38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

"""" dileklerin için teşekkürler yarın yumurta toplama var hayirlisiyla bir atlatsam su günleri o kadar heyecan yaptımki icim kıpır kıpır :)))))

puffy68 canım hayırlı olsun tedavin.6 gün az dimi ya senin yumoşlar çabukmu büyüdü acaba.benim 10 gün olurdu iğnelerim. 8 9 gün olduğuda oldu ama genelde 10 gün.neyse sonu güzel olsun

""""" canım merhaba bana az doz ilaç uygulandı ama yumurtalar tedaviye cok iyi cevap vermiş , doktorumda bunu beklemiyordu ama az ilacla kisa zamanda yumurta kalitesini cok etkilemeden atlattık bu günleri bazı hastalarda tedavi süresi 12 güne kadar uzuyorken bazı hastalardada benim gibi kısa zamanda istenilen sonuc alınabiliyormuş.dedigin gibi umarım sonu iyi olur , su ana kadar her seyden cok memnunum bu bile yeter bana...

merhaba canim tadavin nerde ögrenebilirmiyim

"""""" istanbulda memorial Şişli'de tedavi oluyorum

""""" canım bu benim ikinci tedavim malesef ilk tedavim detaylarını anlatmayacağım ama felaketti o kadar sorun yaşadımki 2. Tedavide cok araştırmak durumunda kaldım çünkü merkezlere olan güvenim sıfırdi.
Buradaki bir cok topigi inceledim ayrıca on araştırmadan sonra 5 ayrı merkezle görüştüm ve sonunda memorial sisli de karar kıldım. bu arada benim yasım 44 sadece rezerv sorunum var tüp bebek merkezleri için yasımdan dolayı riskli hastalar gurubuna giriyorum malesef.Hatta beni bir cok doktor tedaviye almak istemedi ama memorial cok detaylı testler ve ultrason yaptı tüm netlikle risklerimi anlattı ve benimle yola çıktı. Su an tedavideyim yarın yumurta toplamam var bu güne kadar yapılan tüm muayne tedavi ve doktorlardan cok memnunum cok birebir takip ediyorlar herkes olumlu güler yüzlü ilgili , diyelim bu seferde olmadı en azından rahat bir tedavi yasadım diyerek yeniden burada devam edeceğim.sadece cok tercih edilen bir yer olduğu için cok yoğunlar ama ekip olarak istanbuldaki en iyi yer diyebilirim.
Sana tavsiyem bu iste yas cok önemli gecen her ay lehimize malesef o yüzden iyi araştır ve nerede için rahatsa orada devam et tedavin hayırlı olsun....

""""" sagol canım umarım iyi sonuc alırım doktorum Aynur hn ama Nur hn da bakıyor arada yarın opu var Nur hn girecek cok heyecanlıyım hakkımda hayırlısı evlatlarını öp benim için.....

Rabbim yarın senin yanında olsun. Yumurtaların kucagına bebek olsun. Amin.

puffy ..canim dualarim seninle insallahh seninde yuzun guler bu defa..opu yapilan oda zaten ordada transfer yapiyolar cok temiz ve hijyen..cok dikkatliler her konuda rabbim seninde ve diger arkadaslariminda yuzu gulsun ..

Gunaydin kizlar! Toana ve evimicin size gercekten cok tesekkurler, bebeklerinizden zaman bulup yine de bizi yanliz birakmiyorsunuz. Opuyorum.
Dun Mai ile telefonda konustum. Ilk defa forumdan biriyle iletisime gectim, cok guzelmis bir ismin ses bulmasi, kimbilir bulusmak ne guzel olur. Bir kez daha anladim, buradaki kadinlarin her biri cok cesur, cok bilgili ve deneyimli. Maicim sen de oyle. Dun gece seni konustuk esimle de, dusunduk, cok taktir ettik cok. Ne mucadele. Daha cok yolumuz var hepimizin ama insallah sonuca ulasacagiz.
Hepinize iyi gunler. Optum.

Kizlar selamm iyisinizdir insallah alkanim,maim tweetyim ve puffy sana basarilar kampamm uzulme canim ya herseyin bir caresi var artik.Bende bir arkadasimin kanaliyla gorusdum memoriyalle arkadasim 8 embriyo vermis ve israrla fazla koyulmasini istemis ancak 2 tane koymuslar yasalar bu demisler oda ki o arkadasda bu topicden ve birine 5 tane transfer edildigini soylemis onlarda imkansiz oldugunu bu yuzden yasalari karsilarina alacklrini soylemisler .yani size sorum bize 2 den fazla transfer yapan bir yer varmi?

Bana gelince haftaya istanbuldayim bende sorun cikmadi artik sadece rezerv ve sorun esimde cikdi normal yoldan olusamayan gebelikler genellikle erkek faktorlu oldugu soylendi.ve esimin spermleride gorunmedi ama azda olsa sans vaR;Ha bu arada bende prolactin yuksek cikdi FSH 3;8 opuyorum bolsans

akidecim canım yolun açık olsun 2013 yılı sana uğurlu gelsin inşallah.. bu tedavin sonunda göbüşün kocaman olsun inş.
Bol şans.. Allah yardımcın olsun...

