@Wannabemom; gecmis olsun, insallah atesin dusmustur simdiye kadar ve coook iyisindir, kendine cok cok dikkat et..
Puffy, ne oldu sana bahar alerjileri mi? buraya da bahar geldi, benim gozler kipkirmizi..dikkat et kendine lutfen, hepsi gecicek merak etme..agzin aciyor diye beslenmeyi ihmal etme ama olur mu? Birkac gune gecer insallah, yine erikleri yersin rahat rahat:) bol bol uyu, dinlen ve sevgi bocugu olarak aramiza don lutfen..genelde topiclerdeki kizlar hamile kaldiktan sonra girmezler, ama sen baskasin..hepimize moral ve guc kaynagisin, ve de topigin ugurusun:)
Dahlia, seni toparlanmis gordum biraz, cok sevindim..insallah bir dahakine..ama neden olmadigi konusunda bir aciklama yapti mi doktorlarin, ihtimaller nelermis?
Reham, uzulme diyemem, ama cabuk toparlanmaya calis. 4 deneme az degil, ama Memorial ekibi de pek bisey atlayacak gibi degil sanki..bisey soylemediler mi sana?
Naz nerelerdesin, ne durumdasin merak ediyorum..lutfen yaz ne durumda oldugunu, insallah bebegin seninledir, dualarim seninle..
Kizlar kusura bakmayin, fazla giremiyorum, hepsini okuyup yaziyorum en son da..
Benim hidrosalpenks (sivi birikmesi) dolayisiyla tek tupum alinmisti, doktor ameliyatte digerinde hicbir sorun gormedigi icin almamisti..kendiliginden olabilir demisti..ama ablamin calistigi hastanede bir doktor var o zamanlar demisti tupu aciksa da mutlaka icindeki tuycukler zarar gormustur, dogal gebelik olmaz hemen
tup bebek yapsin..tabii bosanma falan oldu o arada..simdi 1 yildir 2.evliligime devam ediyorum ama olmadi gercekten..simdi o adam demis ki, 2 tupunu de aldirmasi gerekirdi, saglam tupun icinde sivi yoksa da hucresel boyutta biseyler salgilayip tup bebegin tutmasini engelleyebilir..sinirimden butun gun yurudum, adama kufurler ettim..ya ne alakasi var, benim doktorum tupun sapasaglam, kucucuk bir deformasyon bile yok, o yuzden almaya gerek yoktu dedi..3 ay dene olmazsa tup yapalim dedi..ben anlamiyorum bu adamlari, ne kadar kolay insanlarla boyle oynamak..tupun icindeki sividir bebegin tutunmasini engelleyen, benim alinmayan tupumde sivi yok ki..off..ne kadar zor isler bunlar kizlar,
Neyse cok kizginim daha fazla yazmiyim..cok zor, Allah hepimize bu yolda yardim etsin, isini bilen, iyi ve durust doktorlarla karsilastirsin..
Sevgiler hepinize.