38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alkancigim sana nasil tesekkür edecegimi bilemiyorum. ne desem sanirim az gelecektir. Alllah senden binlerce kere razi olsun. öyle güzel yazmissin ki herseyi sanki beni bir kabustan uyandirdi satirlarin. isyanim yok sadece neden diye sorup duruyorum. ben elimden gelen herseyi yaptigima inaniyorum. yaptim da ama kismet degilmis olmadi. bir sonrakine olur mu bilemem ama Rabbime siginarak yeniden deneyecegim kendimi hazir hissettigimde. Yüce Rabbim esimi basimdan eksik etmesin onun destegi ile kendime geldim. bendim de aglamami istemiyorsan sende aglama dedi bana. kiyamam onu gözyaslari ile görmeye. acikli filmler izliyorum rahat aglayayim diye. böyle zorluklarla biz birbirimize daha fazla kenetlenecegiz dedi. canim benim. sana da cok cok gecmis olsun. doktorlar ne dedi. umarim en kisa sürede yeniden ayaga kalkarsin canim benim.

simaycigim tesekkür ederim. gercekten cok canim yandi. benim 3.cü denememdi. digerlerinde de üzüldüm ama bu sefer cok farkliydi. herseyi kitabina uygun yaptim elimden gelen her türlü cabayi gösterdim ama olmadi. ilk kan testi pozitif olunca dünyalar bizim olmustu sanirim kendimizi fazlaca kaptirdik. o nedenle de yikim o denli büyük ve güclü oldu. yilmak yok dedigin gibi bakalim ne zaman kismet olacak annelik bize.

Ayyynen canım.Biz akıllı kadınlarız.öyle acılara üzüntülere pabuç bırakacak değiliz.Bir Minnacık hayat var önümüzde.onu da zehir zindan mı yaşayalım.Mevsim değişti git kendine şöyle güzel bir elbise al.Hatta yeşil olsun.çok moda bu sene.Bak gör nasıl yakışacak sana...Diycem o ki salla be tatlım salla gitsin üzüntü dert keder...Tek gerçek sağlık,sevgi ve huzur gerisini sallamak lazım başka yolu yok...
Simaycım sana da yattığım yerden kocaman öpücükler...

Cok gecmis olsun. Allah esini yanibasindan eksik etmesin. Amin. Cok dogru birsey soylemis. Keske bu acilar yasanmasa ama boyle acilar ikinizi kari kocadan daha farkli birsey yapiyor. Bir olmak, ic ice olmak, alkanin dedigi gibi icine dogmak gibi karsindakinin acisini uzuntudunu icinde hissetmek gibi bambaska birsey.

Allahim sana hayirlisi neyse onu versin.

Cok gecmis olsun. Kisa zamanda ayaklan insallah.

Benim tüp bebek maceram böylelikle son bulmuş oldu.Umarım gülbahardan güzel haber gelir.Sudan çıkmış balık gibiyim güya kendimi hazırlamıştım.Sanki yaşama tutunma amacımı elimden aldılar.Neyse ben yine kendime gelir hayata tutunurum bir şekilde.Sanırım bir daha bu foruma girmem ama hepiniz dualarımdasınız.Sağlıkla kalın...

hope..gecmis olsun canim..bu yolda boyle inisler cikislar var ..yani kaybetmekte kazanmakta rabbimin elinde..dogru soyluyon basimizdan eslerimizi eksik etmesin ..herseyden onemlisi eslerimiz..evlatlarda onemli ama olmuyorsa da bir nedeni vardir belki rabbim seni baska seylerden koruyordur..Allah buyuk duzel biraz kendini toparla ..birdaha denersin..saaglik onemli en basta..kendine iyi bak..vede uzulme hayat suprizlerle doludur..insallahh..

Alkan..gecmis olsun..kendine iyi bak canim..

Tatlım, benim tüp maceram da sizinkilerde birlikte başlamadan bitmiş oldu böylece...E napalım ölelim mi şimdi yani...Hiç bile ölemiycez canım.Şimdiye kadar nasıl yaşadıysak öyle güzel güzel yaşıycaz.Hayata tutunacak öyle çok şey varki...En başta Aslan gibi kocalarımız sevgi dolu ailelerimiz daha ne olsun be gülüm...Güzel öğretmenim,canım öğretmenim sakın üzülme e mi.Lütfeeen...Allah isterse tüp müp hikaye verir vereceğini.Vermezse de eyvallah canımız sağolsun.Öpüyorum güzel yanaklarından...
Bu arada ben Dr gittim geldim.Belden aşağısı kopuyor ağrıdan.Al sana durduk yerde sıkıntı...İstirahat verdi ama nasıl olacak bilmiyorum artık...
Hepimize sağlık ve huzur dolu günler...

Toana evimcim sağolun şekerler...Nazar değdi bana yamuldum böyle)))Bulsam bi teyze kurşun döktüreceğim kendime...Kem gözlere kurşun işler mi bilmem amaaa denemek lazım bence...

hope çok geçmiş olsun..bir dahaki gebeliğin işallah sorunsuz geçer ve kucağına bebişini alırsın..vakti gelince kısmetimizde varsa o bizi bulacaktır sabır ve dua ile...çabalamaya devam..en azından bir amacımız var..işallah amacımıza hayırla sağlıkla ulaşırız..aminn

. Canım merhaba,öncelikle ALLAH evladına hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.19 haftalık hamileyim pıhtılaşma problemim var frekseparin ve aspirin kullanıyorum memorialde başladılar.hematologa gittim frekseparin kullanmana gerek yok dedi ama pek çok mutasyonum var önemsemedi.ben kullanıyorum yinede,pıhtılaşma problemi olan arkadaşların açtığı topikte yenmemesi gereken yiyeceklerden bahsedilmiş sen neler yaptın ne yedin ne içtin nasıl yaşadın?bana yardım edermisin?pıhtılaşmada 2. Trimester önemliymiş öylemi?cevap yazarsan çok sevinirim.

