kızlar bugun benı ne rahatlattı bılıyormusunuz eger olurda negatıf sonuc alırsam elbette bır zaman sonra tekrar tedavıye devam edecegım deneyecegım...zorda olsa aynı sureclerden gececegım ıste bu sureclerde yalnız olmadıgımı sızlerdende tekrardan yenı tedavıye baslayacak arkadaslarım oldugunu dusundum..ve bana o surec nedense daha bır hafıf daha bır kolay gorundu sızlerle adım adım paylasarak devam etmek yanı ıyıkı varsınız sonuc ne olursa olsun :teselli:
ben bugün hormon testi yaptırdım canım fsh 24 LH 10 çıktı bununla hamile kalınırmı tüp bebekle kabl edermi dr lar acaba biliyormusun çok canım sıkıldı :1no2:
ben bugün hormon testi yaptırdım canım fsh 24 LH 10 çıktı bununla hamile kalınırmı tüp bebekle kabl edermi dr lar acaba biliyormusun çok canım sıkıldı :1no2:
kizlar negatif olmayin, ozellikle Defne. Daha test gunune bu kadar cok varken neden idrar testi yapiyorsun. Daha once bunu sana bilimsel aciklamistim neden inanmak istemiyorsun. Lutfen pozitif olmaya calis lutfen.
gonlunuzu ferah tutun.
sevgili hanımlar allah yardımcınız olsun o bekleme sürecini o esnadaki gelgitlerin insanı nasıl yorduğunu çok iyi bilirim çünkü beş kez yaşadım bu duyguları ama henüz sonuca ulaşamadım eğer benimki gibi tanımlanamayan yani sebebsiz bi durumunuz yoksa rabbim verecektir amma ilkinde veya beşinde ... yazmıyorum ama olumsuz tedavilerin acısını yüreğimde hissediyorum olumlu olan tedavilere canı gönülden seviniyor rabbim tamamına erdir diye dua ediyorum yeniden başlamak için benim gibi sessiz takipçilere ümit oluyorsunuz..namazlardaki dualarım ve yakarışlarım hepimiz için benim kader arkadaşlarım
evet ya degilmi bende cok bunaldim;(suan bile sanki adet olacak gibiyim neyse 2 gun kaldi bu surec bana gercekten son kalan gunlerinde zor gelmeye basladi...bende yarin erken test yapacagim kan testine resmen fobim var ;(defne bu kadar moralsiz olma.senin cumartesi test günün daha var.benim pazertesi günü.benimde bel ve adet agrılarım devam ediyor bugün sanki sancılar şeklinde oldu.benimde canım sıkıldı.son günler yalkaştıkça daha çok bunaldım.geçen denememde idrar testi yapıyordum .bu sefer pazar idrar testi yapacagım bu sefer sonuca göre şartalanacağım.senin dediğin gibi olan olacak ne yapalım canımızı sıkmayalım.önemli olan sağlık.şansımızı bir daha ki denemeye bırakırız.yanlız degilsin
doktorhanim biliyorummm:)))canim bazen insan en iyi bildigi seyde bile duygusalligi ve korkulari onu cok etkiliyor...ya belkide formlarda cogu arkadasimizin erkenden idrar testlerinin cift cizgi cikarmasi karsilastirma yapmaya zorladi benikizlar negatif olmayin, ozellikle Defne. Daha test gunune bu kadar cok varken neden idrar testi yapiyorsun. Daha once bunu sana bilimsel aciklamistim neden inanmak istemiyorsun. Lutfen pozitif olmaya calis lutfen.
gonlunuzu ferah tutun.
