Bugun 2. Test yapildi ilk degerim 4 'e katlanmis neredeyse :)))))
Umarım tüm arkdaşlarım iyidirler...Alabama hoş gelmişsin ve ne iyi etmişsin.Bizim,özellikle de benim senin her türlü öneri ve fırçalamalarına çok ihtiyacım var.Haklısın aslında ayları boşu boşuna beklemekle heba ediyorum.Eğer tüp bebek denemelerimden sonra hamilelikler olmasaydı mutlaka şimdiye kadar denemelere devam ediyor olacaktım ama şevkim mi kırıldı yoksa yeniden olur ümidi mi beni böyle bir beklentiye soktu bilmiyorum.Aslında benim bir hakkım daha vr derken o hakkı ben kendi kendime tanıdım.Yoksa yaşım normal olsa bir değil beş hak daha veririm kendime.En büyük korkum aldığım hormonların sağlığımı bozacak olması.Çünkü bizim aile bu anlamda büyük risk taşıyor.Neyse yine de haklısın.Okulların bitmesine az kala ben de yeniden mutlaka başlamış olucam.Mert kocaman adam olmuş.Bana da masal anlatsın istiyorum.Maşallah ona.Allah sana ve babasına bağışlasın,sağlıkla uzuuuuuun yaşasın inşallah.
Pufy68 dualarımla bekliyorum sonucu.Senin zaferin bizim olacak biliyorsun canım.Allah yanında ve yardımcın olsun.
Reis,güzel meslektaşım senin maceran pazartesi başlayıp mükemmel bitecek inşallah ben çok inanıyorum.Hem çok istiyorum hem de sanki biliyorum bu sefer olacak içime öyle doğuyor.Allahım yüzümü kara çıkarma ver Reisime de bi tatlı bebiş bu sefer Aminnnnnr.Reis Hocama,tüm isteyen arkadaşlarıma ve tabiki de bana:)))
Diğer tüm arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum.Dün benim doğum günümdü.Mutsuz olmam gerekirken sabah itibariyle doğum günü çocuğu modunda kalkıp öyle gezdim.İlk arayan kayınvalidem oldu kızlar yaaa.İnanabiliyor musunuz sabahın 7.30'unda aradı ve kutladı beni...Okula gittiğimde öğretmen arkadaşlarıma anlattım da şaştı kaldılar valla.Ama öyle,seviyor beni ben napiim:)))Tabii ben de onu ve oğlunu...Sınıfa girdiğimde de öğrencilerimin süpriziyle karşılaştım.Pasta mum ve gülle süslemişler masamı.Öyle tatlılar ki anlatamam.İstedim ki,Alkan'ı ve çocuklarını sizlerde görün...Anlıycanız ben ne yaş almaktan ne de yaşlanıp moruk olmaktan hiç korkmuyorum.Bu da beni tembelliğe sürüklüyor ve böyle laylay lom geziyorum.42 yaşımda evlenmmin sebebi de bu laylay lomluk.Millet kızım evlen geç kalıyorsun dedikçe amannnnnn dedim hep.Evleniriz kaçmıyor ya.Sevgilimle 1,5 yıl flört,1 yıl da nişanlı gezdim.Ne biliim yumurtalar içerde hem azalıyor hem de eksiliyormuş.Bir Allahın kulu da söylmmişti daha önce.Neyse tren kaçtı mı yoksa bir istasyonda hala beni,bizi bekliyor mu bilemem ama benim içimdeki kelebekler hep pır pır.Dilerim o kelebekler bir gün bebek olarak kucaklarımıza konuverirlerler inşallah aminnnn.Hepinize güzel ve mutlu günler diliyorum.Görüşmek üzere sevgiler...
Portakal, canim benim. cok uzuldum gercekten. Atlatmaya calis arkadasim. Her iste bir hayir ara, iyi seylere yor, bir zamani var, ama o zaman bu zaman degil. Benim tavsiyem uzuntunu dikkatini dagitacak bir seyler yapip, ilk sok haftalarini gecirmeye calis, kendini fazla dinleme yani, sonra zaten daha sakin dusunursun. Opuyorum seni.
Puffy, haklisin Memorial benim de icime en sinen yer olmustu. Yurtdisindan Memorial'e her gelen de hamile kaldi, bir ben bos ciktim. Vardir bir hayir.
Denizgeldi, selam canim. Biz de seni seviyoruz :) Evet, bilgiler enteresandi. Sehir de aynen dedigin gibi masal gibi. Zaten buradaki sehirler hep oyle. Bir de kendi sehrimin fotosunu koyayim bir ara. Optum.
