38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kampacım selam,

ben Brancayı günde 4 kere kullanıyorum öyleki 10 ocakta başladığım Branca 11 Şuabbata bitti. O gördüğüm kanamaya halen akıl erdiremedim. acaba diyorum söylemesi ayıp bir ya önceki kanamadan çamaşıda leke kadlıda çıkmadı mı makinada, sabah evden nasıl çıktığımı bilmdiğim için dikkat etmedim mi diyorum. yani belkide kanama olmadı, çünkü ondan sonra hiç bişey gelmedi lekenlenme bile.
benim hikayem şu 38,5 yaşındayım (son güne kadar 39 demek yok :)). 1,5 senedir evliyim. hiç korunmadık. doktora bir kere gittim hormon testleri ve rahim firlmi verdi. hepsi normal görünüyor. FSH 9,1 dr normal dedi ama benim froumlrdan okuduğum kadarıyla çok süperde değil. rahim filmimde normal. ama hiç hamile kalmadım bu süreç içerisinde.
Sadece bu ay 4 gün geciktimki hep 28 günde tak diye olurm hiç şaşmaz. gecikince bir umut bir umut bak Branca hemen şle yaradı falan demeler ama bugün malesef regol oldum umutar suya düştü. 2 ay daha kulanıcam ondan sonra da tüm müp Allah ne verdiyse deniycem.
sevgiler.

padon 1 şubatta bitti demk istedim :)

Guzel kadinlar merhaba!
Bugun tum testlerimi aldim, buradaki doktoruma gittim. Cok severim kendisini, ciddi, isini cook iyi bilen, direk konusan bir kadin.
AMH: 0,16
FSH:30(!)
E2:49 (adetin 4. gunu)
Bu sonuclari gordu, bir de benim T sekli rahim filmime bakti. Menapozu gosteriyor bu sonuclar dedi, muhtemelen hic dogal ovulasyon yapmiyorsun artik, sadece ilac destegi ile yumurta topluyorlardir senden. Eger Turkiye'ye guveniyorsan (ki guveniyorum), git embriyolarini yap, dondur. Bu rahime, bu embriyolar tutunmaz, denersen zaman kaybedersin. Ya donasyon yumurta al, kendi vucudunda dene, eger ise yaramazsa, donmus embriyolarini tasiyici annede dene dedi. Bunlar elbette Turkiye'de yasak. Embriyo dondurursam, o embriyolari Turiye'den buraya veya baska bir ulkeye tasimak lazim. Yok burada embriyo yapalim dersek, basarisizlar maalesef.
Kafamiz allak bullak oldu, yepyeni fikirler, gozyaslari, kahve ve cikolatali pasta, kendime geldim. Evde arastirmaya basladim. Ingilizce bilenler su linke bir baksinlar, tesaduf ettim:

Videos • FSH 29 - Pregnant with Acupuncture + Herbs

Bir kadin FSH 29 ile 46 yasinda dogal hamile kalmis, akapunktur ve Cin ilaclari ile. Bir digeri asla dedikleri bir durumda 40 yasinda cocuk yapmis. Oluyor oluyor, her ne olursa olsun oluyor. Tabi bir baskasi ise sebebi belli olmayan infertilite ile, her seyi denemis, A noktasindan Z noktasina kadar; IVFler, yumurta donasyonu, sonunda yeter deyip tasiyici anne denemisler ve ilk seferde hamilelik, ikiz cocuklari var.
Allah bana ve hepimize dogru karari vermemizde yardim etsin, dogru yolu gostersin. Benim aklim fazla rasyonel calisan bir akil, bu noktaya umutlar ve cabalarla geldikten sonra, olayi matematik problemi gibi aliyorum artik. Azalan zaman, asagi giden bir beden ve moral, ihtimal hesaplari... Tum bunlari gelip Istanbul'daki doktorlar ile de gorusecegiz tabi.
Yine de icimde iyi bir his var. Aptal Puma Sendromunu bileniniz varmi? Acaba ona mi yakalandim :) Pumalar avini kovalar kovalar fakat bir noktada aniden durup vazgecerlermis. Icguduleri ile o avi kovalarken harcadigi enerji ile avi yedigi taktirde alacagi enerji arasinda esitlik saglaninca, daha fazla enerji harcamamasi gerektigini bilirmis. Palavra degil, bilimsel calisma. Durmasi gereken zamani bilmeyenine de aptal puma denirmis. Ben de sanki tum bulgulara ragmen hala denemek istiyorum. Oooof of!

Asucum, ben Branca'yi biraz ihmal ettim, cok misafirim geldi, aklim karisti. Kanamayi madem cozemedim, bu seferlik gozardi et. Bundan sonraya bakalim. Benim yukarda yazdiklarimi okumussundur. Yine de Brancaya devam :)
Sevgiler

Asucum, ben Branca'yi biraz ihmal ettim, cok misafirim geldi, aklim karisti. Kanamayi madem cozemedim, bu seferlik gozardi et. Bundan sonraya bakalim. Benim yukarda yazdiklarimi okumussundur. Yine de Brancaya devam :)
Sevgiler

evet okudum canım, bence sende devam et :) sadece brancaya değil (onada bence hiç ihmal etmeden devam et ne kaybedersin) tüm yapmak istediklerine, tüm kalbimle ve aynı şey ama pekişsin diye :)canı gönülden bebek sahibi olmanı diliyorum en kısa zamanda.

