Kızlar belki de bu forumda yaptıgım ilk ve son sitemdi bu.Dün cok üzüldüm cünkü bu yazdıgım ücüncü cevaplanmayan msjdı.Moneta,bebitocum kusura bakmayın.Sizlere cok destek olamasam da inanın dualarımdasınız.Bebisimi her kokladıgımda isminizi vererek dua ediyorum.Sırada sen varsın Moneta.Hadi gel artık İstanbula.Uzatma,bu sene senin de senen,hissediyorum.Bebitocum,kucagına aldıgın gün göz acıp kapayana kadar gelecek.Hamileligin tadını cıkar.Sakın ha nazsız bir hamile olma,kocana bol bol naz yap.Ben yapmadım,simdi de yapamıyorum.benneyaptımki
canımmmm,allah razı olsun o güzel dileklerin için allah söyletiyor olsun seni,,,,,,dilarem regl dönemimi bekliyorum,,,,,istanbulda yeğenimde (ablamın kızı)kalıcam oda hergün gel artık diyip duruyor,,,,,,,,gelcem ve ordan dolu döncem inş,,,,ne olur benim için bebişini gıdısından koklayarak öp ''bu moneta teyzen için''de,,,,bize gelicek olan meleklere söylesin ÇABUK GELSİNLER ,,,,,,,,,
aaaaaa canım acısını çıkarmazmıyım ben kocamdan hemde katlı katlı,,,,yapacağım nazı hayatı boyunca görmemiş olcak,,,emin ol canım
klava: kiba.s.