canim guzel duygularin icin cok tesekkur ederiz...umarim guzel yureginle bebeginede kavusursun ben hep tekrar ediyorum insallah hepimiz 2009 da bebeklerimize kavusuruz:)sevgili hanımlar allah yardımcınız olsun o bekleme sürecini o esnadaki gelgitlerin insanı nasıl yorduğunu çok iyi bilirim çünkü beş kez yaşadım bu duyguları ama henüz sonuca ulaşamadım eğer benimki gibi tanımlanamayan yani sebebsiz bi durumunuz yoksa rabbim verecektir amma ilkinde veya beşinde ... yazmıyorum ama olumsuz tedavilerin acısını yüreğimde hissediyorum olumlu olan tedavilere canı gönülden seviniyor rabbim tamamına erdir diye dua ediyorum yeniden başlamak için benim gibi sessiz takipçilere ümit oluyorsunuz..namazlardaki dualarım ve yakarışlarım hepimiz için benim kader arkadaşlarım
nilencim peki sorun olarak ne bulundu?bende ikikere dogal yoldan hamilekaldim biri bir sene once digeri 6 ay once ama devam etmedi bende cok arastirdim yabancikaynaklarda rastladigim birsey cok dikkatimi cekti sperm morfolojisi 8 den dusuk olan embriyolar kesinlikle saglikli gelisebilen yapida olmuyormus dollenme olsada en fazla 8 haftaya kadar devam ediyormus ...benim esimdede bu sinirdaydi ama hicbir doktor da esinizin degerleri kritik demedi yani sayica yeterliydi hareketli sayisi iyiydi ama morfolojiye takilan hicbir doktor cikmadi..simdiyse sorunumuz tamamen farkli..ben artik iyice sorunu cozumu karistirdim:))umarim hepimiz icin hersey guzelolur..cevabın için teşekkürler moneta benim durumum biraz ilginç..iyi yumurta yeterli sperm her denemede 10 üstü embriyo ..ama rabbim ol demeyince olmuyor be arkadaşım ..2 sini ankara anotalyada son 3 ünü alman hastanesi bahçecide yaptırdım..sizin gittiğiniz umut tüp bebekte oraya bağlı..en son yazınki denemede 5.gün bekleyelim dediler.5. gün beklendiğinde 4
tane blasttosit transfer edildi ve her denemeden sonra dondurmaya kalan emriyolardan hiç kalamadı bi terslik olduğunu o zaman anlamıştım..sonuç negatif olunca doktor aradı meğer benim bir gün önce çok iyi gelişen 10 embriyonun çoğunun bölünmesi durmuş 5. günde ..işin
garibi ilk üç gün hep çok iyi gelişim gösteren birinci kalite embriyo bunlar..doktor sizin durumunuzu tıp henüz çözemiyor diyo..yani bu durum sperm mi yoksa yumurtadan mı kaynaklanıyor bilemiyoruz diyor.çok yoruldum sinirlerim harab oldu bazen bizde de görünür bir neden olsaydı dedim...ama ne yaparsın ilerde pişman olmamak için yurt dışında yapılacak testler var yaptırdım..aynı hastanenin beslenme uzmanıyla bana özel diyet programı uygulanıyo
zayıflıyorum..yürüyüş yapıyorum ..eşime sperm kalitesini artırıcı ilaçlar verildi kullanıyor..doktor hazırsınız dendiği zaman gene başlayacağım..evet ben bu tedavilerden sonuç alamadım ama
en azından sorun bulundu..çözülür mü çözülmez mi orası kader kısmet..gerek umut gerek bahçeci hepsi işinin ehli tam bir ekip çalışması var labratuvarları çok iyi..rabbim bu yolda kimseyi komasın çocuksuzluk insanın evladı olmaması hiç bişeye benzemiyo insanlar evin var mı araban varmı diye sormuyo çocuğun var mı diye soruyo..10 yıllık evliyim hiç korunmadım hep ilk günden istedim başıma gelecekleri hissetmişim gibi 8 aylık evliyken doktora koştum o gün bu gündür ellerindeyim..çocuksuzluğa sekiz ay sabredemeyip doktora koşan ben 10 yıl oldu hala çocuk yok desinler inanırmıydım..artık durumu kabüllendim çocuklu arkadaşlarımın yanında eskisi kadar ezilmiyorum..bazen kazaran hamile kalanlara
onuda gözümün içine baka baka haykıranlara içerliyorum...insan yakınlarının hamilelik haberini
kıskanır mı ..kardeşlerimin hepsi benden küçük üçlediler çocukları onlarında üçüncüler kaza ..
