Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeğim gidiyor değerim 242den 115e düşmüş ilaçları kestim kendi düşmesini bekliycez olmazsa kürtaj 4 gün sevinebildim ömrümde 4 gün hamile olmak varmış bakalım daha neler göreceğiz.Çok üzgünüm genede içimde ümit vardı belki değerlerim yükselmiştir diye sizce bu durum niye olur rahim filmine gerek varmı dr yaştan,genetik olabilir dedi.Wannacığım geçmiş olsun bellegaska beni düşündüğün için sağol.İçim yanıyor diyorlarya işte öyleyim hep ağlamak istiyorum
kızlar bebeğim gidiyor değerim 242den 115e düşmüş ilaçları kestim kendi düşmesini bekliycez olmazsa kürtaj 4 gün sevinebildim ömrümde 4 gün hamile olmak varmış bakalım daha neler göreceğiz.Çok üzgünüm genede içimde ümit vardı belki değerlerim yükselmiştir diye sizce bu durum niye olur rahim filmine gerek varmı dr yaştan,genetik olabilir dedi.Wannacığım geçmiş olsun bellegaska beni düşündüğün için sağol.İçim yanıyor diyorlarya işte öyleyim hep ağlamak istiyorum
Kizlar,
Neyse cok yazdim, yazdikca da kizdim..hem kendime, hem kendini bilmez aptal doktorlara..
Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum rabbim insallah isteyen bu konuda emek harcayan herkesin tek tasini gonderir cok fazla bekletmez.heyecanli bekleyis icin de olanlarida saglikla minnoslarina kavusturur...
Atesli gecenin ardından karın ağrısı çektim neyseki şu an daha iyiyim...fmf hastası oldugum için kolşisin adında hapımı kullanıyorum fakat doktorum gebeliğin ilk 3 ayında kullanmamın bebek için daha iyi olduğunu söyledi...bu konuda farklı görüşler var ama doktoruma çoook güvenmiyorum .inşallah tekrar bir atak daha yaşamadan ilk 3 aylık süreyi atlatırım.sonrasında ilaca tekrar başlayacağım.
Pufyy geçmiş olsun her bir sonraki aşaması zorlanan heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor,Allah beterinden korusun ...
Negative sonuc Alan arkadaslarim dualarimdasiniz .
bayanlar umarım hepımız ıyısınızdır sızınle bırebır konusamasamda aklımdasınız.esım ve ben ıstanbuldayız.her gün hastaneye kan ve muayane ıcın gıdıyoruz.yarın yıne kontrol var.bu aksam 10.40 ta catlatma ıgnemı vuracagım.ve pazartesı opum var sanırım.3 yumurtam 18 /18 cm sagda ve 16cm solda olmak uzere.bır problem görünmüyor bu asamaya kadar.ınsaallah bundan sonrada bı sorun cıkmaz.mustafa bey ve murat bey kontrollerımı yapıyor.opuyu ya mustafa bey yada aynur hanım yapacak.semra hanım bugun kongreye gıttı.16 sında dönecekmıs.yoksa transferımı onun yapmasını ıstemıstım.ama ben böyle bır ekıp ne gördum nede duydum. olmaz ıse bıle sansım buymus derım.40 yas 38 yas ustu bayanlar yogunlukta tedavıde.kımılerı yanlıs tedavı görmusler cogu dertlı baska merkezlerden.sımdı memorıale gelmısler ve bende dedımkı ıyıkı memorıalı secmısım.bır arkadas edınmıstım.31 yasında avukat ıdı endometrıozıs hastasıymıs.ve 1 yumurtası vardı dun opusu vardı aradım konustuk bos cıkmıs oda cok uzuldum.hayırlısı nedıyeyım.transferım opudan 3 gün sonra olur sanırım.sunu merak ettım kı yarında soracagım 3 yumurta ıle 5 cı gune gıdebılırmıyım.5 cı gun embrıosunun tutunma sansı daha yuksek.ayrıca 2 kutu gonalof ve ıkı kutu baskılayıcı ıgne kullandım.cok az ılac yanı.bakalım neler olacak sonrasında sızlerı bılgılendırecegım
Sevgili naz sana çok geçmiş olsun.Yapacak birşey yok.Elimizden geleni yaptık.Gerisi Takdir.Allah başka büyük acılar yaşatmasın ve en hayırlısından tekrar inş. tamamına erdirecek evladını nasip etsin.Üzülme desek de üzülüyoruz.Ne yapalım.Çok sevdiğim bir söz var seni öldürmeyen şey seni daha güçlü kılar.
