Asu bilemiyorum neden boyle bir etkisi oldu sende. Ben de 2 haftadir kullaniyorum ama biraz aksattim (bazi gunler 3 yerine 2 defa aldim). Ben de sadece hafif bir afrodizyak etkisi yapmisti. Sen kac kere kullaniyorsun ki cok diyorsun? cay kasigi ile 3 kere degil mi?
Hatirlayamadim, sen son zamanlarda tedavi veya tetkik yaptirmismiydin. Benim de dengem histeroskopiden sonra sasmisti mesela.
Kampacım selam,
ben Brancayı günde 4 kere kullanıyorum öyleki 10 ocakta başladığım Branca 11 Şuabbata bitti. O gördüğüm kanamaya halen akıl erdiremedim. acaba diyorum söylemesi ayıp bir ya önceki kanamadan çamaşıda leke kadlıda çıkmadı mı makinada, sabah evden nasıl çıktığımı bilmdiğim için dikkat etmedim mi diyorum. yani belkide kanama olmadı, çünkü ondan sonra hiç bişey gelmedi lekenlenme bile.
benim hikayem şu 38,5 yaşındayım (son güne kadar 39 demek yok :)). 1,5 senedir evliyim. hiç korunmadık. doktora bir kere gittim hormon testleri ve rahim firlmi verdi. hepsi normal görünüyor. FSH 9,1 dr normal dedi ama benim froumlrdan okuduğum kadarıyla çok süperde değil. rahim filmimde normal. ama hiç hamile kalmadım bu süreç içerisinde.
Sadece bu ay 4 gün geciktimki hep 28 günde tak diye olurm hiç şaşmaz. gecikince bir umut bir umut bak Branca hemen şle yaradı falan demeler ama bugün malesef regol oldum umutar suya düştü. 2 ay daha kulanıcam ondan sonra da tüm müp Allah ne verdiyse deniycem.
sevgiler.
Kampacım selam,
ben Brancayı günde 4 kere kullanıyorum öyleki 10 ocakta başladığım Branca 11 Şuabbata bitti. O gördüğüm kanamaya halen akıl erdiremedim. acaba diyorum söylemesi ayıp bir ya önceki kanamadan çamaşıda leke kadlıda çıkmadı mı makinada, sabah evden nasıl çıktığımı bilmdiğim için dikkat etmedim mi diyorum. yani belkide kanama olmadı, çünkü ondan sonra hiç bişey gelmedi lekenlenme bile.
benim hikayem şu 38,5 yaşındayım (son güne kadar 39 demek yok :)). 1,5 senedir evliyim. hiç korunmadık. doktora bir kere gittim hormon testleri ve rahim firlmi verdi. hepsi normal görünüyor. FSH 9,1 dr normal dedi ama benim froumlrdan okuduğum kadarıyla çok süperde değil. rahim filmimde normal. ama hiç hamile kalmadım bu süreç içerisinde.
Sadece bu ay 4 gün geciktimki hep 28 günde tak diye olurm hiç şaşmaz. gecikince bir umut bir umut bak Branca hemen şle yaradı falan demeler ama bugün malesef regol oldum umutar suya düştü. 2 ay daha kulanıcam ondan sonra da tüm müp Allah ne verdiyse deniycem.
sevgiler.
Asucum, ben Branca'yi biraz ihmal ettim, cok misafirim geldi, aklim karisti. Kanamayi madem cozemedim, bu seferlik gozardi et. Bundan sonraya bakalim. Benim yukarda yazdiklarimi okumussundur. Yine de Brancaya devam :)
Sevgiler
merhaba kampa. sonuclarinin moralini bozmasina lütfen izin verme. onlari sadece kabul et ve kendine yeni bir yol ciz bence. tabii ki mucizeler var. hemde nasil. bende gecen günlerde bahsettim ya. kadinbcagiz donasyona dogru giderken spontan hamile kalmis. diger arkadaslar da yorumladilar acaba bizim biraz yasi geckin yumiler ne kadar dayanabilir diye. her iki tarafa da hak vermek lazim.
biz daha 2 kez tüp denemesi yapacagiz. sigortamiz karsiliyor. 2 tane de zaten kenarda dondurulmuslar var. bunlar hepsi iyi hos ama her seferinde düsünüyorum yumi sahibi olmak hicbir sey cözmüyor. kac tane olurlarsa olsunlar önemli olan kaliteleri. ben yavas yavas kendi yumilerime olan güvenimi kaybettim. dedigim gibi 2 kez daha deneyecegiz sonra kesin olarak donasyona karar verdik. saglikli yumilerle sansimizi deneyecegiz. bu dogrultuda Cek Cumhuriyeti'nde arastirma dahi yaptik. zaten 3 yer konusuluyor. Kibris, Ispanya ve Cek Cumhuriyeti.
tabii gene sen bilirsin ama bilki cözümler henüz tükenmis degil. sevgilerle
Hmmm cok enteresan, Cek'i hic duymamistim. Evet yasal olarak yapiliyor. Ancak pek cok ulkede yasal -Danimarka, Ingiltere...- niye Cek one cikti acaba.
Hep deriz ya, menapoza kadar devam. Iste o noktaya geldim galiba. Turkiye'de de doktorlarla konusayim, sonra daha kesin bir yola girecegim. Hersey gittikce daha karmasik oluyor maalesef.
Günaydın güller
puffy tedavin hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz canım .Ben yorumlarında hep pozitifliğini sezdim, inşallah sağlıkla gelir yavrun.fsh çok iyiymiş maşallahın var
Kampacım tahlillerin seni üzmesin doktorun bence çok doğru yönlendirmiş donasyona da sıcak bakıyorsun,imkanların da müsait hiç düşünme yap bence.Kıbrıs donasyon konusunda baya ilerlemiş Bahçecinin de kliniği yokmuydu orada? Ben kendi adıma donasyonla uğraşmam büyük konuşmayayım sebebi tamamen tembelliğimden ve kendimi o hengamenin içinde görmek istemediğimden.Allah sana kolaylık versin doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Ben de dün spirali çıkarttım içeri balon verdiler 2 dak kadar beklettiler balonu içeride.aman allahım o ne acı böyle bişey yaşamadım bu güne kadar ağlamaktan geberdim.Bugün benim de Memorialı arayıp randevuyu ayarlamam gerekiyor.Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor değişik bir ruh hali içindeyim.
Hepinizi sevgyle kucaklıyorum sağlıkla kalın
Günaydın güller
puffy tedavin hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz canım .Ben yorumlarında hep pozitifliğini sezdim, inşallah sağlıkla gelir yavrun.fsh çok iyiymiş maşallahın var
Kampacım tahlillerin seni üzmesin doktorun bence çok doğru yönlendirmiş donasyona da sıcak bakıyorsun,imkanların da müsait hiç düşünme yap bence.Kıbrıs donasyon konusunda baya ilerlemiş Bahçecinin de kliniği yokmuydu orada? Ben kendi adıma donasyonla uğraşmam büyük konuşmayayım sebebi tamamen tembelliğimden ve kendimi o hengamenin içinde görmek istemediğimden.Allah sana kolaylık versin doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Ben de dün spirali çıkarttım içeri balon verdiler 2 dak kadar beklettiler balonu içeride.aman allahım o ne acı böyle bişey yaşamadım bu güne kadar ağlamaktan geberdim.Bugün benim de Memorialı arayıp randevuyu ayarlamam gerekiyor.Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor değişik bir ruh hali içindeyim.
Hepinizi sevgyle kucaklıyorum sağlıkla kalın
Kizlar bu gün tedaviye başlangıcımın 6. Gunü ve az önce çatlatma iğnelerimi vurdum
Perşembe sabahı opu var , sona doğru yaklaştıkça heyecan arttı
Az ama sağlıklı bebek adayları bekliyoruz
Dualarınızı eksik etmeyin ALLAH yar ve yardımcımız olsun
Puffy hayirli olsun ve iyi sanslar!
Rieuse, bende balonu 10 gun tutmuslardi. Bu kadar aci vermeden yerlestirip cikarma yapamazlarmiymis, hafif sedatif bir ilacla falan. Gecmis olsun! Ve iyi sanslar.
Hope, ben de arastirmaya basladim, o kadar yeni bir konu ki -ustelik simdiye kadar asla yapmam diyordum. Basa gelince farkli hissediyormus insan. Simdi ise arastiriyorum ama bana hala bilim kurgu gibi geliyor, gerceklik yok yani, genel kultur arastirmasi. Bir noktada bunyem bu konuyu ya kabul ya red edecek. Alman forumlarini ben de takip etmek isterdim, ama Almancam coook az, eminim Cek'le ilgili tonla yazi vardir. Dinen ise benim goruslerim daha liberal o yuzden pek yorum yapmayacagim, ancak bu konuyu tibbi bir yenilik olarak goruyorum.Ben daha da yazmak istiyorum ama en dogrusu forum sayfasini degistirip, donasyon sayfasina yazmak galiba. Orada gorusuruz :)
38 gulleri hepinizi optum.
Kizlar bu gün tedaviye başlangıcımın 6. Gunü ve az önce çatlatma iğnelerimi vurdum
Perşembe sabahı opu var , sona doğru yaklaştıkça heyecan arttı
Az ama sağlıklı bebek adayları bekliyoruz
Dualarınızı eksik etmeyin ALLAH yar ve yardımcımız olsun