38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gunaydin herkeseee! Soguk bir sabaha basladik burada. Gidip toplantimi yapip tekrar eve donecegim, ardindan canta hazirla ve havaalanina gidis. Yasasin Istanbuuul :)

Puffy sabah sabah cok guldurdun beni. Servise telefonda aglayan seni ve obur tarafta deliye rastgeldim diyen adami dusundum. Ay ne guzel, ben de hamilelik hikayeleri istiyoruum.

ALIS endometrium kalinligi benim icin de sorun. Buradaki doktorlar ilac destegi ile kalinlastirabiliriz dediler ama bilmiyorum nasil. Zaten Istanbul'da soracagim sorular arasinda bu da var, beni biraz takip et, dort doktordan alacagim cevaplari yazacagim.

Alkan, super olurdu sizin oraya gelmek ama Pazar oglen donuyoruz zaten.

Hepinize sevgiler.

Merhaba,

Bana hoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim. Kampa, Puffy, mai ve ismini unuttuğum diğer herkes:)

Kafam çok karışık.

İncir ve havuç kürüne başladım, dün akşam . %100 nar suyu şekersiz(çok kötü tadı) içmeye de başladım.

Üzüm çekirdeği,keten tohumu, çörek otu, arı sütü, polen, vital bal siparişlerimi şimdi internetten verdim.

Safranlı tablet için araştırmalarımı yaptım. Çok güvenilir bir firma gibi gelmedi, sipariş vermekten çekindim
Omega3-6-9
DHEA
CQenzm10
Dong quai Solgar
SOlgar female

bunları araştırıyorum, hepsini birden içemem ki Allahım sen aklıma mukayyet ol:) Sakin olmam lazım.

Hem yumurtaları kaliteli yapmam, hem daha çok yumurtlamam, hemde rahim duvarını kalınlaştırmam lazım.

Bu arada preseed jel e-bay dan sipariş verildi:))

Mayıs ayında ikinci denememi yapacağım, o zamana kadar kendimi hazırlamam lazım. Savaşçı zeyna modunda, bunlarda silahlarım , ama inşallah kendi silahlarımla kendimi vurmam::)

hepinize sevgiler...

kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.

1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. Allah hepinizden razi olsun sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz

Begendim begendim coooook begendim. Hadi bakalim , pozitif dusunce ile buyut onlari. Gece ellerini koy gobegine ve icinden konus onlarla. Guzel hcg degerlerini de duymak dilegi ile.

Bu arada elimde hala proseed jel var acilmamis. Ingiltereden getirtmistim. Isteyen olursa kargolayabilirim.

Canim demek aldin minislerini , siki siki tut onlari sakin birakma evciminin dedigi gibi hep konus onlarla , ben hep yapmistim faydasinin olduguna inaniyorum.
Her gun soyle konustum onunla anncigim bak kal bizimle , biz seni cok sevecegiz , sana cok iyi bakacagiz , cok sirin bir baban , sana iyi bakip abilik yapacak 2 catlak abin var , sende gel bize neşe ol :))))
O kadar sevindimki 3 tane hemde Allah korusun sizleri hadi bize guzel haberler ver , hem benide yanliz birakma , yeni umudumuz ol , meryemini okumaya devam ediyorum ..
Birazda bilim disi olayim , kocakarilik yapayim , sol yanina yatiyorsun mumkun oldugu kadar ve ananas yemegi unutma :)))

bu akşam konuştum şükür tedavisi sürüyor iki üç güne opusu olacak.üç yumoşu gelişiyor arkadaşımızın Allahım ne olur en az biri bebek olsun ona amin.dualrımız tüm tedavide olnalar için ve reis için

hopecim hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsın sana bebişlerin amin.bize müjdeli haberi 10 güne kadar verirsin sanırım gelsin bakalım arka arkaya hamilelik haberleri :)

yok canım ya, karalar bağlamadım da, çok şasırdım, verilen ilaçlar da kalınlaştırmayınca ne düşüneceğimi şaşırdım, dediğini yapacağım, teşekkür ederim .

canım, seni takip ediyorum , cevaplarını da bekliyorum, umarım herşey yolunda gider , ben de sana benimle ilgili endimetrium zımbırtısını yani kalınlaşma sürecini yazarım, sana kolay gelsin

hopecim, hayırlısı olsun, iyi haberlerini alacağız inşallahhhhhhhh

ben de reiseyi merak ediyordum, iyi ki yazmışsın canım, dualarımız onunla , inşallahhhhhh herşey yolunda gider.

