Şimdi ben bu Semra Hanımla bir kere yola çıkıp sonra yarı yoldan döndüm ya hani,işte o yüzden biraz hem kendisinden hem de merkezinden sıtkım sıyrılmıştı söyliim.Sonra Reis Hocam ve sen de aynı merkeze başlayınca ben biraz endişelenmedim değil.Ama şunu da çok iyi biliyorum ki Semra Hanım bu konuda duayen.Bülent Hoca ve Bahçeci biz yaşlardakileri öncelikle donasyonluk olarak görüyorlar gibi geliyor bana.Çünkü bu alanda isim yapmış merkezleri var.Ancak Semra Hanım o işlere bakmıyor sadece tüp bebeğe odaklı çalışıyor.Donasyona bu topikte karşı olanlar var demistin ya bir yazında,hayır işte aslında karşı olmak değil bu.Sadece sonuna kadar kendi yumilerinle denemek lazım diyorum ben.Bak işte şimdi bu gün puff68 den böyle bir sonuç alınca kaygılarım sona erdi benimde..Özellikle yeni tedaviye başlamış olan reis için öyle umutla doldum ki bilemezsin.Pufy'nin pozitifi bize de umut oldu şimdi.Şu yumurta biriktirme işine neden sıcak bakmıyorlar hiç anlamadım ben.Acaba dondurma işlemini mi beceremiyorlar da söylemiyorlar.İyice öğrenmek lazım aslında.Para benim,zaman benim uğraşacak olan da bensem onlara ne anlamadım ben.Arayıp müstecep beyle konuşacağım yarın bakalım ne diyecek bana.Olumlu bir şeyler söylerse bende hemen başlasam mı diyorum.Yok ılımlı yaklaşmazlarsa o zaman Bahçeciyle gidip görüşeyim diyorum.Amerikanı geçççççççtim çokdan.İki kere döndüm o kapıdan ben.Ve Bahçecinin laboratuvarın en az memorial kadar iyi olduğunu biliyorum.Ah keşke Halit Bey hala orada çalışıyor olsaydı ama Almana geçmiş diye duydum.Bu kumbarayı en iyi o yapıyormuş çünkü..Bunlar benim burdan şurdan,ordan ve az da olsa tecrübelerimden edindiğim izlenimler.Fikir verin demişsin diye yazdım.Ama biliyorum ki sen çok daha araştırmacı bir kadınsın.En doğru yolu bulacak bana da ışık olacaksın.Hakkımızda hayırlısı olsun şekercim.Çekteki araştırma gezine bayıldım.İzlenimlerin ve verdiğin bilgiler süper.Nasıl bir karar verirsen ver senin için en doğru olan o olacak eminim ben...Geliş tarihin kesinleştiğinde yaz olur mu canım.Reis de orada şimdi.Tedavi süresinde bir boşluk bulabilir ayarlayabilirse gelecek bana.Ama yok gelemezse ben gidip görmek istiyorum.Neyse bakalım gelecek günler ne gösterecek.Kendine iyi bak sevgiler...Kizlar size bir sey danisayim. Onumuzdeki haftasonu Memorial Semra Hn. ile gorusup, bundan sonraki yol haritasina karar vermeye calisacagiz. Bu arada baska doktorlar da gorelim, mesela Memorial'in hos bakmadigi embriyo toplamayi falan konusalim istiyoruz. Hangi doktor olabilir? Soyle Semra Hanim'a denk biri? Ben daha once Amerikan Bulent Urman'a gitmistim, o iyiydi mesela. Ancak, dondun dolastin yine bana geldin dermi acaba diye cekindim birden. Bir de epey soguk bir adamdi. Baska kim olur?
Sevgiler.
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
Sonucu gordugumde esime sarilip o kadar agladimki sevincten zor susturdu.
Once buyuk Allaha sonra beni yasima ve az yumurtama ragmen birakmayip ugrasan doktorlarima minnettarim.
Daha yolun basindayim ne olur dualarinizi eksik etmeyin.
Degerim cok guzeldi bu guzel deger icin melegim Aynur hn ve melegim Nur hn nasil tesekkur edecegimi sasirdim
Beni memoriale tesvik edip git diyen tum 38 gullerine tesekkurlerrrrrrrr
Once buyuk Allaha sonra beni yasima ve az yumurtama ragmen birakmayip ugrasan doktorlarima minnettarim.
