38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

belkicim iğneni yaptınmı bilmiyorum ama bana verilen cizelgede akşam saat 8 de yapardım.hatta ilk dr um 6 bile yapabilirisin demişti.önemli olan aynı saate yapman.erken yaparsan ertesi gün kontrole gittiğin zaman iğnenin etkisi görülmüş olurki sonraki ilaç ona göre yazılsın.sen yinede merkezi arayıp sorsan daha iyi olur.

yaptım arkadasım 6.30 tu yaptıgımda.onlar benı aradılar 4.30 gıbı söyledıler 5 gıbı yapabılırsın dıye.bende bıraz gec yapayım ıstedım.nedenmı dısarıda olur ısem eve gec gelme gıbı bır durum olur dıye gec yapayım bıraz dedım yanımda ıgne olmayacagı ıcın.sonra daha fazlada beklemek ıstemedım.bugun hast nedeydım.yarın yıne gıdecekmısım.semra hanım kongreye gıdecekmıs yurtdısına 1 hafta falan.ondan dolayı sanırım gıtmeden hastalarını görmek ıstıyor .mustafa bey ve kendısı muayene edecekler benı.ve yıne kan verecegım.merak ettıgım bır konu var.ben 2 yıl önce tüp yaptıgımda bu sekılde ınceleme yapmadılar kan bıle almadılar.sımdı merak ettıgım dıger hastanelerde memorıal gıbı bu sekıl slkl takıbe alıyorlarmı

yaptım ıgnemı puffy cıgım.150 dozaj .6.30 gıbı yaptım.kac gün yapacagım toplama gününe kadarmı.

Kac gun yapacagını kimse bilmiyor şimdilik :) her gun kan ve ultrasonla kontrol edecekler istenilen büyümeye gore catlatma ignesi olana kadar kullanacaksın , yanliz yumurtalar belli bir büyüklüğe geldiginde erken çatlamasın diye sana baskilama ignesi vurduracakar zamani gelince zaten vur diye bilgi geliyor , hemşireler sana iğnelerin nasil vurulacagini anlatıyordur zaten.
Opudan takribi 36 saat once igne vurulma ısı bitecek :))

yaptım ıgnemı puffy cıgım.150 dozaj .6.30 gıbı yaptım.kac gün yapacagım toplama gününe kadarmı.

bırde bu aksam bırazcık moralım bozuldu.belkı söyleyınce bana kızacaksınız ama ıcımdekını saklamak ıstemıyorum.esımın oglunun hanımı hamıle ıdı.duydugumda 2 gün aglamıstım.benım neden yok dıye.bu aksam ıse tlf aradı ve bebegının cınsıyetını söyledı bana erkekmıs.ne dersenız deyın ama ıcıme yıne oturdu.kıskandımmı zorumamı gıttı nedır nasıl bır duygudur bılemıyorum.hıssettıklerımın dogru olmadıgını bılıyorum ama elımdede olan bır sey degıl.belkıde esımın ogluna olan asırı düskünlügünden kaynaklanıyor bu hıslerım.cünkü her zaman kendımı 2 cı planda hıssettırdı bana esım.ama su anda ıyıyım.allah herkesı sevındırsın tabı benıde

Rabbim kime niye veriyor kime niye vermiyor bilemiyoruz , sorgulamak ise sadece canımızı yakiyor zaten bu asamada uzme kendini stres uzuntu yumurtaları etkiliyor unutma . Hislerinin bu kadar yogun olmasının sebebi tedavi asamasinda hassas olmandan kaynakli kafamızdan bir suru sey geçebilir insanız uzme kendini nedn boyle dusunuyorum diye.
Esın gelince gezer tozarsiniz kafan dağılır :)

Bu gun test sonucu vardi , ben hic göremedim haber alan varmı

maalesef sonuç negatıf.gunduz gırmeye fırsat bulamadım merak ettırdım sızlerıde kusuruma bakmayın.doktorum pesını bırakmamamı yumurtalarımın iyi cvp verdıgını hemen bu ay yada onumuzdekı ay yenıden baslamamız gerektıgını soyledı vakıt kaybetmeden.ılaçları bırak regl ol gel muayene edıp yumurtaları canlı tutmak ıcın ılac yazcam dedı ama ben kararsızım maddı ve manevı yıprandık sonuçta bıraz ara vermek daha ıyı olcak gıbı

canımmm üzüldüm , elbet senin kadar değil. ama ben de yaşadım bu süreci...
şimdi sana düşen , toparlanmak ve hayata yeniden umutla bakmaya devam etmek.
hemen başlar mısın yoksa biraz dinlenir misin bu senin kararın. hem maddi hem manevi güç gerekiyor her defasında.

ama sakın yine mi olmayacak diye umutsuzlukla başlama yeni tedavine...

Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum...

Mai umut canlı selam canim :))
selam pufyy akşam görmemişim

günaydın herkese güzel bir gün olsun

haydi bakalım hayırlı olsun belkicim.canım yumurtalar büyüdükçe dozunu düşürecektir dr un.zaten sana söylicekler.benimde her kontrolde kan alınıyordu.e 2 yükseldikçe yumurtalar iyi durumda demektir.birde diğer testin adını unuttum oda yüzün altında olduğu sürece yumurta çatlamaz anlamında o yüzden kontrol aldında tutmak için tahlil yapıyorlar.

bende eltimin ilk hamilelik haberini duyduğum zaman kendimi kötü hisetmiştim.ne bileyim yaa kıskançlık değil tabi.o zaman daha hiç tedavi işlemlerime başlamamıştım.ama ikinciyi duyduğumda o kadar üzülmedim bu defada eşim kötü oldu.bu defa tedavideydim belki ondan çok etkilenmedim.umarım şu an tedavide olan herkesin bebişi gelirde hayatında güller açar.

canım üzüldüm hepimiz bunu tattık.dilerim bu son datışımız tadışın olsun.eğer maddi gücün varsa devam et derim.

canim benim her seferinde ayni saatte igneni ol. saat farketmez. biz aksam yemegi yedigimiz restoranda bile vurmustuk ignemizi. yaninda tasi gerekirse. simdiden hayirli ugurlu olsun. bol yumili ve bebisle sonuclanan bir tedavi olsun insallah.

canim benim cok üzüldüm. taktir Yüce Rabbimin. devam edebilirsen tabii ki vazgecme ama sana nacizhane bir tavsiyem biraz ara ver. ben 1.denememin sonunda negatifi alinca doktorum 2 regl ara verelim ve hemen yapalim dedi. bende uydum ona ve vücudum hormonlara cevap vermedi. tek bir yumi gelisti ve kalitesi de iyi degildi. biraz vücudunun ve kafanin temizlenmesi gerekir derim. gerci yine de sen bilirsin. Allah sana ve esine güc kuvvet versin. birbirinize olan desteginizle bu güclükleri atlatacaginiza eminim. sevgilerle

Canim dünden beri sana bakıyordum inan cok uzuldum
Tesellisi de yok bu isin ama hemen olumsuz olma bir doktorunla görüş , biraz dinlen maddi manevi toparla kendini ama cokta uzun ara verme.
İnan keske yapacagim bir sey olsa Rabbim sabrini verdigi gibi bir gun evladınızda versin sana
Elimden gelen bir sey varsa her zaman basimin ustune kendine iyi bak ve cok uzme

canım çok üzüldün seni öyle iyi anlıyorumki,ama her şerde bir hayır vardır,üzülmemek elde değil ama yeni başlıycağın tedavide bu moral bozukluğuyla başlama,ben inanıyorumki herşey güzel olucak

Günaydınnnnn topikdaşlarımmm ,

Hollanda'da yaşayan muhabirlerimiz , Kraliçe Beatrix'in doğum günü ve oğluna tahtını devretmesinin heyacanını paylaşacak bugün bizlerle...

Türkiye'de ise , yurdumuzun en güzel köşelerinden Aşağı Marmara bölgesinin incisi , insanı büyüleyen şehir İstanbul'da kutlamalar var bugün.
Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre , topiğimiz katılımcılarından , her eve lazım azıcık çılgın Breezey 'in nene oluşunun 1. yıldönümü yurt genelinde ve tüm temsilciliklerde namına yakışır şekilde çılgınca kutlanacakmış.

Gününüz aydın olsun...
saatleriniz neşe ve huzurla geçsin sevgili topikdaşlarımmm, gözünüzden akan yaşın sebebi sadece mutluluk olsun.

