Puffyciğim bütün gün senden haber var mı diye girdim ama nihayet güzel haberini şubat topiğinde okudum.Daha nice güzel haberlerini buradan okuyalım inşallah
Her şey sonuna kadar hep böyle güzel devam etsin AMİNNN...
Ben İzmirime döndüm ana evine teslim edildim eşim de benim yüzümden ertelediği turlarına döndü.Bakalım inşallah 18 martta bir güzel haber de benden olsun AMİN...
38 in güllerine İzmirden kocaman öpücükler
Rierse sevgili hemşerim , nasilsin transfer sonrasi her sey yolundadir umarim , 18 Mart'ta guzel haberler bekliyoruz , laf olsun diye söylemiyorum guzel haber ver bize :)))) hep pozitif konuşalım evrenin butun pozitif enerjisini çekelim :))))
Dun surekli girdiğim topiklerede sirayla yazayim dedim , buraya da girdim ama yazmadan çıkmışim simdi fark ettim , mazeretim var hamilelik :)))) inanılmaz bulantılar ve bas dönmeleri yasiyorum , bazen ne yaptığımı bilmiyorum , genelde aksam erkenden uyuyorum , bu aksam sevincliyim henuz uyumadım ....
Dun pitpit'in kalp atislarini duyduk , yolk+sac gorundu , simdi icimiz rahat , doktorla hep yasımın risklerini konuşuyordum dun bir guzel fırça yedim , doktorum ne varmis yasinda senin yasinda kac tane hamile hastam var biliyormusun dedi , hele dusuk riski konusunda hic konusma yok oyle bir durumun dedi , kalp atış hızı zaten bebegin durumu hakkında bilgi veriyormuş benimkide gayet iyiymis , ayrıca simdi yaptıgım ultrasondan sonra sana tek sey derim 25 yaşındaki bir hastamın durumu riski neyse seninkide o , bundan sonra stresesiz olcak ve hep iyi seyler düşüneceksin , adam haklı...
Fark ettimki biz çağırıyoruz kötu enerjiyi , artik normal yasamima donmem endiseleri kesmem lazim dedim , bu gun alışveriş yaptim , sinemaya gittim , Hamile giysilerine baktım olumlu düşünelim , olumlu planlar yapalım degilmi
Sen , esın ve karnındakiler Allah'a emanet olun....
Ben bugun bir merkeze daha gittim, genelde Cek'lerin gittigi bir yer, Prag'in gobeginde ama daha once varligini hic bilmedigim buyuk bir ormanin icinde. arabada derin derin offff cekiyorum farkinda olmadan, dua ediyorum sesli sesli, Allahim hayirlisini ver bize, sagligimizi kaybetmeden, mutlulugumuzu kaybetmeden, hayirli saglikli bir bebek. Ne karar verecegimi bilmiyorum, bana dogru yolu goster, ac ucuncu gozumu, aldigim her karar dogruya gotursun bizi, bu gittigimiz yer hayirliysa hemen olsun, sonu kotuyse bastan olmasin diye diye araba suruyorum. Giderken cok mutlu olduk, yuzyillik agaclar, kuslar, girdik, kadin doktor cok detayli ve profesyonel bir giris, yapti, tetkikleri -pihtilasma, tiroid vs dahil- istedi, hemen kan aldi. Biz karar vermesek de bu testlerin yenilenmesini istemistik zaten. Once embriyo toplayalim dedi, eski protokollerime dozajlara dikkatlica bakti, ilaca oyle karar verdi, once tam protokolle, sonraki aylarda ise cok az dozla embriyo yapalim, donduralim dedi. Ben 47 gundur regl olmadim dedim. Bakti, burada 4 folikul var, gec gelismis, bunlari hemen alip sansimizi deneyelim dedi, Persembe toplama yapacak. Dusunduk esimle (bu arada herseyi didik didik arastirmayi seven benim, esimse bulduklarima bakar, dusunur, hislerine guvenir), bir anda ikimizin de icine sindi bu doktor. Zaten ayni sehirde, embriyo toplamaya baska sehre gitmek de dert, iyi bir merkez, kadin umutlu, donasyon demedi bile, en son deneriz dedi. Tum protokolu her ay uygulamak bana zor geliyordu, ama kendi sehrim ve minimum doz olursa, neden olmasin dedim. Basliyorum yani. Ama bu kadar gec gelisen yumurta saglikli olurmu bilmem, doktora gore sorun olmayacak.