Degerim cok guzeldi bu guzel deger icin melegim Aynur hn ve melegim Nur hn nasil tesekkur edecegimi sasirdim
Beni memoriale tesvik edip git diyen tum 38 gullerine tesekkurlerrrrrrrr
Şimdi ben bu Semra Hanımla bir kere yola çıkıp sonra yarı yoldan döndüm ya hani,işte o yüzden biraz hem kendisinden hem de merkezinden sıtkım sıyrılmıştı söyliim.Sonra Reis Hocam ve sen de aynı merkeze başlayınca ben biraz endişelenmedim değil.Ama şunu da çok iyi biliyorum ki Semra Hanım bu konuda duayen.Bülent Hoca ve Bahçeci biz yaşlardakileri öncelikle donasyonluk olarak görüyorlar gibi geliyor bana.Çünkü bu alanda isim yapmış merkezleri var.Ancak Semra Hanım o işlere bakmıyor sadece tüp bebeğe odaklı çalışıyor.Donasyona bu topikte karşı olanlar var demistin ya bir yazında,hayır işte aslında karşı olmak değil bu.Sadece sonuna kadar kendi yumilerinle denemek lazım diyorum ben.Bak işte şimdi bu gün puff68 den böyle bir sonuç alınca kaygılarım sona erdi benimde..Özellikle yeni tedaviye başlamış olan reis için öyle umutla doldum ki bilemezsin.Pufy'nin pozitifi bize de umut oldu şimdi.Şu yumurta biriktirme işine neden sıcak bakmıyorlar hiç anlamadım ben.Acaba dondurma işlemini mi beceremiyorlar da söylemiyorlar.İyice öğrenmek lazım aslında.Para benim,zaman benim uğraşacak olan da bensem onlara ne anlamadım ben.Arayıp müstecep beyle konuşacağım yarın bakalım ne diyecek bana.Olumlu bir şeyler söylerse bende hemen başlasam mı diyorum.Yok ılımlı yaklaşmazlarsa o zaman Bahçeciyle gidip görüşeyim diyorum.Amerikanı geçççççççtim çokdan.İki kere döndüm o kapıdan ben.Ve Bahçecinin laboratuvarın en az memorial kadar iyi olduğunu biliyorum.Ah keşke Halit Bey hala orada çalışıyor olsaydı ama Almana geçmiş diye duydum.Bu kumbarayı en iyi o yapıyormuş çünkü..Bunlar benim burdan şurdan,ordan ve az da olsa tecrübelerimden edindiğim izlenimler.Fikir verin demişsin diye yazdım.Ama biliyorum ki sen çok daha araştırmacı bir kadınsın.En doğru yolu bulacak bana da ışık olacaksın.Hakkımızda hayırlısı olsun şekercim.Çekteki araştırma gezine bayıldım.İzlenimlerin ve verdiğin bilgiler süper.Nasıl bir karar verirsen ver senin için en doğru olan o olacak eminim ben...Geliş tarihin kesinleştiğinde yaz olur mu canım.Reis de orada şimdi.Tedavi süresinde bir boşluk bulabilir ayarlayabilirse gelecek bana.Ama yok gelemezse ben gidip görmek istiyorum.Neyse bakalım gelecek günler ne gösterecek.Kendine iyi bak sevgiler...
Canım benim süper güzel haber:
Çok mutlu oldum kaç gündür okuyorum merakla bekliyordum sonucu burdaki herkes gibi.. allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına aldığın günleri yaşaman dileğiyle sevgiler :))
allah kucağına almayı da nasip etsin çok mutlu oluyorum burda olumlu sonuç alanları okudukça :) darısı hepimizin başına
Bir güzel haber de bizden :))
2 li testte yapılan kan sonuçları yüzünden bir türlü hamileliğin tadını çıkartamadım. 3 hafta önce Amniyosentez yaptırdım bugün nihayet sonuçları aldık..
Çok şükür kızım gayet sağlıklı sonuçlar süper çıktııııııııııııııııııııhaberi aldığımda şok gerilim sevinç hepsi birden önce bir güzel ağladım kendime geldim.
Nihayet artık bizde hazırlıklara başlayacağız.
Yüreğinde bebek özlemi olan herkesin ,sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin tanrım :)
Herkese sevgiler
Harikasin. Kutlarim
Cok sevindim. Dogum haberini de bekliyoruz
Supersin allah saglikla kucagina almayi da nasip edecek insallah muhtesem guzel bir haber
pufy68 gözün aydın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...darısı bizlere olsun :)
Puffy tebrikler!!!!!!!!! Cok sevindim canim. Insallah hepimiz bir gun bu haberi aliriz.
Huli sana da cok sevindim, Allah saglikla kucagina versin.
Amma cok hamilemiz oldu, supersiniz kizlar! Yalniz aramizda bazi inatcilar var, bir turlu olmadi olmadi -ben de basi cekiyorum, bir de tembeller var harekete gecmek icin dogru zamani bekliyorlar. Allah hepimize verecek insallah!
pufim hayırlı olsun canım.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle
Kizlar size bir sey danisayim. Onumuzdeki haftasonu Memorial Semra Hn. ile gorusup, bundan sonraki yol haritasina karar vermeye calisacagiz. Bu arada baska doktorlar da gorelim, mesela Memorial'in hos bakmadigi embriyo toplamayi falan konusalim istiyoruz. Hangi doktor olabilir? Soyle Semra Hanim'a denk biri? Ben daha once Amerikan Bulent Urman'a gitmistim, o iyiydi mesela. Ancak, dondun dolastin yine bana geldin dermi acaba diye cekindim birden. Bir de epey soguk bir adamdi. Baska kim olur?
