38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar bişi diyin nolur

canım olur tabi doğal gelişen yumurtanı alıp dondurman.dr unla fikir birliği yapman lazım.burda sadece ilaca para vermemiş olacaksaın.toplama ve enjeksyon parasını yine alacaklar.nerede tedavi olduğunu hatırlamıyorum kusura bakma.eğer sende memoriala gidiyorsan zaten ileri yaşta az ilaç kullandıkları için onunda ücreti fazla tutmaz.en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

bende üç tedavi görüp emriyo biriktirdim kısmet olursa uygun zamnada transfer yaptıracam.

Arkadaşlar, dün Memorial'i aradım, haftasonları Semra hanım hasta bakmıyormuş, forum da Aynur hanımdan çok sevgiyle bahsedildiği için ben de haftaya cumartesi Aynur hanımdan randevu aldım. Herhalde Semra Hanımla ortak konsensus ile tedaviye başlıyorlardır. Acaba Semra hanımla görüşmek için ısrarcı mı olsam, ne dersiniz?

. Doğal gelişen hiç ilaç almadn olan yumurtayı toplatıp taze transfer olarak demek istedim işin maddiyatı değilde kendiliğinden olan yumoş dahamı iyi olur acaca bu konuda fikirlerinii rica ediyorum arkadaşlar

Alarahan merhaba. Semra Hanim'in doktorun olmasini istedigini soyleyince, zaten bir baska doktor takip ediyor seni, ama Semra Hanim mutlaka giriyor muayenene, aciklamayi o yapiyor, histeroskopiyi zaten hep kendisi yapiyor, dosyani ona gostermeden hareket etmiyorlar. Ilk muayeneyi de Semra Hanim'in da oldugu bir gune verirler (Cumartesi olmaz). Aynur Hanim da iyi bir doktor. Ancak Semra Hanim'i istiyorsan, oyle soyle. Semra Hanim'in hastasi olmak istiyorum, takibimi de Aynur Hanim yapsin de. 'Bu durumda ilk gorusmem icin Cumartesi gelip Aynur Hanim'la yapsam, yine de Semra Hanim'in hastasi olsam, olurmu' diye sor bence. Sekreterya'da Serpil var, daha tecrubeli kizlardan, onunla konus mesela. Hayirli olsun canim.

Sağol canım, arayacağım. Hafta içi izin alıp ankara'dan gitmem zor. İnşallah histeroskopi yapmazlar.

alarahancım semra hanım cumartesi günleri muayenelerini etilerdeki merkezde yapıyor ben de ilk görüşme için oraya gitmiştim.Ben de Semra hanımın hastasıydım ama tedavimin ilk günü muauene etti o da mustafa bey ameliyatta olduğu için,bizi bekletmemek için aldı.Memorial de ben kendi doktoruyla devam edeni pek görmedim ama kampa ve puffynin dediği gibi aynır hanım genelde hep kendi hastalarına bakıyor.Ben Mustafa beyle devam etmek istedim ama ona ulaşmak semra hanıma ulaşmaktan daha zordu.Ama şu da var ben illahaki şu doktoru istiyorum dersen de kırmıyorlar.Açık söylemek gerekirse ben Betül hanımdan hiç hoşlanmamıştım pıhtılaşma testlerimi neden ilk kürtajdan sonra doktorum istedi diye şaşırmıştı.Bu bende güvensizlik yarattı.Konuştuğum birçok kadın da Funda hanımdan hoşlanmamıştı.Gerçekten çok soğuk bir kadın.Doktor falan vesile gerçekten yeter ki yumurtalarımız kaliteli olsun.Dilerim her şey gönlünce gelişir...
Merhaba Rieuse,

Herhalde ayni gunde transfer olduk benim test gunum 17 mart ama buralarda pazar gunleri kan testi yapilmadigi icin ben pazartesi yaptiracagim.

Insallah ikimizde guzel haberler yazariz ve ikimizde Rieuses oluruz....Amin!

