38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

E ama yani bizde buralarda bunun için cebelleşmiyor muyuz hope cum ya...Çıkmayan candan ümit kesilmezmiş diip yola devam...Umarım 46 yaşın altın yumusine rastlamış olsun o arkadaş.Çünkü bronzları varrrrr,gümüşleri varrrr ve hatta teneke olanları da var.Allah onun,benim,senin ve tüm isteyen arkadaşlarımın yüzüne baksın inşallah aminnnn...

amin alkanim. Yüce Rabbim hepimizi altin yumisi ile karsilastirsin mululuklarin en yücesini yasatsin.

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

merhaba arkadaşlar,
sayfaların tamamını olmasa da parça parça birçok sayfayı okudum.Allahım emeklerinizi boş çıkarmasın inşallah,evlat hasretiniz dilerim tez zamanda son bulur. Ben yeni üye oldum ve sizlerin önerisine , fikrine çok ihtiyacım var , kendimi kısaca tanıtayım istiyorum 38 yaşındayım 15 yaşında bir çocuğum var . Kızım 3 yaşındayken bir dışgebelik geçirdim ve tüplerimden biri alındı, yaklaşık 2 yıl önce de myom ameliyatı oldum 17 cm di alınan myom doktorların çoğu rahmin alınır çok büyük dediler ama çok şükür alınmadan kurtuldum. İşte o zaman insan bazı şeyleri yargılıyor sorguluyor çocuk yapmamak ile yapamamak arasındaki farkı hissediyor psikolojim bayağı bir hırpalandı ancak işti güçtü derken bu olayı unuttum etkisi de geçti ve normal hayata döndüm. Geçen hafta hiç ama hiç beklemediğim bir durum oldu ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim . Hiç planlamamıştım çok şaşkınım mutlumuyum bilmiyorum lütfen beni yanlış anlamayın siz böyle bebek için çırpındıkça benim bu düşüncelerim size şımarıkça veya saçma gelebilir ama inanın tam bir şoktayım düşünsenize kızım 15 yaşında bir genç kız ben çalışıyorum işimde gerçekten tırnaklarımla kazıyarak geldiğim bir noktadayım, şu durumda bir bebek hayatımı allak bullak edecek ben ne yapacağımı bilmiyorum ,üstelik çok pimpirikli bir insanım Allah korusun yaşımdan dolayı acaba çocukta bir hastalık olurmu gibi korkularım var ayrıca eşim de tam bir şok geçiriyor, sanırım o da istemiyor ama bunu tabiki dile getiremiyor. Yani biz bu durumdayız arkadaşlar berbat durumdayım düşüncelerim değişsin diye buradaki bebek mücadelelerini okuyorum donasyon yönteminden tutunda kürler uygulayan herkezi okuyorum kendime çok kızıyorum Allahım isteyene vermiyor ama bizim gibi hiç düşünmeyene nasip ediyor biz de kıymet bilmiyoruz diye hem kendimi suçluyorum hem eşimi suçluyorum bana destek olmuyor diye çevremde olan hiçkimseye de birşey söyleyemiyorum, umarım kendimi ifade edebilmişimdir yazdıklarım çok uzun oldu kusura bakmayın ama birileri ile konuşmam birilerinden fikir almam gerekiyor çok çok karışığım...
Yerçekimi dün gece yazmıştım sana ama bağlantım kesildiği için gönderemedim bari şimdi yazayım.Karışığım demişsin belki çözülürsün ne biliim:))Sen kendini evet iyi ifade etmişsin etmesine ama ettiğin yer doğru yer değil.Benim sana nacizene bir önerim olacak şimdi.Sen kendine bir topik aç ve kendi durumunda olmuş ve olan arkadaşlarını davet et.Dertleşin... fikir alın.. fikir verin bir birinize.Allah'ın sana böyle hiç istemediğin,düşünmediğin,hazır hissetmediğin bir döneminde hamilelik yaşatmasına ve senin bu durum karşısında ona olan duygularına biz hiiiiç karışamayız.İkinizin arasında olan bi şey bu...Napalım yani"Ey büyük yaradan bu kadıncağıza istemediği halde verdin de bizleri ne diye bu yollarda çıplak ayak koşturup duruyor, salya sümük ağlatıyorsun mu diyelim şimdi.Yok şekercim yapmıyoruz biz.Demiyoruz böyle şeyler.Tevekkül içimizi ısıtıyor hiç üşümüyoruz.Her birimiz kaderiyle,eviyle,eşiyle ,işiyle ve sosyal çevresiyle barışık bireyleriz.Puzzle eksik tamamlamaya çalışıyoruz hepsi bu.Yazından bir yere varamadım.Hani eğer "arkadaşlar bu yaşımda bu kadar olumsuzlukla hamile kaldım,çabalarınızı takdir ediyorum sizlerin de olur üzülmeyin" filan desen anlıycam.Onu da dememişsin.E ama sen bize ne demek istedin???Neyse boş ver...Bence sen eşinle ve kızınla bi otur,bi konuş ve ne yapacağına karar ver.Biz kararının ne olduğunu hiiiç bilmesek de olur inan bana.Bilmeyelim yani..Kendine iyi bak sevgiler...
Dip not;Hiç keyifli bir yazı olmadı.Umarım ben de kendimi doğru ifade edebilmişimdir.Edemediysem de napiim artık.Arkadaşlarımdan çoook özür...