Bu yumurtalarla iligili komik bir sey var aslinda, ben hep zamaninda regl olurum, bu sefer gecikti, Istanbul'da ilac verdiler, almayi ihmal ettim, Brno'da tekrar ilac yazdirdim, receteyi sekreterler yazdi, esim de ben de kontrol ettik, cikarken asagidaki eczaneyi yuruyup gecince bosver dedik, almadan Prag'a geldik, Prag'da eczaneye gittik, recete yanlis, nasil oldu, kizlar hangi arada bize yanlis kagit verdi, ben kuplere verdim, zamaninda is yapmazsan boyle olur... Fakat meger bu yumurtalarin durmasi ve toplanmasi lazimmis. Sonuc ne olur bilinmez ama, biraz birakmak lazim, hayat aksin yolunu bulsun.
Haftalardir suren sikintilarim, kararim dogrumu bilmem, dogru klinikmi hic bilmem -buradaki gibi bilgi yuklu bir forum yok- ama sakinlestim, icim rahat. Bu sefer de olmazsa, kesin donasyon yapicam, artik gozum arkada kalmayacak. Cok kendimle ilgili anlattim gunlerdir, size coook tesekkur ederim.
Hepinize sevgiler.
Kampa canim cok sevindim , birak hayat aksın yolunu bulsun , o yol seni altin yumurtaya götürsün
Günaydın herkese:)
Kampa hayırlı olsun canım, çok sevindim.
Ben Semra Hn. ile görüştüm. Biraz moralim bozuldu, canım sıkıldı. Ama yine de yılmak yok yola devam..
Sonuç olarak tutmama sebebi %86 yumurtanın kromozon yapısından kaynaklanıyor, kaliteli bir embriyo oluşuyor ama sonrasında yaş sebebiyle yumurta iyi olmadığı için hamilelik devam etmiyor. %13 sebepler ise rahim inceliği eşimin ve benim kromozon yapısı ki kan testi yapacağız %2 olumsuz çıkması dedi. Rahim ile ilgili ise ofis histeroskopisinden vazgeçtiler, tanısal histereskopi yapacaklar
buna çok üzüldüm ameliyathaneye girmek istemiyorum. Neden böyle bir karar verdiğini anlayamadım, üstelik dedi ki rahim de %98 bir sorun çıkmayacak ama biz tüm olasıkları eleyelim. Ofis de girip bakacağız, bir müdahale yapamayacağız, yapmışken tanısal olsun dedi.
Sonuç olarak herşey mükemmel bile olsa, altın yumurtam (puffy bunu senden çaldım) yoksa bu iş olmayacak. Rahim kalınmış, çizik atmışlar hepsi fasa fiso.
Ayrıca bana ilk denemede femara vermişlerdi, diyor ki bu ilaç rahmi inceltiyor, senin ilk muayenende zaten zarın iyi durumdaydı. yani incelik bekledikleri birşeymiş, yumurtanın kalitesini artırmak için bunu göze alıyorlarmış. İkince deneme de vermeyecekler bu ilacı.
Farklı bir protokol ile ( ki ilk deneme de minimal dozlar kullandık,bunun daha azı olmaz dı dedi, ) devam edeceğiz. Ben hemen başlayalım dedim. Enaz iki adet dönemin geçsin başlarız dedi, daha 20 gün olmuş negatif alalı ne bu acele dedi:)
SOnuç olarak mart ayı adetim ile birlikte 21.gün histereskopi yapılacak, çizik de atılacak. Nisan regl ile de 2. denemeyi yapacağız.
