bişi sormak istiyorum... genelde her ay yumurtlarım... artık bu iğne ilaçları kullanıp tedavi oldugum zaman çokk kötü oluyorum... bi kaç gündür kafamda kemiren bi konu..
kendiğilinden gelişen bu yumurta ile denemek tama m 1 tane olacak ama organik :))) oldugu için embriyo kalitesi falan nasıl olur?
tek yumurta ama tamamen kendiliğinden doğal yumurtayı toplatıp denemek ( tabi döllenme) falan olacaksa... nasıl olur...
doğal gelişen yumurta nasıl olur..
burada çok tecrübeli çok güzel paylaşımlar yapan arkadaşlar var bilirler banada bişi derler diye düşünüyorum
ben de artık 40 oldum bu arada...
herkeze koskocaman sevgilerr
Arkadaşlar bişi diyin nolur
. Doğal gelişen hiç ilaç almadn olan yumurtayı toplatıp taze transfer olarak demek istedim işin maddiyatı değilde kendiliğinden olan yumoş dahamı iyi olur acaca bu konuda fikirlerinii rica ediyorum arkadaşlarcanım olur tabi doğal gelişen yumurtanı alıp dondurman.dr unla fikir birliği yapman lazım.burda sadece ilaca para vermemiş olacaksaın.toplama ve enjeksyon parasını yine alacaklar.nerede tedavi olduğunu hatırlamıyorum kusura bakma.eğer sende memoriala gidiyorsan zaten ileri yaşta az ilaç kullandıkları için onunda ücreti fazla tutmaz.en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.
bende üç tedavi görüp emriyo biriktirdim kısmet olursa uygun zamnada transfer yaptıracam.
Alarahan merhaba. Semra Hanim'in doktorun olmasini istedigini soyleyince, zaten bir baska doktor takip ediyor seni, ama Semra Hanim mutlaka giriyor muayenene, aciklamayi o yapiyor, histeroskopiyi zaten hep kendisi yapiyor, dosyani ona gostermeden hareket etmiyorlar. Ilk muayeneyi de Semra Hanim'in da oldugu bir gune verirler (Cumartesi olmaz). Aynur Hanim da iyi bir doktor. Ancak Semra Hanim'i istiyorsan, oyle soyle. Semra Hanim'in hastasi olmak istiyorum, takibimi de Aynur Hanim yapsin de. 'Bu durumda ilk gorusmem icin Cumartesi gelip Aynur Hanim'la yapsam, yine de Semra Hanim'in hastasi olsam, olurmu' diye sor bence. Sekreterya'da Serpil var, daha tecrubeli kizlardan, onunla konus mesela. Hayirli olsun canim.Arkadaşlar, dün Memorial'i aradım, haftasonları Semra hanım hasta bakmıyormuş, forum da Aynur hanımdan çok sevgiyle bahsedildiği için ben de haftaya cumartesi Aynur hanımdan randevu aldım. Herhalde Semra Hanımla ortak konsensus ile tedaviye başlıyorlardır. Acaba Semra hanımla görüşmek için ısrarcı mı olsam, ne dersiniz?
Alarahan merhaba. Semra Hanim'in doktorun olmasini istedigini soyleyince, zaten bir baska doktor takip ediyor seni, ama Semra Hanim mutlaka giriyor muayenene, aciklamayi o yapiyor, histeroskopiyi zaten hep kendisi yapiyor, dosyani ona gostermeden hareket etmiyorlar. Ilk muayeneyi de Semra Hanim'in da oldugu bir gune verirler (Cumartesi olmaz). Aynur Hanim da iyi bir doktor. Ancak Semra Hanim'i istiyorsan, oyle soyle. Semra Hanim'in hastasi olmak istiyorum, takibimi de Aynur Hanim yapsin de. 'Bu durumda ilk gorusmem icin Cumartesi gelip Aynur Hanim'la yapsam, yine de Semra Hanim'in hastasi olsam, olurmu' diye sor bence. Sekreterya'da Serpil var, daha tecrubeli kizlardan, onunla konus mesela. Hayirli olsun canim.
Arkadaşlar, dün Memorial'i aradım, haftasonları Semra hanım hasta bakmıyormuş, forum da Aynur hanımdan çok sevgiyle bahsedildiği için ben de haftaya cumartesi Aynur hanımdan randevu aldım. Herhalde Semra Hanımla ortak konsensus ile tedaviye başlıyorlardır. Acaba Semra hanımla görüşmek için ısrarcı mı olsam, ne dersiniz?
gülbaharcım inşallah pazartesi günü ikimiz de güzel haberlerimizi yazarız buraya.Ben 7 martta transfer oldum.Bende hiçbir gebelik belirtisi yok sadece kalbim çok sıkışıyor sanırım o da strestendir :) Bu hafta okuluma başlar başlamaz veli şikayetleriyle uğraştım o kadar gerildim ki poziftif düşünmek ne mümkün.Herkes kendi çocuğunu düşünüyor bencilce senin içinde bulunduğun durum kimsenin umurunda değil.Merhaba Rieuse,
Herhalde ayni gunde transfer olduk benim test gunum 17 mart ama buralarda pazar gunleri kan testi yapilmadigi icin ben pazartesi yaptiracagim.