ne yapalım rabbim neylerse güzel eyler ..sabır acı ama meyvesi tatlıdır..hepinize duacıyım..sevgiyle kalın çok kafa şişirmişim özür dilerim
cevabın için teşekkürler moneta benim durumum biraz ilginç..iyi yumurta yeterli sperm her denemede 10 üstü embriyo ..ama rabbim ol demeyince olmuyor be arkadaşım ..2 sini ankara anotalyada son 3 ünü alman hastanesi bahçecide yaptırdım..sizin gittiğiniz umut tüp bebekte oraya bağlı..en son yazınki denemede 5.gün bekleyelim dediler.5. gün beklendiğinde 4
tane blasttosit transfer edildi ve her denemeden sonra dondurmaya kalan emriyolardan hiç kalamadı bi terslik olduğunu o zaman anlamıştım..sonuç negatif olunca doktor aradı meğer benim bir gün önce çok iyi gelişen 10 embriyonun çoğunun bölünmesi durmuş 5. günde ..işin
garibi ilk üç gün hep çok iyi gelişim gösteren birinci kalite embriyo bunlar..doktor sizin durumunuzu tıp henüz çözemiyor diyo..yani bu durum sperm mi yoksa yumurtadan mı kaynaklanıyor bilemiyoruz diyor.çok yoruldum sinirlerim harab oldu bazen bizde de görünür bir neden olsaydı dedim...ama ne yaparsın ilerde pişman olmamak için yurt dışında yapılacak testler var yaptırdım..aynı hastanenin beslenme uzmanıyla bana özel diyet programı uygulanıyo
zayıflıyorum..yürüyüş yapıyorum ..eşime sperm kalitesini artırıcı ilaçlar verildi kullanıyor..doktor hazırsınız dendiği zaman gene başlayacağım..evet ben bu tedavilerden sonuç alamadım ama
en azından sorun bulundu..çözülür mü çözülmez mi orası kader kısmet..gerek umut gerek bahçeci hepsi işinin ehli tam bir ekip çalışması var labratuvarları çok iyi..rabbim bu yolda kimseyi komasın çocuksuzluk insanın evladı olmaması hiç bişeye benzemiyo insanlar evin var mı araban varmı diye sormuyo çocuğun var mı diye soruyo..10 yıllık evliyim hiç korunmadım hep ilk günden istedim başıma gelecekleri hissetmişim gibi 8 aylık evliyken doktora koştum o gün bu gündür ellerindeyim..çocuksuzluğa sekiz ay sabredemeyip doktora koşan ben 10 yıl oldu hala çocuk yok desinler inanırmıydım..artık durumu kabüllendim çocuklu arkadaşlarımın yanında eskisi kadar ezilmiyorum..bazen kazaran hamile kalanlara
onuda gözümün içine baka baka haykıranlara içerliyorum...insan yakınlarının hamilelik haberini
kıskanır mı ..kardeşlerimin hepsi benden küçük üçlediler çocukları onlarında üçüncüler kaza ..
ne yapalım rabbim neylerse güzel eyler ..sabır acı ama meyvesi tatlıdır..hepinize duacıyım..sevgiyle kalın çok kafa şişirmişim özür dilerim
arkadaşlar ben bittim dün akşam belim çok agrıdı baktım ki hafif bir kanama .çok agladım .şimdi bile aglıyorum yazarken benim buraya kadarmış.daha fazla yazamıyacam.çok kötüyüm.