Seni gidi semiz piliç seniiii.Bana tavuk yumurta felan dime.Ruh halime bak,neymis dilarem.AAAAAccokacimcoook Diyetteyim,deli gibi tatlı istiyorum,onun yerine kivi yiyorum.Adaletin bu mu dünyaaaa senağlama
sen de gitmissin be güselim,hadi iyi geceler:1hug:Rüyanda bebislerini gör,uyanınca gercek olacak cünküüü.
canım arkadaşım,,,,kız alıştırdın kendine seni bugün çok özledim:çok üzgünüm:
hamile elbisesi mantıklı aslında CİCİK olur,,,benim çok hoşuma gider bol elbiseler,,güzel şeyler varmı???felaket indirim var değilmi???burası ile ora birmi?bilmiyorum,,,ama burada çok indirimler var,,,,,cicoşada alsaydın annesi cicik bişeyy,,,kayınvalidenin hoşuna gitmiştirnaniknanikKaynanamla natuliusa gittik,alısveris yaptık biras.Kendime elbise aldım,ancak hamile elbisesi oluyor haaala.:çok üzgünüm:
Ben de özledim ben de,resmin var su an elimde-tatlicadiarzu-
hamile elbisesi mantıklı aslında CİCİK olur,,,benim çok hoşuma gider bol elbiseler,,güzel şeyler varmı???felaket indirim var değilmi???burası ile ora birmi?bilmiyorum,,,ama burada çok indirimler var,,,,,cicoşada alsaydın annesi cicik bişeyy,,,kayınvalidenin hoşuna gitmiştirnaniknanik
kızlar uzun süredir yazamadım cuma günü test günüm salı idrar yapsammı acaba .çok stresliyim bu beklemek beni öldürüyor. YENİ GELEN ARKADAŞLAR hoşgeldiniza.s.
canim ya sagolasin bugun sabah idrar testi yaptim negatifKizlaaarrrrrrrrr lutfen stres yapmayin ve lutfen bos yere idrar testi yapmayin. Size soyledim benim negatif cikti ama kan testinde pozitif cikti.
Araycim sen de cik gez kendini yormadan. Dusuncelerin dagilir fenami.
canim ya sagolasin bugun sabah idrar testi yaptim negatif(senin kacinci gunde idrar testin negatifti?sonra kanda kacinci gun pozitif cikti degerin kacti?hani umut olsun canim ya artik umutsuzca beklemek beni mahvediyor
canım inşallah tutmuştur hoşbulduk sters yapma bence umutla beklekaydirigubbakcemile5
aray benim cmartesi oldu transfer .pazardanmı saycaz 11 gün idrar testi için:CüvCüv:defnecim senin daha cumartesi günü kan testi yaptıracaksın idrar için çok erken cuma günü idrarda çıkar.yani 11.günde.ben pazar idrar yaptıracam pazertesi kan testi.bir gün önceden yaptıracam ki kan testi sonucuna hazırlıklı olayım.bu gün rüyamda küçük bir kız çocugu gördüm benim çocuğummuş.1 yaşlarında falan .başkalarının yanına oturmuş .ben gidip kucagıma alıyorum çok akıllıca sessiz duruyordu.yaramaz degildi yani.inşallah rüyam çıkar.genelde rüyalarım çıkar ama babelkide bilinç altı böyle çıkyor rüyamızda hepimiz için hayırlı sonuçlar.inşallah üçümüzde peş peşe güzel haberler veririzi
aray benim cmartesi oldu transfer .pazardanmı saycaz 11 gün idrar testi için:CüvCüv:
kizlar nerelerdesiniz?himm baska formlarda geziyorsunuz anladim..iyi hadi gezin bakalim sizleri kocaman opuyorum:)hava karanlik ben gunesle cicik gibi actigimi hissederim bana mutluluk verir..oysa bu karanlik havalar beni mehvediyor..ama bugun kararliyim pozitif olacagim ustelik testte negatif gordugum haldesongune kadar yolu var degilmi?
Valla cicik micik,ancak sıgıyorum icine.Ama diyetteyimmm,vermisim bi haftada ikibucuk kilo,gerisi gelecek.İndirim cok ama gidecek gezecek vakit yok.Kıza almaktan kendime alamıyorum ki zatenn.kaydirigubbakcemile3
inşallah gelir gerisi ama şimdi bi tatlı olsaydı yenirdilaelaelaelaelae,,,,,,,,kız ona alınmazzmııııı?moni onun frikik noktalarını yer,,,,,,,,,,valla gezme konusunda ben şu aralar suyunu çıkarıyorum,,,,,,seni ve mıncırığı çptüm:1hug:
Monetam gecmis olsun hayatım.Benim de dislerim agrıyor.Aman diyim ihmal etme,hamilelik ve emzirme dönemine saglam dislerle girryerimseniben
elifsu canım biz embriyolıga sorduk transfer gününü birinci gün saymadıklarını söylediler.yoksa benim birinci gün sayılsa transferim altıncı gün olmuş oluyordu.ama onlara göre 5.gün transfer yapılmış oldu.transferden sonra ki günden başla birinci gün say 11 gün idrar testi yapabilirsin ama sonuc tam kesin bilgi vermeyebilir .benim 5.gün transfer oldugu için her halde artık 11 günde sonuç vermesi gerkir diye düşünüyorum.ve birde ben kan sonucunu verip pat diye suratıma sonucu söylemelrini istemiyorum kan verip eve gelecegim .eşim gidip sonucu alacak .negatifse beni aramasın dedim pozitifse ara dedim kendisine .hadi bakalım ilk müjdeli haber senden gelsin çünkü iyi haber iyi haber iyi haberi çeksin peş peşe.