Yerçekimi dün gece yazmıştım sana ama bağlantım kesildiği için gönderemedim bari şimdi yazayım.Karışığım demişsin belki çözülürsün ne biliim:))Sen kendini evet iyi ifade etmişsin etmesine ama ettiğin yer doğru yer değil.Benim sana nacizene bir önerim olacak şimdi.Sen kendine bir topik aç ve kendi durumunda olmuş ve olan arkadaşlarını davet et.Dertleşin... fikir alın.. fikir verin bir birinize.Allah'ın sana böyle hiç istemediğin,düşünmediğin,hazır hissetmediğin bir döneminde hamilelik yaşatmasına ve senin bu durum karşısında ona olan duygularına biz hiiiiç karışamayız.İkinizin arasında olan bi şey bu...Napalım yani"Ey büyük yaradan bu kadıncağıza istemediği halde verdin de bizleri ne diye bu yollarda çıplak ayak koşturup duruyor, salya sümük ağlatıyorsun mu diyelim şimdi.Yok şekercim yapmıyoruz biz.Demiyoruz böyle şeyler.Tevekkül içimizi ısıtıyor hiç üşümüyoruz.Her birimiz kaderiyle,eviyle,eşiyle ,işiyle ve sosyal çevresiyle barışık bireyleriz.Puzzle eksik tamamlamaya çalışıyoruz hepsi bu.Yazından bir yere varamadım.Hani eğer "arkadaşlar bu yaşımda bu kadar olumsuzlukla hamile kaldım,çabalarınızı takdir ediyorum sizlerin de olur üzülmeyin" filan desen anlıycam.Onu da dememişsin.E ama sen bize ne demek istedin???Neyse boş ver...Bence sen eşinle ve kızınla bi otur,bi konuş ve ne yapacağına karar ver.Biz kararının ne olduğunu hiiiç bilmesek de olur inan bana.Bilmeyelim yani..Kendine iyi bak sevgiler...
Dip not;Hiç keyifli bir yazı olmadı.Umarım ben de kendimi doğru ifade edebilmişimdir.Edemediysem de napiim artık.Arkadaşlarımdan çoook özür...

evet haklısınız gerçekten de yanlış bir bölümde olmuş . Bu arada evet hassasiyetinizi anlamam gerekiyordu amacım kimseyi kırmak üzmek hele hele sizin anladığınız şekilde bişeyleri ima etmek asla değildi hiçkimseye birşey demek istemedim ki zaten, sanırım ben topiğin başlığından dolayı yazdım buraya evet gerçekten kendimi kötü hissettiğimden dolayı dertleşmek istediğim için yazmıştım yanlış anlaşıldım , tekrar tekrar herkezden özür diliyorum, sevgiler...