Uzun zamandır buraya giremedim beklemedeydim ve insan beklerken tembellesiyor arada sadece tedavi oldugum kliniğin topigine girdim oda merkez hakkında daha iyi bilgi almak için.
Sonuc olarak yeni tedavime başladım :))))
Bu gün iğnelerimin 5. Gunü yapılan hesaba göre sorun çıkmazsa Çarşamba çatlatma iğnesi , hayirlisiyla cuma opu var:))))
Memorialdeyim Aynur hn ve Nur hn ile devam ediyorum.
44 yasa göre hiç beklenmedik sekilde 8.13 fsh ile başladım tedaviye kan sonucunu gördüğümde o kadar şasirdimki , hiç bir kur yapmadım ama bizi şaşırtan bir fsh.
Hastane konusunda bana cok yardımcı olmuştunuz ve size hak verdim burada için cok rahat teşekkür ediyorum hepinize.
Dualarınızı bekliyorum ( bende size dua ediyorum bu arada )

merhaba kampa. sonuclarinin moralini bozmasina lütfen izin verme. onlari sadece kabul et ve kendine yeni bir yol ciz bence. tabii ki mucizeler var. hemde nasil. bende gecen günlerde bahsettim ya. kadinbcagiz donasyona dogru giderken spontan hamile kalmis. diger arkadaslar da yorumladilar acaba bizim biraz yasi geckin yumiler ne kadar dayanabilir diye. her iki tarafa da hak vermek lazim.

biz daha 2 kez tüp denemesi yapacagiz. sigortamiz karsiliyor. 2 tane de zaten kenarda dondurulmuslar var. bunlar hepsi iyi hos ama her seferinde düsünüyorum yumi sahibi olmak hicbir sey cözmüyor. kac tane olurlarsa olsunlar önemli olan kaliteleri. ben yavas yavas kendi yumilerime olan güvenimi kaybettim. dedigim gibi 2 kez daha deneyecegiz sonra kesin olarak donasyona karar verdik. saglikli yumilerle sansimizi deneyecegiz. bu dogrultuda Cek Cumhuriyeti'nde arastirma dahi yaptik. zaten 3 yer konusuluyor. Kibris, Ispanya ve Cek Cumhuriyeti.

tabii gene sen bilirsin ama bilki cözümler henüz tükenmis degil. sevgilerle

Hmmm cok enteresan, Cek'i hic duymamistim. Evet yasal olarak yapiliyor. Ancak pek cok ulkede yasal -Danimarka, Ingiltere...- niye Cek one cikti acaba.
Hep deriz ya, menapoza kadar devam. Iste o noktaya geldim galiba. Turkiye'de de doktorlarla konusayim, sonra daha kesin bir yola girecegim. Hersey gittikce daha karmasik oluyor maalesef.

Günaydın güller
puffy tedavin hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz canım .Ben yorumlarında hep pozitifliğini sezdim, inşallah sağlıkla gelir yavrun.fsh çok iyiymiş maşallahın var
Kampacım tahlillerin seni üzmesin doktorun bence çok doğru yönlendirmiş donasyona da sıcak bakıyorsun,imkanların da müsait hiç düşünme yap bence.Kıbrıs donasyon konusunda baya ilerlemiş Bahçecinin de kliniği yokmuydu orada? Ben kendi adıma donasyonla uğraşmam büyük konuşmayayım sebebi tamamen tembelliğimden ve kendimi o hengamenin içinde görmek istemediğimden.Allah sana kolaylık versin doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Ben de dün spirali çıkarttım içeri balon verdiler 2 dak kadar beklettiler balonu içeride.aman allahım o ne acı böyle bişey yaşamadım bu güne kadar ağlamaktan geberdim.Bugün benim de Memorialı arayıp randevuyu ayarlamam gerekiyor.Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor değişik bir ruh hali içindeyim.
Hepinizi sevgyle kucaklıyorum sağlıkla kalın

canim benim Cek cumhuriyetini düsünmemizin bircok nedeni var.
1- Doktorlar ve klinik calisanlari almanca konusuyor.
2- yasadigimiz ülkenin para birimi gecerli ve bize araba ile 300-400 km mesafede
3- Alman forumlarindan takip edebiliyorum deneyimleri ve yorumlari
4- Esim sarisin acik tenli ve ben uzun boyluyum. o yüzden Dogu alman irki bize benzerlik olarak da uyar.
5-Dinen bir sorun teskil etmez. yani bu biraz takintili bir konu. Müslüman bir kadinin yumurtalari ile döllendigi taktirde bircogu nikah düstügünü yaziyor. ne bileyim. ama gayri müslüm bir kadina nikah düsmez. yüzyillardir osmanlilar da bunu yapmamis mi haremde. en azindan kendimizi bu sekilde rahatlatiyoruz.
Danimarka - hakkinda pek bir sey okumadim buradaki forumlarda bana cok güven vermedi.
Ingiltere - pahali ve esimin dil sorunu olur. Ben iyi derecede vakifim ingilizceye ama acikcasi problemsiz onun da anlamasini isterim.
Kibris - KK'da bununla ilgili cok yorum okudum forumda ama bana hem cok güven telkin etmedi Kibris hemde müslüman donörler var :) bana daha cok paraci gözüktüler.

