38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Breezey cok komiksin sen yaa. Eve suratim asik geldim beni bile gulumsettin. Her topikte senden bir tane lazim :) Nene mi oldun, ne oldun sen? Yoksa sende de Belki37 gibi, esinin torunu durumumu var.
Arkadaslarim hepinize selam. Takipteyim ona gore

hakkımda azıcık çatlak olduğumdan başka bir iddia dahaaaaa
çok komiğimmm
evett öyleyimm , her iki iddia da doğrudur Kampam kuzum

Nene oldumm , bugün beni nene yapan sıpanınn doğum günü , akşama evde parti var
evet aynen de eşimin torunu senin ifadenle...
amaaaa eşimin olan her şey benim demektir... bu yüzdenn benim torunummmm

Sana da selammmm... bizi izlemeye devam et

dahlia kafani karistirmak istemem ama ben yumurtalari canli tutmak istiyorum söylemimden bir sey anlamadim. doktorun ne demek istiyormus. yani sana yeniden hormon mu yüklemek istiyor. ne kadar canli tutabilecekmis ki? biraz karisik geldi bana ama önemli olan tamamen kendini yeniden hazir hissetmen ve rahat hissetmen. icinin sesini dinle. bizleri bosver. önemli olan sensin.

senin gibi cilgin neneye kurban olsunlar. iyiki varsin. ufakligin yeni yasini kutlarim. hersey gönlünce olsun.

canim benim halbuki cok ümitlenmistik senin altin yumi ile. saglik olsun insallah bir sonraki sefere. bizim sanirim kararimiz kesin. 4.cü tüp denemesini yapmadan donasyon yapacagiz. sen hangi merkeze giderdin? hepsini gezdin dolastin icine sinen hangisi? bir de biz Cekce konusamayiz umarim Almanca veya Ingilizce konusuyorlardir

Ben de karar vermis degilim klinik icin. Biliyorsun ben Pronatal'da devam ediyorum. Doktoru cok begeniyorum, internette yazilanlar da iyi, ustelik ayni sehirdeyim.
Ancak fikrimiz degisir de donasyona kayarsak, o zaman burada devam edermiyim bilemiyorum. Sebebi ise: (1) bu klinik paket yapmiyor. Digerleri ise eger ilk 2 donasyonda basarili olamazsan, 3. denemeni ya bedava ya da yari parasina yapiyorlar. %95 cift ilk 2 denemede basarili oluyormus gerci. (2) Pronatal aktif olarak ilanla donor aramiyor, Brno'dakiler (Reprofit ve Reprogenesis) ise genc kizlar icin cok seker bir site hazirlamislar, ustelik universite sehri, ustelik Moravia bolgesi daha sicak insanlarin ciktigi bir bolge. Yani bu sebeplerden Brno'daki klinikleri dusunme ihtimalimiz var. Yine de Pronatal'in bizim sehrimizde olmasi avantaj. Burada bir klinik daha one cikiyor: Gennet. Basari oranlari yuksek, donasyona egiliyorlar, oraya giden cok. Ama benim 2 defa kotu anim var orada, o yuzden belki en mantiklisi olmasina ragmen yaptirmak istemedim.
Bence sizin karariniz kesinse, zamani gelmeden once ilk tur gorusmenizi yapmalisiniz. Bunlarin hepsi cok iyi merkezler, ama doktorun verdigi elektrik de cok onemli. Yani size bir Prag gezisi gorunuyor :)

bellagaska senin bu yazın bana çok ümit veriyor kardeşinin ilk hafta değerlerini gün gün yazabilirmisin yoksa internetteki bütün okuduklarıma göre durum olumsuz üç beş gün sonra dr gideceğiz çok korkuyorum

Torununun yeni ve ilk yasini kutlarım ömrü boyunca cevresinde senin kadar neseli , yuregi guzel insanlar olmasini dilerim :))

sagol canım toparlanmya calısıyorum kendımı temızlıge verdım gunlerdır yattıgım yeter alısmıştım gercı herşeyın ayagıma gelmesıne:)tup bebek doktorumdan cok memnunum cok tatlı bır dr ama bugunlerde ne ıgne ne ılac nede dr gormek ıstıyorum:)butun ılacları kaldırdım gordukce aklıma gelıyo.canım ne gıbı sıkıntı olabılır?muayene olmasam olmaz mı dıyosun?bu arada ıyı kı varsın bu topıgın nese kaynagısın sen:)

