Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh bu halimle guldurduysem ne mutlu ama esas Rabbim guldursun seni , vallaha bizim evde Bayram var esim ağzı kulaklarında dolaşıyor adam kiz cocuk delisi cikti :)
Pembe hırka siparişleri verildi annemle ablama simdiden , zaten annem ilk oğlanı duyduğunda bir kiz doğurmadı beceriksiz demişti , bizim aile kiz cocuk delisi esimin ailesi kiz cocuk delisi hepsi kutlama yapiyor bugun :)
Ama ben hala ya doktor bu seferde yanıldıysa diye guluyorum :)
Zeynep Alya'miz teyzelerini oper
Rabbim korusun onu
Kampacım, hoşgeldin, ohhhh sefan olsun. Ne güzel olmuş detoksun. Ben de miyom ameliyatı oldum. Dr. içeriyi açtığında resmen bomba patlamış gibiydi ve çürümüş gibiydi dedi. Yeri itibariyle gebe kalmamın mümkün olamayacağını söyledikleri için ameliyat oldum. Resmen bir karış kesikten alındı, üç hafta oldu hala ağrılarım var. 15 gün sonraki kontrolümde içerisi nasıl göreceğiz.
Günaydınnn:)
Çok sevgili kader arkadaşlarım, Pazar günü biricik teş taşım yumurtam toplandı. Dün sabah aradım çekirdeği göremedik (sanırım erken döllenme de böyle oluyormuş) 6-7 saat sonra ortaya çıkan çekirdek 16-18 saat de siliniyormuş , bizimkini gözlemleyememişler) ama bölündü dediler, ama tamamdır diyemeyiz dediler, ne hale geldiğimi siz düşünün artık.
Neyse akşam üstü aradım tamamdır güzel güzel bölündü 2 hücreli oldu dediler..
Bu sabah tekrar haber aldım, bölünmeye devam ediyormuş kalitesi de iyiymiş:)
SOnuç olarak yarın akşam üzeri transferim var. Yine dualarınıza ihtiyacım var bu sefer maneviyatım çok yüksek, sürekli dua ediyorum . Bu sefer olacak diyorum hayırlısı ile olacak:))
2 haftalık iznimi de aldım, evde yatmaya başlamadan önce dip köşe dolaplar düzenlendi, bugün kadın da evi temizliyor, akşama mutfağa girip birkaç çeşit yemek yapılacak:)
Geçen sefer çok stresliydim, herşey karmakarışık geliyordu, içim hüzünlüydü, bu sefer öyle değilim,hatta iğne bile canımı yakmıyor, cıvıldıyorum umarım güzel sonucu alır daha bir cıvıldarım, allah hepimize güzel sonuçlar göstersin...
Bu arada bana yazan güzel dileklerini gönderen herkese teşekkür ederim:)
Huzur sizinle olsun...
Uzun süreden beri topiğe uğramadığım için belki "Alkan nerelerdesin, nasılsın, neler yapıyorsun? diye sorulup,sitem filan edildiğini düşünmüştüm ama nerdeeee((Canınız sağolsun kızlar ya...Herşeye rağmen ben burada çok şey paylaştım.Hem çok kötü günleri yaşayıp hem de çok sevinçli olaylarla mutlu oldum.Kısacası 38 yaş topiği benim hayatımın bir döneminin dönüm noktasını oluşturmuştur.O yüzden de hiç veda etmeden çekip gitmek, öncelikle kendime sonra da benimle tüm duygularımı bizzat yaşayıp bana güç veren arkadaşlarıma ayıp olur diye düşündüm...
Giriş biraz sitemkar olmakla birlikte bu ve bezer tüm topiklerde mücadele veren cefakar kadınlara sevgilerimi gönderiyorum.Topiğimizde bildiğim kadarıyla hamile olan bir pufy birde İstanbul tüp bebekte deneyip bebeğine kavuşan bir arkadaş vardı.Eğer başka arkadaşlarda varsa hepsini tebrik ediyorum.Sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah...Tedavide olan arkadaşlara da tüm kalbimle başarılar diliyorum.Allah yardımcıları olsun bebeklerine tez zamanda kavuşsunlar Aminnn...Simay dualarım seninle canım.Neredeyse işin sonuna gelmişsin.Bebeğin de bu tedavinde gelsin,bu yaz tombiş tombiş gez inşallah..