Hope73 hayirli olsun canim, hep guzel seyler dusun, rahat ol. Insallah bu sefer olacak hayirlisiyla. Sen buraya Cek'e sadece benimle gezmeye geleceksin, baska seye gerek kalmayacak. Kocanin kumbarasindaki Rus yumurta paralarini da bebek alisverisine harcarsiniz artik. Gercekten seninle hem yurtdisi hikayemiz, adimiz, evlilik gecmisimiz cok benziyormus, bir gun mutlaka tanisiriz, arabayla 4,5 saatte buraya gelirsiniz, simdi baktim maps.google'dan :)
Alabamacim hosgeldin, gel arada moral ver bize. Ben son turlari atiyorum, halimi bir anlamam lazim objektif olarak, her yola acigim artik.
Pufffyyyy naber, keyifler yerinde mi, nasil rahat uyuyorsundur simdi, tamamina erdirsin Allah!
Alkan hadi gel sen de basla planlamaya.
Kizlar ben Istanbul'da guvendigim doktorlardan randevularimi ayarladim. Cuma 2 doktor, Cumartesi 2 doktor, abartmisim biraz degil mi?! Neyse halim ciksin falim. Bu gerginligi atmak icin de illaki bir balik raki yapmam lazim. Arkadaslarimi da organize ettim, Cuma aksam caz konseri, Cumartesi raki balik, Pazar sabah bogaz kahvaltisi ve donus. Plan budur! Ben de merak ediyorum, neler duyacagiz. Bu arada ben bu ay henuz regl olmadim, 32 gun oldu (hic sasmaz 28 olurdu), menapozun belirtileri, belki de hic olmam diye korkuyorum, benim Cin ilaclari ne ise yariyor bilmem!!
Mai, Alarahan, portakal, toana, huli, evimicin, butun arkadaslar hepinize selamlar.
slm kader arkadaşlarım
uzun zaman sizi habersiz bırakıp pat diye ortadan kaybolduğum için özür dilerim...
malesef bebeğimin 8.haftada kalbi durdu büyük şok yaşadım daha önceki kayıplarımda kanama ile vücut atıyordu sanki, bu sefer herşey yolunda görünüyordu büyük heyecanla bebeği görücez derken yıkıldım resmen...aslında hala konuşamıyorum bu konuyu şimdi yazarken anladım..öte yandan sizden kopmak istemiyorum paylaşmak derdime dermen aramak istiyorum..annemler geldi destek oldular sağolsun yeni yeni toparlanıyorum..geriye dönük okumadım artık hergün uğrar yavaş yavaş okurum inşallah herkes iyidir..zaten aranıza yeni katılmıştım fazla paylaşımım yoktu ama yinede hep aklımdaydınız eşim kötü etkileneceğimi düşünüp bu konulardan uzak durmamı istedi..şimdilik hoşçakalın
Blonde'cum ben Amerikan'a da gidecegim, gerci atlamisim ben Yilmaz Guzel ismini, afedersin. Ama neyse Bulent Urman'a gidecegiz, haklisin oradaki doktorlar ve ekip cok iyiydi. Memorial'e saplanmis degiliz ama herkesin kendini rahat hissettigi bir yer var, benim sebebim su: bana Bulent Urman da dahil olmak uzere simdiye kadarki 4 doktorum da, negatifi aldiktan sonra, bir daha deneyelim dedi. Ek tahlil, histeroskopi falan filan demedi, ben de yonumu degistirdim habire. Taki Semra Hanim, sebepsiz infertilite ne demek, biz iyice bir arastiralim diyene ve sebebi bulana kadar. Buldu buldu da, bu arada gecirdigim seneler icin de yumurtam kalmadi. Bulent Urman arastirsaydi biraz, yumurtam gayet de boldu o zamanlar. Yine de iyi doktorlar bunlar, sonucta gidip yine ondan fikir alacagim.selam kızlar uzun süredir grirmiyodum ama, malum son yaşadıklarım beni biraz depresyona soktu hikayemi bilenler biliyo arasıra giriyorum ama yorum yapmıyordum birkaç aydır işyerinden de yasaklı istelerden oldu burası maalesef onun da etkisi var ama girip bir yorum yapmadan edemiycem bu sözlerim özellikle Alkan ve Kampa'ya amerikanda tüp bebek yapan dışadıdan muayenehanesi olan Yılmaz Güzel i defalarca tavsiye ettim ama nedense bir memorialdiğr gidiyo bence o doktoru bir araştırın belki hatırlarsanız benim eşim tüp ebbeğ e yanaşmıyo dolayısıyla ben girişemiyorum ama isteyen herkesin br kualğında olsun istiyorum kapıdan dönmüşsün ya alkan dönme bir bak ayrıca orada Bülent Urman 46 yaşında bir tanıdığımı üçüz bebk sahibi yaptı kızlar 2 yaşına girdi bile bir düşünün derim ben o ekip gerçekten iyi hem de yılamz bey t bülent urman gibi soğuk değil 24 saat teli açık ve insana moral aşılıyo bir araştırın derim ben nacizane herkese bol şans hamilelere de Allah yardım estin diyorum.
