Tek taşımız bizimle
Rabbbim koklamayı kucağımıza almayı da nasip eder inşallahdegerimiz artar sağlıklı bir bebek olur inşallah
Darısı tüm bekleyenlere olsun
transferım bugun yapıldı paylaşmak istedim sizlerlee:)dualarınıza çok ihtiyacım var.elimizden geleni yaptık takdır Allahın:)ınşallah hayırlı sonuçlar alırızz hepımız ıstıyen herkesın yuzunu güldürsün Rabbim
breezey,,, yaşımız malum, o yüzden kendini tüp tedavi yapmamaya şartlamasan diyorum, şu 3 ayı iyi değerlendir ve fazla vakit kaybetmeden kararını ver canım, malum bizim yumurtalar yaştan dolayı çatlama ve döllenme sorunu yaşıyordur, bunu da lütfen dikkate al.... kararının yanındayız pek tabiii.
Canim nete dogru durust giremiyordum modem arizasi yuzunden , dun okudum ama yazamadim , ama aklima dünden bu yana sen geliyorsun bir de su profil resmin ki bayılıyorum o bebise , verdigin guzel haber her aklima geldiginde gülümsüyorum. Allah sana ve ailene bahar bereketi verdi , Rabbim seni ve minisini korusun sana bagislasin , insallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Bu tek taslar cok ise yarıyor galiba benim altin yumurtamda oldugu gibi ay cokkkkkkkkkk sevindim hamilerimiz çoğalıyor
Canim tebrik ederim bak bu kadar endiseye buralara geldin , buralara gelmek bile bir sey Allah bundan sonra yolunu acik etsin
Cok dikkatli ol kendine cok dikkat et Rabbim yar ve yardimcin olsun
Herkese selam,
Dahlia hayırlı olsun, bahar bebeği sana da gelsin:)
Naz senin sonucunu merakla bekliyorum, güzel haberlerle gel :)
Beni soracak olursanız, ben regl olmayı bekliyorum ikinci deneme için, aslında deneme demek içimden gelmiyor. BU sefer yapacağım bu tüpnaz bebeği:)
Yarın regl olmam gerekiyor ama bugün olsam ne güzel olur, hemen yarın başlarız tedaviye, önümüzde 4 günlük tatilde geçer tedavinin yarısı da çok isabetli olur ama beklemedeyim işte..Böyle beklerken de zaman geçmiyor, eski günlerimi özlüyorum aaa hastalandım demeyi ama son 9 aydır sürekli bir takip durumundayım bazen çok yorgun ve umutsuz hissediyorum, boşa zaman geçiriyormuşum gibi, hep erteliyorum yapacaklarımı, tatil planı yapamıyorum mesela, yada kıyafet alacağım boşver diyorum sonra, evde değişiklik yapılacak sonucu alalım da öyle diyorum.
Falcılara gidesim var, yada ne bilim biri bana desin ki boşuna umutlanma yada tamamdır olacak desin..Rahat olmak istiyorum, sormayacağım kaç folikül var, rahim kaç milim diye:) durabilecekmiyim sormadan.. Amerikadan bir ilaç getirdi kardeşim her sabah onu içiyorum rahimi hazırlıyormuş duymuşsunuzdur,
herbal ivf support nasıl bir karın ağrısı her sabah ...
Hep bir umut denizinde savruluyorum. Karar verdim eğer olmaz ise uzun bir tatile çıkacağım imkanlarımı zorlayıp dünyanın en çok görmek istediğim yerine yolculuk yapacağım. Aklımın ruhumun bu kısır döngüden çıkması lazım. Kötü olasılığı çok nadir aklıma getiriyorum, şu anda o anlardan:) Kafanızı şişirdim biliyorum ama kimse ile konuşmak istemiyorum. En yakınlarımla bile... Hatta bu tedavimin başladığını kimseye söylemeyeceğim, kendi kendime totem yapıyorum:) Soranlara dinlenme sürecindeyim diyorum:) Yalan söylemek mübah bu yolda:) Şimdiden tarih hesaplıyorum şu gün transfer olursa şu gün sonuç alırım diye, 19 Mayıs gençlik bayramı belki benim nazlı bebek bayramım olur:)
Çok döküldüm bugün :)
Puffyy yaşasın kötülük, demek öyle ben öğürücem sen koca karnınla karpuz hüpleticen:)) sefam olsun arkadaşım, keşke olsa da öğürsem:))
Brezzy sana bayıldım, nasıl bir yüce gönüllüsün sen öyle. allah gönlüne göre versin.