Bises
gülbaharcım inşallah pazartesi günü ikimiz de güzel haberlerimizi yazarız buraya.Ben 7 martta transfer oldum.Bende hiçbir gebelik belirtisi yok sadece kalbim çok sıkışıyor sanırım o da strestendir :) Bu hafta okuluma başlar başlamaz veli şikayetleriyle uğraştım o kadar gerildim ki poziftif düşünmek ne mümkün.Herkes kendi çocuğunu düşünüyor bencilce senin içinde bulunduğun durum kimsenin umurunda değil.
İnşallah canım biz de "rieuses" olalım.Dualarım ikimize de .Kocaman öptüm

Aslinda birkac aydir takip ediyorum sizleri... Bende sizler gibi 38 den sonra cocuk sahibi olmaya calisiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre verir umarim

Merhaba Gülbahar hn,

öncelikle bol sanslar diliyorum... Bende de pihtilasma sorunu varmis, aralik 2012 ilk tüp bebek denemem basarisiz oldu.... Simdi tekrar tedaviye basladim prugon kullaniyorum...pzt si yumurtalara bakacaklar bakalim yeterince buyumus mu?

Caney merhaba. Ilacsiz gelisen yumurtan ile iyi kalite embriyo gelisip gelismedigini ancak deneyerek gorebilirsin. Mesela benim her ay kendiliginden 3-4 folikul oluyor, eskiden ilacsiz 1-2 yumurta olurdu, artik folikuller bos cikiyor, icinde yumurta yok. Ilacsiz gelisen yumurta da dollenmiyordu zaten. Organik yumurta daha iyi embriyo olur diye bir sey yok. Ama minimum ilac ile veya ilacsiz toplama yapmak istiyorsan, doktorun ile gorus, bir deneyin. Kendi vucudunu ancak sen ve doktorun takip ederek bilebilirsiniz. Sevgiler.

Merhaba,
Bugun kromozon analizlerimizi yaptirdik, 15 gun sonra sonuc. Bu arada Burma okudugum cd56 testing de yaptirdim.

Mai sen embriyo toplama ve dondurma islemini nerde yaptiriyorsun? BUnu bende yaptirsam diyorum, bilgi verir misin?

alarahancım merhaba beni hatırlarsın sanırım diğer forumdan uzun zaman oldu yazışmadığımız biliyorsun bende de pıhtılaşma sorunu vardı o kadar çok tedavilerden sonra bebeğim kendiliğinden geldi maşallah şimdi 10 ay 1 haftalık oldu oğlum
bende memorialde 2 tedavi olmuştum biri yarım kalmıştı diğeri de olmamıştı
ilk görüşmede ısrar etmiştim semra hanımla da görüşmem olsun diğe asıl dr um müstecep beydi ama ilk gittiğimizde semra hanımla da uzun bir görüşmem olmuştu zaten tedavi programını semra hanımın bilgisiyle yapıyorlar haftasonu randevu vermiyorlar ama ona
inşallah herşey istediğin gibi olur ve bebeğine kavuşursun canım ben yavruma kavuştum çok şükür ne kadar çok sıkıntılar çektim bir çok tedavi oldum 3 kere bebeğimi kaybettim ama allahım nasip etti ve normal yolla geldi meleğim tüm arkadaşlarıma hep dua ediyorum allahım en kısa zamanda kavuştursun sana da tüm isteyen herkese de
çooooook öpüyorum seni

Son düzenleme:

Merhaba eylülcüm, bebişini güle güle büyüt. Kendiliğinden olması en güzeli, benimde 3 yıl önce kendiliğinden olmuştu ama sanırım pıhtılaşmadan kaybettim. Artık yaşımdan dolayı kendiliğinden olması zor, sanırım sen daha gençtin.
Eylül, gebelikten önce de kan sulandırıcı kullanmış mıydın?

Aslinda birkac aydir takip ediyorum sizleri... Bende sizler gibi 38 den sonra cocuk sahibi olmaya calisiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre verir umarim
hoşgeldin melek inşaAllah sende burdaki bir çok arkadaşımız gibi bebeğine kavuşursun.

Merhaba,
Bugun kromozon analizlerimizi yaptirdik, 15 gun sonra sonuc. Bu arada Burma okudugum cd56 testing de yaptirdim.

Mai sen embriyo toplama ve dondurma islemini nerde yaptiriyorsun? BUnu bende yaptirsam diyorum, bilgi verir misin?

canım ben kıbrısta topltıyorum.burda hal edilemeyen bir sorunumdan dolayı.

denizgeldi canlı selam ve günaydın

herkese mutlu pazarlar...

herşey gönlünüzce olsun.....hayat istediklerinizi versin...sevgiler....