Selam sana ey kalbi guzel kadin.

herkese merhaba
Berna cım, böyle durumlarda sözsüz kalıyorum.Hikayemi biliyorsun acısı geçmiyor arkadaşım ama ilk zamanlar ki gibi de olmuyor.Sonu her kötü biten gibi.Dilerim kısa sürede toparlanırsın.
Alkan cım, çok şey yazmışsın ama benim de yazacaklarım var.

Yerçekimi,
Burada yazan her arkadaşım 38 ve üstü.Çocuğumuz olursa özürlü olur mu acabadan çok olsun diye tabiri caizse yapmadığını bırakmıyor.(ben de dahil).Okumuşsun zaten otlar çöpler.Olsun da 2 li taraması var 3 lü taraması var amniyo sentezi var.Dilerse bunu yaptırmaz doğurur çocuğunu.
Hepimiz kariyer vs bir kenara bıraktık zaten.Burada ki çoğu kişi ya eğitimci, ya da belli eğitimi almış çalışan insanlar.Ama küçücük bir et parçasına sahip olmak için işten bile atılmayı göze alıp hemen her ay doktor kontrolü için, yumurta toplama,transfer için, hsg filmi için, histereskopi için izin alıp kariyerini zaten hiççç umursamıyor.
Tabii ki burada hiç kimse sana çocuğun 15 yaşına gelmiş, işinde kazıyarak geldiğin kariyerine terk et, lohusalık sendromu doğurması emzirmesi en az 1 yıl çocuğunu büyüteceksin boşver doğurmayı demez zaten.Yanlış yere yazmışsın Alkan'ın dediği gibi.Sanırım "38 yaş" başlığı dikkatini çekti.Ama doğrusu 38 yaş ve üstü mücadele edenler arkadaşım.
Haa fikir mi istiyorsun tabii ki doğur derim ben.O kariyer seni 70 yaşına geldiğinde ziyarete gelmeyecek.Allah ömür verirse bakıma muhtaç olduğunda bakmayacak.Haa aldığın artı maaşla bakıcı tutarsın o ayrı.Ama evlat sevgisi apayrı arkadaşım .
(Bu arada ben 14 yıllık mücadeleden sonra oğluma kavuştum.39 yaşındayım.Oğluma bir kardeş istiyorum.Belki şansım yok ama o otları çöpleri tekrar yiyip içmeye başladım.Ama özür dilerim ben bile seni anlayamadım!!!)

Son düzenleme:
evet haklısınız gerçekten de yanlış bir bölümde olmuş . Bu arada evet hassasiyetinizi anlamam gerekiyordu amacım kimseyi kırmak üzmek hele hele sizin anladığınız şekilde bişeyleri ima etmek asla değildi hiçkimseye birşey demek istemedim ki zaten, sanırım ben topiğin başlığından dolayı yazdım buraya evet gerçekten kendimi kötü hissettiğimden dolayı dertleşmek istediğim için yazmıştım yanlış anlaşıldım , tekrar tekrar herkezden özür diliyorum, sevgiler...

sevgili yercekimi amacinin bizleri üzmek veya kirmak olmadigini biliyoruz. tahminimce seni ikna etmemizi istiyordun icin icin. lütfen ikna ol hem de cabuk bir sekilde ikna ol. lakin cok uzun ikna etmeye gayret edemeyiz kendi derdimiz cok farkli cünkü. hepimiz burada deli divane cocuk sahibi olmanin bin türlü yolunu denerken senin mucizene sahip cikacagimizi düsünmekle haklisin aslinda. kariyer cevre para pul ancak bir yere kadar önem tasir. 15 yasinda kizina Yüce Rabbim uzun bir yasam nasip eylesin ama sana Yaradan'dan gelen böyle bir hediyeyi de sakin ola ki elinin tersiyle itme. isyan etme. karsi gelme. madem yoktu niyetiniz korunmaliydin o zaman. yazik degil mi simdi. nasil kiyacaksin.

