38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

elisu hosgeldin:))burada herkes aralikli girebiliyor yani karsilasipta yazdiigmiz cok az....calisiyoruz genelde ...senin hikayen nedir?(ilk zamanlar bana boyle sorduklarinda cok tuhafima gitmisti sanki hapishaneye dusupte hikayen nedir diye soruyorlar gibi ama en kolay sorma yolu bu galiba)hepimizuzucu seyler yasadikyasiyoruz ve paylasarak bunlari hafifletmeye calisiyoruz..

ben 5 yıllık evliyim ilk yıl bir hamilelik yaşadım ama ilk muayenede çok sayıda miyom sebebiyle hamilelik sonlandırıldı.sonrasında ameliyt oldum ve 3 yılboyunca hamile kalamadım bu aradA miyomlar bidaha çıktı ve büyüdü.buna rağmen 2 aşılama2 tüp denedim geçen yıl hepsi negatifti.ağustosta 2. ameliyatımı oldum.bu ay 3.yü deniyoruz.yoruldum ama ne yapalım perşembe yumiler tplanacak hayırlısı.işte böyle.:çok üzgünüm:

Elifsu merak etme gonlunu ferah tut. Insallah olur. Sen kac yasindasin bu arada, yumurta rezervin iyimi?
Hadi bakalim sana dua edicem persembeye kadar. Bol bol yumurta toplansin diye.

Elifsu merak etme gonlunu ferah tut. Insallah olur. Sen kac yasindasin bu arada, yumurta rezervin iyimi?
Hadi bakalim sana dua edicem persembeye kadar. Bol bol yumurta toplansin diye.

33 yaşındayım yumurta rezervim iyi ama kalite düşük sanırım e2 50den fazla şansım az sanıyorum. dr pek açıklama yapmıyor.herhalde stres yapmıyayım diye ama ben süreki araştırıyorum senin durum nedir. bence rezervin az olmas kalitenin düşük olmasından iyi:a015:

Benim 2 ivf denemem var. IKISI DE pozitif oldu ama biri bos gebelik digerinin de 8. hafta da kalbi durdu. Benim yumurta rezervim az tabii yastan dolayi. Ilkinde 5 ikincisinde sadece 4 yumurta toplandi. Herhalde kalite dusuklugunden hamilelik olusuyor ama kotu sonuclaniyor. Sen uzulme daha cok gencsin ve iyi sonuc alacagina eminim.

sen antalyada mı yaptırdın. çok ucuzmuş orda yaa. 4 milyardı benimki devlet ödemesiyle 2 milyara indi

saveist gittiğim merkezde özel fiyat 2.900 (mikro enjeksiyon) ve antalya'daki fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde. yani kısmet olmaz da bu denemem başarılı olamazsa bir sonraki sefere ödeyeceğim fiyat bu. ama benim bildiğim kadarıyla sgk anlaşması olan bir merkez bir tedavide 804 ytl'den fazla alamaz. bunu il sağlık müdürlüğünü arayarak öğrendim. ama görüyorum ki istanbul'daki bir çok kişi raporlu olduğu halde bir sürü para ödüyor. ben de anlamıyorum bu iş nasıl kılıfına uyduruluyor. istersen merkezine bir sor. tatmin edici bir cevap alamazsan da sen de il sağlık müdürlüğüyle görüş.

33 yaşındayım yumurta rezervim iyi ama kalite düşük sanırım e2 50den fazla şansım az sanıyorum. dr pek açıklama yapmıyor.herhalde stres yapmıyayım diye ama ben süreki araştırıyorum senin durum nedir. bence rezervin az olmas kalitenin düşük olmasından iyi:a015:
senın yasın kucukmus elıfcım daha cok sansın var ne guzel:)hıc moralını bozma ...

kızlar bugun 2. kontrolume gıttım moralım cok bozuk ancak bırı gelısmıs dıgerlerı kucuk sımdı dıgerlerını gelıstırecek yenı bır ılac verdı doktor nasıl bırden bukadar dustu sayıları anlamadım 2 ay once 8 folıkul vardı bu ay bırden 4 e ındı:KK43:(bu ıs anıden oluyor kızlar hıc oyalanmamk lazım..monetacım nerelerdesın?bak hanı moral verecektın bana?

saveist gittiğim merkezde özel fiyat 2.900 (mikro enjeksiyon) ve antalya'daki fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde. yani kısmet olmaz da bu denemem başarılı olamazsa bir sonraki sefere ödeyeceğim fiyat bu. ama benim bildiğim kadarıyla sgk anlaşması olan bir merkez bir tedavide 804 ytl'den fazla alamaz. bunu il sağlık müdürlüğünü arayarak öğrendim. ama görüyorum ki istanbul'daki bir çok kişi raporlu olduğu halde bir sürü para ödüyor. ben de anlamıyorum bu iş nasıl kılıfına uyduruluyor. istersen merkezine bir sor. tatmin edici bir cevap alamazsan da sen de il sağlık müdürlüğüyle görüş.

sgk nın açıklamalrını okuduğumuzda devlet sadece hastanenin belirlediği ücret kaç olursa olsun 1.300 civarını devlet öder diyordu.
bide raporların belli bir süresimi oluyo yani bizimkine hastane 1,5 ay bir süre yazmıştı. 31 aralıkta bitti. 2. si için şimdi yenidenmi rapor düzenletmemiz gerekiyor. bilgi verirsen sevinirim

saveist yeniden rapor çıkartman gerekiyor evet. ama zaten ilk raporunu çıkarttığın hastaneye başvurunca ikincisi hemen çıkıyor. benden ekstra bir belge istemediler. yalnız raporunu ikinci tedavine göre ayarla, önceden alırsan yanar.

Defnecim uzulme lutfen. Seni cok iyi anliyorum. Benim bir kac ay onca asilamada sadece sagda 9 folikulum vardi. Ama ivf de dustu ve sadece 4 yumurta cikti. Ama sunu hatirlatayimki kalitesi iyiyse bir tane yeterli. Dert etme lutfen kismetse olur.

Defnecim uzulme lutfen. Seni cok iyi anliyorum. Benim bir kac ay onca asilamada sadece sagda 9 folikulum vardi. Ama ivf de dustu ve sadece 4 yumurta cikti. Ama sunu hatirlatayimki kalitesi iyiyse bir tane yeterli. Dert etme lutfen kismetse olur.

ben bu kalite olayınıda anlamış değilim. benim 19 yumurta toplanmıştı ve 13 ü sağlıklı döllenmişti ve 3 tane transfer yaptırdık.bende hiç bir problem yoktu sadece eşimin sperm sayısı azdı buna rağmen 13 tane döllendi. sağlıklı olan embriyolar 6 hafta dayanabildi ancak sonu hüsran
dediğin gibi roniyam kısmette varsa oluyo. umarım yüce allahım hepimizi bir gün bebişlerimize kavuşturur.

X