birde şunu atlamışım ben 8 aşılama 5 tüp sonucu hiç gebelik elde edemedim sadece donma çözmelerin birinde 2 gün günüm geçti kahverengi lekelenmeylede iki gün durdu
ama cesaret edip test yaptıramadım..hafif gebelik belirtileri yaşadım ağızda metal tadı falan..
doktor kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin dedi..tabi adına gebelik denirse... buna bile
sevineceğim
canım bu mesajını daha yeni gördüm,,,,,tüp aşılamaya göre daha kesin çözüm aşılamayı ben zaman kaybı olarak görüyorum,,,,,5 tüp ün 2 si boş dedik(yer olarak)sonrakileride ,,,deneme yanılma yapılmış sen önemli olan bundan sonrasında bilgi donanımın olsun kendi sperminizden ve yumurtalarınızdan bilginiz olsun,,,,yapacağın çok basit erkekler için semen analiz yapılıyor bunun kadınlar için olanıda var hücreleri incelettir,,,,maddi olarak belki biraz harcarsın özel laboratuvarlar var çok iyi,,,,kendi isteğin üzerine yaptırırsın (hastanelerde problem çıkarıyorlar biraz)
tüpe girdiğin zaman belli başlı bazı incelemeler var yapılıyor ama burda kendinizi tüp stresinde uzak olarak ve detaylı sorun arayacaksınız araştıracaksın,,,
sadece buna odaklan şimdi umutsuzluğa değil