Sevgili Puffy ve Wanna sizlere de çok geçmiş olsun.Tek taşlarınıza sağlıcakla kavuşun.Sizlerin bu topiğin nazar boncuğusunuz.Burda olmaya devam etmeniz bizlere moral veriyor.
Ve diğer 38 in gülleri hepiniz tez zamanda kolaylıkla hayırlısında evlatlarınıza kavuşun...........
Kizlar,
cok sinirim bozuldu ya..doktoruma mail atip sordum, bir tupumu almistiniz zaten, digeri saglam diye almamistiniz ama saglam da olsa hucresel boyutta biseyler salgilayip tup bebek basarisini dusurme ihtimali olabilecegini duydum, dogru olabilir mi dedim..Hemen yazmis sagolsun, demis ki bilimsel olan bir gercek hidrosalpenksli tupun kesinlikle alinmasidir ve sizinki alindi. Saglam tupun de alinmasi ile ilgili kesin bir bilimsel sonuc yok, cok tartismali bir konu..bazi doktorlar alinmasi gerektigini, bazilari ise alinmasinin gerekli olmadigini savunuyor, isterseniz alabiliriz nasilsa dogal bir gebelik beklemiyoruz, belki faydali olabilir. Geldiginizde degerlendirip karar verebiliriz demis. Ama almadan da tup bebek yapabiliriz demis.
Valla cok sinirim bozuldu, bilimsel olarak tartismali olan bisey bana denk gelmese sasardim zaten:) ama su an ameliyat olma fikrini acikcasi hic dusunmuyorum, cunku bilimsel olarak etkileyip etkilemeyecegi bile tartismali olan bisey yuzunden tekrar o aciyi yasamak istemiyorum, yazik bana yaaa :)
Sanirim aldirmadan denerim, ya da Semra Kahraman'a da gidicem.
Puffy, boyle karar verdim..hem amerikana, hem memoriale gidip muayene olup, gorusme yapip oyle karar verecegim..cunku ne zaman 'tamam, kesin kararliyim amerikana gidicem' desem, icime sinmeyen biseyler oluyor..ama napicam ki 'gel baslayalim' derse memorial? ben bikac yeri daha dolasiyim oyle geliyim mi diyecegim
Dusundukce icinden cikilmaz hale geliyor isler..Aslinda benim canim sevgilim cok istiyor, ama aman olmasa da olur, mecbur degiliz uzulme, kafana takma..sende hic sorun yok, kesin bende sperm yoktur, sende sorun yok dedikce daha cok uzuluyorum..neden herkes icin bu kadar kolay olan seyler bizim icin bu kadar zor ve bu kadar savas vermek zorundayiz? Bunun da vardir bir sebebi di mi? Ben oyle olmayacak bir zamanda hamile kaldim ki ilk esimden, ne kadar dogurganmisim, yumurtlama donemim bile degilken ve tam bir iliski bile olmamisken hamile kaldim, sonra kavgalar, problemler..bosanma yolu gozukunce kurtaj..sonra bir enfeksiyon ve enfeksiyon oldugunu anlamayan, kist diyen gerizekali bir doktor ve benim cok yogun is hayatim yuzunden baska doktora gitmeyisim, ki her zaman ikinci bir gorus alirim..sonrasi iste tuplerin mahvolmasi ve infertilite..halbuki bana verecegi 1 kutu antibiyotikti belki sadece..simdi bakiyorum da, zincir gibi birbirine gecmis olaylar..
Neyse cok yazdim, yazdikca da kizdim..hem kendime, hem kendini bilmez aptal doktorlara..
Bella sana bir örnekle bir sey anlatmaya çalışacağım :)
Esim gecen yil karin ağrısıyla bir hastaneye başvurdu ve burada cok bilinen cok tercih edilen ozel bir hastane , tam 15 gun biz o hastaneden çıkamadık , çıkarken 25.000.- tl ödedik , esimin canını zor kurtardık ve ustune üstlük hastane sahibi bir yakın akrabamızın kankisiydi , ozel hasta konumunda gittik. Basit bir safra tası icin esim 2 agir operasyon geçirdi ölümlerden dondü , ailevi Akdeniz ateşi testi , iki kere alt ust mezantori damar taraması , iki anjiyo , sayısını bilmediğim tahlil yapacaklarına basta basit bir ultrason yapsalardi biz bunlari yaşamayacaktık. Yani geri zekalı insanlar ilk yapılması gereken basit ultrasonu en son yaptılar verdigimiz parayı geçtik canımızı zor kurtardık.
