38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

moneta canım çok haklısın,,evet ŞİMDİİİ ŞİMDİİİİ

defne canım sen naaptın,,nasıloldun

senle bebitocum un bu evhamları bana ankaranın göbeğinde 9 doğurttunuz:roflol:,,aşkım rahat ol ya!....bak dr unda ilaç tedavisi vermiş e bi dur bakalım,,,tamam anlıyorum gerçekten zor durumlar bunlar ama sakinlikle yenebiliriz sakin ol arkadaşım olur bu bünye yani CANLIYIZ nihayetinde şu girdiğimiz stresler bile ne hasarlar açıyor (ama biz görmüyoruz),,,,,,,bekle bir tedavini hayır olur benim içim senin hakkındada rahat canım:teselli:

merhaba hayırlı uğurlu olsun bebito cümlemizin başına inşallah. bende yeniyim aranızda şu an lucrin oluyorum ve bi kaç güne kadar ank ya gidicez ve ben bebek fikrini aklımdan çıkardığım bi anda yani yıllar sonra bi anda kalkıştım muayeneler olumluydu ve bu sefer bende sanki kendimi hamileymişim gibi hissetmeye çalışıyorum. çok heyecanlı ve sevinçliyim bu heyecan işe yarar belki.merak ediyorum lucrin kullanırken gecikme oluyo mu adette ve birde transferden sonra wc ihtiyacı çok oluyormuş ama kalkmak yasak nasıl hallettiniz transfer sonrası adet olacakmış gibi belirtileriniz oldumu
canım hoşgeldin,,,,seni hemen soru bombardımanına tutayım,,,,daha evvel yaptırdınmı?nerde yaptırıyorsun(bu önemli)ayyyyyyy bune saçma bişey valla benim hiç çi....m gelmedi:roflol:,transferden sonra bir süre kalkmak yasak ama oda daha taze olduğu için canım

canım hoşgeldin,,,,seni hemen soru bombardımanına tutayım,,,,daha evvel yaptırdınmı?nerde yaptırıyorsun(bu önemli)ayyyyyyy bune saçma bişey valla benim hiç çi....m gelmedi:roflol:,transferden sonra bir süre kalkmak yasak ama oda daha taze olduğu için canım

hoşbulduk canım on dokuz yıllık evliyim klasik tedavi ve aşılama dışında ilk kez mikro yapılacak on senedir tedavi olmuyorduk önemli bi bulguda yoktu şimdi karar verdik ve ankaraya geliyorum bir haftaya kadar adetimi bekliyorum lucrin kullanıyorum dört gündür adet olayım da bir an önce geleyim diyorum başlamak istiyorum dönüncede adet olmıyım diye beklerim wc olayına gelince gine forumlarda konuşuluyodu ordan okudum bi bilgim yok sıkışık olarak transfere giriliyomuş ve sonra sıkıntı yaşanıyomuş diye okudum ve bilenlere sormak istedim bide lucrin adeti geciktiriyormu biliyormusun.hepsi bi yana çok heyecanlıyım olucak gibi hissediyorum yada öyle düşünmek istiyorum ama döndükten sonra nasıl sabredip bekliycez bilmem

zülfüarüs hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavin
sonucun inş.seninde pozitif olucak

hoşbulduk sağolasın kaç gündür sadece takipteydim inan çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah .Darısı başımıza .İlk kez deniyorum ve neler yayşıycam şimdiden merakla bekliyorum .heralde on beş gün ankarada kalmamız gerekecek. şimdi dört gözle gitmeyi bekliyorum çok heyecanlı ve umutluyum nedense yada kendimi böyle hissetmeye zorluyorum

arkadaşlar bugün transferde 14. günümdü.
değerim 20 den 52 ye çıktı
nası değerim sizce düşük ama katlama normal diye seviniyorum yinede sizce sevinmem için erken mi

