- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
Tatlım şimdi okudum üzüldüm ama en çok senin üzülmene üzüldüm İnan bana.Çok eminim ki eşin de senin üzülmene üzülmüştüm.Sonuçta ortada bir büyük kayıp yok.Biz hep olmayana yaklaştık ve olmayan bir bebekten uzaklaştık.İçindeki yangını hiç vakit kaybetmeden söndür canım benim.Allaha güç gider böyle yapman.Der ki ey kulum ben sana neler neler verdim.Başını omzuna dayadığın eş verdim aş verdim onlara şükret ve başka güzel şeylerde iste ama isyan etme....
Şimdi acın taze biliyorum ama lütfen toparlan.Ne yani çocuk doğrulamıyoruz diye ölelim mi biz.Neyiz eksik miyiz aciz miyiz.yok be canım.öyle çok artılarımız var ki...Bir çok kadın kendini yerimize koymak için can atar biliyorum...Tamam olsaydı çok güzel olacaktı ama olmadı dünyanın sonu da gelmedi.Dünya hala yaşamak için çok güzel.Ayrıca da çıkmayan candan umut kesilmez.Taze taze yapacaklarını yap.İçindeki kalıntıları temizlemek için bir kaç gün soğan suyu iç.bol bol incir ye.Hiç belli olmaz bu işler.Ben tüpten iki adet sonra kendiliğimden kalmıştım.Neden olmasın..Kendini çok üzme sakın.Değmez be şekercim hiç bir şey için değmez aslında şu manyak dünyada...Dün öğlene doğru eşim gitti ben de kuşumuzun kafesini temizleyim dedim.Oturdum yere.İşimi bitirdim kalkayım dedim kalktım am ne kalkış.Sol tarafım sanki sağ kalçamın içine geçti.Korkunç bir ağrı ve anladım bayılıyorum.Telefonumu nasıl bulup aldıysam kapıyı zorla açtım bir adım çıktım merdivende oturdum.Elimdeki telefon birden çaldı eşim...Sanki malum olmuş aşkıma...Tansiyonum düştü gel dedim.En fazla 15 dakika sonra başımdaydı.ama beni apartmandan bir Allah'ın kulu da görmedi.ölsem öleceğim orada.Neyse hastane iğne hap jel..korkunç bir ağrı anlatılır hibi değil...Sonra azaldı ama yerinde daha az korkunç bir ağrı kaldı.Kıpırdamak yatmak kalkmak oturmak zulüm.Her seferinde ağzımdan bir çığlık çıkıyor.Okula da gidemedim.Yattığım yerden yazıyorum.Ablam dün geceden beri bizde.Buğulu gözlerle bana bakıyor ölecek miyim diyorum cıııık diyor.E madem ne bakıyon öyle....Neyse şekercim diycem o ki Allah bize ve sevdiklerimize sağlık sıhhat versin onların acılarını göstermesin gerisi boş.öpüyorum seni...Sakın hayatı kendine ve eşine zindan etme...
Diğer tüm arkadaşlarıma da güzel bir yeni hafta diliyor sevgilerimi gönderiyorum.Kendinize iyi bakın şekerler...
alkancigim sana nasil tesekkür edecegimi bilemiyorum. ne desem sanirim az gelecektir. Alllah senden binlerce kere razi olsun. öyle güzel yazmissin ki herseyi sanki beni bir kabustan uyandirdi satirlarin. isyanim yok sadece neden diye sorup duruyorum. ben elimden gelen herseyi yaptigima inaniyorum. yaptim da ama kismet degilmis olmadi. bir sonrakine olur mu bilemem ama Rabbime siginarak yeniden deneyecegim kendimi hazir hissettigimde. Yüce Rabbim esimi basimdan eksik etmesin onun destegi ile kendime geldim. bendim de aglamami istemiyorsan sende aglama dedi bana. kiyamam onu gözyaslari ile görmeye. acikli filmler izliyorum rahat aglayayim diye. böyle zorluklarla biz birbirimize daha fazla kenetlenecegiz dedi. canim benim. sana da cok cok gecmis olsun. doktorlar ne dedi. umarim en kisa sürede yeniden ayaga kalkarsin canim benim.
Sevgili hope, cok kısa bir süre önce aynı seyleri yasadim, biliyorum neler hissettiğini buradaki pek cok kadın bunları yasadık . Alkan ne guzel demiş sen önemlisin, saglıgın onemli, esın onemli. Üzülme desemde bu bir süreç geçecek, bak ben hala olsaydı su kadar haftalık olacaktı diyip duruyorum kendi kendime ama yılmak yok, biz elimizden geleni yaptık..
Alkangecmus olsun..
simaycigim tesekkür ederim. gercekten cok canim yandi. benim 3.cü denememdi. digerlerinde de üzüldüm ama bu sefer cok farkliydi. herseyi kitabina uygun yaptim elimden gelen her türlü cabayi gösterdim ama olmadi. ilk kan testi pozitif olunca dünyalar bizim olmustu sanirim kendimizi fazlaca kaptirdik. o nedenle de yikim o denli büyük ve güclü oldu. yilmak yok dedigin gibi bakalim ne zaman kismet olacak annelik bize.