Simdi bunu sana niye anlattim ben o gun bu gun konu çaprasik bir sağlık , sorunu oldumu mutlaka ikinci bir doktor görüşü alıyorum ve sana tavsiyem mutlaka tek bir yere bagli kalma , sonucta ciddi bir tedavi goreceksin mutlaka farkli görüş al.
Memorialde git , Bahcecide git , Amerika'nda git ve istedigin yeri seç , kimse gidip on görüş aldın diye seni orada yapmaya mecbur kılmaz zaten.
On gorusme ücretsiz hatta acik acik soyle ben cok onemli bir is yapiyorum , bu tedavi hayatimi etkiliyecek , ben bir kac yerle on yapacagim sonra karar verecegim diye .
Unutma sen secensin onlar seçilecek olan ,adam gibi bakıp ilgilensinler , git gez konus sonra karar ver , zaten yaptığın gorusme seni bir yere itiyor merak etme :)
Ben her görüşmeye ezik buyuk ay yumurtam yok , ay yasim var diye gittim , sanki onlar mucize yaratacak oysa esim oyle kendine guvenliydiki onlar sadece rutin tedavi yapiyor islerini iyi yapiyor ama bende sperm sende yumurta olmasa ne yapacaklar ki , mucize sensin dedi ' bayılıyorum adamın öz güvenine bazen cok suursuz bulsamda :))
Bu arada neden niye diye cok dusunme cunku yanıtı yok , bundan sonrasi onemli once eşinin elini sonra basini dik tut , gerisi Rabb'ime emanet
bugun pek gıren olmamış topıge anlasılan:)bende durumumu sızınle paylaşmak ıstedım.h.sonu beklenen regl geldı sukur bende bugun doktora gıttım.dr um bu ay bıle ıstersem tedavıye baslıyabılcegımızı soyledı bende bu ay devam edemıycegımı dedım o zaman dgr ay regl olunca bır gorııyım ona gore bır tedavı uyguluycaz bakalım.eger tek yumurtam olursa bana hıç ılaç ıgne vermeden yumurtayı takıp etcek buyuyunce alcak oyle transfer etcek.bu mını tup bebek tedavısımı oluyo kızlar?benden umutlu oldugunu soyledı.bakalım bır ay dınlenelım obur ay onumuze bakcaz artık:)
canımmm gözün aydın... böyle bir durum için belki uygun bir dilek değil ama regl olmak bile mutlu ediyor bazen.
doktorun sanırım ilaçsız seni doğal döngünde takip edecek.
yumurtanı sonra alıp tıpkı tüp bebek gibi işlemlerini yapacak.
bir anlamda mini tüp...bence de...
dilerim bu dinlenme sürecinde bir sürpriz yaşarsın.
merhaba kızlar dun opum oldu 4 yumurtam toplandı .esımdende sperm alındı bugun aradım 3 dolu cıkmıs ve döllenmıs bakalım bujndan sonrası nasıl gelısecek ınsaallah 5 güne götürüp öyle transfer ederler benım sansım adına daha ıyı.oburgun arayacaklar benı.bılgılendırecler transfer adına
hadi bakalımm kuzum dualarımız seninle ve yumilerinle... dilerim her şey tam istediğin gibi ilerler.
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzumm benim.
se4nce 5 cı gune gıderlermı arkadasım bırde dun 12 de opum oldu o gun sayılıyormu embrıo adına
bugun pek gıren olmamış topıge anlasılan:)bende durumumu sızınle paylaşmak ıstedım.h.sonu beklenen regl geldı sukur bende bugun doktora gıttım.dr um bu ay bıle ıstersem tedavıye baslıyabılcegımızı soyledı bende bu ay devam edemıycegımı dedım o zaman dgr ay regl olunca bır gorııyım ona gore bır tedavı uyguluycaz bakalım.eger tek yumurtam olursa bana hıç ılaç ıgne vermeden yumurtayı takıp etcek buyuyunce alcak oyle transfer etcek.bu mını tup bebek tedavısımı oluyo kızlar?benden umutlu oldugunu soyledı.bakalım bır ay dınlenelım obur ay onumuze bakcaz artık:)
merhaba kızlar dun opum oldu 4 yumurtam toplandı .esımdende sperm alındı bugun aradım 3 dolu cıkmıs ve döllenmıs bakalım bujndan sonrası nasıl gelısecek ınsaallah 5 güne götürüp öyle transfer ederler benım sansım adına daha ıyı.oburgun arayacaklar benı.bılgılendırecler transfer adına
puffy senı ozledım