yanlış kelıme yazmış olabılrım canım kafam yerınde dgl dr negatıf deyınce gerı kalanını yarım yamalak anladım zten.dedıgı suydu aklımda kaldıgı kadarıyla yumurtaların ıyı cvp verdı ıgnelere ılaclara.tek yumurtam vardı arkadan ıkı tane daha oldu ama ıstenılen buyukluge gelemedı.basladıgımız zamanlara gore ıyı durumda dedı pesını bırakmayalım ben regl olnuca bır muayne edıyım yumurtalar ıcın ılac verıyım ve bu sefer ıkı embryo olursa tranfer yapalımkı sansın artsın.tek yumurtayla buralara kdar geldın ıyı bır gelışmeydı dedı

son dakikaa...son dakikaaa...

dün nene oluşunun 1. yılını kutlayan topikdaşımız breezey şerefine , 1 mayıs 2013 çarşamba günü tüm yurtta resmi tatil ilan edildi.
vapurlar -metrobüs - metro - tramvay - otobüs seferlerinde de tatil uygulanacak.

duyduk duymadık , okumadık demeyinnn...

p.s : parti ancak bitti, kararı da az önce aldım.. kış aylarında kar bastırınca , okulların sabahın 7.00 sinde tatil kararı açıklayan valilikten hızlıyım en azından.

Naz,

Endiselerini cok iyi anliyorum, ama biraz sakin olmaya calis lutfen.

Bu konuyu fazla dusunmemeye calis, bol bol dua et..yapabilecegin baska birsey yok, sen elinden gelen herseyi yaptin.

Ben kardesimin sonuclarini tam hatirlamiyorum, yani rakam olarak hatirlamiyorum..tek hatirladigim seninle cok benzer durumdaydi, doktor cok buyuk ihtimal dusecegini soylemisti, hatta rahimde kanama bile baslamis demisti. Degerleri cok cok az artis gosterdi ama biz dusmesini beklerken degerleri hizla artmaya basladi, dunyaya geldi saglikla, gelir gelmez de annesinin burnunu tuttu cadi :) insallah seninki de boyle guzel sonuclanir, bunu butun kalbimle diliyorum inan..

Ama aksi bir durum olursa da biliyorsun dogal seleksiyon diye birsey var, eger tutunamamissa bebegin ( Allah korusun) belki de bir problem oldugu icindir.

Umarim saglikli bir sekilde devam eder hamileligin..haberleri yaz arada bir..

Puffy, valla 2 gun icinde 2 kilo erik yedim, benim de karnim cok agridi yemiycem bir sure :)
Tesekkur ederim verdigin bilgiler icin, guveniyorum doktoruma ama iste simdi de Belki kafami karistirdi, cok emin ellerde hissetmis ya..simdi ben herseyi okurum, hergun gittigimde benden kan almazlarsa var haline o doktorun..of ya..cok takintili bir insanim galiba, daha simdiden ne durumda olacagimi tahmin ediyorum; acaba yapmasi gereken birseyi yapmamis olabilir mi' diye didik didik okurum herseyi..Bir ara o kadar cok okudum ki evde kendim yapayim tup bebegi diye geziniyodum bi ara:)

Breezey, sen ne tatli bi nenesin ama, sen citir bi kizsin bi kere, ne nenesi :)

Dahlia,

Uzulme diyecegim ama sacma olacak cunku tahmin edebiliyorum ne kadar uzuldugunu..Seni merak ettim, sonucu..Girdim, baktim, keske bakmasaydim moralim bozuldu..o kadar ugrasiyoruz olacak diyoruz ama iste olmayinca maalesef yapabilecegimiz birsey yok..insallah bir dahakine gelir nazli bebegin de daha fazla uzmez annecigini..

Uzulmemeye calis, daha dogrusu cabuk toparlanmaya calis, dua et..Hangi merkezdeydin sen. memnun musun, orda mi devam ediceksin?

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah,

sagol canım toparlanmaya ugrasıyorum ama gozum korktu son ana kdr tek yumurtayla nelerere kdr gıttım o yuzden umutluydum ben ılk yaptırdıgım ıcın aşamaları tam olarak bılmıyodum yumurtanın bos cıkma ıhtımalını yada opu dan once catlama ıhtımalını bunlardan bıhaberdım o yuzdende sıtres hıç yapmadım. ıkıncısınde hepsını bılıyo olcagım bu daha stres yapar sanırım.su anda bana cok uzak bır fıkır.hastaneden genel olarak memnundum medıcal parkta tedavı oldum dr um jane ozcandı cok memnundum cok tatlı bır dr ama Allah vermeyınce dr larda bıyere kdr ıste.devam edersem gene aynı dr da devam etmek ısterım ama su anda dgl bakalım belkı daha sonra gercı cok bekleme luksumde yok benım sorunum yumurta rezervı azlıgı esımdede sorun var.moralını bozma herkes negatıf alcak dgl ya ınsallah sızlerden ıyı habrler alırız

Dahlia negatif yaşamış biri olarak neler hissettiğini içinde ne fırtınalar koptuğunu biliyorum...cok üzgünüm ...
İlk günlerin üzüntüsü yerini bir daha deneme için hazırlanmaya bırakacak ve inşallah bu kez son denemen olacak....
Bekleme süresinde vitamin takviyesi almanı ,bol bol su içip yürüyüş yapmanı öneriririm...
Arkadaslar mini tüp bebek hakkında epeyce birşeyler yazdılar,bana uygulananda adı mini olmazsada kisiye özel tedaviydi.
Mutlaka az ilaç kullanıp senin durumuna uygun tedavi uygulansın... Bu konuda isini cok iyi yapan ,hastasiyla empati kurabilen benim canimm doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum...Dr Emre Karatekelioğlu

canımm wanna ,
doktorundan memnun olman inan beni çok sevindirdi.
onun görev yaptığı merkezden de bilgi istedim. söyledikleri , doktorumuzla görüşmeniz daha iyi olur , tedavi size göre şekil alır.
doğru bir yaklaşım ki hemen hemen büyük merkezlerin hepsi aynı şeyi söyledi.
doktorunun görev yaptığı merkeze karar verirsem , ben de mutlaka senin doktorunla görüşeceğim.

kızlar bugun murat önal muayeene ettı benı memorıalde. yumurtalarım 12.30 dıgerı 11.30 cm soldakı ıse 8.30 cm yetısırmı bılmıyorum.6 cı gunum.ınsaallah sorunsuz gelısır.yerın yıne randevum var.mustafa beyde.bakalım hayırlısı

ınşallah canım ıkıncı denemeyı yaparsam tutar bende breyzey gıbı kendı kendıme bışeyler yapmaya calsıcam bır sure.pazartesıden berı ılacları bıraktıgım halde hala regl olamadım normalden fazla ıgne verıldı bana ılk uc gun yumurtam cvp vermedı gonal-f e sonradan dozajı arttırıldı ve baska ıgnede eklendı bu ıgnelerın etkısı sanırım regl olamadımadetlerım normalde cok duzenlı olsada bı rahatlasam.dr un hangı hastanedeydı canım bırde malıyetı ne kdar?

selam herkese,

diğer topiğe yazmışım size yazmamışım , pardon kızlar,, tek yumi ile mini tüp tedavimde yumurta boş çıktı...

belkiciğim inşallah tedavin başarılı sonuçlanır.
dahlia negatifine üzüldüm, ama hayırlısı buymuş deyip yola devam edeceğiz....

hepinizi öpüyorum

Dün test sonucumu aldım.Maalesef negatif.Ben devamlı takip etmeme rağmen buraya çok az yazabildim.Herkesi tanıyor gibiyim.Yaşım 41.Burdaki her olumlu haber herkes gibi bana umut oldu sevindim..Dahlia senin sonucuna da üzüldüm inan..Sana çok geçmiş olsun.Bu son 10 gün sıkıkntılı bir bekleyişle geçti.Umutla umutsuzluk arasında gittim geldim.Ve tabi ki eşim de aynı sıkıntı uykusuzluklarını yaşadı.Bu son (4.) denemeyi zaten onu zor ikna ederek yaptım.Aslında ben de ve onda yaşın dışında birşey de yok.Hatta doktorlar çok ümit verici idi.11 yumurtada 6 embriyo oldu.13 hücreli orta kalite iki embryo koyuldu.Uzun protokol uygulandı ve son 3 denememi Memorial hastanesinde yaptık.Sonuçta Takdiri İlahi.Ama her olumsuz sonuç bir yıkım.Maddi biryana manevi.Ve uzun protokol beni çok yordu sanırım bezdirdi.Ortada bir sebep de bulunamayınca insan neden diyorsun..Ve hemen tekrar maddi imkanım olsa tekrar başlarım diye düşünüyorum.Acaba bu nedir?Yıkılan güreşe doymazmış derler ya o mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…