mucizene sahip cik. emin ol ki sen kararli olduktan sonra diger hersey de yoluna girecektir. yeni bir can taze bir kan. sen bile sasiracaksin hayatin nasil tamamen farkli ve güzel bir hal aldigina. Yüce Rabbim dermani olmayan dert vermesin. senin su anda dert ettigin dünyanin en güzel derdi.

bende naçizane fikrimi söylim doğur o bebeği bacım doğur.ben 41 yaşındayım ve bebek peşindeyim hala hemde ne yollarla bilemzssin.çevremde tek çocuk yapıp başka da doğurmadıkları için hep kızıyorum.çocuğunuzu yanlız bırakmayın.birikmiş emriyoalrım var eğer rabbim nasip ederse ilk transferde tutarsa iki yıl sonra yine düşünürüm.kızın 15 yaşında olabilir ne varki bunda?kariyer meselesinde altınyunusa katılıyorum.sakın aldırma derim ben.bana kalsa 3 4 tane bile yapardım maddi sıkıntı olmadıktan sonra.keşke Allahım nasip etsede yapsam.

38'e selam:KK16:

yerçekimine......bu topiğin eskilerindenim.çokşey paylaştım....okuyunca...yazmadan edemedim...çok uğraşlar sonucu ,tedavi ile değil ama evlat edinerek anne olma şerefine ulaştım.artık 2 buçuk yaşında bir kız annesiyim.kızımla çokkk mutluyum...şimdilerde....bir ikincisini düşünüyorum...istiyorummm istiyorummm istiyoruM.
Artık YARADAN nasl kararlarsa...

herkese sevgiler...herşey gönlünüzce olsun.:emir_bebek:

bende naçizane fikrimi söylim doğur o bebeği bacım doğur.ben 41 yaşındayım ve bebek peşindeyim hala hemde ne yollarla bilemzssin.çevremde tek çocuk yapıp başka da doğurmadıkları için hep kızıyorum.çocuğunuzu yanlız bırakmayın.birikmiş emriyoalrım var eğer rabbim nasip ederse ilk transferde tutarsa iki yıl sonra yine düşünürüm.kızın 15 yaşında olabilir ne varki bunda?kariyer meselesinde altınyunusa katılıyorum.sakın aldırma derim ben.bana kalsa 3 4 tane bile yapardım maddi sıkıntı olmadıktan sonra.keşke Allahım nasip etsede yapsam.

bazen iki çocuğu olanları görünce bende ikinci çocuğu istiyorum.bu arada daha birincisini bile doğaramamışken :) hem ilerde bir birlerine destek olurlar.Allahım umarım en kısa zamanda gönlümüzden geçeni verir.Ve umarım gebe kalıp sağlıklı evlatlarımız olması için yeni tedaviler bulunur....

İyi akşamlar kızlar :KK71::KK71::KK71: denizgeldi nin çiçeklerinden gönderiyorum her birinize
Bugün amh sonucumu aldım almaz olaydım :) 0,44 sanki çok şaşırmışım gibi hiç de şaşırmadım maille gönderdi laboratuvarım zaten açarken içimden kesin 0,40 tır diye geçirmiştim.Yemişim anti müllerini,fsh ını ne bu ya ...Bıktım artık her ay sürüyle tahlil yaptırmaktan valla başlasa da hayırlısıyla bitse şu tedavim.
"yerçekimine" kızmayın arkadaşlar bence o aslında doğurmak istiyor da bizden onay bekliyor hani bizler de doğuramayan zavallılarız ya allahaşkına doğur diyeceğiz ona o da bak bir sürü kadının anasından emdiği süt burnundan geliyor, ben bulmuşum da bunuyorum diyecek .
Bir de şu bilmem kim için yüz defa dua edelim bilmem neyi okuyalım var ya ben bu topiği bunların dışında görmek istiyorum arkadaşlar bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.Ben zaten arkadaşlarım için her gün duamı ediyorum.Ve biliyorum ki evimiçin,toana,denizgeldi ,altınyunus da her gün evlatlarını severken bizim için de dua eder .Bu topiğe de taşınırsa böyle şeyler ben anında uzaklaşırım.

