- 26 Kasım 2010
- 469
- 80
Aliscigim, cok tesekkur ederim..midem allak bullak valla heyecandan:) Ama sIkmiyorum artik kocayi, o cok agladigim donemlerde, gecen ay falan bana dedi ki, 'eskiden ne guzel sabah uyaninca yanima gelirdin, sarilir operdin, kikir kikir gulerdin, oynardin ne oldu sana surekli agliyorsun, boyle gormek istemiyorum seni' dedi, ah dedim getti adam..kendime geldim o gun, biz hepimiz elimizden geleni yapiyoruz..Allahim nasip eder insallah hepimize ama olmazsa da dunyanin sonu degil, hayatimizi en guzel sekilde yasamaya bakicaz..elimizdekilerin kiymetini bilerek..
Ne demis Mevlana, Allah kuluna 3 sekilde cevap verir;
Evet der; istedigini verir,
Hayir der; daha iyisini verir,
Bekle der; en iyisini verir!
Umarim en kisa zamanda hepimize tatli bebisler verir Allahim. Vermezse de vardir bir bildigi.
Tatil keyfini heyecanla bekliyorum hiiic sorma, yegenler, kardesler, annem, enisteler..aman full aksiyon bi tatil beni bekliyor insallah:) ama iste kocadan ayri olma mecburiyeti uzuyor beni..Iste hersey bir arada olamiyor maalesef:)
Ne demis Mevlana, Allah kuluna 3 sekilde cevap verir;
Evet der; istedigini verir,
Hayir der; daha iyisini verir,
Bekle der; en iyisini verir!
Umarim en kisa zamanda hepimize tatli bebisler verir Allahim. Vermezse de vardir bir bildigi.
Tatil keyfini heyecanla bekliyorum hiiic sorma, yegenler, kardesler, annem, enisteler..aman full aksiyon bi tatil beni bekliyor insallah:) ama iste kocadan ayri olma mecburiyeti uzuyor beni..Iste hersey bir arada olamiyor maalesef:)