38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canlarım nilen.moneta elifsu.defne dilarem sevi.roniyam bana manevi destek ve moral veren bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim.kanamam durdu.inşallah olumlu sonucu alırım .ama bel ve adet agrıları ara ara devam ediyor.kendimi biraz toparladım.igne yapmak için hazırlanıyordum dışarı çıkacaktık.birden kan görünce asıl kan beynime çıkmış gibi oldum.o panikle igneye gittim .bana kalsa igneyede gitmezdim.her şey bitti diye.ama hemşire bana aşılamamı tüp bebek mi diye sorunca tahmin edersiniz ruh halimi.bogazım dügümledi aglamamak için zor tuttum kendimi kısa bir açıklama yapıp çıktım.eve geldigimde gözyaşlarına boguldum iyi.ki sizler varsınız.

araycım inana çok üzüldüm. belkide tutunma kanamasıdır canım. kaç kişide okuduysam kanama geçirenlerde tutunma daha iyi olmuş. umarım seninkide öyledir.
test yaptırmadan hemen üzülüpte kendini yıpratma.

araycım inana çok üzüldüm. belkide tutunma kanamasıdır canım. kaç kişide okuduysam kanama geçirenlerde tutunma daha iyi olmuş. umarım seninkide öyledir.
test yaptırmadan hemen üzülüpte kendini yıpratma.

sagol canım. sende üzüntülü günler geçirdin .inşallah seninde ikinci denemende bebişlerine kavuşursun.iyi araştır öyle karar ver.test günüm pazertesi öncesi yaparsam yine üzülebilirim.ama artık pazara da idrarda varsa çıkması gerekir diye düşünüyorum.bakalım hayırlısı neyse o olsun.kendine iyi bak

Aarycim lutfen sonuc ne olursa olsun uzulme. Ama hamilelik gelistiginde kanama olmaz diye bir sey yok, simdiden aklina kotu seyleri getirme lutfen, hep umutlu ol. Senin icin cok dua ediyorum.
Toplanti icin baska bir sehirdeyim simdi cok sik giremiyorum nete ama her firsatta sizleri merak ettigim icin girip okuyorum. Umarim hepinizin guzel haberlerini alirim. Sevgiler

araycım inşallah bu kanama tutunma kanaması 5 kez tüp tedavisi geçirdim hiçbirinde kanamada olmadı hamilelikte...hep senin gibi test gününe yakın kanama geçirenlerin
gebeliği gerçekleşti..ilk kanı gördüğün anki duygularını okdar iyi anlıyorumki ben de son denemede arkadaşın evindeydim..evin içi insan dolu..sonrasını anlatamıyorum zaten boşver
hepsi birgün geçecek..sen şimdi sınıf atladın darısı bizlere..yat dinlen bol bol dua et..bide sen şimdi lavobonun yolundan ayrılamıyosundur...elinde bi peçete ince ince mikroskobik
gözlemler yapıyosundur lekelenme varmı diye ...kendini de çok dinleme ..hadi bakalım son 24 saat ..sevincini yüreğimizde hissedeceğiz..mutlu haberi alınca bizi unutma

canlarım nilen.moneta elifsu.defne dilarem sevi.roniyam bana manevi destek ve moral veren bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim.kanamam durdu.inşallah olumlu sonucu alırım .ama bel ve adet agrıları ara ara devam ediyor.kendimi biraz toparladım.igne yapmak için hazırlanıyordum dışarı çıkacaktık.birden kan görünce asıl kan beynime çıkmış gibi oldum.o panikle igneye gittim .bana kalsa igneyede gitmezdim.her şey bitti diye.ama hemşire bana aşılamamı tüp bebek mi diye sorunca tahmin edersiniz ruh halimi.bogazım dügümledi aglamamak için zor tuttum kendimi kısa bir açıklama yapıp çıktım.eve geldigimde gözyaşlarına boguldum iyi.ki sizler varsınız.