Hepinizi çok seviyorum sağlıkla kalın :KK54:

İyi akşamlar kızlar :KK71::KK71::KK71: denizgeldi nin çiçeklerinden gönderiyorum her birinize
Bugün amh sonucumu aldım almaz olaydım :) 0,44 sanki çok şaşırmışım gibi hiç de şaşırmadım maille gönderdi laboratuvarım zaten açarken içimden kesin 0,40 tır diye geçirmiştim.Yemişim anti müllerini,fsh ını ne bu ya ...Bıktım artık her ay sürüyle tahlil yaptırmaktan valla başlasa da hayırlısıyla bitse şu tedavim.
"yerçekimine" kızmayın arkadaşlar bence o aslında doğurmak istiyor da bizden onay bekliyor hani bizler de doğuramayan zavallılarız ya allahaşkına doğur diyeceğiz ona o da bak bir sürü kadının anasından emdiği süt burnundan geliyor, ben bulmuşum da bunuyorum diyecek .
Bir de şu bilmem kim için yüz defa dua edelim bilmem neyi okuyalım var ya ben bu topiği bunların dışında görmek istiyorum arkadaşlar bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.Ben zaten arkadaşlarım için her gün duamı ediyorum.Ve biliyorum ki evimiçin,toana,denizgeldi ,altınyunus da her gün evlatlarını severken bizim için de dua eder .Bu topiğe de taşınırsa böyle şeyler ben anında uzaklaşırım.

canımya amh ye takılıp üzme kendini bir kaç yumurta olamsı yeter inşaAllah

dua isteyen kişi bizim topikten dedğil her sayfaya yazmış.

38'e selam:KK16:

yerçekimine......bu topiğin eskilerindenim.çokşey paylaştım....okuyunca...yazmadan edemedim...çok uğraşlar sonucu ,tedavi ile değil ama evlat edinerek anne olma şerefine ulaştım.artık 2 buçuk yaşında bir kız annesiyim.kızımla çokkk mutluyum...şimdilerde....bir ikincisini düşünüyorum...istiyorummm istiyorummm istiyoruM.
Artık YARADAN nasl kararlarsa...

herkese sevgiler...herşey gönlünüzce olsun.:emir_bebek:

Merhaba, DenizGeldi ,
öncelikle ben gerçekten de yanlış bölüme yazdığım için üzgünüm, ama düşüncelerim bunlar benim ben bu topiğin amacını tam olarak bilmediğim için sizlerden haklı olarak tepki alıyorum bunun için birkez daha özür diliyorum yapabileceğim başka birşey yok. Sizin ve nezdinizdeki tüm anne olmaya çabalayan herkezin karşısında eğiliyorum özellikle sizin ...
minik Deniz gerçekten çok şanslı sizin gibi annesi olduğu için Allah gönlünüze göre versin, Deniz'e kardeşler size de şanslı evlatlar nasip etsin inşallah.

merhaba,
ben asla böyle anlaşılmak istemezdim, bir de bu sözlerinizde ima ettiğiniz gibi kötü kalpli artniyetli biri değilim ben bunu Allah biliyor , dilerim Allah herkezin gönlüne göre verir. Benim yaşadığım duygular bana göre gerçekten sorun, ben buna benzer duygular yaşayan insanların fikirlerini almak istedim belki kimbilir, büyük bir hataydı bir foruma yazmam hele de bu topiğe dediğim gibi ben topiğin başlığından dolayı yanıldım. Sizler asla zavallı değil tam tersi çok güçlü kadınlarsınız bana göre ve ben de öyle sizin tanımladığınız şekilde kötü kalpli biri değilim. Ben yanlış anlaşıldığım için tekrar tekrar özür diliyorum, dediğim gibi yapabileceğim başka birşey yok maalesef , Rabbim bu kutsal mücadelenizde tez zamanda ödüllendirir sizleri inşallah, Sevgiler.....