Alarahan,canım çok geçmiş olsun.Ah keşke dr bozuntuları bu işleri zamanımızı çalmadan yapmış olsaydılar ama olan olmuş işte.Şimdi bir an önce iyileşip tedavini yaptır canım...Bu sefer yüzün gülecek inşallah.
Kampa,Çek'in gelmiş geçmiş en süper kadını.Detoksun hayırlı olsun:))En çok tatiline özendim.Nasıl ihtiyacım var bilemezsin.Deniz,güneş ve uyku..Tatilin tek tanımı şu an benim için bu üçlü.Gerisi önemli değil...Yumileri biriktirme işi pek başarılı olamamış ama olsun.Ben kendime nasıl inanıp güvendiysem sana da öyle inanıyorum.Bu anne olma işini biz becereceğiz biliyorum.Yola devam yılmak bezmek yok biliyorsun...
Kendimle ilgili yazacak pek bir şey yok.Yılbaşında buradan okuduğum brancaya bir ay önce nihayet kavuştum ve kullanıyorum. Gerçekten de çok olumlu izlenimlerim var bu iğğğrenç suyla ilgili.Hormonları acayip düzenliyor söyliim.Ama bulunup alınması çook çok güç.Bir tır şöförü bulunacak sipariş verilecek ve günlerce aylarca beklenecek.Altı üstü üç kuruşluk bir şuruba bu kadar mı güç ulaşılır anacım yuuuh yani...Neyse okulların kapanmasına daha doğrusu çocukların tatile çıkmasına bu haftadan sonra üç hafta kaldı.Son günler ama zor günler.Ben bu sene mezun ediyorum gidiyor bebelerim.Son sınavlarını yaptık durmadan kağıt okuyorum.Zengin olunca asistan tutucam diyorum gülüyor bana arkadaşlarım.Hele sene sonu gösterileri canımı aldı.Okul müzik sesinden zangır zangır titriyor.Her tarfta dans grupları.Bizde böyle oluyor bu işler.Kış boyunca çalış,bahar gelince oyna coş eğlen.Daha sırada yapılması gereken bir piknik var.Anası,danası otobüslere doluşulup ormanlara gidilecek.İpler atlanacak,toplar oynanacak,düşülüp kollar bacaklar yarlanacak veeeee bitecek....
Alkan 1 Temmuzda tatile girecek,temmuz ortalarında(bir aksilik çıkmazsa)memorialde Semra Hanımla son tedavisine başlayacak,annelik düşlerine dalıp dalıp hayaller kuracak.Ne diim Allah yardımcısı olsun inşallah:)))Hem benim hem de isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah Aminnnn...
Maicimle,reis hocamla ve alabamayla zaten iletişim içindeyiz.Toana ve denizgeldi de bana bir tık yakında çok şükür.Haberlerini almak beni çok mutlu ediyor.Diğer arkadaşlarımı,sağlıklarını,bebeklerini hep merak edeceğim ve hep sevgiyle anımsayacağım...
Güzel şeyler olursa elbet gelir paylaşırım kızlar.Şimdilik herkese hoşçakalın diyorum.Kendinize çok çok iyi bakın sevgiler...
Yine iyi haber veremiyorum size, yumurta bulamadilar folikullerde. Doktor (beni normalde takip eden doktor degil) hem raporuna hem de yuzume, kesinlikle donasyon tavsiye ederiz, defalarca yumurta bulamadik, 1% sansiniz var, kimbilir ne zaman buluruz, saglikli olacagini da bilemeyiz dedi. Neyse biz zaten endoyu duzeltmeye calisiyoruz hala, bakalim ne zaman dogrulturuz.
Hepinize sevgiler.