Kampa ve alkan sizlerden haber yok, bir ses lütfen.. Sizlersiz olmuyor topik:)
Huzur sizinle olsun.... (haber spikeri gibi hissettim yazarken:)) haaahhaa
Herkese selam,
Beni soracak olursanız, ben regl olmayı bekliyorum ikinci deneme için, aslında deneme demek içimden gelmiyor. BU sefer yapacağım bu tüpnaz bebeği:)
Yarın regl olmam gerekiyor ama bugün olsam ne güzel olur, hemen yarın başlarız tedaviye, önümüzde 4 günlük tatilde geçer tedavinin yarısı da çok isabetli olur ama beklemedeyim işte..Böyle beklerken de zaman geçmiyor, eski günlerimi özlüyorum aaa hastalandım demeyi ama son 9 aydır sürekli bir takip durumundayım bazen çok yorgun ve umutsuz hissediyorum, boşa zaman geçiriyormuşum gibi, hep erteliyorum yapacaklarımı, tatil planı yapamıyorum mesela, yada kıyafet alacağım boşver diyorum sonra, evde değişiklik yapılacak sonucu alalım da öyle diyorum.
Falcılara gidesim var, yada ne bilim biri bana desin ki boşuna umutlanma yada tamamdır olacak desin..Rahat olmak istiyorum, sormayacağım kaç folikül var, rahim kaç milim diye:) durabilecekmiyim sormadan.. Amerikadan bir ilaç getirdi kardeşim her sabah onu içiyorum rahimi hazırlıyormuş duymuşsunuzdur,
Hep bir umut denizinde savruluyorum. Karar verdim eğer olmaz ise uzun bir tatile çıkacağım imkanlarımı zorlayıp dünyanın en çok görmek istediğim yerine yolculuk yapacağım. Aklımın ruhumun bu kısır döngüden çıkması lazım. Kötü olasılığı çok nadir aklıma getiriyorum, şu anda o anlardan:) Kafanızı şişirdim biliyorum ama kimse ile konuşmak istemiyorum. En yakınlarımla bile... Hatta bu tedavimin başladığını kimseye söylemeyeceğim, kendi kendime totem yapıyorum:) Soranlara dinlenme sürecindeyim diyorum:) Yalan söylemek mübah bu yolda:) Şimdiden tarih hesaplıyorum şu gün transfer olursa şu gün sonuç alırım diye, 19 Mayıs gençlik bayramı belki benim nazlı bebek bayramım olur:)
Brezzy sana bayıldım, nasıl bir yüce gönüllüsün sen öyle. allah gönlüne göre versin.
Günaydın bayanlar ve breezey :)) seni ayrı tutuyorum çünkü sen bu topiğin neşesisin ben daha yeniyim aranızda ama bunu hemen anladım galiba ben çok zekiyim ehehehee :))
Herkese selam,
Dahlia hayırlı olsun, bahar bebeği sana da gelsin:)
Naz senin sonucunu merakla bekliyorum, güzel haberlerle gel :)
Puffyy yaşasın kötülük, demek öyle ben öğürücem sen koca karnınla karpuz hüpleticen:)) sefam olsun arkadaşım, keşke olsa da öğürsem:))
Kampa ve alkan sizlerden haber yok, bir ses lütfen.. Sizlersiz olmuyor topik:)
yemek yarışmasına oy veren arkadaşlarım oy veren elleriniz para tutsun inşallah
hepinize ayrı ayrı teşekkürler kullanmayanları oy vermeye bekliyorum ama
Canim nete dogru durust giremiyordum modem arizasi yuzunden , dun okudum ama yazamadim , ama aklima dünden bu yana sen geliyorsun bir de su profil resmin ki bayılıyorum o bebise , verdigin guzel haber her aklima geldiginde gülümsüyorum. Allah sana ve ailene bahar bereketi verdi , Rabbim seni ve minisini korusun sana bagislasin , insallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Bu tek taslar cok ise yarıyor galiba benim altin yumurtamda oldugu gibi ay cokkkkkkkkkk sevindim hamilerimiz çoğalıyor
Canim tebrik ederim bak bu kadar endiseye buralara geldin , buralara gelmek bile bir sey Allah bundan sonra yolunu acik etsin
Cok dikkatli ol kendine cok dikkat et Rabbim yar ve yardimcin olsun
göbüşleri bebiş tutsun desen daha iyi , hepimizin derdi en azından bizim topiklerde evlat sahibi olmak...