Blonde'cum ben Amerikan'a da gidecegim, gerci atlamisim ben Yilmaz Guzel ismini, afedersin. Ama neyse Bulent Urman'a gidecegiz, haklisin oradaki doktorlar ve ekip cok iyiydi. Memorial'e saplanmis degiliz ama herkesin kendini rahat hissettigi bir yer var, benim sebebim su: bana Bulent Urman da dahil olmak uzere simdiye kadarki 4 doktorum da, negatifi aldiktan sonra, bir daha deneyelim dedi. Ek tahlil, histeroskopi falan filan demedi, ben de yonumu degistirdim habire. Taki Semra Hanim, sebepsiz infertilite ne demek, biz iyice bir arastiralim diyene ve sebebi bulana kadar. Buldu buldu da, bu arada gecirdigim seneler icin de yumurtam kalmadi. Bulent Urman arastirsaydi biraz, yumurtam gayet de boldu o zamanlar. Yine de iyi doktorlar bunlar, sonucta gidip yine ondan fikir alacagim.
Depresyon falan dinleme arkadasim, yaz bize biraz. Hepimiz ayniyiz, cok guclu olmamiz lazim ama biraz da hafife almamiz lazim. OPtum seni.
Ziyaretci olarak bu sayfayi okuyan arkadaslarim, siz de katilin aramiza, yazin bize, kimsiniz, tedavinize basladinizmi, sorunuz varsa sorun. Biz birbirimizden guc aliyoruz, devam etmek icin azicik birbirimize dayaniyoruz. Oyle sessiz sedasiz gelip gitmeyiiin!
Hepinize sevgiler.
Blonde'cum, ben simdi gerginligimi atmak icin boyle cilginlasiyorum. Ne zaman zihnim cok yogun calissa, o kadar yogun gezer eglenirim ben, bu da bilincaltinin bir taktigi galiba. Ben kafamdaki kara bulutlari dagittikca daha net goruyorum. Haklisin, belki bir gun hep beraber raki balik yapariz, butun kizlar toplandi hikayesi, sohbet sabaha uzar.yok zaten çıktım ALLAH' ıma şükür, amerikan benim için de çok kötü anılarla dolu seni anlıyorum ben oradan son kürtatjımdan çıktığımda doktoruma sordum ne yapalım diyosunuz diye de -o zaman yılmaz bey'le henüz tanışmamıştım- bana direkt kıbrıs ve donasyon dedi, hiç unutmuyorum ayrıca amerikan ın girişindeki inekten de, piyanodan da nefret ettim inan ben sadece farklı bir bakışl olsun babından dedim çünkü alkan ve seni kendime yakın ve biraz da çılgın buluyorum rakı balık muahebbtin falan da çok güzel ve ben bayılırım inan sanki biz senle bir muhabbete otursak sabahı ederiz eminim ama Yılmaz bey gerçekten afrklı biri tanımanı isterim gerçekten bana hak vereceksin ve derdi para değil o çok önemli biliyosun
Hope73 hayirli olsun canim, hep guzel seyler dusun, rahat ol. Insallah bu sefer olacak hayirlisiyla. Sen buraya Cek'e sadece benimle gezmeye geleceksin, baska seye gerek kalmayacak. Kocanin kumbarasindaki Rus yumurta paralarini da bebek alisverisine harcarsiniz artik. Gercekten seninle hem yurtdisi hikayemiz, adimiz, evlilik gecmisimiz cok benziyormus, bir gun mutlaka tanisiriz, arabayla 4,5 saatte buraya gelirsiniz, simdi baktim maps.google'dan :)
Alabamacim hosgeldin, gel arada moral ver bize. Ben son turlari atiyorum, halimi bir anlamam lazim objektif olarak, her yola acigim artik.
Pufffyyyy naber, keyifler yerinde mi, nasil rahat uyuyorsundur simdi, tamamina erdirsin Allah!
Kizlar ben Istanbul'da guvendigim doktorlardan randevularimi ayarladim. Cuma 2 doktor, Cumartesi 2 doktor, abartmisim biraz degil mi?! Neyse halim ciksin falim. Bu gerginligi atmak icin de illaki bir balik raki yapmam lazim. Arkadaslarimi da organize ettim, Cuma aksam caz konseri, Cumartesi raki balik, Pazar sabah bogaz kahvaltisi ve donus. Plan budur! Ben de merak ediyorum, neler duyacagiz. Bu arada ben bu ay henuz regl olmadim, 32 gun oldu (hic sasmaz 28 olurdu), menapozun belirtileri, belki de hic olmam diye korkuyorum, benim Cin ilaclari ne ise yariyor bilmem!!