dahılıa arkadasım adına cok üzüldüm.ne dıyecegımı bılemıyorum.kendım bıle sımdıden korku ıcındeyım.ınsaallah bıdahakı sefere.ben az önce hastaneden geldım.mustafa ve semra hanım muayene ettı.semra hanım ayın 5 de gıdecekmıs ondan dolayı slkl takıbe akmıs hastaları.16 da dönecekmıs.mustafa bey sagdakı yumurtalarımın bırının 11 dıgerının 10 cm oldugunu solda ıse 8 cm oldugunu soyledı.3 nude alır ve kalıtelı dollenırse 3 nude transfer ederız dedı.artı 4 günümdeyım.endometrıum kalınlıgım 5.3 olmus.sonra semra hanımda muayene ettı ve fena görünmüyorlar dedı.ılac dozunu ayarlıyacagız dedı.oksadı hatta ayaklarımı transferınde ben yokum dedı.bılıyorum dedım.sonra mustafa bey bu olumsuz tüplerın sadece esımden kaynaklanmedıgını benımde bır cok amelıyat gecırdıgımı rahımde bır suru olay gerceklestıgını.ve bunlarında etken olacagını soyledı.rahım fılmım yoktu ondan dolayı sayet tutmaz ıse cektırmem gerektıgını söyledı.hısteroskopı yaptırmıstım almanyada orada sadece rahım ıcıne bakılmıs dedı.tüplerı net göremıyoruz dedı.ama sıvıda gözükmüyor dedı.cok ılgılıler tam anlamıyla emın ellerde oldugumu hıssettım.olmaz ıse bıle sansımmıs derım.ve ınternatıonal hospıtal hakkında orası konusulmaya bıle degmez dedı.benden bu kadar arkadaslar

hepinize cok tşkr ederım arkdaşlar.emınım benı en iyi siz anlıyorsunuz cogunuzun basınızdan gectı.kendımı her ıkı cevabada alsıtırmıştım ama genede cok uzuldum.bu sartlarda yenı tedavıye baslmayı dusunmuyorum.maddı ollarakda gucum yetmez ama yetsede ben ıstemıyorum kendımı yorgun hıssedıyorum ve korkuyorum gene negatıf olur dıye.bıraz toparlanmam lazım bılmıyorum blkı obur ay kendımı ıyı hısedersem maddı olarakda hazır olursam devam ederım ama bu ay dr um regl olunca muayene etmek ıstıyo yumurtalarını canlı tutmak ıcın duruma gore ılac vercegını soyledı.ben cok ılac yuklemek ıstemıyorum vucuduma zaten tek bır yumurtam olmasına ragmen cok ılac yuklendı bana.ne drsınız dr a gıdıyım mı?

canımm dahliam ,

doktorunun uyguladığı tedavinin sonrasında gerekenleri en iyi doktorun bilir.
ama kendini nasıl hissettiğin bence daha önemlidir.

tüp bebek tedavisi doktoruna gitmek istemiyorsan , kadın-doğum doktoruna git.muayene ol, herhangi bir sıkıntın var mı yok mu onu öğren.
benim tüp doktorum da çağırdı beni ama ben gitmedim. başka doktora gittim, sen de biliyorsun.

sen de aynısın yap demek için yazmadım ama senin hissettiklerin önemli bu defa...

toparlanmaya çalış kuzum, zor oluyor biliyorum ama takılıp kalmak daha zor...

Rabbim sabır versin.

Bozma moralini sekerim ya! Gerci bunlari hissetmek normal, biz kendi kendimizin psikologu olup boyle negatif duygulardan kendimizi incitmeden cikmayi biliyoruz artik. Bence bir kalkan olustur aklindan, kimse, hicbir kotu davranis, veya 'ah keske' dedirten iyi haber bile o kalkani gecip kalbine dokunamasin. Baskasinin hayati o, bana ne de, gec. Insallah hep iyilikler bulur onlari da. Ama herkesin payina dusen hayat dersi baska, bize bu dustu, baskasina kimbilir ne. Dalgani gec biraz hayatla. Hem biliyorsun degilmi, enerjin ne kadar yuksek ve de erkekten bagimsizsa, erkek sana o kadar asik olur, esinin oglu bir yere kadar, asil olan sensin! Optum seni.

Gecmis olsun Dahlia. Bu yaslarda zaman cok onemli ancak kendini hazir hissetmen daha da onemli. Senin icine sinen zamanda basla, icini dinle, bakalim ne diyor sana. Soyle kendini pamuklara sar, dinlen, tekrar gozlerin gulmeye baslasin, sonra dene.

Breezey cok komiksin sen yaa. Eve suratim asik geldim beni bile gulumsettin. Her topikte senden bir tane lazim :) Nene mi oldun, ne oldun sen? Yoksa sende de Belki37 gibi, esinin torunu durumumu var.

Yok be sekerim. Yine bulamadik yumurtayi. Bu sefer 3. keredir folikuller bos cikiyor. Ne is anlamadim. Gerci ilk seferi pek saymiyorum, ilacla regl oldugum tuhaf bir aydi o, opusu da bos cikti. Ama 2. denemede ilacla, bu sefer de ilacsiz opu'ya girdim. Hepsi booossss!
Hayat bize ne demek istiyor diye felsefi bir dusunceye daldik esimle. Hem Semra Hanim'a yazacagim, hem de guvendigim bir doktor daha var. Bakalim ne diyecekler. Belki geldiginde beraber baslariz. Sevgiler.

Arkadaslarim hepinize selam. Takipteyim ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…