benden bu kadar aciklama umarim bir ise yaramistir :)

Kizlar bu gün tedaviye başlangıcımın 6. Gunü ve az önce çatlatma iğnelerimi vurdum
Perşembe sabahı opu var , sona doğru yaklaştıkça heyecan arttı
Az ama sağlıklı bebek adayları bekliyoruz
Dualarınızı eksik etmeyin ALLAH yar ve yardımcımız olsun

İyi dileklerin için teşekkür ederim bu sefer umutluyum nedense cok olumlu bir ruh halindeyim ama her duamda hakkımda ne hayırlıya onu ver ALLAHim diyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ...

Bu arada gecmis olsun umarım ağrıların yoktur. En kısa zamanda tedaviye başlamanı ve guzel sonuca ulaşmanı dilerim.
Yaşadığımız heyecanın amacı ve sonucu guzel yumuk yumuk bir bebek olur inşallah

Puffy hayirli olsun ve iyi sanslar!
Rieuse, bende balonu 10 gun tutmuslardi. Bu kadar aci vermeden yerlestirip cikarma yapamazlarmiymis, hafif sedatif bir ilacla falan. Gecmis olsun! Ve iyi sanslar.
Hope, ben de arastirmaya basladim, o kadar yeni bir konu ki -ustelik simdiye kadar asla yapmam diyordum. Basa gelince farkli hissediyormus insan. Simdi ise arastiriyorum ama bana hala bilim kurgu gibi geliyor, gerceklik yok yani, genel kultur arastirmasi. Bir noktada bunyem bu konuyu ya kabul ya red edecek. Alman forumlarini ben de takip etmek isterdim, ama Almancam coook az, eminim Cek'le ilgili tonla yazi vardir. Dinen ise benim goruslerim daha liberal o yuzden pek yorum yapmayacagim, ancak bu konuyu tibbi bir yenilik olarak goruyorum.Ben daha da yazmak istiyorum ama en dogrusu forum sayfasini degistirip, donasyon sayfasina yazmak galiba. Orada gorusuruz :)
38 gulleri hepinizi optum.

Son düzenleme:

puffy68 canım hayırlı olsun tedavin.6 gün az dimi ya senin yumoşlar çabukmu büyüdü acaba.benim 10 gün olurdu iğnelerim. 8 9 gün olduğuda oldu ama genelde 10 gün.neyse sonu güzel olsun

hadi hayirlisi kampa. dinen bende aslinda biraz daha liberalim ama her ne kadar bana mini etek giydirse, her ne kadar modern olsada benim tatli esim bes vakit namazinda. onun inancina destek olamk da es olarak bana bir görevdir. KK'daki forumun adi Yumurta ve sperm donasyonu ile tüp bebek. orada Kibrisla ilgili inanilmaz bilgi elde edebilirsin. sana tavsiyem en bastan oku. insanlarin duygulari, kuskulari ve sonra aldiklari kararlar gercekten hepsi kahramanlik öyküsü. öffffffff burada gene kar yagiyor valla artik icim karardi bu kis kiyametten sevgiyle öpüyorum 38'in güllerini

merhaba canim tadavin nerde ögrenebilirmiyim

merhaba kizlar bende sizin gibi umut ariyorum.ve dogru adresi sizden duyacagima eminim.yasim 37 ve 4 cüyu dusunen biri olarak sizden yardim istiyorum.ayrica almanyadayim.size bir kac defa yazdim cvp alamadim.simdi size sormak istegim sey ilerlemis kadin yasi faktöründe hangi hastane ve doktor iyi türkiyede.ben buraya yeni uye oldum.sizler oldukca uzun zamandir burdasiniz sanirim.veya söyle sorayim cogunluk hangi hastaneyi seciyor ve basari oranlari hangisinin iyi.sadece tavsiyenize ihtiyacim var.simdiden tesekkürler

Meraba hanimlar hepinize ..iyi olmanizi diliyorum ve tedavide olan olacak arkadaslarima iyi sanslar diliyorum..
reuise..canim tedavin hayirli olsun bu defa sansin gulsun insallahh..

mai cigim senden nehaber ..baslayabildinmi tedavine..insallah hersey yolundadir..

diger arkadaslarima slmlar opuyorum hepinizi..

pufyy ..hayirl olsun tedavin canim..

reuise..bende senin tedavin var zannettim..neyse insallah sende deniycen ..hadi bakalim bol sanslar..

belki37..canim ben hollanda da oturuyorum..ve almanyada da denemistim bosa zaman harcama buralarda..ben tr de memoriyal e gittim ve ..tedavimi oldum simdi ikiz kizalrim var cok sukur..darisi sana olsun..bol sanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…