sagol canımm.doktorum bıle senın dedıgını soyledı tek yumurtayla buralara kadar gelmen cok guzel dedı:)ınşallah sonuna kdr benı bırakmıycak oyle umuyorum:)
doğru diyosun valla..
oy verenlerin göbüşleri çifter çifter bebiş dolsun inşallahhhhhh
anne olmayan kalmasın aahhhh ah bende istiyorum artık 8 yıl olduuu
bakk o zaman , önce senin sonra isteyen herkesin göbüşleri bebeişlerle dolsun.
canım, inşallah pozitif sonuç alırsın, lütfen rahat ol. <hayırlısıyla güzel haberi alacağını düşün sadece.
aynen öyle dusunuyorum canım olumsuz bişey aklıma gelmıyo sımdılık herşey yolunda gıttı umarım bundan sonrada gider.rahatım yapım geregı pek karamsar düşünemem zaten:)
Canım dahliamm ,
altın yumurtanın uğuru seninle olsun...Puffyim de wannam da o altın yumurtanın mucizesini yaşayanlardan şu an.
dilerim sen de katılırsın aralarına..
Rabbim sonuna kadar göbüşünde bebişini sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeni ve güzel günlerini görmeni nasip etsin kuzumm
Butun bu yazdıkların benim ikinci tedavimin basinda aklımdan geçenler , inan hep ayni seyler film şeridi gibi geciyor kafamızdan ben 12 gun bekleme ve düşünceleri düşüncelere ekleme döneminde hep yatsam uyusam 12 gun sonra uyansam her sey bitmis olsa demiştim. Olumlu olumsuz ne olcaksa olsun ama nedense hic olumsuzu dusunmemistim ne bileyim boyle aptalca bir saflikla hep cok içten bir sekilde hep olacak gibi gelmisti , hep planlar yapmistim odası nasil olacak , nerde dogum yaparim , ay kiyafet almayayım sonra giyemem gibi ve saf inanç bizi istenilene sürüklüyor.
Ama en ilginç olan eşimdi adam o kadar net tavan yapmis bir güvenle olacak diyordu ki , hic bir sorunun yok neden olmasın deyip durdu bir kere bana olumsuz bir konusma yaptırmadı benim o gunleri atlatmama yardimci oldu :))
Simdi gelelim öğürme konusuna , yakında gorurum seni ogururken bu kadar kolay denmiyor keske
Gulme bana ama sampuan ve sabundan banyo yapmaktan tiksindim yıkanmıyorum , bakiyorum ne zaman bitlenme emareleri basladi cocuk gibi aglaya aglaya banyoya giriyorum , oda doktor uyardı yanliz banyo yapmayacaksın diye gebeler ani tansiyon düşmeleri yasarmış sicak banyoda eşimde kapıda nöbette , kapı aralik yani durum felaket :))
Ama sarı bir battaniye örmeye basladim zıp zıp bebege bir gorsen civ civ gibi , ay yerim ben onu :)
simaycım kanı verdim 16:30 da sonucu alacağım 10 gündür annemler bizdeydi siz gidin dedim sonucu alınca evde yalnız olmak istiyorum dedim kimsenin arayıp sormasını istemiyorum geçen defa çok kötü olmuştum inşallah sevindirici sonuç alırımda herkesi müjde vermak için ben ararım seninde Allah gönlüne göre versin