canim benim hayirli yolculuklar. kismetse biz de 8 Mart'ta yola cikacagiz. macera dolu amerika gibi arabayla gidecegiz biz cilgin Alman gurbetcileri :)

insallah bu sefer muradima ererim. Allah hakkimda hayirlisini versin. bebislerim siki siki tutunsun hic birakmasin. hcg degerleri tavan yapsin aminnnnnnnnn :)

kocakari ilaclarina bende basladim. kocama benim ananas yemem lazim dedim. adamcagiz mal mal bakti. yok tutunma iyi oluyormus falan filan hikayeleri. adam ne der begenirsin sanki dünyadaki bütün kadinlar ananas yiyor. afrikada ekmek bile bulamiyorlar dedi. bende ona ama onlar tüp de yapmiyor. benim yüküm narin kes bu koca ananasi dedim. adamaciagizin cekecegi var valla. simdiden aciyorum.

bizim bebislerle konusmalar tam gaz. onlari ne kadar güzel bri hayatlari olacagi konusunda bilgilendiriyorum. valla billa size cok iyi bir anne olacagim diyorum. babaniz zaten deliriyor sizin icin diyorum. dün arabada eve gelsinceye kadar konustum sanirim yan arabadakiler deli sandi beni. dualarin desteklerin icin sagol canim. allah hepimizin güzel haberler almasini nasip eylesin insallah.
hopecim hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsın sana bebişlerin amin.bize müjdeli haberi 10 güne kadar verirsin sanırım gelsin bakalım arka arkaya hamilelik haberleri :)

aminnnnnnnnnnnnnn. cuma günü kan vermem gerekiyormus. bu sefer cabuk mu ne?

tesekkürler canim darisi hepimizin basina. 38'in tüm gülleri birgün anne olacak buna kalpten inaniyorum. bugün olmasak bile bu yarin olmayacagimiz anlamina gelmiyor. kalin saglicakla.

GÜnaydın,

Hope çok sevindim, sizin adınıza, bebekler sıkı sıkı tutunsun. Keyifle geçirin bu dönemi :) sevgi ve dua ile..

Ben bugün çok mutsuz, umutsuz durumdayım . Bugün tam 1 hafta oldu olumsuz sonucu alalı, kalbim çarpıyor hızlı hızlı, dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor.

Pazartesi gününe Semra Hn. dan randevu aldım. İlk görüşmeyi onunla yapacaktım, yakalayamadım, sonra yine randevu aldım bu sefer regl oldum ve tedaviye başlamış olduk , o da geldi ultrasonla baktı, filmlerimi inceledi. Tedavime onunla başlamıştım, sonra bir kere daha geldi. Çabuk çabuk geliyor ultrasonla bakıyor, dr lara birşeyler söylüyor ve gidiyordu. Ben öyle kuzu gibi yatıyordum, bir kere ilk görüşmemizde şansım nedir hocam dedim, ortalardasınız dedi, iyi bir yumurta olursa ki bilmiyoruz ne çıkacak olur dedi. Sonra Aynur Hn. ile bakıyorlardı rahim hazır mı sence Aynur dedi? baktılar belki yarım saat, başka odaya aldılar başka ultrasonla baktılar, sonra sordum rahim için ilaç verecek misiniz? Yok dedi Aynur hn. Keşke verselermiş, belki de yeterli değildi kalınlığı.

Ben ki soru sormadan duramam, ıncını cıncını çıkarırım, bu konuda kendimi eksik hissetme psikolojisi ile sus pus olmuş soru sormaktan ve alacağım cevaplardan kaçar olmuştum.
Şimdi anlıyorum psikolojimi

Sizin de içinizi karartmayayım, doğru düzgün bir görüşme yapacağım, sorularımı hazırladım bile. Belki de acele ediyorum ama vaktim yok.. Puffy siz ilk denemenizden sonra hemen 1 ay sonra mı ikinciyi yaptınız?

Kampa size hayırlı yolculuklar, güzel haberlerini bekliyoruz.

MAi sizi transferiniz ne zaman? Türkiye de misiniz? Hangi merkez?

Kafamı dağıtmam lazım, akşam yoga cd mi koyup yoga yapmaya çalışacağım yoksa bu iç sesim beni delirtecek....

Güzel bir gün olsun..

Şimdi okudum bunu, umarım size de iyi gelir..

Mart ayi benim icin keyifli gecsin istiyorum!:)
(kocaman guzel nefesler aliyorum),bana iyi gelmeyen ve kendimi bana iyi hissettirmeyen her sey vakumlanip temizlensin!Sonra dusuncelerimi guzellestirmesini istiyorum!Bu ay hep keyifli ,beni mutlu eden ,gulduren seyleri dusunmeyi seciyorum!ve onume hep keyifli seyler ciksin!Aydinlatsin gunlerimi! Meleklerim bu ay guzel bir mucizeyle yuzumun daha da gulmesini istiyorum!Bu guzel ay bana saglik ,maddi manevi bolluk,huzur ve ask getirecek!Sahip oldugum guzellikler artsin ,olumsuz her sey guzellessin!Her gunum isikla dolsun!

