Araycim ruyan cok guzel ve bence hamile oldugunu gosterir:))
ruyan cok guzel canim zaten kiz cocugu ruyada hep habere cikar hem sen cok guzel gormussun ruyani insallah guzel haberler alirsin:)canim ya ne olur hepimiz pozitif sonuc alalim;;;yumurtalarimiz azicik dondurulmuslarimiz yokki tekrar tekrar deneyelim..allahim sesimizi duysun...bende hicbir belirti yok ustelik adet olacakmis gibi hissediyorum..sizde belirtiler varmi?defnecim senin daha cumartesi günü kan testi yaptıracaksın idrar için çok erken cuma günü idrarda çıkar.yani 11.günde.ben pazar idrar yaptıracam pazertesi kan testi.bir gün önceden yaptıracam ki kan testi sonucuna hazırlıklı olayım.bu gün rüyamda küçük bir kız çocugu gördüm benim çocuğummuş.1 yaşlarında falan .başkalarının yanına oturmuş .ben gidip kucagıma alıyorum çok akıllıca sessiz duruyordu.yaramaz degildi yani.inşallah rüyam çıkar.genelde rüyalarım çıkar ama babelkide bilinç altı böyle çıkyor rüyamızda hepimiz için hayırlı sonuçlar.inşallah üçümüzde peş peşe güzel haberler veririzi
ruyan cok guzel canim zaten kiz cocugu ruyada hep habere cikar hem sen cok guzel gormussun ruyani insallah guzel haberler alirsin:)canim ya ne olur hepimiz pozitif sonuc alalim;;;yumurtalarimiz azicik dondurulmuslarimiz yokki tekrar tekrar deneyelim..allahim sesimizi duysun...bende hicbir belirti yok ustelik adet olacakmis gibi hissediyorum..sizde belirtiler varmi?
ruyan cok guzel canim zaten kiz cocugu ruyada hep habere cikar hem sen cok guzel gormussun ruyani insallah guzel haberler alirsin:)canim ya ne olur hepimiz pozitif sonuc alalim;;;yumurtalarimiz azicik dondurulmuslarimiz yokki tekrar tekrar deneyelim..allahim sesimizi duysun...bende hicbir belirti yok ustelik adet olacakmis gibi hissediyorum..sizde belirtiler varmi?
kızlar fortel diye erken gebelik testi yaptım.silik çizgi çıktı.dktoru arAdım daha belli olmaz dedi.:teselli:
elifcim hadi tebrik ederim canim:)bak ne yapsan eger hamile degilsen o ikinci cizgi cikmaz ben bunu cccok denemis biriyim:)senin test gunun ne zamandi canim?insallah bizimkilerde geriden gelirya offfcokkorkuyorumkizlarelifcim canım bu da çok güzel demek ki güzel haberler gelecek.çok sevindim.cuma günü kutlamasını yaparız.iyi haberler ard arda gelir ben buna inanırım.
kızlar nerdesiniz .doktoru aradım gebelik var ama 2 gün sonra yenileyelim sonra netleştirelim dedi .ultrasondan sonra herkese söyleriz dedi. kaydirigubbakcemile5
kızlar nerdesiniz .doktoru aradım gebelik var ama 2 gün sonra yenileyelim sonra netleştirelim dedi .ultrasondan sonra herkese söyleriz dedi. kaydirigubbakcemile5
ızlaaaaaaaaaaaar hcg yaptım sonuç 160 allahım çok mutluyum daha doktora sormadım .inanmıyorum.:CüvCüv:
Moniiii yakaladım kız seniiii.Araycım ve sevicim hadi bakemmm ikinizden de olumlu haberler gelecek,inanıyorum bennn.
:çok üzgünüm:,,eveeett ben buralarda geziyodum,,valla bişi yapmıyorumm:çok üzgünüm: