38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baktın cıkıyo gene bır dus alırsın canım bana en cok ateslıyken dus almak ıyı gelıyo su anda ıyı ınşallah cıkmazz
gebelik org.tan baktim 38,5 ustu yuksek diyir.dus iyi geldi cidden...yarin sinav yapacaktim yirttilar galiba :)
iyi ki varsiniz valla kocamin sogukkanliligi beni gicik etti...
hepinizi kucakliyirum...sizide uzduysem ozur dilerim..stres yok.saglikli yumiler bebekler.icin...

gebelik org.tan baktim 38,5 ustu yuksek diyir.dus iyi geldi cidden...yarin sinav yapacaktim yirttilar galiba :)
iyi ki varsiniz valla kocamin sogukkanliligi beni gicik etti...
hepinizi kucakliyirum...sizide uzduysem ozur dilerim..stres yok.saglikli yumiler bebekler.icin...

stres kesınlıkle yok canımm:)sen panık yaptıysan kocanda sogukkanlı gıbı davranıyodur benım esım cok panık bende oyleyım ama esım benden cok oldugu ıcın sogukkanlı gıbı davranırım belkı esınde benım taktıgı uyguluyodur:)bızde senı kucaklıyoruz canımmm ınşşllahh hıç ateşın cıkmadan guzel bır gece gecırırsınnn.ne özru tek taşa ıyı bak yeter:)

canım geçmiş olsundilerim bu gecen iyi geçer tatlım yaa.sabah iyi uyduğunu yazarsın dilerim.

selam puffy , bugün görüşemedik,,,,, nasıl geçti günün,,,, benimki bugün yok,,, annem dedi ki puffy le konuşmadınız bugün,, iyi mi diyor........ o da alışmış şaşırdı

Himmmmm demek özlemişim bu sevindirici bir gelişme :)
Bir konuşabilsen konuşacağımda ağzımın ici yara doldu , zaten her yanim kaşınıyor alerjik dokuntulercen alejiilaclarimi alamadığım icin iyice azdilar
Hic tadım yoktu bu gun canim zaten su icsem agzim aciyor butun gun evde yattim durdum
Kusuruma bakma mazeretim var hamileyim :)

Bir konuşabilsen konuşacağımda ağzımın ici yara doldu , zaten her yanim kaşınıyor alerjik dokuntulercen alejiilaclarimi alamadığım icin iyice azdilar
Hic tadım yoktu bu gun canim zaten su icsem agzim aciyor butun gun evde yattim durdum

canım ya geçmiş olsun.... bu oğlan seni pek üzüyor yandın valla, şimdiden böyle diyecem ama demiyorum annesi,, 3 ayı doldurdun ya, bundan sonra rahat edeceksin inşallah, Allah yardımcın olsun, keşke yapabileceğim birşey olsa...... dikkat et kendine şekerim..........

puffyim , canımm kuzum geçmiş olsunn...

polen alerjin mi var senin yoksa.. kavak tüyleri de uçuşuyor bu ara.:KK31:
benim de var alerjim ama oldukça azaldı şikayetlerim.sadece burun tıkanıklığı ve hafif bir akıntı kaldı.
nasıl geçti ben bile bilmiyorum ama çok şükür azaldı.:KK16:
dilerim bu bebiş sana da ilaç etkisi yapar da bu çektiklerin son olur canım arkadaşım.:KK19:

Wannacımm kuzum nasıl oldunn...:KK19:
dilerim güzelce uyumuşsundur gece ve şimdilerde daha iyicesindir.:KK16:
geçmişler olsun tekrar:KK16:

puffyim , canımm kuzum geçmiş olsunn...

polen alerjin mi var senin yoksa.. kavak tüyleri de uçuşuyor bu ara.:KK31:
benim de var alerjim ama oldukça azaldı şikayetlerim.sadece burun tıkanıklığı ve hafif bir akıntı kaldı.
nasıl geçti ben bile bilmiyorum ama çok şükür azaldı.:KK16:
dilerim bu bebiş sana da ilaç etkisi yapar da bu çektiklerin son olur canım arkadaşım.:KK19:

Sagol canim benimkisi pek geçecek gibi degil yıllardır agir ilaclar kullanmama ragmen bir düzelme olmadıgı gibi son yıllarda alerjik astımda çevirdi son 6 aydır ilaçta alamayınca bu yil iyice kötüleşti ama yapacak bir sey yok , ilac alamıyorum dogal önlemlerle halletmeye çalışıyoruz.
sen kurtulmuş gibisin ne guzel darisi benim basıma kendine iyi bak :)

Sagol canim benimkisi pek geçecek gibi degil yıllardır agir ilaclar kullanmama ragmen bir düzelme olmadıgı gibi son yıllarda alerjik astımda çevirdi son 6 aydır ilaçta alamayınca bu yil iyice kötüleşti ama yapacak bir sey yok , ilac alamıyorum dogal önlemlerle halletmeye çalışıyoruz.
sen kurtulmuş gibisin ne guzel darisi benim basıma kendine iyi bak :)

sen de kurtulursunn ...bu bebiş iyi gelir sana...:KK16:
geçmiş olsun işte banane bananeeee:KK37:

teşekkür ederim puffyim , seni dinleyip elimden geldiğince kendime iyi bakacağım:KK54:

Son düzenleme:
Sevgili Breezey, hope73, dahlia34 ve diğer 38 yaş üstü topiğinin güzel gönüllü dostları bana böyle günde destekleriniz tesellilleriniz bir nebze de olsa gönlü mü ferahlandırdı.Allah tan burdaki herkese gönlünden geçen güzel evlatlarını ve onlarla tatlı yarınlarda beraberce sevinç neşe, sağlık ve huzur diliyorum.

Sevgili Breezey, hope73, dahlia34 ve diğer 38 yaş üstü topiğinin güzel gönüllü dostları bana böyle günde destekleriniz tesellilleriniz bir nebze de olsa gönlü mü ferahlandırdı.Allah tan burdaki herkese gönlünden geçen güzel evlatlarını ve onlarla tatlı yarınlarda beraberce sevinç neşe, sağlık ve huzur diliyorum.

bırbırımıze destek olup bu gunlerı atlatıp bır dhakı denemelerımız ıcın guç topluycaz hep beraber canım:)herşeyde bır hayır vardır.ınşallah bu topıktekı herkes en kısa surede anne olcakkk.Rabbım ıstıyen herkese tattırsın bu duyguyu

@Wannabemom; gecmis olsun, insallah atesin dusmustur simdiye kadar ve coook iyisindir, kendine cok cok dikkat et..

Puffy, ne oldu sana bahar alerjileri mi? buraya da bahar geldi, benim gozler kipkirmizi..dikkat et kendine lutfen, hepsi gecicek merak etme..agzin aciyor diye beslenmeyi ihmal etme ama olur mu? Birkac gune gecer insallah, yine erikleri yersin rahat rahat:) bol bol uyu, dinlen ve sevgi bocugu olarak aramiza don lutfen..genelde topiclerdeki kizlar hamile kaldiktan sonra girmezler, ama sen baskasin..hepimize moral ve guc kaynagisin, ve de topigin ugurusun:)

Dahlia, seni toparlanmis gordum biraz, cok sevindim..insallah bir dahakine..ama neden olmadigi konusunda bir aciklama yapti mi doktorlarin, ihtimaller nelermis?

Reham, uzulme diyemem, ama cabuk toparlanmaya calis. 4 deneme az degil, ama Memorial ekibi de pek bisey atlayacak gibi degil sanki..bisey soylemediler mi sana?

Naz nerelerdesin, ne durumdasin merak ediyorum..lutfen yaz ne durumda oldugunu, insallah bebegin seninledir, dualarim seninle..

Kizlar kusura bakmayin, fazla giremiyorum, hepsini okuyup yaziyorum en son da..

Benim hidrosalpenks (sivi birikmesi) dolayisiyla tek tupum alinmisti, doktor ameliyatte digerinde hicbir sorun gormedigi icin almamisti..kendiliginden olabilir demisti..ama ablamin calistigi hastanede bir doktor var o zamanlar demisti tupu aciksa da mutlaka icindeki tuycukler zarar gormustur, dogal gebelik olmaz hemen tup bebek yapsin..tabii bosanma falan oldu o arada..simdi 1 yildir 2.evliligime devam ediyorum ama olmadi gercekten..simdi o adam demis ki, 2 tupunu de aldirmasi gerekirdi, saglam tupun icinde sivi yoksa da hucresel boyutta biseyler salgilayip tup bebegin tutmasini engelleyebilir..sinirimden butun gun yurudum, adama kufurler ettim..ya ne alakasi var, benim doktorum tupun sapasaglam, kucucuk bir deformasyon bile yok, o yuzden almaya gerek yoktu dedi..3 ay dene olmazsa tup yapalim dedi..ben anlamiyorum bu adamlari, ne kadar kolay insanlarla boyle oynamak..tupun icindeki sividir bebegin tutunmasini engelleyen, benim alinmayan tupumde sivi yok ki..off..ne kadar zor isler bunlar kizlar,

Neyse cok kizginim daha fazla yazmiyim..cok zor, Allah hepimize bu yolda yardim etsin, isini bilen, iyi ve durust doktorlarla karsilastirsin..

Sevgiler hepinize.

Reham bu yazını okuyunca gecmise baktım ,bu aralar bende biraz keyifsizdim cok takip edemedim buraları kendi derdime düştüm kusura bakma , aldigin sonuca cok uzuldum sana sabir ve yeni deneme icin umut diliyorum , Rabbim bu emeklerini bos cikarmasin en kisa surede yuzunu guldursun insallah , hep vardır bir hayır deyip devam ediyoruz hayata insallah senin icinde vardır bir hayır , ben kasim anneleri topigindeyim ayni zamanda orada bir arkadas var 2 asilama 2 tup yapmis sonuc negatif 2. Tupten 1 ay sonra her tedaviyi kesmis vitamini falan , kendiliğinden hamile kalmis onu okuduğumda esas bu mucize demiştim , insallah sanada bir mucize gönderir Rabbim :)

@Wannabemom; gecmis olsun, insallah atesin dusmustur simdiye kadar ve coook iyisindir, kendine cok cok dikkat et..

Puffy, ne oldu sana bahar alerjileri mi? buraya da bahar geldi, benim gozler kipkirmizi..dikkat et kendine lutfen, hepsi gecicek merak etme..agzin aciyor diye beslenmeyi ihmal etme ama olur mu? Birkac gune gecer insallah, yine erikleri yersin rahat rahat:) bol bol uyu, dinlen ve sevgi bocugu olarak aramiza don lutfen..genelde topiclerdeki kizlar hamile kaldiktan sonra girmezler, ama sen baskasin..hepimize moral ve guc kaynagisin, ve de topigin ugurusun:)

Dahlia, seni toparlanmis gordum biraz, cok sevindim..insallah bir dahakine..ama neden olmadigi konusunda bir aciklama yapti mi doktorlarin, ihtimaller nelermis?

Reham, uzulme diyemem, ama cabuk toparlanmaya calis. 4 deneme az degil, ama Memorial ekibi de pek bisey atlayacak gibi degil sanki..bisey soylemediler mi sana?

Naz nerelerdesin, ne durumdasin merak ediyorum..lutfen yaz ne durumda oldugunu, insallah bebegin seninledir, dualarim seninle..

Benim hidrosalpenks (sivi birikmesi) dolayisiyla tek tupum alinmisti, doktor ameliyatte digerinde hicbir sorun gormedigi icin almamisti..kendiliginden olabilir demisti..ama ablamin calistigi hastanede bir doktor var o zamanlar demisti tupu aciksa da mutlaka icindeki tuycukler zarar gormustur, dogal gebelik olmaz hemen tup bebek yapsin..tabii bosanma falan oldu o arada..simdi 1 yildir 2.evliligime devam ediyorum ama olmadi gercekten..simdi o adam demis ki, 2 tupunu de aldirmasi gerekirdi, saglam tupun icinde sivi yoksa da hucresel boyutta biseyler salgilayip tup bebegin tutmasini engelleyebilir..sinirimden butun gun yurudum, adama kufurler ettim..ya ne alakasi var, benim doktorum tupun sapasaglam, kucucuk bir deformasyon bile yok, o yuzden almaya gerek yoktu dedi..3 ay dene olmazsa tup yapalim dedi..ben anlamiyorum bu adamlari, ne kadar kolay insanlarla boyle oynamak..tupun icindeki sividir bebegin tutunmasini engelleyen, benim alinmayan tupumde sivi yok ki..off..ne kadar zor isler bunlar kizlar,

Neyse cok kizginim daha fazla yazmiyim..cok zor, Allah hepimize bu yolda yardim etsin, isini bilen, iyi ve durust doktorlarla karsilastirsin..

Sevgiler hepinize.

O kadar cok sey duyuyoruz bu tedavi asamasinda hepsini takmaya kalksak oooo yandik , ama sen yinede tedbirli ol her daim kafana takilan olursa ek kontroller yaptırmayı ihmal etme :)
Ben bir bahar kurbanının ama ilk gunlerin sızlanmasi bitince olanlarla alisik yasamaya devam tam gaz :)
Ben bu topigi cok seviyorum hic birakirmiyim buradaki arkadaslarin tavsiyeleri bu gunleri yasamama sebep gönül bağım minnetim fazla
Kendine iyi bak :)

Butun 38 gülleri guzel , neseli , bol sofrali , dostlarla , aile ile esle mutlu anar geçirdiğimiz bir hafta sonu olsun :nazar:

P.S. TSH değerim icin endokronologum iyi diye mail atmış , agzim daha az aciyor , aksam 8 sabah 8 uyudum , basim daha az agriyor butun sevgi bocuklugum ondan :KK16:

dr um nedn tutmadıgı konusunda bır acıklama yapmadı bende şaşkınlıktan uzuntuden sormadım canım.pesını bırakmıyalım fazla ara vermeden ıkıncıyı denıyelım dedı o kadar.regl olunca muayene etcek o zaman sorarım tabı regl olursam hala olamadım.dengem alt ust oldu.tedaviye başlamadan once rahım fılmı ıstemıştı dr um onda hıç sorun cıkmadı herşey yolunda denıldı.orta kalıte bır embrıyo oldugunu soylemışlerdı.zaten tek yumurtam vardı onlada olmadı işte kısmet ne dıyelım ılk denememdı.sanada gecmış olsun gercekten bu dr lar neden farklı farklı konuşurlar delı olurum bende.ne soylıycekler dıye agızlarına bakıyoruz bazıları bunu hıç anlıyamıyolar

stres kesınlıkle yok canımm:)sen panık yaptıysan kocanda sogukkanlı gıbı davranıyodur benım esım cok panık bende oyleyım ama esım benden cok oldugu ıcın sogukkanlı gıbı davranırım belkı esınde benım taktıgı uyguluyodur:)bızde senı kucaklıyoruz canımmm ınşşllahh hıç ateşın cıkmadan guzel bır gece gecırırsınnn.ne özru tek taşa ıyı bak yeter:)

canım geçmiş olsun,, aman aman kendine ve tektaşa dikkat et .....

canım geçmiş olsundilerim bu gecen iyi geçer tatlım yaa.sabah iyi uyduğunu yazarsın dilerim.

Wannacımm kuzum nasıl oldunn...:KK19:
dilerim güzelce uyumuşsundur gece ve şimdilerde daha iyicesindir.:KK16:
geçmişler olsun tekrar:KK16:

Sevgiler hepinize.

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum rabbim insallah isteyen bu konuda emek harcayan herkesin tek tasini gonderir cok fazla bekletmez.heyecanli bekleyis icin de olanlarida saglikla minnoslarina kavusturur...
Atesli gecenin ardından karın ağrısı çektim neyseki şu an daha iyiyim...fmf hastası oldugum için kolşisin adında hapımı kullanıyorum fakat doktorum gebeliğin ilk 3 ayında kullanmamın bebek için daha iyi olduğunu söyledi...bu konuda farklı görüşler var ama doktoruma çoook güvenmiyorum .inşallah tekrar bir atak daha yaşamadan ilk 3 aylık süreyi atlatırım.sonrasında ilaca tekrar başlayacağım.

Pufyy geçmiş olsun her bir sonraki aşaması zorlanan heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor,Allah beterinden korusun ...

Negative sonuc Alan arkadaslarim dualarimdasiniz .

kızlar bebeğim gidiyor değerim 242den 115e düşmüş ilaçları kestim kendi düşmesini bekliycez olmazsa kürtaj 4 gün sevinebildim ömrümde 4 gün hamile olmak varmış bakalım daha neler göreceğiz.Çok üzgünüm genede içimde ümit vardı belki değerlerim yükselmiştir diye sizce bu durum niye olur rahim filmine gerek varmı dr yaştan,genetik olabilir dedi.Wannacığım geçmiş olsun bellegaska beni düşündüğün için sağol.İçim yanıyor diyorlarya işte öyleyim hep ağlamak istiyorum

X