kızlar yanı acık olanlar bu aksam gonalafı vuracagım ama saat olarak bısey demedıler.bende dıyorumkı gec saatte vursam daha ıyı olur.esım geldıgınde dısarıda olur ısek ıgnelerım evde olacak ve aynı saatte vurmam gerektıgı ıcın gec saat benım ıcın uygun olur dıye düsündüm .puffyy acık alsaydı ona sorardım
belkicim iğneni yaptınmı bilmiyorum ama bana verilen cizelgede akşam saat 8 de yapardım.hatta ilk dr um 6 bile yapabilirisin demişti.önemli olan aynı saate yapman.erken yaparsan ertesi gün kontrole gittiğin zaman iğnenin etkisi görülmüş olurki sonraki ilaç ona göre yazılsın.sen yinede merkezi arayıp sorsan daha iyi olur.
Mai umut canlı selam canim :))
yaptım ıgnemı puffy cıgım.150 dozaj .6.30 gıbı yaptım.kac gün yapacagım toplama gününe kadarmı.
yaptım ıgnemı puffy cıgım.150 dozaj .6.30 gıbı yaptım.kac gün yapacagım toplama gününe kadarmı.
bırde bu aksam bırazcık moralım bozuldu.belkı söyleyınce bana kızacaksınız ama ıcımdekını saklamak ıstemıyorum.esımın oglunun hanımı hamıle ıdı.duydugumda 2 gün aglamıstım.benım neden yok dıye.bu aksam ıse tlf aradı ve bebegının cınsıyetını söyledı bana erkekmıs.ne dersenız deyın ama ıcıme yıne oturdu.kıskandımmı zorumamı gıttı nedır nasıl bır duygudur bılemıyorum.hıssettıklerımın dogru olmadıgını bılıyorum ama elımdede olan bır sey degıl.belkıde esımın ogluna olan asırı düskünlügünden kaynaklanıyor bu hıslerım.cünkü her zaman kendımı 2 cı planda hıssettırdı bana esım.ama su anda ıyıyım.allah herkesı sevındırsın tabı benıde
Bu gun test sonucu vardi , ben hic göremedim haber alan varmı
maalesef sonuç negatıf.gunduz gırmeye fırsat bulamadım merak ettırdım sızlerıde kusuruma bakmayın.doktorum pesını bırakmamamı yumurtalarımın iyi cvp verdıgını hemen bu ay yada onumuzdekı ay yenıden baslamamız gerektıgını soyledı vakıt kaybetmeden.ılaçları bırak regl ol gel muayene edıp yumurtaları canlı tutmak ıcın ılac yazcam dedı ama ben kararsızım maddı ve manevı yıprandık sonuçta bıraz ara vermek daha ıyı olcak gıbı
selam pufyy akşam görmemişimMai umut canlı selam canim :))
haydi bakalım hayırlı olsun belkicim.canım yumurtalar büyüdükçe dozunu düşürecektir dr un.zaten sana söylicekler.benimde her kontrolde kan alınıyordu.e 2 yükseldikçe yumurtalar iyi durumda demektir.birde diğer testin adını unuttum oda yüzün altında olduğu sürece yumurta çatlamaz anlamında o yüzden kontrol aldında tutmak için tahlil yapıyorlar.yaptım arkadasım 6.30 tu yaptıgımda.onlar benı aradılar 4.30 gıbı söyledıler 5 gıbı yapabılırsın dıye.bende bıraz gec yapayım ıstedım.nedenmı dısarıda olur ısem eve gec gelme gıbı bır durum olur dıye gec yapayım bıraz dedım yanımda ıgne olmayacagı ıcın.sonra daha fazlada beklemek ıstemedım.bugun hast nedeydım.yarın yıne gıdecekmısım.semra hanım kongreye gıdecekmıs yurtdısına 1 hafta falan.ondan dolayı sanırım gıtmeden hastalarını görmek ıstıyor .mustafa bey ve kendısı muayene edecekler benı.ve yıne kan verecegım.merak ettıgım bır konu var.ben 2 yıl önce tüp yaptıgımda bu sekılde ınceleme yapmadılar kan bıle almadılar.sımdı merak ettıgım dıger hastanelerde memorıal gıbı bu sekıl slkl takıbe alıyorlarmı
maalesef sonuç negatıf.gunduz gırmeye fırsat bulamadım merak ettırdım sızlerıde kusuruma bakmayın.doktorum pesını bırakmamamı yumurtalarımın iyi cvp verdıgını hemen bu ay yada onumuzdekı ay yenıden baslamamız gerektıgını soyledı vakıt kaybetmeden.ılaçları bırak regl ol gel muayene edıp yumurtaları canlı tutmak ıcın ılac yazcam dedı ama ben kararsızım maddı ve manevı yıprandık sonuçta bıraz ara vermek daha ıyı olcak gıbı
kızlar yanı acık olanlar bu aksam gonalafı vuracagım ama saat olarak bısey demedıler.bende dıyorumkı gec saatte vursam daha ıyı olur.esım geldıgınde dısarıda olur ısek ıgnelerım evde olacak ve aynı saatte vurmam gerektıgı ıcın gec saat benım ıcın uygun olur dıye düsündüm .puffyy acık alsaydı ona sorardım
canımmm üzüldüm , elbet senin kadar değil. ama ben de yaşadım bu süreci...
şimdi sana düşen , toparlanmak ve hayata yeniden umutla bakmaya devam etmek.
hemen başlar mısın yoksa biraz dinlenir misin bu senin kararın. hem maddi hem manevi güç gerekiyor her defasında.
ama sakın yine mi olmayacak diye umutsuzlukla başlama yeni tedavine...