Sevgiler.
Beni memoriale tesvik edip git diyen tum 38 gullerine tesekkurlerrrrrrrr[/QUO
Pufyyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam canım ya...Saat üç civarı baktım senden ses seda yok...Sonrasında işte güzel haber burda duruyor.Allah tamamına erdirsin canım.Önce sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni sonra da bebeğini kollarına almanı diliyorum yüce rabbimden.Eşini ve seni candan kutluyorum.Lütfen kendine çok ama çok dikkat et.Senin hamileliğin bize çok büyük umut oldu.Allahım bu güzel duyguyu tüm isteyen arkadaşlarıma ve tabiki de bana tattırsın Aminnnnn...Yeniden gözün aydın olsun şekercim.Öpyorum çok...
Canim o kadar guzel seyler yazmisinki cok duygulandim insallah sizinde haberlerinizi okurum buradan hepinize umut olurum ve bir tedavi furyasi baslar, sonra gelsin bebisler.....
Biz sabah erkenden gittik kan verdik ve orada bekledik ben totem yapmistim ellerimle sonucu alip ilk ben bakacagim diye 3 saat sonunda aldim sonucu ve hala ne yerdeyim ne gokteyim....
Sonra bekledik ve nur hn ile gorustuk hatta dedimki gorusmenin sonunda bu dogduktan sonra digerini ne zaman yaparim , aaa basimizdan gitmeyecek bu kaldi basimiza diye sakayla karisik fircaladi beni.
Sonrada esim beni yemege goturdu biraz basbasa vakit gecirdik , canim ne istiyorsam aldi falan...
Bir baktim aksam oluyor eve attim kendimi ve hemen yazdim size...
Simdi sira sizde lutfen olsun bana verdi hepinize versin , her duamda sizi tanimasamda topikteki arkadaslarim diye ekliyorum :)))
arkadaşlar ben mi yanlış anladım, memorialda embriyo toplanmıyo mu ? nasıl tüp bebek yapılıyo orda o zaman ? kafam karıştı :s
Toplaniyor canim sadece az yumurtasi olanlarda biriktirme yapmiyolar pek...
puffycim eşini ve seni gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla devam etsin hamileliğin yavrunu kucağına aldığın günleri de görelimŞu pozitif enerjinden biraz bana da gönder benim çok ihtiyacım var .
Biz de canım eşimle hasta olmasına rağmen pazar günü yola revan olduk izmirden kalktık geldik.Salı günü kanamamın 2. günü Mustafa beyle randevum vardı fakat ameliyatları çok olduğuiçin kendisini görebilmek ne mümkün! Neyse Semra hanım geldi sizi bekletmeyelim ben bakayım dedi ve tedaviye başladık.Merkez gerçekten çok kaliteli ama sürekli farklı doktorlara muayene olmak kısmı beni birz strese soktu.Ben izmirden kalkıp onca masraf yapıp semra hanım ve mustafa beyin hastası olmak için geldim yoksaizmirde de bir sürü merkez var.Neyse şimdilik sorun yok kısmet olur yumilerim güzel gelişirlerse pgt ye gidecek ve sağlıklı bulunurlarsa transfer edilecek.Ben daha önceki tedavimde ilaçlardan bu kadar etkilenmemiştim bugün sürekli ağlamaklıydım Allah ağlatmasın :)
Canim onçelikle tedavin hayirli baslasin hatta soyle diyeyim pozitif baslasin , pozitif devam etsin , pozitif sonucla bitsin :)))
Haddim olmayarak sunu tavsiye edeyim daha dogrusu ben ne yaptim sunu soyliyeyim ; ben hic takilmadim kim muayne etti , kim opuya girdi , kim transfer etti , gel dediler geldim , git dediler gittim , yat deiler yattim , hemsirelerle doktorlarlarla sakalastim saldim cayira mevlam kayira yani .o kadar genis davrandimki esim sasti kaldi bu konularda sivriyim ben cinku o doktor su doktor diye tuttururum onu bunu yapti diye hem kendimi hem karsimdakini yerim falan , bu sefer boyle olunca esim dediki bu ilaclardan versinler hep sana aman ne sirin oldun :))) yok karar bastan verdim salacagim kendimi didismeyecegim kaderle , sende oyle yap birak ne olacaksa olsun hem farkli doktolarin bakmasida iyi aslinda diger doktorun gozden kacirdigi varsa o gorebilir, ama umarim transfere aynur hn denk gelir elleri ugurlu birde cok seker bir embryologlari var onun sayesinde transferde agzim kulaklarimdaydi.