Merhaba kizlar. 4-5 gundur okuyamadim sizi, arkadaslarim ziyarete gelmisti, onlari gezdirdim. Cok mutlu oldum, fakat cok yoruldum cook. Yarin tum gun uyumam lazim.

Reiscim, benim AMH'mi okumussundur: 0,16. Bu tedaviler daha cabuk azalmasini mi sagliyor acaba Amh'nin? Neyse, takmiyoruz kafamiza, olursa olacak. Amh:0,2 ile 2 tane doguran varsa, demekki mumkun.
Yercekimine ve bebegine iyi sanslar dileyelim ve konuyu kapatalim istiyorum. Kendi adima, ne ben negatif bir sey hissettim, ne de yercekiminin kendini kotu hissetmesini isterim -karari veya buraya yazmasiyla ilgili. Hayatimizin farkli zamanlarinda farkli kararlar verebiliyoruz. Hersey soylenmis zaten.
Hepinizi optum.

iyi geceler 38in gülleri:-)) uzun zamandır yazmak istesemde bir türlü yazamadım sizlere.fakat;fırsat buldukça son sayfada olsa şöyle bir bakıp çıkıyordum.her sayfaya girdiğimdede inşaallah 38in güllerinden biri goncasını açmıştır diye dua ediyordum.bernacığıma hamile haberini duyunca çok sevinmiştim.bebeğini kaybettiğini öğrenince geçmiş olsun bile demeye dilim varmadı çok üzüldüm:-( rabbim umutlarınızı yitirtmesin kucağınızı en kısa zamanda bebişinizle doldursun.alkancığım annenede çok geçmiş olsun.senin tanımayı çok isterdim.herşeye rağmen çok güçlüsün.bebeğine kavuşan arkadaşlar bebeklerinizle sağlıklı ömürler diliyorum sizlere.anne olmak için mücadele eden diğr arkadaşlarada inşaallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum...
veee ben bazılarınız biliyorsunuzdur.3.tüp tedavisini kuzularımın gelmesiyle iptal etmiştim.oğlum ve kızım hayatımıza girince tedaviyi bıraktık:-) oğlum anasınıfına gidiyor.kızımda denizgeldinin kızıyla aynı yaşlarda.bol bol kakalı popo yıkıyorum:-)) offff iğrenç bir koku burnumun kemiği sızlıyor kakalı poposunu yıkarken.ama hiiiiiç şikayetçi değilim.rabbim sizlerede nasip etsin :-))
önceki ay ve bu ay regl olamadım.ilk kez gecikti benimkisi 28 günü birgün geçirmezdi.8.gün dr.a gittim test ve ultrason görüntüsü birşey çıkmadı.18.gün tekrar test yaptırdım aynen yine negatif .
söktürücü kullandım..bakalım bugün 8.gün hafif leke geldi.pzt.hormonlara baktıracağım.umarım olumsuz bir durum çıkmaz..biliyormusunuz ilk kez negatif sonuca hiç üzülmedim.bu bile farklı bir duyguymuş:-:-)-) daha önce her negatif sonuçta diplere vurur sonra herşeyde bir hayır vardır diye kendimi teselli ederdim.çocuklarımın sayesinde anneliği yaşıyorum.:-)
rabbimin mucizesi bizlere 10.yıl hediyesi.dileğim inşaallah bu güzel duyguyu anneliği hepinizin en kısa zamanda yaşaması.
iyi geceler tekrardan sizlere sevgili 38in gülleri.........

