- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
Kampacım, hoşgeldin, ohhhh sefan olsun. Ne güzel olmuş detoksun. Ben de miyom ameliyatı oldum. Dr. içeriyi açtığında resmen bomba patlamış gibiydi ve çürümüş gibiydi dedi. Yeri itibariyle gebe kalmamın mümkün olamayacağını söyledikleri için ameliyat oldum. Resmen bir karış kesikten alındı, üç hafta oldu hala ağrılarım var. 15 gün sonraki kontrolümde içerisi nasıl göreceğiz.
alarahan, ağrıların bayağı uzun sürmüş canım ya,,,, ama artık bitecektir, sen yine de hareketlerini yavaş tut, sanırım zorladıkça da ağrır, umarım kontrolünde de herşey yolunda görünür,,, kontrolünde endo kalınlığına da baktır bakalım, bir değişiklik var mı,,,
Guzel kadinlar, ben donduuuum :82:
Nasilsiniz, forumda bahar bereketi devam ediyordur insallah. Hamileler nasilsiniz bakalim? cok merak ediyorum yeni haberler varmi, yeni hamileler? Simdi geriye dogru hepinizi okuyacagim.
Baktim ki sevgilinin isleri var, tatile cikacak hali yok, aldim basimi 2 hafta gittim. Bir hafta Istanbul'da aile ve arkadaslarla hasret giderip, sonra bir hafta da Bodrum'da detox programina katildiktan sonraaa, evime dondum, donmez olsaydim 6 derece ve durmadan yagiyor. Bomba gibi bir enerjiyle geldim ama, bakalim bu havada ne kadar gidecek.
Bir haftalik detox programinda 4 kilo zayifladim, amac kilo vermek degildi, o kadar ilac yukunden sonra ve glukoz intoleransi denen illetle beraber, vucudumu cok mutsuz etmistim, bunlari temizlemek, bobrek ve karacigeri biraz rahatlatmak istedim. Ama ise de yaradi bence. Inanilmaz bir enerji geldi vucuduma, gluckophage'i biraktim, kilo verdim. Gunde 9-10 kere sebze ve meyve sulari ile beslendik, PH'i 10 olan sular, detox corbalari, bir de karaciger detox'u icin 3 gunluk bir kur yaptim, hic kati yok, cigneme yok. Bu kadar zorluga dayanmaya calisan vucuduma birazcik yardim edeyim dedim. Bundan sonra da evde devam edecegim ogrendiklerimi uygulamaya. Ooooh gozum biraz deniz gordu, hatta buz gibiydi ama yuzdum bol bol.
Bugun ayagimin tozuyle doktora gittim, endometrium azicik daha iyi. 5,1mm'den yukari cikmazdi, simdi 5,7 mm olmus.
Anlamadigim bir sey acikladi bana, endometrium kavitesi optimal 3-4 cm olurmus, benimki de acilmaya baslamis 1 cm olmus. Ne ki bu?
Biraz okuyayim geriye dogru, sonra tekrar yazarim. Hepinize sevgiler.
selam kampa,,, yarasın şekerim tatil, detoks,,,, çok iyi yapmışsın , endo ile birlikte tüm hormonların da daha iyi olmuştur inşallah...... kaviteyi araştırınca bana da yolla, belki birşeyler yapabiliriz..... bu arada bu ay benim 6,5 mm idi, ama yine yetersiz...... bu yükselmenin mevsimle mi ilgisi var acaba,,,,,, tedavinin 13.günü 6,5 mm idi, 15.gün de opu oldu zaten.... iyice şaşkaloz oldum şu yumoş boşları, endo inceliği..... öff öff,,,,,,,,,
sen bu ay napacaksın........ devam mı yumoş aramaya, dondurmaya..........benim sonucu bildiriirim.