38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kampacım çok sevindim karar vermene, bunca araştıramalar uğraşmalar belkide gözünün önündeydi bu merkez... öyle düşün, ilaçlar karışmalar hepsi güzel bir tesadüf olsun ve bebişini sana getirsin canım. Burdaki herkes gibi bende seni takip etmekten azmine hayran olmaktan başka bir şey düşünmeyiz, dilerim mucizen biran evvel gelir :)) kocaman sevgiler :)

günaydın simaycım, çok güzel yazmışsın yazdıkların beni bile ümitlendirdi Allah razı olsun :) insan bazen karamsarlıga kapılıyor işte ve dün sanırım o günlerimden bigündü :))
bu arada evet havalar çok güzel bizlere umut olur inşallah... herkese selamlar :))

bişi sormak istiyorum... genelde her ay yumurtlarım... artık bu iğne ilaçları kullanıp tedavi oldugum zaman çokk kötü oluyorum... bi kaç gündür kafamda kemiren bi konu..

kendiğilinden gelişen bu yumurta ile denemek tama m 1 tane olacak ama organik :))) oldugu için embriyo kalitesi falan nasıl olur?

tek yumurta ama tamamen kendiliğinden doğal yumurtayı toplatıp denemek ( tabi döllenme) falan olacaksa... nasıl olur...

doğal gelişen yumurta nasıl olur..

burada çok tecrübeli çok güzel paylaşımlar yapan arkadaşlar var bilirler banada bişi derler diye düşünüyorum

ben de artık 40 oldum bu arada...

herkeze koskocaman sevgilerr

msj kutunuz dolmuş msj gönderemedim

Canim ne guzel yazmissin... bende ayniyim havadan mi gercekten acaba.. bahari cok severim ve mayisda tekrar deneyecegimden icim kipir kipir.. hadi bakalim gelsin bebeislerimiz bu guzel baharda..doga uyaniyor.. cicekler tomurcuklanip aciyor... pozitif enerjimizi yollayalim evrene :))

Bugun toplamam yapildi. Malesef folikuller bos cikti
Fakat ne yapalim... Onumuzdeki ay normal protokole baslayacagiz. Merkezden cok memnun kaldim. Anestezi ve toplama islemi icin yaklasik 700 ytl karsiligi bir para aldilar, bana bu da normal geldi. Doktor son derece kisisel yaklasiyor, benim son denemem oldugunu bildiginden... Simdi evde dinleniyorum. FSH ve Prolaktin de normal degerlerde cikti :)
Hepinize buz gibi soguk ve karli sehirden sevgiler.

Folikuller bos ama uzulme sen, oluyor oyle bazen, insallah protokole basladiginda yumoslarin dolu dolu cikar, bak benden sana bir tavsiye Akupunkturede baslaya bilirsin o da yumurtalari biraz etkiliyor kalite acisindan.
Odemis oldugun ucret fena degil canim. Zaten doktorun kisisel yaklasmasi onemli bende hep oyle bir yaklasim aramissimdir ama maalesef Turkiyede tam bir fabrikasyona donusmus, ben sorguladigim an doktor bana sinirlendi.....benim hocalarim ben ogrenciyken sorgulamayi, dusunmeyi ogretti....

Degerlerininde iyi cikmasina menmun kaldim canim. Sen bol bol dinlen, muzik dinle, meditasyon relaxation yap....:))

Bende su an evime geldim dinleniyorum, normalde pazar gunu testim var ama buralarda tabiiki yapmiyorlar, bende pazartesi icin buraya 2 saatlik bir ozel hastaneden randevu aldim.

Su an hic bir hamilelik belirtisi felan yok.....goguslerim biraz agriyor ama oda ilaclardandir

Neredeyse ignemin zamani geldi tam 10 dkka yapabiliyorum o igneyi oylesine zorlaniyorum ki......

neyse Kampacigim sana iyi istirahatler guzel haaberlerini okuma dilegi ile

Optum

Sagol canim, insallah pazartesi gunu sizlere guzel haberler veririm.
Seni cok iyi anliyorum o ruhsal gelgitleri ben tam bir senede ancak bedenimi arindkirip kendime geliyorum....canim kalbiyin sesini dinle.
Nere icine sinerse orada yap tekrar yapmak istersen.
Ben bu sonucumu bekliyorum buda olmazsa ben artik deneme felan yapmak istemiyorum yumurtalarimin olmasina ragmen cunku gordumku nereye gidersem gideyim ozel bir yaklasim olmadi , doktoruda sorguladigimda bana sinir oldu ve tipde gelisme felan yok....dedi birde yasimi yuzume vurdu yasimda ne varki dedim, ben bu yasi hisetmiyorum herkesde gostermedigimi soyluyor....herkese ayni protokoller uygulaniyor ister yasin 29 olsun ister 42!

