cannnn ben şimdiden her taraftan çatladım,,,,mümkünse hemen hamilelik programına alsınlar beniiiiiii,,,,,birakın doğüraceğimmmm,,,,,tutmayiiinnnnn,,,doğirasimmmmm varrrr:roflol::roflol:,,,,,,kendimi semiz tavuk kimin hissediyorumm,,,,,,valla bak yaaaa -tatlicadiarzu-
ay ben iyimiyim fazla pozitiflik bünyeme dokundu en sonunda,,,doktor kızım ilk önce bakırköye bi görün ondan sonra gel diycekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Ya ben hep senin su anda ilac kullandıgını düsündügüm icin yumurtaların diyorum.Ama kasık agrın varsa normal yumurtlama zamanın da olabilir.Ben hangi yumurtalıgımdan yumurtladıgımı bile anlıyorum.Pozitiflik bu tedavinin anahtar duygusu.Bende pozitiflik yoktu ama bi rehavet bi rehavet vardı ki,test sonucunu maille atmıslardı,saatler sonra bakmıstım,düsün rehavetimisositososito
hayır ilaç falan yok,,,,,,ben normal gıtgıt lıyorum,,,,,,
canim peki bilgin varmi eslerde kromozom anomalisi yoksa bu taramanin yapilmasina da gerek yoktur degilmi?yani biz kromozom analizine gondermistik hersey normaldi pihtilasma prob sebep goruldu..sizde oyle bir test daha once yapildimi?(eger daha once yazmissan da ben atlamisim kusurabakma:)
Seni gidi semiz piliç seniiii.Bana tavuk yumurta felan dime.Ruh halime bak,neymis dilarem.AAAAAccokacimcoook Diyetteyim,deli gibi tatlı istiyorum,onun yerine kivi yiyorum.Adaletin bu mu dünyaaaa senağlama
sen de gitmissin be güselim,hadi iyi geceler:1hug:Rüyanda bebislerini gör,uyanınca gercek olacak cünküüü.
Catlatma ignesini yaptıklarında görcem ben seniiii.:1shok:Saka bir yana,yürürken bazen tiz sancılar girerdi.Dr.u aradıgımda normal oldugunu söylemisti.Benim agrı esigim cok yüksek,hissettigim agrıdan ziyade yumurtalıklarımı sıkıyorlarmıs gibiydi.Dayanılmayacak gibi degil ama rahatsız edici bi tecrübe.Kolay gelsin canikom,kır dizini otur evinde :mymeka:
Ya ben hep senin su anda ilac kullandıgını düsündügüm icin yumurtaların diyorum.Ama kasık agrın varsa normal yumurtlama zamanın da olabilir.Ben hangi yumurtalıgımdan yumurtladıgımı bile anlıyorum.Pozitiflik bu tedavinin anahtar duygusu.Bende pozitiflik yoktu ama bi rehavet bi rehavet vardı ki,test sonucunu maille atmıslardı,saatler sonra bakmıstım,düsün rehavetimisositososito
kızlar uzun süredir yazamadım cuma günü test günüm salı idrar yapsammı acaba .çok stresliyim bu beklemek beni öldürüyor. YENİ GELEN ARKADAŞLAR hoşgeldiniza.s.
elif su az kalmış öğrenmene,,,,,stresli olursun tabii gayet doğal ,,ama kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış arkadaşım zor ama en azından bir süre gerginlikten uzaklaşırsın VAKİT GEÇER,,,,,,idrar testi sağlıklı çıksaydı doktorlar özellikle 12.gün kanda test istemezlerdi,,idrar testi istediğin sonucu vermiyeceği için büyük bir strese sokarsın kendini ,,,,,yapmak istiyorsan da yap ne denilirki bazı arkadaşlarda silikte olsa bazen cevap veriyor,ama çizgi çıkmazsa kendini yiyip bitirme,,,kesin sonuç vermediği de başka bir gerçek,,,,,,öpüyorum seni güzel müjdeli haberlerini bekliyoruz:teselli:
aslında şu ana kadar iyiydim bugün canım çok sıkılıyor.sagol desteğin için . umarım bu son olur .çoooooooooooooook koooooooorkuyorumDEFNECİM sende durum nedir belirti varmı bende hiç belirti yok .göğüsler biraz hassas okadar.:teselli:
ah canim aynen bende oyleyim benimde cumartesi test gunum..sende hic belirti falan varmi?kızlar uzun süredir yazamadım cuma günü test günüm salı idrar yapsammı acaba .çok stresliyim bu beklemek beni öldürüyor. YENİ GELEN ARKADAŞLAR hoşgeldiniza.s.
