38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Araycımmmm hadi gözünnn aydınnn...inşallah değerlerin en kısa zamanda yükselir..olumlu düşün ki olumlu olsun...moralini yüksek tutman çok önemli.
Tekrar hayırlı olsun.

çok çokkkkkkkkkk sagolun sevinç endişe birbirine karıştı.çok arkadaşın böyle degeri oldugunu sonradan kimyasal gebelik dedikleri şeyler olunca aynı düzeyde endişeye kaapıldım.ama olsunnnnnnnnnnnnn sonunda hamile kalabilecegimide ögrenmiş oldum.destekleriniz için sagolun varolun.

canımmmmm,,,candan kutluyorum seni,kaydirigubbakcemile5,,,inş kucağınada alırsın yavrunu,,,,,,,,canım düşük rakama kilitlenme bazılarının birden fırlıyor biliyorsun,,,,,,,sonunda muradına erdin allah tamamına erdirsin:CüvCüv:,,,,,,,,,

sagolun varolunnnnnnnnnnnnnnnn canlarım.inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallah degerim ikiye katlar çektigim sıkıntıların sonucunu güzel bir şekilde alırım.en önce sizlerle paylaştım zaten kimse bilmiyor.inşallah bu topik herkese ugurlu gelecek.

sonunda rüyam gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm.ama sonuç 52.bunuda üzülüyorum.yoksa kimyasal bir gebelik mi
araycim coook sevindim inan kendim hamilekalmis gibi....degere hic takilma bak 16 ile bebegini dogurmus arkadasim var yalniz stres yapma sakin oluruna birak pozitif dusun seninki ne testlerden gecmis ozel bir yumurtaydi unutma sonraki engellerionce asti onca yumurta arasindan secildi oyledusun o yuzden o cok saglikli son derecede saglikla devam edecek canim:)

Bu bir adımdı seni bebeklerine yaklastıran,düsünsene defnecim kocaman bir adımdı.Bu adımla esigi gecebilirdin ama olmadı.Olsun; esik bir adım degil,iki adım uzagındaymıs.Yanlıs hesap Bagdattan dönermis.Hadi at su son adımı da al bebelerini koynuna.Son denemen olacak,burdan mart ayında hep beraber zafer sarhosluguyla sımara sımara konusucaz.Aman defnecim diycez,uzanma yükseklere,egilme fazla,bol protein al,bebislerine iyi bak diycez,kolay olmadı onlara ulasman diycez.Bekle canım,mutluluk yakın.:teselli:
ah dilaremcim insallah ne diyeyim..kismet...doktor yasiniz itibari deyince gercekten daha mutsuz oldum :KK43:neyapalim birgun gelecek insallah allahin izniyle:KK43:

sagolun varolunnnnnnnnnnnnnnnn canlarım.inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallah degerim ikiye katlar çektigim sıkıntıların sonucunu güzel bir şekilde alırım.en önce sizlerle paylaştım zaten kimse bilmiyor.inşallah bu topik herkese ugurlu gelecek.
araycım tebrikler allah sonunu hayırlı getirsin .kucağnda görmeyi nasip etsin .sağlıklı olsun.rahat ol. o değerler okadar önemli değil canım.:CüvCüv::lepi::nazar:

tüp bebekte elli ve üzeri çok normal ki biz burda otuz küsür değerle ikiz hamilelik haberleri okuduk kendine bebişine iyi bak

Araycim cooooooooooookkkkkkkkk sevindim, tebrikler canim. Degeri hic kafana takma. Hadi bakalim guzel bir kizin olucak ruyandaki gibi uslu ve hamileliginde sana hic problem cikarmayacak.
Ona pgt yapildigina gore cinsiyeti de bellidir, doktorlar biliyordur simdi.
Ben emindim zaten senin hamile kalacagina cunku en iyisi secildi.
Hadi insallah darisi hepimizin basina...

Defnecim sen nasilsin? Doktorun soylediklerini kafana takma, bu arada sen kac yasindaydin? Bak insanlar 48 yasinda hamile kalabiliyor.

sonunda rüyam gerçek oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm.ama sonuç 52.bunuda üzülüyorum.yoksa kimyasal bir gebelik mi

Hamilelik hormonların girmis devreye gözün aydın,simdi 48 saat sonrası endiseyle beklenecek,sonra keseydi kalp atısıydı yok birinci trimestr derkeeeeen burada epidural mi genel anestezi mi onu konusuyor olucaaaz.Embryon saglam,hadi yan gelip yat,keyfine bak.Gözün aydın olsun anne adayı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

ah dilaremcim insallah ne diyeyim..kismet...doktor yasiniz itibari deyince gercekten daha mutsuz oldum :KK43:neyapalim birgun gelecek insallah allahin izniyle:KK43:

