- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapabiliriiiiiimm
bende anne olucaaammmmm,,allahım banada melek vericeekkkk
(bunu hep tekrarlıcam ,,ne olursa olsun birgün bende anne olucam )inş.
arkadaşlar ben de çu an işteyım mola dayım merak ettım ve gırdım......inş bebıtocum ve monetacım ve tum ısteyenler bebişine kavuşsun.........
Tamam
şiiimmmdiiii,,,şiimmddiiiii,,,şiimmdiiii
Ne guzel temennı bunlar inş guzel duşunelım guzel olsun ............inş bebişlerınız gelır..............
günaydınlar arkadaşlar,,
genç hanımlar nerelerdesiniz yahuuu
dememkki yalnız 3 kişiymişiz (
moneta canım çok doğru söylemişsin,,bazen beni eşim bile anlamıyooo,,onada üzülüyorum,,
ben bu c.tesi saat 1:30 da umut..tüp ,,gidicem enver beye ilk görüşme bakalım ne olucak
canım selam hadı hayırlısı inş herşey yolunda gıder canım bebişini alırsın koynuna....... bızı haberdar et gelişmelerden .........herşey gönlünce ols..............
Aa sahiii
afedersin canım atladım,,
öğretmenler günü kutlu olsun,,hrgünün bayram olsun
hadi bakalım hayırlısı olsun,umarım iyi haberlerle gelirsin,umut...tüp merk.,buradaki yorumlara göre iyi diyorlar,gerçi bütün merkezler için iyi konuşanda var kötü konuşanda var.....bende bu yüzden kararsız kaldım,bakalım ne olacak,dr dan geldikten sonra bizede haber ver....evet bebitocum 3 kişiyiz sabret bakalım arkadaşlarımız çoğalır ilerleyen günlerde sen ve el-muallim arkadaşım fazla giremiyorsunuz mirmirmirmir ben hepten yalnız kalıyorum valla kızcam artıkınklava:
canım el-muallim bende bi ara medicana ya gitmiştim yumurta takibi filan yapıldı,,aşılama yapılacaktı yumurtam çatlamadı (
dr.zehra hanım ve dr.ferda hanımlara gittim
kızlar dün akşamdan beri sağ kasığımda yanma var,,dün akşam evde biraz iş yaptım,,dolap filan çektim ,,nedendir acaba ?
bide bişey sorucam ,,lazerli epilasyon yaptırmak istiyorum (genital bölgeye ) sizce bi test yaptırıpmı gitsem ?