nisa ...sana da canlı selam

Son düzenleme:
kizlar günaydin. güzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. ama ne derler olmadi mi olmaz diye. agzinla kus bile tutsan olmaz. olmadi kizlar. bebeklerim beni birakali 1 hafta oldu. elim varmadi yazamadim size. umut olan bebeklerimin kötü haberi bir kara bulut gibi umutlarin üzerine cöksün istemedim. bende yazamadim. kabullenemedim. 1 hafta gecti ama hala icimdeki yangin sönmedi. sönecek gibi de degil. bu sefer cok yaklasmistim. ilk testte pozitifi alinca dünyalar benim oldu sanki. ama sonrasi büyük hüsran. canimin ici kocam bana o kadar destek oldu ki Allah ondan razi olsun. olmasa ben napardim hic bilmiyorum. simdi bekleyecegiz bakalim biraz. hem kafaca hem de bedenen dinlenmem gerekiyor. hepinize simdiye kadar gösterdiginiz destekler icin tesekkür ederim. firsat bulunca gecmisi de okuyacagim umarim hep iyi haberlerle doludur.

Tatlım şimdi okudum üzüldüm ama en çok senin üzülmene üzüldüm İnan bana.Çok eminim ki eşin de senin üzülmene üzülmüştüm.Sonuçta ortada bir büyük kayıp yok.Biz hep olmayana yaklaştık ve olmayan bir bebekten uzaklaştık.İçindeki yangını hiç vakit kaybetmeden söndür canım benim.Allaha güç gider böyle yapman.Der ki ey kulum ben sana neler neler verdim.Başını omzuna dayadığın eş verdim aş verdim onlara şükret ve başka güzel şeylerde iste ama isyan etme....
Şimdi acın taze biliyorum ama lütfen toparlan.Ne yani çocuk doğrulamıyoruz diye ölelim mi biz.Neyiz eksik miyiz aciz miyiz.yok be canım.öyle çok artılarımız var ki...Bir çok kadın kendini yerimize koymak için can atar biliyorum...Tamam olsaydı çok güzel olacaktı ama olmadı dünyanın sonu da gelmedi.Dünya hala yaşamak için çok güzel.Ayrıca da çıkmayan candan umut kesilmez.Taze taze yapacaklarını yap.İçindeki kalıntıları temizlemek için bir kaç gün soğan suyu iç.bol bol incir ye.Hiç belli olmaz bu işler.Ben tüpten iki adet sonra kendiliğimden kalmıştım.Neden olmasın..Kendini çok üzme sakın.Değmez be şekercim hiç bir şey için değmez aslında şu manyak dünyada...Dün öğlene doğru eşim gitti ben de kuşumuzun kafesini temizleyim dedim.Oturdum yere.İşimi bitirdim kalkayım dedim kalktım am ne kalkış.Sol tarafım sanki sağ kalçamın içine geçti.Korkunç bir ağrı ve anladım bayılıyorum.Telefonumu nasıl bulup aldıysam kapıyı zorla açtım bir adım çıktım merdivende oturdum.Elimdeki telefon birden çaldı eşim...Sanki malum olmuş aşkıma...Tansiyonum düştü gel dedim.En fazla 15 dakika sonra başımdaydı.ama beni apartmandan bir Allah'ın kulu da görmedi.ölsem öleceğim orada.Neyse hastane iğne hap jel..korkunç bir ağrı anlatılır hibi değil...Sonra azaldı ama yerinde daha az korkunç bir ağrı kaldı.Kıpırdamak yatmak kalkmak oturmak zulüm.Her seferinde ağzımdan bir çığlık çıkıyor.Okula da gidemedim.Yattığım yerden yazıyorum.Ablam dün geceden beri bizde.Buğulu gözlerle bana bakıyor ölecek miyim diyorum cıııık diyor.E madem ne bakıyon öyle....Neyse şekercim diycem o ki Allah bize ve sevdiklerimize sağlık sıhhat versin onların acılarını göstermesin gerisi boş.öpüyorum seni...Sakın hayatı kendine ve eşine zindan etme...
Diğer tüm arkadaşlarıma da güzel bir yeni hafta diliyor sevgilerimi gönderiyorum.Kendinize iyi bakın şekerler...

Sevgili hope, cok kısa bir süre önce aynı seyleri yasadim, biliyorum neler hissettiğini buradaki pek cok kadın bunları yasadık . Alkan ne guzel demiş sen önemlisin, saglıgın onemli, esın onemli. Üzülme desemde bu bir süreç geçecek, bak ben hala olsaydı su kadar haftalık olacaktı diyip duruyorum kendi kendime ama yılmak yok, biz elimizden geleni yaptık..

Alkangecmus olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…