Hayat kırkından sonra baslaaaaar.Ben kırk yasımda ikizlerimi dogurmak üzere programlıyorum su an kendimi,sen de ikizlerin icin mücadelene devam.İkizin olacak biliyor musun.Moneta oglun olacak diyor ya biz onu bi kız bi oglan yapalım,sonra da moninin ücüzleriyle beraber bizimkileri de alıp sırf bize özel kres acalım.Hadi bakalım kolay gelsin mücadelemiz,gecmise süngerrrr,umutlu yarınlara gülelim birlikte:1hug:

araycim coook sevindim inan kendim hamilekalmis gibi....degere hic takilma bak 16 ile bebegini dogurmus arkadasim var yalniz stres yapma sakin oluruna birak pozitif dusun seninki ne testlerden gecmis ozel bir yumurtaydi unutma sonraki engellerionce asti onca yumurta arasindan secildi oyledusun o yuzden o cok saglikli son derecede saglikla devam edecek canim:)

sagol defnecim .bende sizleri çok seviyorum.içime su serptin.stres yapmak elimde degil.akşama doktor sonucu faksladıgımız.için aradı bu sonuç bizim için düşük bir deger gibisinden konuştu.hamilelik var ama iki gün sonraki teste bakalım ona göre belli olacak gibilerinden konuştu.ses tonu çok soguktu.yani umudum sönmek üzere.iki gün daha kasılacam anlaşılan .inşallah senin dedigin arkadaş gibi benimki de artar.

araycım tebrikler allah sonunu hayırlı getirsin .kucağnda görmeyi nasip etsin .sağlıklı olsun.rahat ol. o değerler okadar önemli değil canım.:CüvCüv::lepi::nazar:

teşekkür ederim elifcim.sevincim kursagımda kaldı böyle degerlerde problem çıkma riski de yüksek oluyor.100 üzerindeki başlangıçlar sorunsuz bir hamilelik oldugunun göstergesi diye duymuştum.inşallah katlar .bende gerçekten rahat rahat sevinebilirim.

tüp bebekte elli ve üzeri çok normal ki biz burda otuz küsür değerle ikiz hamilelik haberleri okuduk kendine bebişine iyi bak

nilencim sagalasın.akşam doktor bu deger için düşük dedi.sabah konuştugumuz ise çok moral verdi 52 için iyi demişti.akşamki ise beni tabiki söyledigiyle düşündürdü.böyle örnekler verince umutlanıyorum sagolun.inşallah diyeyeim başka da yapacak bir şeyim kalmadı.

Araycim cooooooooooookkkkkkkkk sevindim, tebrikler canim. Degeri hic kafana takma. Hadi bakalim guzel bir kizin olucak ruyandaki gibi uslu ve hamileliginde sana hic problem cikarmayacak.
Ona pgt yapildigina gore cinsiyeti de bellidir, doktorlar biliyordur simdi.
Ben emindim zaten senin hamile kalacagina cunku en iyisi secildi.
Hadi insallah darisi hepimizin basina...

çok çok teşekkür ronicim.böyle yazdıklarınızı okuyunca kendime geliyorum.inşallah rüyamdaki gibi kız çocugu olur.sabah doktoru arayıp söyledik sonuç için teredütümüzüde söyledik o hayır iyi sonuç dedi .akşamda faksı alan doktor arada o da muayene etmişti o çok soguktu.bu sonuç bizim için düşük dedi hamilelik oluşmuş ama problemli olabilir gibisinden laflar iki gün sonraki degeri görelim dedi.ben en azından umutlanmak istedim ses tonu beni tedirgin etti dogrusu.belki onun dedigi dogrudur.sonuçta doktor böyle vakaları çok görmüştür.

Hamilelik hormonların girmis devreye gözün aydın,simdi 48 saat sonrası endiseyle beklenecek,sonra keseydi kalp atısıydı yok birinci trimestr derkeeeeen burada epidural mi genel anestezi mi onu konusuyor olucaaaz.Embryon saglam,hadi yan gelip yat,keyfine bak.Gözün aydın olsun anne adayı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

sagol canım.ya bende düşünce diyorum saglam olan buydu .sonuç neden düşük .doktorda pek beni umutlandırmak niyetinde degildi konuşmasında bakalım.inşallah senin dedigin gibi.başka aşamaları konuşuruz hep beraber şiş göbeklerle.

X