38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Elifcimmmmm, gözün aydın olsun..allah taamamına erdirsin inşallah. Umarım herkes mutlu haberler verir...
çok sevindimmmm...

Bu topik ugurlu geldi yafrukus,senin ücüzlerle senlendiricez burayı innnnsalllahhhhhh :teytey::lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2:sm_cool:

ben uğuruna inanıyorum zaten aşkım,,,,,,allah konuşturuyordur inş seni,,,,,,kız dua et bana ne oluuurrrrr,,,falıma baktınmı sen bakimm ben le konuşuyorsun:dilcikar:

Elifcim tebrikler. Okurken sevincten gozlerim doldu. 160 yuksek bir deger. Ikiz olabilir. Hadi gozun aydin, allah bebegini ya da bebeklerini kucagina almayi da nasip eder insallah. Darisi hepimizin basina.

kızlar hepinize çok teşkkür ederim .allah isteyen herkese vakti geldiğinde tatlı bir bebiş versin. hala emin degilim ultrasondagörünceye kadar inanasım gelmiyor.

kızlar hepinize çok teşkkür ederim .allah isteyen herkese vakti geldiğinde tatlı bir bebiş versin. hala emin degilim ultrasondagörünceye kadar inanasım gelmiyor.

canım çok sevindik ne güzel allah sağ salim kucağına aldırmak nasip etsin canım öpüyorum seni ve bebişini:içelim:

ah canim ya cok mutlu oldum:)sen normal idrar testimi yaptin/basit testlerdenmi?kacincigunundeydin?darisi basimiza artik:)
defnecim bugün 11. gündü fortel diye bir test yaptım.sonrada dayanamyıp kanda baktırdım.darısı senin başına ben eminim arayda sende hamilesin.

kızlllaaaarr nasılsınız ? hepinizi çok özledim,,,foruma giremiyorum,,

ammmaaa şimdi görüm elifsuuu çok sevindim canım ,,hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,,,darısıı tüüüümmm isteyenlere olsun inş.tez vakitteee

monetaaa canım ,,senin nasıl gidiyo bende dün umut merz.deydim gebelik takiplerini levent bey yapıyomuş,,ona muaene oldum haa bu arada benim bebişim tek ,,diğer kese boş olarak kalmış

kızlar bu sayfa inş.en kısa zamanda HAMİLEYİİİMMM diye çığlıklarla dolucak,,
ben buna inanıyorum,,,,,

sizde inanın

selam bebıto nasılsın ..kendıne iyi bak canım inş..dedığın gıbı olacak...rabbım guzellıkler versın herkese

kızlar bu sayfa inş.en kısa zamanda HAMİLEYİİİMMM diye çığlıklarla dolucak,,
ben buna inanıyorum,,,,,

sizde inanın
ah bebitocum ahhh bır dedıgın gercek cıksa:)ben bugunde dandık testlerden yaptım negatıf:KK43:artık yarın erken test yapıcam oda nagetıfse artık umıdım bıtecek..zaten bu sabah neredeyse adet oluyorum sandım oyle kalktım yataktan:KK43:bu arada bebegın tekmıs ama ınankı bu daha saglıklı olacaktır yanı benım kalbım hep ıkızde ama bırının devam etmesınden korkuyorum hanı ıkız olursa rıskı dahada artarsa daha cok korkarak devam ederdım herhalde benım sınırlerım bozuk sanırım vesveselı oldum:KK43:

ben bugün hormon testi yaptırdım canım fsh 24 LH 10 çıktı bununla hamile kalınırmı tüp bebekle kabl edermi dr lar acaba biliyormusun çok canım sıkıldı :1no2:
canım haklısın ama dusurulmeyecek bır deger degıl bak sımdı benım gecen sene bır ara 18 e cıktı sonra solgarın donquıe dıye bır ılacını oneday women dıye bır vıtamın ve cemre dıye bır markanın vıtexır dıye bır karısımını bır ay yedım 2 ay sonra 7 ye dusmustu...tup begeg baslarken 9.88 cıkmıstı ama ara ara yıne bunları alıyorum hıc korkma..

NE O KIZLAR,,,teker teker yokoluyorsunuz????CADIARZU ,,,:kızgın:
ah monetacım ya ınsallah tedavıye basladııgnda bu nesen kaybolmaz:)))ne guzel...benım cok moralım bozuk artık ıyıce negatıf oldugunu dusunmeye basladım:KK43:((yarında pozıtıf cıkacagını sanmıyorum:KK43:

kızlar bugun benı ne rahatlattı bılıyormusunuz eger olurda negatıf sonuc alırsam elbette bır zaman sonra tekrar tedavıye devam edecegım deneyecegım...zorda olsa aynı sureclerden gececegım ıste bu sureclerde yalnız olmadıgımı sızlerdende tekrardan yenı tedavıye baslayacak arkadaslarım oldugunu dusundum..ve bana o surec nedense daha bır hafıf daha bır kolay gorundu sızlerle adım adım paylasarak devam etmek yanı ıyıkı varsınız sonuc ne olursa olsun :teselli:

kızlar bugun benı ne rahatlattı bılıyormusunuz eger olurda negatıf sonuc alırsam elbette bır zaman sonra tekrar tedavıye devam edecegım deneyecegım...zorda olsa aynı sureclerden gececegım ıste bu sureclerde yalnız olmadıgımı sızlerdende tekrardan yenı tedavıye baslayacak arkadaslarım oldugunu dusundum..ve bana o surec nedense daha bır hafıf daha bır kolay gorundu sızlerle adım adım paylasarak devam etmek yanı ıyıkı varsınız sonuc ne olursa olsun :teselli:

inşallah hamilesindir canım,,,ya senin transferin kaçındaydı???yani kaçıncı günün ??bir gayretle test yapıyorsunuzda doktorun söylediği hangi GÜN,,,,,kızlar ya bu kadar cahil olmayın ne olur ARKADAŞLAR EN VERİMLİ NET SONUÇ GÜNÜNDE VE KAN TESTİ,,,,,,normal gebelikte bile 1,5-2 ayda belli oluyor idrar testinde,,,,bizim bebişlerimiz daha ne kadarlık ki?????????

X