araycim elifsucum belirtileri gercek belirtilerden ayirmak cok zor cunku pro lullaniyoruzya o ozellikle aksamlari karin bolgesinde gerginlige ve rahatsizliga sebep oluyor birde yapilan islemler tabi hala hafif yara gibi icimizde aciya belkide iskeletimizde agrilara sebep oluyor bir arkadasim hicbir belirti olmadan hamile cikti yani ne gogus agrisi ne baska agri..ama bende cok stresliyim...zaman daraliyor sanki kotu sonuca yaklasiyorum..oysa yumurta toplanirken nasil umutluydum sizde oyleydiniz ...simdi neden boyleyiz bilmemelifsu benimde 5.günüm bugün bel agrısı var uykudan uyanınca belim çok agrıyor kalkınca o da geçiyor.başka da bir belirtim yok.ben de içimde ki embriyo ile sanki kavga ediyorum.tutunacaksan tutun artık diyorum.bu sefer hiç dinlendigim yok .ilk gün hariç hep ayaktayım.dün akşam alışveriş merkezini dolandım .bilmiyorum nedendir oturma istegi yok.geçen sefer 12 .güne kadar evdeydim.belirti kişiden kişiye degişiyor geçen denememde tüm belirtiler vardı ama sonuç negatifti .o nedenle belirtiye kafa takma.
olurmu hiç kusura bakma falan ,,,,,, canım sen rahat ol bu daha önemli,,,,,elini karnına koy ve konuş '' sıkı sıkı tutunun ''de onlar senin pozitif duygularını alsın hissettir defnecim,,,kendinde korkulardan stresten uzak dur ne olur,,,,,,
ben zaten hengame ye gelen bir hatunum:roflol::roflol:,,onun için rahat ol ,,,ben kırılırsam çok farklı şeylere kırılırım,,,,,ince ince aşkım,,,,,,,,sen bebişlere ne alacağını?ne öreceğini?nasıl doğum yapacağını??DÜŞÜN ,,,,,,sözmü? sööözzzzzzklava:
a.s.
a.s.canimcim guzel duygularin icin sagol:)gercekten moral verdin bana..ya ne yaramaz seyler hala kendilerini belli etmediler bizede yazik ama neden bu bekleme sureci 3-4 gun falan degil ya aaa(((zaten tup bebek yaptiran kadin delirmenin sinirlarinda birde uzerine 12 gun bekle bakalim sinirlerin ne kadar saglam testi sanki (
elifsu benimde 5.günüm bugün bel agrısı var uykudan uyanınca belim çok agrıyor kalkınca o da geçiyor.başka da bir belirtim yok.ben de içimde ki embriyo ile sanki kavga ediyorum.tutunacaksan tutun artık diyorum.bu sefer hiç dinlendigim yok .ilk gün hariç hep ayaktayım.dün akşam alışveriş merkezini dolandım .bilmiyorum nedendir oturma istegi yok.geçen sefer 12 .güne kadar evdeydim.belirti kişiden kişiye degişiyor geçen denememde tüm belirtiler vardı ama sonuç negatifti .o nedenle belirtiye kafa takma.
araycim elifsucum belirtileri gercek belirtilerden ayirmak cok zor cunku pro lullaniyoruzya o ozellikle aksamlari karin bolgesinde gerginlige ve rahatsizliga sebep oluyor birde yapilan islemler tabi hala hafif yara gibi icimizde aciya belkide iskeletimizde agrilara sebep oluyor bir arkadasim hicbir belirti olmadan hamile cikti yani ne gogus agrisi ne baska agri..ama bende cok stresliyim...zaman daraliyor sanki kotu sonuca yaklasiyorum..oysa yumurta toplanirken nasil umutluydum sizde oyleydiniz ...simdi neden boyleyiz bilmem