında doktorum senin yazdığın bitkiselleri çay olarak verdi içiyorum antioksidanlarımız var e vitamini eşimle bana
keçi boynuzunu yerinden getirttim içiriyorum..bide sperm kalitesini artırıcı ilaçlar var kullanıyoruz
bu yolda ümit eden herkes meyvesini alır inşallah
arkadaşlar ben bittim dün akşam belim çok agrıdı baktım ki hafif bir kanama .çok agladım .şimdi bile aglıyorum yazarken benim buraya kadarmış.daha fazla yazamıyacam.çok kötüyüm.
o dediklerinin hepsi yapıldı arkadaşım hepsi temiz çıktı bundan dolayı herkes şaşıyo
hem kanda hem hormonlarda sorun yok eşimle ikimiz genetik baktırdık bütün kromozom
dizilişleri normal yani bi anormallik yok rahim içi laproskopi histereskopi yapılarak bir değil iki kez bakıldı gayet iyi...her denemede onüç on yedi arası yumurta yeterli sperm ...on ve üstü birinci kalite embriyo ..doktorlarda bu duruma şaşıyo canım..yurt dışında bile test yaptırdık
bağışıklık testleri doktorum sevinerek aradı onlarda temiz diye...işte bu takdiri ilahi denen durum rabbim zamanı gelince verecek ben inanıyorum bizlere de sabretmek kalıyor ...
canım evet nılenın yazdıgı cok dogru oldugun ıgneler adet olmanı engellıyor belkıde tutunma kanamasıdır hemen kan testı yaptır bosuna harab etme kendını ..arkadaşlar ben bittim dün akşam belim çok agrıdı baktım ki hafif bir kanama .çok agladım .şimdi bile aglıyorum yazarken benim buraya kadarmış.daha fazla yazamıyacam.çok kötüyüm.
çok haklısın elif su rabbim senin benim bekleyen tüm kardeşlerimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla
sevi 35 sende dua et kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş rabbim yeni kapılar açsın maddi güç versin yoktan yaratsın o ol desin olsun şu cuma saati sana çok dua ediyorum
DİLAREEEEMMMMMM!.........cannnn,,,,senle hiç karşılaşamıyoruz ,,,,ben çok büyük temizliğe soyundum,,,,malum gün yaklaşıyor evi düzene sokmaya çalışıyorum,,,ondan sonrada yardımcı alırım herhalde,,,,,,,,,,,sen ve zilloş aklımdasınız öp-mıncıkla benim yerime söyle ona bizim meleklerimiz gelsin artık,,,,,,,,yerimseniben
arkadaşlar ben bittim dün akşam belim çok agrıdı baktım ki hafif bir kanama .çok agladım .şimdi bile aglıyorum yazarken benim buraya kadarmış.daha fazla yazamıyacam.çok kötüyüm.
Seni her gectigimiz gün daha cooook seviyorum:asigim:Sana kolay gelsin canımmm.Seni sevmekle ne kadar dogru karar verdigimin de farkındalıgıyla seni kadere teslim olmayıp yolunu cizmeye ugrasan azize ilan ediyorumma.s.
bende seni çok seviyorum,,,bir insanla elektriğimin bu kadar uyması,,,,,,,nadir dir,,
Carptı ayol elektrigin beni.delikafadulden
trafo gibiyim değilmi?sositososito
selam arkadaşlar bende 40 yaşıma bastım, haftaya tedavim başlıyo kısmetse, inşallah isteyen herkese nasip olur annelik:)