Kizlar merhaba,

Bendende kocaman bir negatif! kendimi ne kadarda hazirlamis olsam bu sonuca cok uzgunum yinede.....artik bedenimi, ruhumu arindirmak gerekir..

Canim Rieuse, ve Hope sizlerede gecmis olsun....sizin acilarinizi paylasiyorum, aglayalim arkadaslar ve sonra yaralarimizi sarip yeniden dogalim...aynen bir Phoenix gibi kullerimizden yeni dogalim....

Alkan cigim sanada gecmis olsun, rahat ol, dinlen, o agrilarini azaltmak icin buz torbalar koy canim en azindan inflamasyonu onler.....

Ancak bu kadar yazabiliyorum....Herkese selam ve sevgiler

Bendede pihtilasma problemi var Aralik 2012 de ilk tupbebek denemesi basarisiz oldu test yapildi pihtilasma sorunum varmis asprin kullaniyorum saun... Haftaya cumartesi yumurtalar toplanilacak bakalim hayirlisi Allahtan hepimize nasip etsin...
Yazini okuyunca merak ettim yiyecek derken arkadasim acarmisin ilk defa duydum ne yapmalim??? Lutfen yazarmisin?

Slm maiumut, insallah Allah isteyen herkese hayirli eyleyipte nasip eder... Cogunluk Ist. Memorial de tedavi oluyor sanirim ben Almanyada tedavi oluyorum... cok sicak ve bilgilendirici bir ortam.... Bol sans

gulbahar..bugun hic guzel haberler alamadik malesef,,gecmis olsun canim.. insallah birdahkine yuzun gulsun..bol sans diliyorum sana ve diger arkadaslarima..

hopecim seni bende merak ettim ama türkiyeye geldi yazmaya fırsat olmadı diye düşündüm.diyecek bişey bulamıyorum.en önce senin canın sağolsun sonrasında devam edersin inşaAllah.

reiuse canım burdada sözün bittiği yerdilerim beklemediğin bir anda bebeğin süpriz yapar sana ve eşine.sen öncesindede doğal hamile kalmıştın.bir daha neden olmasın.Allah yazdıysa her şekilde olur.

gülbaharcım sanada geçmiş olsun.bu gün sayfaya bir girdim hep olumsuz haberler sıkıcı bir durum.inşaAllah hepimizin yüzü bir gün güler.

sanada geçmiş olsun.nedense böyle bişey yaşamadan sağlığımızn kıymetini anlamıyoruz.sanki hep sapasağlam olacağız gibi geliyor.tabiki en önemlisi sağlığımız.gerisi boş ama gönül bu istiyor,belki gereken olmayacağınıda kabullenebilmek.

Kizlar, canim arkadaslarim, hepinize cok gecmis olsun. Ooof n'olmus boyle iki gunde, herkes birden! N'olur hayatin cok guzel oldugunu, sizin esinizin sagliginin sevginizin yerinde oldugunu hatirlayin. Acin gozunuzu, bakin guzelliklere, aglamaktan yumuk yumuk yapmayin o guzel gozleri. En zoru bu simdi, bu kara bulutlari aralamaniz lazim, keyfinizi yerine getirecek heryol mubah, derinlere dalmayin. Cikmayan candan umut kesilmez, gecende de ayni lafi etmistim, cok umutsuz kalirsak, bambaska alternatiflere dogru yola cikariz. Kizlar siz kendinize iyi bakin, esinizin gozunun icindeki isiga bakin. Hepinizi optum.
Alkan sana ayrica gecmis olsun, anlamadim ne agrisi bu, n'olmus belinde mi birsey var?

Merhaba canım,öncelikle tedavin hayırlı olsun.RABBİM yüzünü güldürsün inşallah.önce bana tedavi olduğum sürece aspirin vermediler(bir arkadaştan duyduğum kadarıyla yumurta kalitesini bozuyormuş,doktoruna sor istersen)opudan sonra 2.gündü sanırım aspirin ve cleaxan 0.4 başladılar.sonra burun kanamam oldu frekseparin 0.3 e geçtik.benim yaşadıklarım bunlar.pıhtılaşma ile ilgili bir topik var orda yazmış arkadaşlar birsürü yiyecek pıhtılaşmayı arttırıyor diye bende doğum yapmış birinden yardım alayım diye yazmıştım,arkadaş yazarsa ikimizde bilgilenebiliriz.

Herkese selamlar.bikaç gün bakamadım foruma ve üzücü şeyler olmuş hepinize tek tek geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. ne kadar üzülmeyin, ağlamayın desekde boş biliyorum. ağlayın rahatlatın kendinizi. ben o kadar çok ağladımki yıllarca sürdü bu. aşılamalar, iğneler, 3 negatif tüp bebek... ama kendimi yeniden toparladım ve artık başka yollar denemeye karar verdik. bizimde kaderimizde bu varmış kızlar ne yapalım hayat devam ediyor sonuçta bizde bi şekilde üstesinden gelmek zorundayız hadi bakalım kalkın ayağa............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…