5 embriyo konusuna gelince bende hiç duymadım 2 den fazla koyulduğunu yasak diye biliyorum bir ara tüp bebek araştırması
yapmıştım o arkadaş her kimse nasıl koydurdu acaba bende merak ettim şimdi

nerelerdesin seeeen? merak ediyordum seni. yoktun cooooook zamandır.

tweety..canim meraba..merak ettigin icin yaziyorum..ben memoriyalde tedavi gormustum..8 tane yumosum toplanmisti ve 5 i dollendi ve semra hanima israr ettik ama cok israrla olmustu. benim emriyolarin biri super emriyoydu biride cok kaliteli emriyoydu ve emriyolog bizi odaya cagirip ikitane koyacagini soylediginde ben sinirlenmis ve aglamistim..hani cok olumsuzluklar yasamistik ..kadin bize diger emriyolarda pek kaliteli degil onlari imha edicez diyince..bizde semra hanimla yani daha dogrusu esim konusmustu ve bize cok risk aliyorsunuz demisti kadin ..bizde herseyi goze alaraktan transfer yaptirdik hepisini ..ama semra hanim bize ya hepisi tutar yada hic tutmaz demisti..ama hepiside tuttu..ama kala kala ikitane kaldi ve simdi dunya guzeli ik kizim oldu..yani demek isdtedigim ..belki benden baskasida yaptirmistir tabi hersey soylenmiyor..ama tabiki cok koyarlarsa tutma ihtimaali cok oluyormus..yani o koyduran biri benim ama belki baskalrida vardir..haa suda var yasak diye gecmislerdi biz o riski goze aldik ve iyide oldu ..sende insallah bebeyini saglicakla kucagina alirsin..

Rabbim yarın senin yanında olsun. Yumurtaların kucagına bebek olsun. Amin.

"""" yumurtalar toplandı şimdi heyecanla bekliyoruz duaların için teşekkürler....

puffy ..canim dualarim seninle insallahh seninde yuzun guler bu defa..opu yapilan oda zaten ordada transfer yapiyolar cok temiz ve hijyen..cok dikkatliler her konuda rabbim seninde ve diger arkadaslariminda yuzu gulsun ..

""""" Nur hn girdi opu için şimdi bekliyoruz bakalım yumurtalar döllenecekmi zor bir süreç kuyruğu hep dik tutmaya çalışıyorum, dedigin gibi inşallah yüzüm güler bu sefer ama olmazsa da denemeye devam, bir sonraki tedavinin on görüşmesini bile yaptım :))))
toanacigim sana özelden mesaj attım zamanın olursa bir bakarsan cok sevinirim.

"""" iyi dileklerin için için teşekkürler guzel fsh icinde tebrikler...

kampacım
evet burdaki bütün kadınlar hem cesur hem mücadeleci.Allahım bütünnnn bu mücadelelrin sonunda bebeklerini göndesin amin.

puffficin yarın hayırlı haberini bekliyoruz canım.inşaAllah bir dahaya gerek kalmaz.

Kizlar 2 döllenmisim var az ama olsun benim onlar inşallah guzel guzel bölünürler bir an önce karnıma yerleşirler :)))))

puffy..tebrik ediyorum canim seni..insallahh guzel guzel bolunur, bebek olarak evlat olarak sana gelirler..bol sanslar canim benim..

puffy..tebrik ediyorum canim seni..insallahh guzel guzel bolunur, bebek olarak evlat olarak sana gelirler..bol sanslar canim benim..

Puffy iyi sanslar!!! Insallah olacak :)
Hepinize iyi geceler.

Puffy heyecanla bende seni takip ediyorum
İnşallah başaracaksın

Hepinize guzel dilekleriniz için teşekkürler , kalben yanımda oldugunuzu hissediyorum boyle olunca da enerjim artiyor:)))))
bugün aradılar benim minislerim guzel guzel bölünüyormuş gayet sağlıklilarmis nasipse yarın transfer var bana , Aynur hn yapacak transferi buna o kadar sevindim ki çünkü bana bastan bu yana cok pozitif bir enerji verdi.
Dualarınızı bekliyorum , insallah bir aksilik olmadan hayirlisiyla olur yarin transferim.....

puffy..inan bana ugurlu gelicek insallaahh..aynur hanim.. benimde transferimi yapmisti cunki..3. gun emriyosumu seninki..5.gune gitseydi keske..ama dr lar iyi biliyor..arkadasim yuzun gulsun insallahh..

puffy..sunuda soyliyim transferden sonra 1 saat felan yat demislerdi bana..idrarin gelincede yardimci kadinlar size yardim ederler demislerdi..benim idrarim sikinca yattigim yerde yapMISTIM..gelince sende oyle yap ve sakin kalkma ustelik ben 2 ssat uzandim hic kalkmadim..arabaylada giderseniz yavas gitmesini soyleyin sofere..aklimdayken hatirlatayim dedim..zor kazaniyoruz malum..unutma okk

puffy..inan bana ugurlu gelicek insallaahh..aynur hanim.. benimde transferimi yapmisti cunki..3. gun emriyosumu seninki..5.gune gitseydi keske..ama dr lar iyi biliyor..arkadasim yuzun gulsun insallahh..

Canım bugün embryologla görüştüm 3 ile 5 gün transferi arasında fark olmadıgı zaten bende sadece 2 embryo olduğu için yarında yapsalar 5. Günde yapsalar sayı degsmeyecegini bekleyip risk almak istemediklerini söylediler su anda kalitede iyiymis doktorla böyle karar vermişler hayırlısı olsun.
Aynur hn'a bende cok sevindim yüzünü görünce bile icim ısınıyor sana şans getirmiş inşallah banada getirsin
Su idrar ısını anlatman cok iyi oldu kaç gündür ne yapacagım nasıl tutacağım diye karalar bağladım resmen ,ilkinde dayanamayıp hiç yatmadan tuvalete gitmiştim ve hep cok üzülmüştüm kendime kızmıştım.
Bu sefer me yaparım diye düşünüp duruyordum vallah unaları verdin bana su an tesekurlerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…