aray cım her zaman desteklerimiz olacak birbirimize İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ,,,,,arkadaşların ortak görüşlerine bende katılıyorum,,,,büyük ihtimalle tutunma kanamasıdır,,,birde çoğul gebeliklerde duymuştum,,,,,,büyük gün PAZARTESİ ve sen testten sonra burda H A M İ L E Y İ MMMMMM diye sevinç nidaları atacaksın,,,,,,kesinlikle şuan yapman gereken sakin ve relax durmandır:teselli:

HERSEY BITTI KIZLAR MALESEF:KK43:((kan testı yaptırdım negatıf:KK43:((bılıyorudm ama yınede umutlandım nedense..dememkkı ıdrar tetsı sonuc verıyor bır skeılde...cok uzgunum

kendini çok yıpratma sağlığın iyi olsun çocukta olur.pes etmek yok yola devam.onun için güçlü ol.

defnecim seni çok iyi anlıyorum tam 4 defa yaşadım yaşadıklarını.ve gidip ameliyat masasına yattım hiç kolay değildi.ama sabır çok önemli lütfen sabret ve şu gününe şüret.herşey birgünyoluna girecek.bu süreci en az zaiyatla atlatmak lazım.

canımcım allah sabrını veriyor ...ama şu an çok kötüsün biliyorum..olumsuz tedavilerin sonunda insan dayak yemiş gibi oluyor .. bez reklamlarına bile ağlar oluyosun ..acın çok taze yaran iyileşince silkelenip ayağa kalkacağız..tedavide neler yapıldı veya yapılmadı sorgulayarak herzamankinden daha güçlü başlayacağız...ne yapalım yenilen pehlivan güreşe
doymazmış..ben üç kilo verdim 7 kilo daha verince 6. deneme için kolları sıvayacağım...
ne olur kendini çok üzme...

defnecim seni çok iyi anlıyorum tam 4 defa yaşadım yaşadıklarını.ve gidip ameliyat masasına yattım hiç kolay değildi.ama sabır çok önemli lütfen sabret ve şu gününe şüret.herşey birgünyoluna girecek.bu süreci en az zaiyatla atlatmak lazım.
canım ınankı yas sorunum olmasa bebegıme kavusana kadar devam edecegım..sımödı doktorla konustum yas sorunu yuzunden zaten cok sansım olmadııgnı soyledı nasıl bır acıklama bu?yanı rahım hanı yaslanmıyordu ?tek carenın sonuna kadar denemek oldugunu soyledı..mart ayında tekrar deneyecgım...ama gercekten umudum pek yok:KK43:

defnecim çok üzüldüm.şu anki içinde bulunduğun psikolojini çok iyi anlıyorum.üzülme demek bizim için kolay ama gel gör ki insan kendine söz geçiremiyor.bu üzülme sürecini de atlatacaksın.geçecek.her şeyin ilacı zaman kendini toparladıktan sonra ikinciye çok daha ince eleyerek tutmamasının sebeplerini iyi araştırarak başlayarak zoru başaracaksın ben buna inanıyorum.

Son düzenleme:
canım ınankı yas sorunum olmasa bebegıme kavusana kadar devam edecegım..sımödı doktorla konustum yas sorunu yuzunden zaten cok sansım olmadııgnı soyledı nasıl bır acıklama bu?yanı rahım hanı yaslanmıyordu ?tek carenın sonuna kadar denemek oldugunu soyledı..mart ayında tekrar deneyecgım...ama gercekten umudum pek yok:KK43:

caım benim yaşım 33tü doktor banada aynı şeyleri söyledi.yumurtalıklar yaşıtlarıa göre zayf ,yumurtalarınçok şanslı değil,yumi sayısı az vb.........ama bunlar boş şeyler inan bana sen doktorları boşver yola devam biri tutacak.

