Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar tüp bebekte 2. deneme için ne kadar ücret ödeniyor. bilen birileri aydınlatırsa sevinirim.
devlet indirimiyle birlikte
sevgiler
elisu hosgeldin:))burada herkes aralikli girebiliyor yani karsilasipta yazdiigmiz cok az....calisiyoruz genelde ...senin hikayen nedir?(ilk zamanlar bana boyle sorduklarinda cok tuhafima gitmisti sanki hapishaneye dusupte hikayen nedir diye soruyorlar gibi ama en kolay sorma yolu bu galiba)hepimizuzucu seyler yasadikyasiyoruz ve paylasarak bunlari hafifletmeye calisiyoruz..
Elifsu merak etme gonlunu ferah tut. Insallah olur. Sen kac yasindasin bu arada, yumurta rezervin iyimi?
Hadi bakalim sana dua edicem persembeye kadar. Bol bol yumurta toplansin diye.
saveist ben 734 tl ödedim 2. denemde
teşekkür ederim azmış bayağı 1. sinde 2.060 ödemiştim. ilaçlar hariç.:1hug:
ama ama bir saniye. raporlu muydun? nasıl oldu o fark öyle. benim birinci denemem raporla 804 ytl idi. ben de hep ilaç hariç söylüyorum.
canımcım ben yastan dolayı rapora gıremıyorum ama acıbademde 2. deneme daha ucuz 3. bedevaymıs:)slm kızlar tüp bebekte 2. deneme için ne kadar ücret ödeniyor. bilen birileri aydınlatırsa sevinirim.
devlet indirimiyle birlikte
sevgiler
senın yasın kucukmus elıfcım daha cok sansın var ne guzel:)hıc moralını bozma ...33 yaşındayım yumurta rezervim iyi ama kalite düşük sanırım e2 50den fazla şansım az sanıyorum. dr pek açıklama yapmıyor.herhalde stres yapmıyayım diye ama ben süreki araştırıyorum senin durum nedir. bence rezervin az olmas kalitenin düşük olmasından iyi:a015:
saveist gittiğim merkezde özel fiyat 2.900 (mikro enjeksiyon) ve antalya'daki fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde. yani kısmet olmaz da bu denemem başarılı olamazsa bir sonraki sefere ödeyeceğim fiyat bu. ama benim bildiğim kadarıyla sgk anlaşması olan bir merkez bir tedavide 804 ytl'den fazla alamaz. bunu il sağlık müdürlüğünü arayarak öğrendim. ama görüyorum ki istanbul'daki bir çok kişi raporlu olduğu halde bir sürü para ödüyor. ben de anlamıyorum bu iş nasıl kılıfına uyduruluyor. istersen merkezine bir sor. tatmin edici bir cevap alamazsan da sen de il sağlık müdürlüğüyle görüş.
canımcım ben yastan dolayı rapora gıremıyorum ama acıbademde 2. deneme daha ucuz 3. bedevaymıs:)
Defnecim uzulme lutfen. Seni cok iyi anliyorum. Benim bir kac ay onca asilamada sadece sagda 9 folikulum vardi. Ama ivf de dustu ve sadece 4 yumurta cikti. Ama sunu hatirlatayimki kalitesi iyiyse bir tane yeterli. Dert etme lutfen kismetse olur.