Dün test sonucumu aldım.Maalesef negatif.Ben devamlı takip etmeme rağmen buraya çok az yazabildim.Herkesi tanıyor gibiyim.Yaşım 41.Burdaki her olumlu haber herkes gibi bana umut oldu sevindim..Dahlia senin sonucuna da üzüldüm inan..Sana çok geçmiş olsun.Bu son 10 gün sıkıkntılı bir bekleyişle geçti.Umutla umutsuzluk arasında gittim geldim.Ve tabi ki eşim de aynı sıkıntı uykusuzluklarını yaşadı.Bu son (4.) denemeyi zaten onu zor ikna ederek yaptım.Aslında ben de ve onda yaşın dışında birşey de yok.Hatta doktorlar çok ümit verici idi.11 yumurtada 6 embriyo oldu.13 hücreli orta kalite iki embryo koyuldu.Uzun protokol uygulandı ve son 3 denememi Memorial hastanesinde yaptık.Sonuçta Takdiri İlahi.Ama her olumsuz sonuç bir yıkım.Maddi biryana manevi.Ve uzun protokol beni çok yordu sanırım bezdirdi.Ortada bir sebep de bulunamayınca insan neden diyorsun..Ve hemen tekrar maddi imkanım olsa tekrar başlarım diye düşünüyorum.Acaba bu nedir?Yıkılan güreşe doymazmış derler ya o mu?
her seferinde yeniden deneyecek cesareti bulmak , anne olma arzusudur canım benim.
6 yıllık evlilikten sonra , kimse beni dürtmüyorken üstelik , 42 yaşında evlat hatta nasipse evlatlar sahibi olmayı istemek de.
pek çok arkadaşımızın , evlatları olmasına rağmen , yine de istemeleri de bu arzu yüzündendir.
o yüzden ...Rabbimden hayırlısıyla istemeye ve üzerine düşeni yapmaya devam et...
benim de sebepsiz hamile kalamayışım yaşıma bağladılar ...
vakti saati dolmadı daha biliyorum... sen umudunu yitirme ne olursun.