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum...
hepinize cok tşkr ederım arkdaşlar.emınım benı en iyi siz anlıyorsunuz cogunuzun basınızdan gectı.kendımı her ıkı cevabada alsıtırmıştım ama genede cok uzuldum.bu sartlarda yenı tedavıye baslmayı dusunmuyorum.maddı ollarakda gucum yetmez ama yetsede ben ıstemıyorum kendımı yorgun hıssedıyorum ve korkuyorum gene negatıf olur dıye.bıraz toparlanmam lazım bılmıyorum blkı obur ay kendımı ıyı hısedersem maddı olarakda hazır olursam devam ederım ama bu ay dr um regl olunca muayene etmek ıstıyo yumurtalarını canlı tutmak ıcın duruma gore ılac vercegını soyledı.ben cok ılac yuklemek ıstemıyorum vucuduma zaten tek bır yumurtam olmasına ragmen cok ılac yuklendı bana.ne drsınız dr a gıdıyım mı?
Bozma moralini sekerim ya! Gerci bunlari hissetmek normal, biz kendi kendimizin psikologu olup boyle negatif duygulardan kendimizi incitmeden cikmayi biliyoruz artik. Bence bir kalkan olustur aklindan, kimse, hicbir kotu davranis, veya 'ah keske' dedirten iyi haber bile o kalkani gecip kalbine dokunamasin. Baskasinin hayati o, bana ne de, gec. Insallah hep iyilikler bulur onlari da. Ama herkesin payina dusen hayat dersi baska, bize bu dustu, baskasina kimbilir ne. Dalgani gec biraz hayatla. Hem biliyorsun degilmi, enerjin ne kadar yuksek ve de erkekten bagimsizsa, erkek sana o kadar asik olur, esinin oglu bir yere kadar, asil olan sensin! Optum seni.bırde bu aksam bırazcık moralım bozuldu.belkı söyleyınce bana kızacaksınız ama ıcımdekını saklamak ıstemıyorum.esımın oglunun hanımı hamıle ıdı.duydugumda 2 gün aglamıstım.benım neden yok dıye.bu aksam ıse tlf aradı ve bebegının cınsıyetını söyledı bana erkekmıs.ne dersenız deyın ama ıcıme yıne oturdu.kıskandımmı zorumamı gıttı nedır nasıl bır duygudur bılemıyorum.hıssettıklerımın dogru olmadıgını bılıyorum ama elımdede olan bır sey degıl.belkıde esımın ogluna olan asırı düskünlügünden kaynaklanıyor bu hıslerım.cünkü her zaman kendımı 2 cı planda hıssettırdı bana esım.ama su anda ıyıyım.allah herkesı sevındırsın tabı benıde
Gecmis olsun Dahlia. Bu yaslarda zaman cok onemli ancak kendini hazir hissetmen daha da onemli. Senin icine sinen zamanda basla, icini dinle, bakalim ne diyor sana. Soyle kendini pamuklara sar, dinlen, tekrar gozlerin gulmeye baslasin, sonra dene.maalesef sonuç negatıf.gunduz gırmeye fırsat bulamadım merak ettırdım sızlerıde kusuruma bakmayın.doktorum pesını bırakmamamı yumurtalarımın iyi cvp verdıgını hemen bu ay yada onumuzdekı ay yenıden baslamamız gerektıgını soyledı vakıt kaybetmeden.ılaçları bırak regl ol gel muayene edıp yumurtaları canlı tutmak ıcın ılac yazcam dedı ama ben kararsızım maddı ve manevı yıprandık sonuçta bıraz ara vermek daha ıyı olcak gıbı
Breezey cok komiksin sen yaa. Eve suratim asik geldim beni bile gulumsettin. Her topikte senden bir tane lazim :) Nene mi oldun, ne oldun sen? Yoksa sende de Belki37 gibi, esinin torunu durumumu var.Günaydınnnnn topikdaşlarımmm ,
Hollanda'da yaşayan muhabirlerimiz , Kraliçe Beatrix'in doğum günü ve oğluna tahtını devretmesinin heyacanını paylaşacak bugün bizlerle...
Türkiye'de ise , yurdumuzun en güzel köşelerinden Aşağı Marmara bölgesinin incisi , insanı büyüleyen şehir İstanbul'da kutlamalar var bugün.
Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre , topiğimiz katılımcılarından , her eve lazım azıcık çılgın Breezey 'in nene oluşunun 1. yıldönümü yurt genelinde ve tüm temsilciliklerde namına yakışır şekilde çılgınca kutlanacakmış.
Gününüz aydın olsun...
saatleriniz neşe ve huzurla geçsin sevgili topikdaşlarımmm, gözünüzden akan yaşın sebebi sadece mutluluk olsun.
Yok be sekerim. Yine bulamadik yumurtayi. Bu sefer 3. keredir folikuller bos cikiyor. Ne is anlamadim. Gerci ilk seferi pek saymiyorum, ilacla regl oldugum tuhaf bir aydi o, opusu da bos cikti. Ama 2. denemede ilacla, bu sefer de ilacsiz opu'ya girdim. Hepsi booossss!canim kampacigim umarim senin yumurtan altin yumurtadir ve sana bebegin olarak geri döner. benim koca niyeti bozdu. donasyon kumbarasina odaklanmis gaz verdi bu konuda. hatta vergi iadesinden alacagi parayi bile kumbaraya atacakmis. sanirim sonbaharda bize cek cumhuriyetinin yollari gözüktü. artik bize hamis hamis yol gösterirsin insallah :) öpüyorum