Maicigim merhaba umarim iyisindir , riuseye benden iyi dilekler ve dualarim onunla iletirmisin, insallah bize guzel haberlet verecek.
Onu ve minislerini opuyor, hayirli opu ve transfer diliyorum :))))

Hope hep aklmdasin , sanki ilk transfer gunetimi yasiyor gibiyim :))))

Simaycigim ben ilk denememin sonucunu 27 aralikta aldim , 29 aralikta regl oldum , 31 aralikta aynur hn muayne etti ve bir ay beklemeye karar verdik. Ben sadece rahim olarak degil kafa olarakta rahatlamak istedim , ilk tedavide cok sorguladim , inceledim, didikledim , konu uzerine sondaj yaptim. Bu yuzden kendimi , ruhumu temizlemek hazirlanmak istedim , zaten aynur hn da bekle dedi halbuki o ay dogal 3 yumurtam vardi :)))))
29 subatta regl oldum , 31 subatta gittim aynur hn'a yeni tedavi basladi ve sans 1 yumurta , aradan 2. Geldi ve ben tedavinin hic bir asamasinda semra hn gormedim sadece aynur hn ve nur hn ilgilendi , bana ozel hic bir seyde yapmadilar ne bir film ne bir histeroskopi siradan hasta muamelesi 25 yasindakine ne yapiyorsa banada onu yapti yani fabrikasyon , hatta icimden dedimki herhalde benden umut yok yapmak icin yapiyorlar , yani ozel bir sey yok. Ama benim minis inatci cikti , tutundu bana , beni kucimsemeyin dedi bize supriz yapti :))))))
Hepimiz belli yasa ulasmis , kisisel basarisini kimligini oturtmus kisileriz o yuzden sana akil vermek gibi olmasin nacizane tavsiyem acele etme , hemen olsun diye kasilma , cok titizlenme ,birak sal kendini doga yolunu buluyor, daha oncede yazdim ilk denemede her sey didik didik ettim yedim kendimi , ikincide yat dediler yattim , kalk deiker kalktim , kim bakti , kim yapti aldirmadim sonuc bu , rahat birak kendini o zaman her sey daha yolunda gidiyor.
Hayirli haberlerini bekliyoruz :)))

Merhaba 38 in gülleri
Beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim.Tedaviye 1 yumurtayla başladım moralim çok bozuldu hatta bırakmayı düşündüm Mustafa bey sağolsun tek olsun bizim olsun neden bırakalım dedi ama sonradan 2 yumurtam daha gelişti .Yumurtalarım ilaçlara biraz geç cevap verdi neyse artık sona yaklaştım yanılmıyorsam yarın çatlatma iğnemi vurulacağım.Allahtan tek dileğim hiç olmazsa biri sağlıklı çıksın çünkü hep söyledim bu benim son denemem olacak.O yüzden İstanbulun tadını iyi çıkardım saraylar,müzeler,boğaz doyasıya gezdim.Yedim,içtim,arkadaşlarımla buluştum.İnşallah güzel bir mucizeyle de evime dönerim .
Alişaliş ve kampa benim de endometrium problemim hep vardı tedaviye başladığımda 3 tü bugün 8 olarak ölçüldü.Ben ilk günden beri doktorlar söylemedi ama bir fransız forumunda okumuştum ephinal 300 diye bir e vitamini kullandım bir de her gün nar suyu içtim ama taze sıkılmış hazırlardan değil.İnşallah size de bir faydası olur...
puffyciğim çılgın anne ,hemi de hemşerim dualarına beni de ekle olur mu :) Artık sona geldim ya salak bir mutluluk hali var bende .Hatta rüyalarımda hep hamile olrak görüyorum kendimi oysaki daha önce hayal ederken bile kendimi hiç hamile olarak vizyonlayamamıştım.Hayali bile güzel.İnşallah sen de sonuna kadar bu pozitifliğini devam ettirip kucağına alacaksın yavrunu.
[/B]hopecuğum kapmışsın bebeleri hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar analarına inşallah .Ne güzel ya blastın var hem de maşallah 41 kere hadi bakalım inşallah güzel haberler veririz ikimiz de sağlıkla kal...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Pazartesi beni düşünün olur mu

