puffycim eşini ve seni gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla devam etsin hamileliğin yavrunu kucağına aldığın günleri de görelim
Şu pozitif enerjinden biraz bana da gönder benim çok ihtiyacım var .
Biz de canım eşimle hasta olmasına rağmen pazar günü yola revan olduk izmirden kalktık geldik.Salı günü kanamamın 2. günü Mustafa beyle randevum vardı fakat ameliyatları çok olduğuiçin kendisini görebilmek ne mümkün! Neyse Semra hanım geldi sizi bekletmeyelim ben bakayım dedi ve tedaviye başladık.Merkez gerçekten çok kaliteli ama sürekli farklı doktorlara muayene olmak kısmı beni birz strese soktu.Ben izmirden kalkıp onca masraf yapıp semra hanım ve mustafa beyin hastası olmak için geldim yoksaizmirde de bir sürü merkez var.Neyse şimdilik sorun yok kısmet olur yumilerim güzel gelişirlerse pgt ye gidecek ve sağlıklı bulunurlarsa transfer edilecek.Ben daha önceki tedavimde ilaçlardan bu kadar etkilenmemiştim bugün sürekli ağlamaklıydım Allah ağlatmasın :)
Canim onçelikle tedavin hayirli baslasin hatta soyle diyeyim pozitif baslasin , pozitif devam etsin , pozitif sonucla bitsin :)))
Haddim olmayarak sunu tavsiye edeyim daha dogrusu ben ne yaptim sunu soyliyeyim ; ben hic takilmadim kim muayne etti , kim opuya girdi , kim transfer etti , gel dediler geldim , git dediler gittim , yat deiler yattim , hemsirelerle doktorlarlarla sakalastim saldim cayira mevlam kayira yani .o kadar genis davrandimki esim sasti kaldi bu konularda sivriyim ben cinku o doktor su doktor diye tuttururum onu bunu yapti diye hem kendimi hem karsimdakini yerim falan , bu sefer boyle olunca esim dediki bu ilaclardan versinler hep sana aman ne sirin oldun :))) yok karar bastan verdim salacagim kendimi didismeyecegim kaderle , sende oyle yap birak ne olacaksa olsun hem farkli doktolarin bakmasida iyi aslinda diger doktorun gozden kacirdigi varsa o gorebilir, ama umarim transfere aynur hn denk gelir elleri ugurlu birde cok seker bir embryologlari var onun sayesinde transferde agzim kulaklarimdaydi.
Ben tedavi boyunca cok eglendim resmen eglendim , resimler cektim radan arkadaslar edindim.
Bu arada bende izmirliyim sana pozitif izmirli enerjisi gonderiyorum....
hayırlı olsunn Allah sglıkla kucagına almayı nasıp etsın:)kac gundur sessız sedasız takıp edıyodum beklemek ne kdr zormuş karsıdan bana bıle zor geldı:)
Canim dualarin icin tesekkurler , beklemek zor gercekten ama bu is o kadar sabir istiyorki , simdide beklemek var bitmedi keseyi gormeyi bekleyecegiz....
meraba 38 in guzel bayanlari..umarim iyisinizdir hepiniz..
puffy..tebrik ediyorum seni ..cok sevindim adina arkadasim..insallah kucaginada alicagin haberleri okuruz buradan..kendine dikkat et bolca dinlen helede 3 ay cok onemli biliyorsun deyilmi..sana demistim aynur hanimin eli valla ugur getiriyo..isteyen arkadaslarimda gitsinler o hanim dr a..tabi herkesin secmi farkli oluyor..neyse opuyorum..gozun aydin olsun..
huli..seninde gozun aydin..insallah saglicakla kizini kucagina alirsin..
darisida ..Alkan ,mai,kampa ve diger arkadaslarimada olsun ..onlarindaa guzel haberlerini cani gonulden bekliyorum ..rabbim onlarinda yuzunu guldursun insallahh..
Alkan cim biran sen hamilesin diye okumusum..esime ayyy alkanda hamileymis dedim ..sonra pufyy e yazdigini okuyunca insallahh alkaninda yuzu gulsun yaa dedim dua ettim ..inan bana cok istiyorum ..hayirlisi artik bekliyoruz simdilik..hadi bakalim senden de iyi bir haber insallahh..
Canim bastan bu yana verdigin tavsiyeler icin tesekkurler seninle burada tanistigim gun senin sayende kararimi memorial icin vermistim, sen bana umut olmustun umarim bende baskalarina olurum o guzel bebeklerini benim icin op....
Hepimiz secimlerimizle yasiyoruz ben sahsim adina senden etkilendim itiraf ediyorum heleki senin gibi semra diye aynur hn dusunce vardir bu iste bir hayir dedim , varmis iste ama yolun basindayim Allah tamamna erdirsin...