hoşbulduk canım on dokuz yıllık evliyim klasik tedavi ve aşılama dışında ilk kez mikro yapılacak on senedir tedavi olmuyorduk önemli bi bulguda yoktu şimdi karar verdik ve ankaraya geliyorum bir haftaya kadar adetimi bekliyorum lucrin kullanıyorum dört gündür adet olayım da bir an önce geleyim diyorum başlamak istiyorum dönüncede adet olmıyım diye beklerim wc olayına gelince gine forumlarda konuşuluyodu ordan okudum bi bilgim yok sıkışık olarak transfere giriliyomuş ve sonra sıkıntı yaşanıyomuş diye okudum ve bilenlere sormak istedim bide lucrin adeti geciktiriyormu biliyormusun.hepsi bi yana çok heyecanlıyım olucak gibi hissediyorum yada öyle düşünmek istiyorum ama döndükten sonra nasıl sabredip bekliycez bilmem

ankarada nerde yaptıracaksın?....opu ya sıkışık giriyorsun!.......

arkadaşlar bugün transferde 14. günümdü.
değerim 20 den 52 ye çıktı
nası değerim sizce düşük ama katlama normal diye seviniyorum yinede sizce sevinmem için erken mi

canım forumlarda çok okuyoruz önce düşük çıkıpta sonradan hızla katlayanları,,,onun için üzülme yani

kızlarrr askolsun:KK43:(benımle hıc ılgılenmıyorsunuz okadar moralım bozuk yazıyorum yazdıkalrım kayboluyor kendımı gorunmez gıbı hıssetmeye basladım:KK43:(

Defne asıl görünmez benim.İyi dileklerim hep havada kalıyor,yine de icimden geliyor yazıyorum.Bebitonun canı sagolsun,ben bir daha yazmayıveririm olur biter diye karar aldım.Kızlar herkese bol cocuklu tedaviler,bebito,moneta,saveist,defne,aray ve uyku sersemi adını yazamadıgım diger arkadaslar,mutluluk sizinle olsun.En cabuk tarafından kucaklarınız dolsun umarım.:a015:

Defne asıl görünmez benim.İyi dileklerim hep havada kalıyor,yine de icimden geliyor yazıyorum.Bebitonun canı sagolsun,ben bir daha yazmayıveririm olur biter diye karar aldım.Kızlar herkese bol cocuklu tedaviler,bebito,moneta,saveist,defne,aray ve uyku sersemi adını yazamadıgım diger arkadaslar,mutluluk sizinle olsun.En cabuk tarafından kucaklarınız dolsun umarım.:a015:
OYYY OY canım benim bebitocum kendinde değilki heyecandan,eminim çok üzülür,,,,olurmu hiççç ,,,,boşver o hamile kadınınaniknanik:dilcikar:,,,,,,:roflol:,,ayol ben varım(bu ayol kelimesinede oldum olası gıcığım niye kullandım bilmiyorum)canımmm buda sana özel olsun

kızlaaaaarrrrrrr!... nerdesiniz yaa!,,,nöbetçi arkadaş oldum ha artık,kimseler yok,hiç girmiyosunuz valla

dilareeemmm,,,kızlar yapmayın Allah aşkına ,,
hepinizin yazdığını okuyorum ve inanın yazdıklarınızı okurkende ağlıyorum,,
işyerinde çok yoğunum,,yazamıyorum canlarıımm,,,lütfeennnnn

ama biz birbirimize destek olucaz,,diğer tedavide olan arkadaşlara,,,yapmayın kızlar,,,
üzmeyin beniii

AH AHHHH bebitocum değeri yükselen savest ,,,,dilaremin bebişi var dı,,,,sen özel msj larına bakmıyorsun herhalde
bebitocummm allah söyletmis olsun:)ama ben daha cook yolun basındayım...monetacım bak bebitoya verdigin gibi bende senden motive etmeni bekliyorum:)kizlar cok uzun giremiyorum isyerşnden kısa kısa ancak:KK43:suan ostrojen verdi doktorum adet olunca 2. gunu dıger ılaca baslayacak ama bu ılac benı mahvettı :KK43:(bazen kendımı cok dıpte hıssedıyorum bazen umutlanıyorum offf ne bıleyım sızde boyle olmusmuydunuz?sankı sureklı yasım kaybettgımız zaman karsıma cıkıyor:KK43:(

X