Dahlia, umarim hamilesindir, guzel haberlerle gelirsin sabah..heyecanla bekliyoruzzzz..
Belki37, sanirim Memorial'de basladin tedaviye, hayirli olsun ve bebegin gelsin insallah..Hangi merkezlerle gorusup karar verdin Memorial'e? Ben hala Amerikan Hastanesi ve Memorial arasindayim..
Puffy, kisiye ve duruma gore tedavi dedin, kafam yine karisti:) benim de korkum o, tam da karar vermistim Amerikana ama yine karisti..Bir de benim esim benle 2-3 gunlugune gelip dondurucak ya spermleri, vaktim de olmayacak 2 merkezle de gorusup oyle karar vermeye..Memorial'e mi gitsem..off ne zor isler..Cem Hoca'ya da guveniyorum ama hala ve hala kararsizim! bir turlu icime sinmedi ikisi de..Bu arada seninle erik muhabbetinden sonra burda cildirip butun arap bakkallarini gezdim, ve de bulduuuum..su an son derece gurultulu bi sekilde kemiriyorum kendilerini zevkle :)
Breezey, sen ne zaman basliyorsun tedaviye ve nerde dusunuyorsun? Maalesef hala sigara iciyorum ve her ictigimde de kendime bu gidisle kaliteli yumurtalari ruyanda gorursun diyorum..ama Mayis 1 den itibaren icmiycem insallah..gunde 3-5 de olsa cok zararli biliyorum
ama burda evdeyim su ara surekli, biraz da sikintidan galiba..
Cok guzel bir hafta olsun herkes icin!