ben dedigim gibi ancak 1 senede kendime geldim gecen sene bu tarihlerde tedavime baslamistim.....ve bu toparlanma , arinma surec icinde 3 ay akupunktur aldim ....herhalde ondan dolayi 7/8 foliculerim ler basladim ...sonuna kadar 7 folikul buyudu ancak 4 toplandi , hepside dolu denildi ama ancak 2ki dollendi ve 2 gunluk 6 ve 4 hucreli embrio transfer edildi.

Bende Pihtilasma oldugu icin su an coraspin, ve fraxiparin ignesi yapiyorum ( baya bir zorlaniyorum gobegim her yeri mos mor, yenice yaptim yine) , ve progynex vajinal fitil ve estrofem aliyorum

Insallah dogru olan kararini verirsin, hakimizda ne hayirliysa o olsun artik.

Optum

Merhabalar Toana,

Canim dileklerin icin tesekkurler, insallah guzel haberler yazarim pazartesi.

Herhalde sen baya bir yogunsun, senin ciciler baya bir kossusturuyor seni.....onlari benim icin op.

opulsunuz, saglicakla kalin

Merhaba Rieuse,

Herhalde ayni gunde transfer olduk benim test gunum 17 mart ama buralarda pazar gunleri kan testi yapilmadigi icin ben pazartesi yaptiracagim.

Insallah ikimizde guzel haberler yazariz ve ikimizde Rieuses oluruz....Amin!

Bises

Merhaba Akidecik,

Histeroskopiden korkma canim, zaten herhangi bir islem yapsak onlarinda riski var ama onlara goze onune getirmiyoruz. Bnede gecen sene histeroskopi olmustum, hic kanama felan olmadi bende, 2 kucuk polipler varmis onlar alinmisti..ve 3 gun sonra IVF tedavime baslamistim.

Insallah o altin yumurtana ulasirsin canim

Simdiden bol sanslar

Sevgiler

Merhaba arkadaşlarım.umarım hepiniz iyisinizdir.Gülbahar canım benim,dilerim Pazartesi günü reis hocamda birlikte düğününüz bayramınız olur Âmin yarabbim...Biliyor musun ben artık tedavisini bitirip te bekleyen arkadaşlara çok özenir oldum.Büyük bir iş oldu benim için.1yıl içinde 1aşılama 3 tüp denemiştim nasıl yapmıştım bilmiyorum.2.yılda da 2 kürtaş.Daha evliliğimizde 3.yılı bitirmeden bu tempo benim tüm şevkimi kırmış demek ki şimdi gidip bir rahim filmi çektirmek gözümde atla deve olmuş.Bu gün yarın derken günler geçip gidiyor.Annem ve sizlerden başka da bana hadi diyen yok.Okulların tatil olmasını bekliyorum diyorum ama vallahi yalan.Kafamda planları yapıyor eşiyle ve sizinle paylaşıyor ve sonra hiç birisini yapmıyorum.Alarahancım,ben de senin gibi o altın yumurtanın kendiliğinden bebek olmasını bekleyip dürüyorum.Haaaa çok beklerim biliyorum ama napiim umut dünyası işte...Kampa canım,kafamdaki planı uygulamaya başladım.En doğru yol bence oydu.Doktorun hemen toplamaya başlaması,vakti boşa geçirmemesi ne güzel.Bence sen doğru yeri buldun canım.Biz gidip rica minnet yaptıracağız.Suratımıza suratımıza "ehhh yapalım ama çok ümit etmeyin,yaş işşş diyecekler .yani yaşınız hanım efendi bu yaşta durumlar böyle oluyor....Dediğim gibi rica minnet.Sanki bedava yapıyorlar.o yüzden içini ferah tut canım.gelecek bebişlerin senin biliyorum ben biliyorum...
Neyse,annemdeyim ve telden yazıyorum.Dönüp silip yeniden yazıyorum.Bir sürü hata yapıyorum.Aslında yazmak ve dertleşmelek istiyorum.
Diğer arkadaşlarım,tedavide olanlar pozitif düşünün pozitif olsun şekerler.Gün sayanlar biz de sayıyoruz emin olun..Kalbimiz dualarımız hep sizinle.Hamişler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Taze anneler ve kuzularına da kocaman sevgiler...Benim gibi kös
kös oturup çeşitli mazeretler uyduranlara Allah'tan cesaret ve güç diliyorum.Oturmakla bi şey olmuyor canlarımın...Maicim anladın sen beni)))Ama ben kendimi bir türlü tedaviye konsantre edemiyorum.Neyse güzel haberlerimizi okumak,yazmak ve paylaşmak dileğiyle....
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Pufyyy candan tebrik ediyorum.dilerim o put putlar 90 sene 100 sene sağlıkla atsın şekercim...