Ben tedavi boyunca cok eglendim resmen eglendim , resimler cektim radan arkadaslar edindim.
Bu arada bende izmirliyim sana pozitif izmirli enerjisi gonderiyorum....
hayırlı olsunn Allah sglıkla kucagına almayı nasıp etsın:)kac gundur sessız sedasız takıp edıyodum beklemek ne kdr zormuş karsıdan bana bıle zor geldı:)
Canim dualarin icin tesekkurler , beklemek zor gercekten ama bu is o kadar sabir istiyorki , simdide beklemek var bitmedi keseyi gormeyi bekleyecegiz....
meraba 38 in guzel bayanlari..umarim iyisinizdir hepiniz..
puffy..tebrik ediyorum seni ..cok sevindim adina arkadasim..insallah kucaginada alicagin haberleri okuruz buradan..kendine dikkat et bolca dinlen helede 3 ay cok onemli biliyorsun deyilmi..sana demistim aynur hanimin eli valla ugur getiriyo..isteyen arkadaslarimda gitsinler o hanim dr a..tabi herkesin secmi farkli oluyor..neyse opuyorum..gozun aydin olsun..
huli..seninde gozun aydin..insallah saglicakla kizini kucagina alirsin..
darisida ..Alkan ,mai,kampa ve diger arkadaslarimada olsun ..onlarindaa guzel haberlerini cani gonulden bekliyorum ..rabbim onlarinda yuzunu guldursun insallahh..
Alkan cim biran sen hamilesin diye okumusum..esime ayyy alkanda hamileymis dedim ..sonra pufyy e yazdigini okuyunca insallahh alkaninda yuzu gulsun yaa dedim dua ettim ..inan bana cok istiyorum ..hayirlisi artik bekliyoruz simdilik..hadi bakalim senden de iyi bir haber insallahh..
Canim bastan bu yana verdigin tavsiyeler icin tesekkurler seninle burada tanistigim gun senin sayende kararimi memorial icin vermistim, sen bana umut olmustun umarim bende baskalarina olurum o guzel bebeklerini benim icin op....
Hepimiz secimlerimizle yasiyoruz ben sahsim adina senden etkilendim itiraf ediyorum heleki senin gibi semra diye aynur hn dusunce vardir bu iste bir hayir dedim , varmis iste ama yolun basindayim Allah tamamna erdirsin...
slm kader arkadaşlarım
uzun zaman sizi habersiz bırakıp pat diye ortadan kaybolduğum için özür dilerim...
malesef bebeğimin 8.haftada kalbi durdu büyük şok yaşadım daha önceki kayıplarımda kanama ile vücut atıyordu sanki, bu sefer herşey yolunda görünüyordu büyük heyecanla bebeği görücez derken yıkıldım resmen...aslında hala konuşamıyorum bu konuyu şimdi yazarken anladım..öte yandan sizden kopmak istemiyorum paylaşmak derdime dermen aramak istiyorum..annemler geldi destek oldular sağolsun yeni yeni toparlanıyorum..geriye dönük okumadım artık hergün uğrar yavaş yavaş okurum inşallah herkes iyidir..zaten aranıza yeni katılmıştım fazla paylaşımım yoktu ama yinede hep aklımdaydınız eşim kötü etkileneceğimi düşünüp bu konulardan uzak durmamı istedi..şimdilik hoşçakalın
tebrikler puffy...Allah tamamına erdirsin.darısı diğer güllere olsun...hamile bayanlar da lütfennn çok dikkat etsinler...çok kıymetl,ler çokkk...
kampa ...bilgiler aydınlatıcı.. hafif romanımsı anlatımlarını çok sevdim.fotolara dA BAYILDIM.masallardaki şatolar gibi...
yarım gözle yazdım.herkese çok sevgiler..mutlaka okumaya çalışıyorum.
umudunuz hiç eksilmesin.
kk yı seviyorum.kızımı seviyorum.öpücükler.mummmmm mah.
portakalcım söylicek bişey bulamıyorum.Allah sabır versin.toparlanmaya çalış elden başka bişley gelmiyor.yola devam etmek için.bence burara paylaşmak her açıdan iyi gelir.yinede sen bilirisn canım kendini nasıl his ediyorsan öyle yap,biz hep burdayız ne zamn yazmak istersen.
günaydın
puffy yürekten tebrik ederim allah tamamnına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
hayırlı evlat olsun inşaallah...
dün okumadan yazıyım istemiştim şimdi okuyunca üzüldüm senin güzel haberinin altına iç karartıcı olmuş kusura bakma canım..