iyi geceler 38in gülleri:-)) uzun zamandır yazmak istesemde bir türlü yazamadım sizlere.fakat;fırsat buldukça son sayfada olsa şöyle bir bakıp çıkıyordum.her sayfaya girdiğimdede inşaallah 38in güllerinden biri goncasını açmıştır diye dua ediyordum.bernacığıma hamile haberini duyunca çok sevinmiştim.bebeğini kaybettiğini öğrenince geçmiş olsun bile demeye dilim varmadı çok üzüldüm:-( rabbim umutlarınızı yitirtmesin kucağınızı en kısa zamanda bebişinizle doldursun.alkancığım annenede çok geçmiş olsun.senin tanımayı çok isterdim.herşeye rağmen çok güçlüsün.bebeğine kavuşan arkadaşlar bebeklerinizle sağlıklı ömürler diliyorum sizlere.anne olmak için mücadele eden diğr arkadaşlarada inşaallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum...
veee ben bazılarınız biliyorsunuzdur.3.tüp tedavisini kuzularımın gelmesiyle iptal etmiştim.oğlum ve kızım hayatımıza girince tedaviyi bıraktık:-) oğlum anasınıfına gidiyor.kızımda denizgeldinin kızıyla aynı yaşlarda.bol bol kakalı popo yıkıyorum:-)) offff iğrenç bir koku burnumun kemiği sızlıyor kakalı poposunu yıkarken.ama hiiiiiç şikayetçi değilim.rabbim sizlerede nasip etsin :-))
önceki ay ve bu ay regl olamadım.ilk kez gecikti benimkisi 28 günü birgün geçirmezdi.8.gün dr.a gittim test ve ultrason görüntüsü birşey çıkmadı.18.gün tekrar test yaptırdım aynen yine negatif .
söktürücü kullandım..bakalım bugün 8.gün hafif leke geldi.pzt.hormonlara baktıracağım.umarım olumsuz bir durum çıkmaz..biliyormusunuz ilk kez negatif sonuca hiç üzülmedim.bu bile farklı bir duyguymuş:-:-)-) daha önce her negatif sonuçta diplere vurur sonra herşeyde bir hayır vardır diye kendimi teselli ederdim.çocuklarımın sayesinde anneliği yaşıyorum.:-)
rabbimin mucizesi bizlere 10.yıl hediyesi.dileğim inşaallah bu güzel duyguyu anneliği hepinizin en kısa zamanda yaşaması.
iyi geceler tekrardan sizlere sevgili 38in gülleri.........

bu çok güzel....38 in gülleri....ben giremesem de okumaya çalışıp yazamasam da çoğu zaman diğer bir gülün 38 in gülleri diye bir selam vermesi...mutlu oluyorum...hepiniz birer gül olun.açın...açın inşallah...tomurcuklarını...yavrularınız....sevgiler güller:KK16:

selam sevgili lee...demek daha kakalarla uğraşıyorsun.seninki pek bi tembel çıktı sanırım...biz maşallah diyeyim:nazar:artık bıraksam nerdeyse deniz silecek popoyu.:KK1:kendi yapıyor kendi siliyor...hatta benden kaçaka kendi döküyor.iznim dışında
..dökmeye izin yok..ben diyor.BEN.herşeyi kendi yapsın istiyor.mutlu oluyorum.şükür bu güne...bir de 40 yaş üstü şu diz çıtırtıları olmasa....bazı şartlar da oluşsa...çok istiyorum denizi abla yapmayı...sen şanslısın...kardeşler onlar...kimbilir ne güzeldir,,,sana sorduklarında br yerlerde,bir kızım bir oğlum var demek...bana hep bir tane mi diyorlar..evet hepsi bu diyorum...şimdilik.:KK1:
sevgiler....

herkese mutlu pazarlar 38 in gülleri....:KK16:
alkan....vana bu mu?.....nisa.....size fazladan öpücük...:KK16:

gercekten hıc bırsey dıyemıyorummmm...... Kendımden utandım valla:)) daha 3 denem var 3 kere hısteroskopı 2 kere laporoskopı 2 kere kıst amelıyatı 4.denemeye hazırlanıyorum fakat sımdıden cok yorgunum:KK43:( ınan bu yazıyı okuduktan sonra kendı kendıme dedımkı:sen hıç bırsey yasamamıssın daha:)) valla gonulden tbr lerrr.....

X