Dün test sonucumu aldım.Maalesef negatif.Ben devamlı takip etmeme rağmen buraya çok az yazabildim.Herkesi tanıyor gibiyim.Yaşım 41.Burdaki her olumlu haber herkes gibi bana umut oldu sevindim..Dahlia senin sonucuna da üzüldüm inan..Sana çok geçmiş olsun.Bu son 10 gün sıkıkntılı bir bekleyişle geçti.Umutla umutsuzluk arasında gittim geldim.Ve tabi ki eşim de aynı sıkıntı uykusuzluklarını yaşadı.Bu son (4.) denemeyi zaten onu zor ikna ederek yaptım.Aslında ben de ve onda yaşın dışında birşey de yok.Hatta doktorlar çok ümit verici idi.11 yumurtada 6 embriyo oldu.13 hücreli orta kalite iki embryo koyuldu.Uzun protokol uygulandı ve son 3 denememi Memorial hastanesinde yaptık.Sonuçta Takdiri İlahi.Ama her olumsuz sonuç bir yıkım.Maddi biryana manevi.Ve uzun protokol beni çok yordu sanırım bezdirdi.Ortada bir sebep de bulunamayınca insan neden diyorsun..Ve hemen tekrar maddi imkanım olsa tekrar başlarım diye düşünüyorum.Acaba bu nedir?Yıkılan güreşe doymazmış derler ya o mu?
Dün test sonucumu aldım.Maalesef negatif.Ben devamlı takip etmeme rağmen buraya çok az yazabildim.Herkesi tanıyor gibiyim.Yaşım 41.Burdaki her olumlu haber herkes gibi bana umut oldu sevindim..Dahlia senin sonucuna da üzüldüm inan..Sana çok geçmiş olsun.Bu son 10 gün sıkıkntılı bir bekleyişle geçti.Umutla umutsuzluk arasında gittim geldim.Ve tabi ki eşim de aynı sıkıntı uykusuzluklarını yaşadı.Bu son (4.) denemeyi zaten onu zor ikna ederek yaptım.Aslında ben de ve onda yaşın dışında birşey de yok.Hatta doktorlar çok ümit verici idi.11 yumurtada 6 embriyo oldu.13 hücreli orta kalite iki embryo koyuldu.Uzun protokol uygulandı ve son 3 denememi Memorial hastanesinde yaptık.Sonuçta Takdiri İlahi.Ama her olumsuz sonuç bir yıkım.Maddi biryana manevi.Ve uzun protokol beni çok yordu sanırım bezdirdi.Ortada bir sebep de bulunamayınca insan neden diyorsun..Ve hemen tekrar maddi imkanım olsa tekrar başlarım diye düşünüyorum.Acaba bu nedir?Yıkılan güreşe doymazmış derler ya o mu?
Arkadaslar bugün atesım yukseldı doktorumu aradık parasetamol içmemi istedi.... Korkuyorum inşallah ateşin bir zararı olmaz....rabbbim korusun esrgesin:18:
Millstone cnm işlem tamam ,,,duanızı eksik etmeyin....
geçmiş olsun wannacım, dilerim sorunsuz atlatırsın.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Arkadaslar bugün atesım yukseldı doktorumu aradık parasetamol içmemi istedi.... Korkuyorum inşallah ateşin bir zararı olmaz....rabbbim korusun esrgesin:18:
geçmiş olsun wannacım, dilerim sorunsuz atlatırsın.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
geçmış olsun wannacım endıselenme hemen.ılık bır dus aldın mı?
amin insalah ccnm cok terdirginim...halada tam dusuremedik.pufffyyy nerdesin ?uzunnnn maratonn. allahim sen koruuu
canimsin tes ederim...dus alacagim slmdi..sirkeki su yaptik..allahim korusunn ...
amin insalah ccnm cok terdirginim...halada tam dusuremedik.pufffyyy nerdesin ?uzunnnn maratonn. allahim sen koruuu
Millstone çıtırımm inşallah canım Allah razı olsun...canımm bnmmm :18::18::18::18::18::18: İnş hemencecik düşerr..dualarım sizinle..
canım sakin olmaya çalış.
eminim yapıyorsunuzdur ama ılık suyla havlu ıslatıp koltuk altlarına ve alnına koy. ben ateşlenince eşim bana bunu uygular ve ateşim normale dönerdi.
tabii o ateş griple oluyordu ama ateş işte...
bu havada kalın değildir üstün ama ince bir şeyler giymeye çalış kuzum.
sakin olmayı unutma...
Allahım korur kollar merak etme sen.
Pufyy cnm geçmiş olsun ... Daha zor leveller var diyorsun , ayy nası geçecek bu günlerCanim endiselenme bende 5-6 haftalikken cok siddetli grip geçirdim simdi sana hamilelere zararı olmayan seyler söyleyeceğim
Yuksek ateşim bebege bir zararı yokmus doktorum soyledi
Bol sıvı al
Ihlamur ve elma kaynat icine 1 dilim limon at bal koy sık sık iç bu cok etkili
Zencefil toz halinde olacak + bal karistir 1 tatli kasigi sabahogle aksam yut
Gunde 1 tane minoset alabilirsin fazlasını alma
Bir daha sirkeli su yapma sakin sirke ates yükseltir malesef , soğuk su yapin koltuk altı , diz arkası , kasik bölgesine kompleks yapsın esın
Burnun tıkanırsa eczanelerde Baby Tonimer brun spreyi al hamilelere hic bir zararı yok basıncı tuzlu sudur rahatlatır seni
Simdi bana gelelim
Gozunu korkutmayayım maratonun başındasin once mide bulantilari olacak , sonra halsizlik hemde nasil , her seyden tiksinme, surekli uyuma istegi , sonra buna bas agrilari eklenecek , tabi bende bonus olarak olaya ağız yaraları ve doktor tavsiyesiyle yediğim pekmezlerden dolayi vücudumdaki alerjik dokuntulerde var.
Doktor 12 hatta bitince canavar gibi olacaksın demisti oldum. Tek disi kalmis canavar :)
Rabb'ime emanet olun
Wanna ateşin kac canim