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişsiniz..Allah size de hepimize de yardımcı olsun.Çok okuyun çok yazın göreceksiniz paylaşmak nasıl iyi geliyor...Bu topik ilaç gibi şekerlerde...

Gulbahar..hemde cok yogunum canim basimi kasiycak vakit bulamiyorum..tansiyonlarim yerlerde herhal oyle hisssediyorum ..canlari sag olsun..sende benim gibi ol insallah..guzel haberlerini duyalim hadi bakalim az kalmis..bol sans arkadasim..

Alkancim..canim sana guc kuvvet ve cesaret versinde hade deyipte kalk gayri..canim anliyorum seni bende de oyle olurdu tedaviye yakin aman nasil yapicam nasil olucak..o muayene olayi beni bitirirdi..birde ben narkozsuz 3 defa yumos toplatmistim..gozum korkmustu tabi hersey evlat icindi..ama bu tedavi guc ve cesaret istiyor tabi yikilmakta sevinmekte var..insallah sende bir gayret olusur ve hemencecik baslarsin..annenin dedigi gibi hadi..Allahina sigin ve yoluna cik..boyle oturmaktan iyidir dene bakalim birdaha,tabi boyle demek kolay ama tatlim napalim dr lara kaliyoruz bu durumda..bende evlendim ve kac ay gec meden hemen tedaviye basladim ve benimkiler 5 .senemde geldi..kizlarim cok sukur..yazacaklarim oluyor ama, benim cadi kizlar izin vermiyor..ancak dua ediyorum tatlim ya..hersey gonlunce olsun..

Alkancim..ayrica rahim filmindende cekinme korkma okadar korkulacak birsey yok yani..hani korkuyorsan diye yazayim dedim canim benim..ama sunuda unutma rahim filmi bebegin tutunmasini bence buyuk olcude sagliyor..benimkiler filmden sonra tutunmustu..aklinda kalsin..optm

Gülbaharcım, gögüste ağrılar hamileliğe işarettir inşallah. Benim de pıhtılaşma sorunum var, işim gereği hep oturuyorum aklıma geldikçe bir kaç adım atıyorum ama biliyorumki yetmiyor. Ayaklarım uyuşuyor, bacağım şişiyor. Haftada 3 gün b-fit'e gidiyorum, havalar ısınsın yürüyüşe de başlayacağım. Hergün bir coraspin kullanıyorum, 3 pıhtılaşma değerim var. Hematoloğa sorduğumda haftada 3-4 gün kan sulandırıcı kulanabilirsin demişti, düşükten sonra bir kadın doğumcu ise yumurtlamadan sonra hergün kan sulandırıcı kullan demişti. Hep aklımın bir köşesinde kan sulandırıcı kullansam mı diye ama vücudumda bir şeyleri bozmaktan da korkuyorum. Zaten yıllardır hormon yüklenmekten ve çalışmayan troidlerim yüzünden 20 kilo fazlam var.

Kampacım, cesur arkadaşım, bu ay olmadı ama bir ay sonra olacak. Hakikaten Türkiye'de hiç bir doktor hadi bir toplayıpta bakalım demez, moral bozmak için yaratılmış bizimkiler. Ben de bugün Memorial'i aradım, haftasonları Semra hanım hasta bakmıyormuş, forum da Aynur hanımdan çok sevgiyle bahsedildiği için ben de haftaya cumartesi randevu aldım. Herhalde Semra Hanımla ortak konsensus ile tedaviye başlıyorlardır. Acaba Semra hanımla görüşmekiçin ısrarcı mı olsam, ne dersin?

Alkancım, yorulduk ama zaman daralıyor, bir şeyler yapmalıyız. Memorialle görüşmeyi planlıyorum ama bir de ankara başkentten hulusi beyden de bir randevu aldım. Biraz gerçekçi bir tipmiş, moral bozarmış, varsın söylesin alıştım artık. :)

Puffy, senden gelen güzel haberler bizleri hem mutlu ediyor hem de cesaretlendiriyor. Devamını diliyoruz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…