Mai, Alarahan, portakal, toana, huli, evimicin, butun arkadaslar hepinize selamlar.
selam kızlar uzun süredir grirmiyodum ama, malum son yaşadıklarım beni biraz depresyona soktu hikayemi bilenler biliyo arasıra giriyorum ama yorum yapmıyordum birkaç aydır işyerinden de yasaklı istelerden oldu burası maalesef onun da etkisi var ama girip bir yorum yapmadan edemiycem bu sözlerim özellikle Alkan ve Kampa'ya amerikanda tüp bebek yapan dışadıdan muayenehanesi olan Yılmaz Güzel i defalarca tavsiye ettim ama nedense bir memorialdiğr gidiyo bence o doktoru bir araştırın belki hatırlarsanız benim eşim tüp ebbeğ e yanaşmıyo dolayısıyla ben girişemiyorum ama isteyen herkesin br kualğında olsun istiyorum kapıdan dönmüşsün ya alkan dönme bir bak ayrıca orada Bülent Urman 46 yaşında bir tanıdığımı üçüz bebk sahibi yaptı kızlar 2 yaşına girdi bile bir düşünün derim ben o ekip gerçekten iyi hem de yılamz bey t bülent urman gibi soğuk değil 24 saat teli açık ve insana moral aşılıyo bir araştırın derim ben nacizane herkese bol şans hamilelere de Allah yardım estin diyorum.
Ziyaretci olarak bu sayfayi okuyan arkadaslarim, siz de katilin aramiza, yazin bize, kimsiniz, tedavinize basladinizmi, sorunuz varsa sorun. Biz birbirimizden guc aliyoruz, devam etmek icin azicik birbirimize dayaniyoruz. Oyle sessiz sedasiz gelip gitmeyiiin!
Hepinize sevgiler.
canım sanmıyorum o ziyaretçi görünenlerin bir kısmı bizim topiktendir.bakıp gidiyorlar.ben yazsamda yazmasamda hiç ismimi saklamam.ama elbette ziyaretçileri de bekleriz.mutlaka ortak sonrunları varki bu sayfayı okuyorlarbu arada ben de Semra hanımdan defalarca randevu alıp gitmedim neden bilmiyorum, daha sonra kendisine bir mail attım okundusunu gördüm cevap gelmedi birkaç gün sonra beni Nur hanım aradı telefonla sağolsun ilgilendi ama bana 43 yaşından sonraki hastalarda çok başarılı olamıyoruz siz yine de bi amh yaptırındaha önceki tüm historinizi alıp gelin dedi o konuşma beni irrite etti baştan öyle denmesi bizi üzüyo zaten şu an ben 46 yaşındayım Allah'ıma şükür yumurtam var ama ne olacağı belli olmaz tabii, ben yumurta saklanır sanıyodum bu rarada oysaki öyle bişey yokmuş türkiye' de yasakmış illaki embriyo olması gerekiyormuş senin bir bilgin var mı o konuda canım??
canımya bildiğim kadarıyla bu topikten kimse gitmedi o dr lara.ama umut tüp bebek merkezinin iyi olduğunu duymuştum.ben gecende sormuştum ama kımseden cevap alamadım ayşe jane ozcanda tedavı olan kımse olmadı mı?birde hatıce kumbak aygun hakkında bılgısı olan var mı?sanırım eskıden umut tup bebekte calısıyomuş
seni o kadar iyi anlıyorum ki 4 hamileliğimin hiçbirinde kanama olmadı hep ultarosnda aldım kötü haberleri çok garip çok kanama yaşayan arkadaşım bebeklerini sağsalim kucağına aldı kısmet Allah yardımcın olsun
Portakal, canim benim. cok uzuldum gercekten. Atlatmaya calis arkadasim. Her iste bir hayir ara, iyi seylere yor, bir zamani var, ama o zaman bu zaman degil. Benim tavsiyem uzuntunu dikkatini dagitacak bir seyler yapip, ilk sok haftalarini gecirmeye calis, kendini fazla dinleme yani, sonra zaten daha sakin dusunursun. Opuyorum seni.
Puffy, haklisin Memorial benim de icime en sinen yer olmustu. Yurtdisindan Memorial'e her gelen de hamile kaldi, bir ben bos ciktim. Vardir bir hayir.
Denizgeldi, selam canim. Biz de seni seviyoruz :) Evet, bilgiler enteresandi. Sehir de aynen dedigin gibi masal gibi. Zaten buradaki sehirler hep oyle. Bir de kendi sehrimin fotosunu koyayim bir ara. Optum.