Selam Citir kizlar,
optum hepinizi
ben didimm , bağırsaktır o didimm, bir yerlerde didimm
endişe etmeee her şey yoluna girecek.
hoş geldin bu arada, TR mizin sıcakları ve dengesiz havasıyla da kaynaştığına göre , işimize bakalımm...
Moralini bozmak yok , ümitsizliğe kapılmak yok , bağırsak mı miyom mu , kist mi diye kara kara düşünmek yok.
geldiği gibi gitmesini de bilsin söyle o şeye , bağırsak dediğin az bi derli toplu durur.
öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum sana( Tr desin ya çabuk gelir merak etme )
Breezeyim, canım benım, hay agzin bal yisin, o guzel seyleri yazan ellerin bebislerinle oynasin insallah :)
myom varmis zaten ama kucukmus, ellesmeye gerek yok didi doktorum..ınsallah o da kst degildir, sinir oldum ya hic sorma..evet biyerlde dedin sen bunu, heryerden moral veriyosun ya sagol valla:)
fistiksin, cansin.
bellacım bu test hakkında hiç bir fikrim yok.dr un benden istediği testlerin listesini de onlara vermiştim dosyama koydular.ama eğer senin dediğin gibi bişey ise istemediler.belki dr buna baktıktan sonra yola devamm edecek.şimdilikten endişe etme canımya.Kizlar nerdesiniz yahu, herkes FB ta mi takliyor artik
Bisey sorucam, simdi doktoruun benden istedigi testlere baktm, hic hormon testi istememis valla..FSH, LH, E2,AMH falan bunlarin hicbirini istememis..ben yine de yaptirayim mi ne dersiniz? sinir oldum ya neden istememis ki..CA125 diye bir test istemis benden, sizden de isteyen oldu mu bunu..biraz arastirdim google a sordum ve hic hosuma gitmediiii..imdaaat, cok sinirim bozuldu..bu ca125 galiba tumor markeriymis ama hem tumor varmi diye yaptiriliyormus hem de cikolata kistinden suphelendiyse yaptiriliyormus..bende bagirsak mi kist mi emin olamadigi bisey gordu ya..ama Allah korusun ya, cikolata kisti bizim ailede hic yok, hem de bildigim kadariyla bayagi agrili bisey o, adette falan cok agri yapiyormus, bende hic agi magri hicbisey yok..cildiricam..helpppp, ay nerden geldim yaaa, isyeeeanlardayim :18:
Kizlar nerdesiniz yahu, herkes FB ta mi takliyor artik
Bisey sorucam, simdi doktoruun benden istedigi testlere baktm, hic hormon testi istememis valla..FSH, LH, E2,AMH falan bunlarin hicbirini istememis..ben yine de yaptirayim mi ne dersiniz? sinir oldum ya neden istememis ki..CA125 diye bir test istemis benden, sizden de isteyen oldu mu bunu..biraz arastirdim google a sordum ve hic hosuma gitmediiii..imdaaat, cok sinirim bozuldu..bu ca125 galiba tumor markeriymis ama hem tumor varmi diye yaptiriliyormus hem de cikolata kistinden suphelendiyse yaptiriliyormus..bende bagirsak mi kist mi emin olamadigi bisey gordu ya..ama Allah korusun ya, cikolata kisti bizim ailede hic yok, hem de bildigim kadariyla bayagi agrili bisey o, adette falan cok agri yapiyormus, bende hic agi magri hicbisey yok..cildiricam..helpppp, ay nerden geldim yaaa, isyeeeanlardayim :18:
çokkkk güzelllll bir haber bu hayırlı uğurlu olsun inşaAllah Allah tamamına erdirsin.neydi breezey hormonsuz yumurta merkezi verimli olduyine yeni bir mucize gerçekleşti.... ve bizlere yeni bir umut göründü.
azıcık çılgın breezey arkadaşımız hamile.... gözümüz aydın..... darısı hepimizin başına....
en son umut ölürmüş........ inşallah sıra bizde
çokkkk güzelllll bir haber bu hayırlı uğurlu olsun inşaAllah Allah tamamına erdirsin.neydi breezey hormonsuz yumurta merkezi verimli oldu
çokkkk güzelllll bir haber bu hayırlı uğurlu olsun inşaAllah Allah tamamına erdirsin.neydi breezey hormonsuz yumurta merkezi verimli oldu
evet tatlım , darısı inşallah bizlerin başına ve en kısa zamanda hamilelerimizin çoğalması dileğiyle.
çokk çokk çokkk sevindimm canımmm:)saglıklı huzurlu bır hamılelik geçirmeni dilerimmm.senin gibi pozitif düşünen umut dolu bır kadının daha fazla beklememesine ayrıca çok sevindim:)bizlerede dua etmeyi unutmaa
BREZEEEYYYYY!!!!! Gozun aydin canim benim. Oh yaa soyle guzel haberler verin bana! Kimbilir ne kadar mutlusundur, insan bu kadar cabalamadan sonra inanmakta zorlanir herhalde. Bazen hayal etmeye calisiyorum, pozitif sonuc ciksa ne hissederim diye, bigun o da olacak.
Insallah saglkla, gecirirsin hamileligini. Gercekten COK sevindim. Darisi hepimize!
canım dahliammmm günaydınn
nerelerdeysin sen , epeydir yoktun.:44:
kendimle uğraşmaktan yokluğunu geç farkettim kusura bakma.
teşekkür ederim iyi kalpli kuzum.
Rabbim bu mübarek günlerde sizleri de bebeksiz bırakmasın , ne engelliyorsa tek tek kalkması için yardımlarını esirgemesin.
nerde şifasına ihtiyacı olan varsa şifa , derdine derman isteyenlere deva , dualarının kabul olmasını bekleyenlerin de dualarını kabul etsin Rabbim.
hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın.
çok güzel haberlerini bekliyorum canım.
sevgilerimle , kocaman öpüyorum
breezey, hepimize bir umut oldun. Sağlıcakla kucağına al bebişini, darısı biz umutsuzlara olsun.
Alisalis, 42 gün sonra adet olabildim, sen de durum nasıl? Adetin 10. günü kontrole gideceğim, bakalım endo ne durumda, incelik ameliyattan mı yoksa artık böyle mi olacak göreceğiz.