Histereskopi den çok korkuyorum, ameliyat öncesi imzalamam için bir yazı verdiler, riskleri okudum dondum kaldım
Ama iyi olacaksa yaptırmaktan başka çarem yok.
Ehhh altın yumurta ahh ettim bende seni bulup, dünyaya getireceğim...:))
Hope seni merak ediyorum, puffy ne yaptın kalp atışları çok heyecanlı bir süreç, riues bekleme süreci boyunca dualarım seninle...
Sevgiler...
Canim Nisan tedavin simdiden hayirli olsun , ben Nisan ayını cok severim doğduğum ay , Nisan ayı benim icin doganin bereketini , mis gibi yağmur kokusunu , aksamlari limonata gibi bir havayı , yeşil yeşil erikleri , papatyaları simgeler , bahar umut mevsimidir , insallah sanada umut ve altin yumurta getirir :))))
Not : kalp atisini duyduk , inanılmaz , gerci az dinleti doktor , muhteşem bir duygu icimde atan bir kalp , ilk defa bu kadar net bir sekilde icimde can var dedim ağlaya ağlaya ama romantik anlar cabuk bitti doktorum ağlamak yok diye fircaladi reele donduk hemen gerçekçi doktor basa bela :))))
Herkese merhaba ben 38 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem oldu maalesef sonuç negatif
( benim yumurtam yok denecek kadar az.ısrarla denedik bi ümit olur diye ama sanırım tüp bebekte şansımız kalmadı o kadar kötüyümki beni sadece sizler anlarsınız.. sanırım psikolojik desteğe ihtiyacım var psikologa falan gitmeyi düşünüyorm.Benim bebeğim olmadı ve olmayacak galiba Allahım sizlere ve isteyen herkese nasip etsin..
Melhacigim hosgeldin aramiza , bir psikologa gitmen elbetteki senin icin faydalı olacaktır ama once sen iyice bir kendini dinle anla , bir bak bakalim kişisel çabanın tamamını gösterdinmi , bana sakin konuşmak kolay deme konuşmanın kolay olmadıgını inana biliyorum , dunyanın en kotu duygusudur çaresizlik, ama bak bakalim butun çarelerin bittimi.
Benim yumurtam yok denecek kadar az demişsiniz , herhalde benimkinden az olamazdi 1 tanecikti basta :))))
Bir yumurtaya inanadım bu gune geldim , önümde cok yol var ama bu gune gelmek bile benim icin cok buyuk bir sey ve inan su olur bu olur diyerek hic bir kotu enerjiyi uzerime çekmiyorum.
Gayet rahat hamilelik planları yapıyorum , hamile kıyafetleri bakiyorum , cunku ne olacaksa olacak en azından bu gunlerin keyfini cikariyorum.
Sen de boyle ol hemen umutsuzluga düşüp olmayacak diye dusunme , sen elinden geleni yap hem nereden biliyorsun olmayacağını biri sana olmayacak garantisimi verdi , olumlu dusun olumlu seyler yasa
Allah'a emanet ol...
Kızlar hamişleri canı gönülden kutluyorum saglikla kucaklarına almaları için duaciyim. Tedavide onlanlarada basarilar diliyorum Ben umutları tükettim 2 aydır sıfır yumurta artık pek ışık yok donasyon ile ilgili kafam karışık araştırmaya yeni yeni başlayacağım . Doktorumun dediği gibi sen padişah soyundanmisin genetiği takiyorsun kafana senin kaninla canına hayat bulacak sen besleyeceksin:))) haksızda değil aslında... Ama umarım bir mucize ve olur altın yumurtamı verir allahım kader kısmet artık...
Canim insallah hakında hayirli olur , yolun ne olursa olsun Kucagin bebek dolsun :))))