Insallah ikimizde guzel haberler yazariz ve ikimizde Rieuses oluruz....Amin!
Bises
Sagol canim, insallah pazartesi gunu sizlere guzel haberler veririm.
Seni cok iyi anliyorum o ruhsal gelgitleri ben tam bir senede ancak bedenimi arindkirip kendime geliyorum....canim kalbiyin sesini dinle.
Nere icine sinerse orada yap tekrar yapmak istersen.
Ben bu sonucumu bekliyorum buda olmazsa ben artik deneme felan yapmak istemiyorum yumurtalarimin olmasina ragmen cunku gordumku nereye gidersem gideyim ozel bir yaklasim olmadi , doktoruda sorguladigimda bana sinir oldu ve tipde gelisme felan yok....dedi birde yasimi yuzume vurdu yasimda ne varki dedim, ben bu yasi hisetmiyorum herkesde gostermedigimi soyluyor....herkese ayni protokoller uygulaniyor ister yasin 29 olsun ister 42!
ben dedigim gibi ancak 1 senede kendime geldim gecen sene bu tarihlerde tedavime baslamistim.....ve bu toparlanma , arinma surec icinde 3 ay akupunktur aldim ....herhalde ondan dolayi 7/8 foliculerim ler basladim ...sonuna kadar 7 folikul buyudu ancak 4 toplandi , hepside dolu denildi ama ancak 2ki dollendi ve 2 gunluk 6 ve 4 hucreli embrio transfer edildi.
Bende Pihtilasma oldugu icin su an coraspin, ve fraxiparin ignesi yapiyorum ( baya bir zorlaniyorum gobegim her yeri mos mor, yenice yaptim yine) , ve progynex vajinal fitil ve estrofem aliyorum
Insallah dogru olan kararini verirsin, hakimizda ne hayirliysa o olsun artik.
Optum
Arkadaşlar bişi diyin nolur
Arkadaşlar, dün Memorial'i aradım, haftasonları Semra hanım hasta bakmıyormuş, forum da Aynur hanımdan çok sevgiyle bahsedildiği için ben de haftaya cumartesi Aynur hanımdan randevu aldım. Herhalde Semra Hanımla ortak konsensus ile tedaviye başlıyorlardır. Acaba Semra hanımla görüşmek için ısrarcı mı olsam, ne dersiniz?
Caney merhaba. Ilacsiz gelisen yumurtan ile iyi kalite embriyo gelisip gelismedigini ancak deneyerek gorebilirsin. Mesela benim her ay kendiliginden 3-4 folikul oluyor, eskiden ilacsiz 1-2 yumurta olurdu, artik folikuller bos cikiyor, icinde yumurta yok. Ilacsiz gelisen yumurta da dollenmiyordu zaten. Organik yumurta daha iyi embriyo olur diye bir sey yok. Ama minimum ilac ile veya ilacsiz toplama yapmak istiyorsan, doktorun ile gorus, bir deneyin. Kendi vucudunu ancak sen ve doktorun takip ederek bilebilirsiniz. Sevgiler.[/QUOTE
tşk ederim..
alarahancım merhaba beni hatırlarsın sanırım diğer forumdan uzun zaman oldu yazışmadığımız biliyorsun bende de pıhtılaşma sorunu vardı o kadar çok tedavilerden sonra bebeğim kendiliğinden geldi maşallah şimdi 10 ay 1 haftalık oldu oğlum
bende memorialde 2 tedavi olmuştum biri yarım kalmıştı diğeri de olmamıştı
ilk görüşmede ısrar etmiştim semra hanımla da görüşmem olsun diğe asıl dr um müstecep beydi ama ilk gittiğimizde semra hanımla da uzun bir görüşmem olmuştu zaten tedavi programını semra hanımın bilgisiyle yapıyorlar haftasonu randevu vermiyorlar ama ona
inşallah herşey istediğin gibi olur ve bebeğine kavuşursun canım ben yavruma kavuştum çok şükür ne kadar çok sıkıntılar çektim bir çok tedavi oldum 3 kere bebeğimi kaybettim ama allahım nasip etti ve normal yolla geldi meleğim tüm arkadaşlarıma hep dua ediyorum allahım en kısa zamanda kavuştursun sana da tüm isteyen herkese de
çooooook öpüyorum seni
hoşgeldin melek inşaAllah sende burdaki bir çok arkadaşımız gibi bebeğine kavuşursun.Aslinda birkac aydir takip ediyorum sizleri... Bende sizler gibi 38 den sonra cocuk sahibi olmaya calisiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre verir umarim
Merhaba,
Bugun kromozon analizlerimizi yaptirdik, 15 gun sonra sonuc. Bu arada Burma okudugum cd56 testing de yaptirdim.
Mai sen embriyo toplama ve dondurma islemini nerde yaptiriyorsun? BUnu bende yaptirsam diyorum, bilgi verir misin?