herkese selam. 2 yıldan fazla süredir bu başlığın takipçisiyim. şimdi üye oldum. hep bir başarı hikayesiyle birilerine ilham vereyim istedim. ketmkndime söz vermiştim yazacağım diye. bugünmüş kısmet. 38 yaşında çocuk sahibi olmaya karar verdim. doktorun "zor bu saatten sonra" demesiyle yıkılarak başladığım süreç 2. tüp bebek denemesinde 40 yaşında kızımın doğumuyla mutlu sona vardı. o sırada aynı yaştaki iki arkadaşım tüp bebek denemeleri yumurta yok diye iptal olduktan sonra doğal yolla hamile kaldılar. 3 ümüz birlikte buyutuyoruz yavruları şimdi. Morali hep yüksek tutimak ama aynı zamanda bir kabul etme haline de ihtiyaç var. hiç te olmayabilir diye. Çok hassas ve zor bir süreçtesiniz o kesin ama hepsini unuttum ben. Allah tüm deneyenlere güç versin. Sevgiler

rieuseciğm, senin önceki tedavini okumuştum, ben de izmirliyim, ve burada tedavi oluyorum, inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun, benim ilk denemem ve yaş 43, senin telaşın bitsin bana izmirdeki sürecini anlatırsan deneyimleneceğim, ve ona göre inşallah sen hamile kalırsın ve bana yoldaş olursun, senin yazdığın ephinal 300 kullansam mı diye düşünüyorum, şu anda endimetrium için viağra fitil kullanacağım, ters teperse diye de korkuyorum aslında, neyse şu ilk telaşını atlat da , olmazsa özelden de yazışırız.... dualarım seninle.....

canım, 40 yaşında anne olman çok sevindirici, sağlıkla büyütürsün inşallah,,, umut olsun buradaki arkadaşlara ve bana,,,sen de ki sorun ne idi,,,, 2.ci bebeğini düşünüyormusun,,, insanoğlu böyle tatlım, birine kavuşmak yeterli iken ikinciyi de istiyor ama kardeş de fena olmaz değil mi ama,,,,,, tekrar teşekkür

Riuse sevgili tup kardesim ( kampa oyle diyor )
Hikaye benim gibi bende bir gittim tek yumurta sok , sok , sok .....ama bak mustafa bey ne guzel demis , cok sanslisin bana nur hn istersen birak demisti iyice yikilmistim esimde olmaz bir sonraki ay ya hic olmazsa bnun kaderini yasatalim ,engellemeyelim demisti , bu soz hic aklimdan cikmiyor o yuzden son gunlerde farkli bir seviyorum esimi. Aradanda 2 tane cikmis benim gibi ay cok heyecenlandim okudukca ayni hikaye insallah sonuda benzer. Catlamayada az kalmis geri sayim basladi, hic icini kalbini bozma ben az yumurtalarda daha umitliyim cunku kalite bozulmuyor , cok yumurtaya sarfedilen efor sanki yumurtalarin kalitesini bozuyor gibi geliyor bana her zaman. Simdi sabirla once opu , sonra dollenme , cok tatli ve isini bilen embryologlari var hic merak etme guzel guzel dollenecekler. Dualarini eksik etme , ben hepiniz icin okuyorum, yanliz alis , hope icin meryemi ayri okuyordum , senide eklerim.
Hep yazdim ben cok didik didik eden bir yapiya sahipimdir hayatta , her konuya detayli otopsi yaparim , ilk tedavimde Medusa gibiydim ay niye dedi , niye bunu verdi , oyle niye yapti bla bla bla.....ama bu surecte ayni salak mutluluk bendede vardi, hatta esim ne verdilerse Allah razi olsun kafa dinledik deyip durdu :))) sende gez , toz İstanbulda , bogaz kenarinda cay ic , ne taraftasin bilmiyorum ama Emirgan sutis'e git kahvalti yap , cengelkoyde cay ic Seval pastanesi var makoronlarinin ustune yok git makoron ye , kendini mutlu et iste ben anladim bu minisler mutluluga geliyor :))) didisme kaderle baris yap , gelsin minislerrrrrrr
Bu arada ben yeni doktorumu buldum ,kesede gordum , vesikaligi aldim bile :)))
Karsiyakayi cok cok ozlemis hemserinin butun dualarin seninle ve buradaki kizlarla

Canim aliscigim :)))))
Su ephinal 300 fena fikir degil bir arastirsakmi , bak ben internetten buldum prospektusun bir bak , sonucta vitamin , doktorunada sorarsin :)))

Ephynal 300 Mg 30 Kapsül - İlaç Prospektüsü

Canim verdigin moral icin teskkurler hepimizin cok ihtiyaci var. Ben daha birinci raundu yeni bitirdim ama o kadar yolun basindayim ki , insallah senin gibi kucagima alirim bebegimi ve 44 yasindan sonra anne olmaya hazirlanan cilgin biri olarak bunuda buradan yazabilirim. Allah evladini sana ve esine bagislasin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…