Kalan embriyolar neden dondurulmadi? 6 hafta nerde bekletildiler ki?
Ben benim olayimi yumurta kalitesine bagliyorum da o yuzden herhalde. Bir de 35 yas sonrasi kaitenin dustugu bir gercek.
Ya bu arada alakasiz bir sey sorucam, sogan kuru deneyen var mi aranizda?[/QUOT
:) yanlış anlattım galiba 6 hafta beklemedi tabi transfer edilenlerle 6 hafta sonra düşük yaptımdiğer geriye kalan sağlıklı dedikleri embriyolar 2 tane kalmıştı geriye 1. kalite dediler ve 4. yüde transfer yapalım dediler. ama sanki benim transferin 3 üde tutacakmış gibi korktum ve 4. yü istemedim. düşeceğini bilsem onlarıda alırdım tabi. 2 tane kaldığı içinde dondurmadılar.
soğan kürünü ben denemedim ama deneyenden bir not:))
--------------------------------------------------------------------------------
1.Yumurtalık kisti-polikistik over için kuru soğan kürü:
1 beyaz kuru soğanı 4 e bölerek üstüne 1 yemek kaşığı sumak serperek yiyin. Bunu haftada 3-4 kez tekrar edin.
2.Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
...........................................................................................................
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.
Her gün taze olarak hazırlanmalıdır. Kolaylık olsun diye fazla miktarda hazırlayamayın.
Bu kür 20-25 gün uygulanmalıdır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.
Kalan embriyolar neden dondurulmadi? 6 hafta nerde bekletildiler ki?
Ben benim olayimi yumurta kalitesine bagliyorum da o yuzden herhalde. Bir de 35 yas sonrasi kaitenin dustugu bir gercek.
Ya bu arada alakasiz bir sey sorucam, sogan kuru deneyen var mi aranizda?
Kizlar sagolun ya verdiginiz bilgiler icin. Ben bu sabah kalan parcayi da dusurdum. Yarindan itibaren sogan kurune baslayayim cunku ben de de ara ara kist oluyor. Sonrasinda da kuru incir yaparim.Bakalim sonuc ne olucak. Sevgiler
Saveist seninki biyokimyasal gebelik sanirim yani kese falan gelismemistir. O yuzden normal adet kanamasi gibi olacaktir ancak endometriumun daha fazla kalinlastigi icin (diger adetlerine nazaran) kanaman daha fazla ve agrili olabilir. Ama benim 9 haftalik gebeligim oldugu icin bayagi zor oldu dusurmek. Kontrol ultrason ve bhcg degeri ile yapiliyor. bhcgnin sifira kadar dusmesi gerekiyor tamamen temizlendigini gostermek icin.
saveist yeniden rapor çıkartman gerekiyor evet. ama zaten ilk raporunu çıkarttığın hastaneye başvurunca ikincisi hemen çıkıyor. benden ekstra bir belge istemediler. yalnız raporunu ikinci tedavine göre ayarla, önceden alırsan yanar.
canım hadı gozunaydın:)bebeıtocum kısmetse haftaya belkı transferım olacak bana transferden sonra neler yaptıgını gun ıcınde anlatırmısın canım?yanı hep yattınmı?nasıl hareket ettın neler yedın ıctın?:)kızlar günaydın hepinize,,,maş.sayfamız bayaaa ilerlemiş
şu kuruincir kürünü bende duydum ve sanırım işe yarıyor,,tavsiye ederim
bende merakla yarını bekliyorum,,keseyi görücez kısmetse
ah canım cok tesekkur ederım :)ama bugunde once gıden 13 mm tek bır yumurtam var dıgerlerı 9 mm gerıden gelıyor persembe tekrar gıdıyorum hem baskılayıcı hem arttırıcı ıgne beraber oluyorum benı mahvettıler resmenDefnecim uzulme lutfen. Seni cok iyi anliyorum. Benim bir kac ay onca asilamada sadece sagda 9 folikulum vardi. Ama ivf de dustu ve sadece 4 yumurta cikti. Ama sunu hatirlatayimki kalitesi iyiyse bir tane yeterli. Dert etme lutfen kismetse olur.
benım e2 20 fsh 9 ama vucudum ılaclara cevap vermıyor fazla yumurtam olusmuyorben geçen ay soğan kürü yaptım.15 gün çok kötü bir tadı var. faydası olurmu bilmiyorum.bu ayki sonuca bakıcaz.bu arada yumurta kalitesini e2 belirliyor 50nin altında olmalıymış.
bak ben raporsuzum baslangıc 3900 sonra sanırım dahada ucuz yanı kabataslak soyle hesap yapmıstım 3 tanesını toplayıp boldugunde ayda 2000 e gelıyor hemen hemenslm bende şu an sınırdayım yaş haddinden 1 yılım kaldı. ne kadar 2. denem acıbademde.
canım ben bebegı kaybedınce tum testlerımı yaptırdım tromboz panelı kromozom rahım fılmı vb...spermlerde morfolojı dusukse bır yerde okumustum bızımkı gıbı devam etmeyen gebelıkler olusabılıyormus ..Benim 2 ivf denemem var. IKISI DE pozitif oldu ama biri bos gebelik digerinin de 8. hafta da kalbi durdu. Benim yumurta rezervim az tabii yastan dolayi. Ilkinde 5 ikincisinde sadece 4 yumurta toplandi. Herhalde kalite dusuklugunden hamilelik olusuyor ama kotu sonuclaniyor. Sen uzulme daha cok gencsin ve iyi sonuc alacagina eminim.
benım e2 20 fsh 9 ama vucudum ılaclara cevap vermıyor fazla yumurtam olusmuyor((
canım hadı gozunaydın:)bebeıtocum kısmetse haftaya belkı transferım olacak bana transferden sonra neler yaptıgını gun ıcınde anlatırmısın canım?yanı hep yattınmı?nasıl hareket ettın neler yedın ıctın?:)
Bebitocum hadi hayirlisi bakalim. Insallah gorursun keseyi.
Defne umarim senin icin de en iyisi olur. Daha cok yumurtan buyur.
elifsu canım ,,unutma az olsun temiz olsun ,,benimde 2 yum.toplandı 2 tanesin trans.oldu,,
Rabbim sonunu güzel eylesin inş.