defne o doktor saçmalamış.kendileri sebebini bulamadıkları zaman bu açıklamaların ardına saklanıyorlar.ben senden daha yaşça büyüğüm.ben tüp bebek denenmek için telefonla doktorumla görüşüyordum 42 deyince çok zor demiş canımı çok sıkmıştı ama muayene edince dediklerini yuttu.sen doktorunu ve merkezini de bir gözden geçir.ben ikincide başka bir doktora gittim tabiki

ne olursun olumsuz olma en azından hamile kalabiliyorsun...zaten bu tedaviyi belli arlıklarla
sık sık deneyen hastalar başarıyı yakalıyor önceki mesajlarına göz attım alanında uzman
yere gidiyorsun ..sen eczacısın bir nevi sağlık sektörünün içindesin bu konuları daha iyi bilirsin....sağlıkla kal

canımcım allah sabrını veriyor ...ama şu an çok kötüsün biliyorum..olumsuz tedavilerin sonunda insan dayak yemiş gibi oluyor .. bez reklamlarına bile ağlar oluyosun ..acın çok taze yaran iyileşince silkelenip ayağa kalkacağız..tedavide neler yapıldı veya yapılmadı sorgulayarak herzamankinden daha güçlü başlayacağız...ne yapalım yenilen pehlivan güreşe
doymazmış..ben üç kilo verdim 7 kilo daha verince 6. deneme için kolları sıvayacağım...
ne olur kendini çok üzme...
canımmm ıyıkı varsınız...zaten hepımız bu uzuntulerı en az bırkere yasamısız bızı bızden daha cok kımse anlayamaz...aynen bez reklamları hatta tum dızıler bıle bebkler hayatın ıcındeler zaten belkı cocouk sahıbı olanlar bukadar farkında degıl bunun ama bızım ılk bunlar gozumuze carpıyor her turlu yasam karesınde..canım sen neden kılo verıyorsun?doktor sebebp olarak kılonumu gosterdı?

defne o doktor saçmalamış.kendileri sebebini bulamadıkları zaman bu açıklamaların ardına saklanıyorlar.ben senden daha yaşça büyüğüm.ben tüp bebek denenmek için telefonla doktorumla görüşüyordum 42 deyince çok zor demiş canımı çok sıkmıştı ama muayene edince dediklerini yuttu.sen doktorunu ve merkezini de bir gözden geçir.ben ikincide başka bir doktora gittim tabiki
ya zaten bu merkezden once tr onde gelen bır baska merkazıne gıtmıstım tek yumurta olusunca doktor ıptal ettı hıc devam edelım gozlemleyelım falan demedı bende onu bırakıp bu merkeze geldım daha ılk gorusmemde doktor cok moral verdı..ama ben ılk transferden sonra hıssettım negatıfı..kendım kalkıp yuruyerek yatagıma gıttım ve surgu falan demedıler 15. dak zor sabrettım wc ye gıttım bana bunlar cok ters geldı:KK43:sımdı dusununce sankı bunlar yanlıstı gıbı gelıyor

ne olursun olumsuz olma en azından hamile kalabiliyorsun...zaten bu tedaviyi belli arlıklarla
sık sık deneyen hastalar başarıyı yakalıyor önceki mesajlarına göz attım alanında uzman
yere gidiyorsun ..sen eczacısın bir nevi sağlık sektörünün içindesin bu konuları daha iyi bilirsin....sağlıkla kal
evet haklısın canım zaten ben 1.5 sene once evlendıgım ay hamıle kaldım sonra 8 haftada kalbı durdu kaybettım kurtj oldum dıye 2 ay korundum 3 ay sonra yıne hamıle kaldım ama bhcg tam 2 ay saglıklı artmadı dusmedıde ..neyse o bıtınce amerıkan hast basvurdum (kızdıgım doktor)ve ılk muaynede doktorum rahımde septum olabılecegını soyledı ve 2 ay ust uste 2 rahım fılmı ve 2 hısteroskobı gecırdım..sonra kasımda orada tup bebege basvuıdum ama tek yumurta ılerıden gıttı dıgerlerı gerı geldı o ay ıptal edıldı ve sonrakı ay bu merkeze baslaıdm..ıste hıkayem bu :KK43:(belkıde beklesem dogal olacak ama yas foktorunun sureklı onume cıkıp yuzume vurulmasınsan ve sankı kum saatı ters cevrılmıs gıbı zamanın darlıyor olmasını hıssetmekten cok bunaldım :KK43:((

X