Dahlia bu isimleri ben hic bilmiyorum maalesef. Bunlardan birine mi gitmek istedin. Doktor kadar laboratuar embriyolog da onemli, onu da atlama canim. Sevgiler.ben gecende sormuştum ama kımseden cevap alamadım ayşe jane ozcanda tedavı olan kımse olmadı mı?birde hatıce kumbak aygun hakkında bılgısı olan var mı?sanırım eskıden umut tup bebekte calısıyomuş
Maicim senin icin zamanim olmaz mi?! Bogazda cay simit hasretimi unutmamissin :) Cuma gunu oglen saatlerinde bosuz, ama Istanbul tragine takilmamak icin fazla uzaklasmadan, Amerikan ile Memorial arasinda vakit gecirecegiz, vaktin varsa ogle yemegi veya kahve icebiliriz. Ozelden yazisalim. Musait olan arkadaslara da acik davet olsun bu.kampaaa demek geliyorsun çok sevindim :)amaaaa planında bize yer yok sanırım hani bir gün denize karşı çay veya kahve içecektik.şaka şaka canım Allah işlerini rast getirsin her şey yolunda gitsin.çok güzel haberlerle dön inşaAllah
Simay hosgeldin! Cok gecmis olsun. Haklisin bazi testler onceden yapilabilirdi. Senin doktorun kim? Memorial de bana tum testleri bastan yapmislardi, kromozom, HSG, gerek olmazsa histeroskopi istemeyebilirler gerci, ben de istemislerdi. Ancak senin ilk tup tedavin oldugundan boyle karar vermis olabilirler. Tekrarlayan negatiflerde (benim 4. negatiften sonra Memoriale gittim) bu testleri hemen yapiyorlar. Ben o merkeze cok guveniyorum, bastan iyi adrese gitmissin, sorularini acikca sor, insallah tatmin olursun.Merhaba,
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Önce kendimi tanıtayım, ben 41 yaşındayım, ilk denememi Memorial da yaptım, ancak birkaç gün önce negatif sonucu aldım.
Kuyruğu dik tutup hemen ertesi gün yeni yol haritamı belirlemek üzere konuşmaya gittim, yumurta rezervlerim az olduğu için zaten 2 yumurta toplanmış 1 tane 1.kalite embriyo transfer edilmişti.
Vazgeçmeye niyetim yok, ancak kafama takılan konular var. Bu işe başlamadan rahim filmi çekildi, tüplerde kismi geçiş tespit edildi, şimdi histereskopi yapıp yapışıklık olup olmadığına bakalım diyorlar. Neden baştan yapılmadığını anlayamıyorum. Sorduğumda bunlar öngörülemeyen şeyler, sebep araştırıyoruz dediler.
Birde kromozon testi istediler, bunlar keşke daha önce yapılsaydı
Neyse hepiniz çok sıcak, çok bilge ve çok hoş geliyorsunuz bana:) Evde yatarken sonucu beklerken hep bu sayfayı okudum, güldüm, ağladım sizlerle. Farkında olmadan bana çok destek oldunuz, hele puffy sonucunu alınca kendim pozitif almış kadar mutlu oldum. Aynı süreçleri hemen hemen yakın tarihlerde geçirdik.
Hala sonucun negatif olduğuna inanamıyorum. Adet olmadım, ne zaman olurum ?
İşimin başına dönerek normal hayatımı yaşayamaya suratımda aptal bir gülümseme ile iyi olduğumu kanıtlamaya çalışıyorum, masama uzun zaman sonra çiçek açmış saksı çiçekleri taşıdım rengarenk, en şık kıyafetlerimi giyip,en topuklusundan pabuçlarımla şık şıkıdım güne başlıyorum. Ama içimdeki fırtına geceleri patlıyor, sebepsiz ağlama krizleri ile elimde ıpad sürekli google da tup bebek tutmama nedenleri konuları arasında sabahlara kadar geziniyorum, sonunda bitkin düşüp uyuyorum ama nafile.
Bir yandan isyan, bir yandan inkar, bazen kabullenme , bazen pazarlık anlayacağınız fenayım...
Tekrar hepinize Merhaba, beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum:)
Sevgiler,
Ya aslinda hepimizin birer terapiste gitmemiz lazim. Bu ruh halleri oyle kolay haller degil, ama iste tek basimiza altindan kalkiyoruz. Sen yine fistik gibi giyinmeye devam et. Belki okumussundur, benim 5. negatifimden sonra, yerlerde surundugum, depresyonumun dilime vurdugu bir donem vardi, yazdim da yazdim, filozof oldum! O donemden aklimi kandirarak cikmistim ben. Hersey guzel dedim icim kan aglarken, dilimden 'ben bugun cok mutluyum' dusmedi, resmen bir tiyatro oynadim kendime. Gezdim, tozdum, bir de baktim hersey gercekten guzel. Biraz kandirmak lazim, bizim bu sivri akillari, yoksa fazla dusunuyorlar. Gerci bu akil oyunlari sonradan bizi tirmalamaz insallah! Sevgiler.