Arkadşlar bende aranıza yeni katılıyorum cenabi Allah nasip ederse bakalım bende bu ay umut tüp bebek merkezine yani dr.süleyman tosun beye başladım şimdilik ignelerime ve vermiş oldugu femara hapımı kullanıyorum şimdilik bir sorun yok inşallahda olmaz buraya gitmek isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim.Arkadaşlar gelişmeleri size yazmaya şalışıcam Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.Vede en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.
Selam herkese,
Maalesef bugün sonucu aldım ve hayal kırıklığı ile ikinci deneme de olmadı. Çok ama çok üzgünüm, ağlayıp duruyorum( ama toparlanacağım, yaralari sarıp savaşa devam ......
canım çok üzüldüm senin ve kendi adıma.senin kaçıncı oldu?
bende negatif aldım arkadaşlar çok üzgünüm yazıp moralinizi bozmayım dedim ama belki birilerinin değişik bir fikri olu diye yazdım.ne yapacam ben yaaa tamam embriyom var ama böyle giderse hepsi biter elim boş kalır
maiumut işallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..işallah diğerinde sana bebiş olsunlar canım..sabredicez dua edicez ve mücadeleye devam edicez ..allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım çok üzüldüm senin ve kendi adıma.senin kaçıncı oldu?
bende negatif aldım arkadaşlar çok üzgünüm yazıp moralinizi bozmayım dedim ama belki birilerinin değişik bir fikri olu diye yazdım.ne yapacam ben yaaa tamam embriyom var ama böyle giderse hepsi biter elim boş kalır :)
Selam herkese,
Maalesef bugün sonucu aldım ve hayal kırıklığı ile ikinci deneme de olmadı. Çok ama çok üzgünüm, ağlayıp duruyorum( ama toparlanacağım, yaralari sarıp savaşa devam ......
Sizlere moral olsun diye hikayemi anlatmak için üşenmeyip hesap açtım çünkü bu siteden çok faydalandım ve moral buldum.
Bir de şunu söyliyim. Evet ovülasyon testi hamilelik testi olarak kullanılmamalı diyor ama bir gösterge olabiliyor demek ki sonuçta prospektüste ne yazıyor lh seviyesi çıkyor ve döllenme gerçekleşirse doğuma kadar o seviyede kalıyor yani çizgi çıkarsa lh yüksektir mantığı.
SELAM maiciğim, inan çok üzüldüm, aynı korku bende de var canım,, hatırlarsan benim de endo kalınlaşmıyor...... sabredeceğiz ,yapacak başka bir şey yok..... sizin negatifin nedeni neymiş, ögrenebildin mi..... bu arada kaç tane transfer oldu... senin yumurta durumu iyiydi... olmazsa yine biraz biriktir.... kendine iyi bak.canım çok üzüldüm senin ve kendi adıma.senin kaçıncı oldu?
bende negatif aldım arkadaşlar çok üzgünüm yazıp moralinizi bozmayım dedim ama belki birilerinin değişik bir fikri olu diye yazdım.ne yapacam ben yaaa tamam embriyom var ama böyle giderse hepsi biter elim boş kalır :)
Simay üzüntünü paylaşıyorum ama denemeye devam ,Allah'ın izni ile olacak...sımdı hemen kendini kamp a alıyosun
İmkanın varsa ivf herbal support getirt ve hemen başla
Omega3 ,coQ10 mutlaka200 mg , ivf herbal support getirtemiyorsanda biosteron dhea günde 75 mg başla....
Basaracaksın arkadasım ...
Epeydır yazmamıyorum pek kolay geçmiyor günler,,,yıllardır kullandığım ilacımı bırakınca. Ataklar ataklar ataklar....neyseki bi süre sonra ilacıma başlayabileceğim .tabi buarada son yazılılar,ortalamalar canımı okudu .son bır haftaya gırmenın verdığı mutluluk içindeyim...yasasın yaz tatılı
Selam herkese,
wannacığım, özlettin kendini,,, nasıl gidiyor, arada bir ses ver , geçen gün aradım son durumuna bakayım dedim ama yazmıyorsun sanırım bulamadım.... kendinize (bebişle sana) iyi bak, tadını çıkar canım