iyi geceler 38in gülleri
) uzun zamandır yazmak istesemde bir türlü yazamadım sizlere.fakat;fırsat buldukça son sayfada olsa şöyle bir bakıp çıkıyordum.her sayfaya girdiğimdede inşaallah 38in güllerinden biri goncasını açmıştır diye dua ediyordum.bernacığıma hamile haberini duyunca çok sevinmiştim.bebeğini kaybettiğini öğrenince geçmiş olsun bile demeye dilim varmadı çok üzüldüm:-( rabbim umutlarınızı yitirtmesin kucağınızı en kısa zamanda bebişinizle doldursun.alkancığım annenede çok geçmiş olsun.senin tanımayı çok isterdim.herşeye rağmen çok güçlüsün.bebeğine kavuşan arkadaşlar bebeklerinizle sağlıklı ömürler diliyorum sizlere.anne olmak için mücadele eden diğr arkadaşlarada inşaallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum...
veee ben bazılarınız biliyorsunuzdur.3.tüp tedavisini kuzularımın gelmesiyle iptal etmiştim.oğlum ve kızım hayatımıza girince tedaviyi bıraktık
oğlum anasınıfına gidiyor.kızımda denizgeldinin kızıyla aynı yaşlarda.bol bol kakalı popo yıkıyorum
) offff iğrenç bir koku burnumun kemiği sızlıyor kakalı poposunu yıkarken.ama hiiiiiç şikayetçi değilim.rabbim sizlerede nasip etsin
)
önceki ay ve bu ay regl olamadım.ilk kez gecikti benimkisi 28 günü birgün geçirmezdi.8.gün dr.a gittim test ve ultrason görüntüsü birşey çıkmadı.18.gün tekrar test yaptırdım aynen yine negatif .
söktürücü kullandım..bakalım bugün 8.gün hafif leke geldi.pzt.hormonlara baktıracağım.umarım olumsuz bir durum çıkmaz..biliyormusunuz ilk kez negatif sonuca hiç üzülmedim.bu bile farklı bir duyguymuş:-
-) daha önce her negatif sonuçta diplere vurur sonra herşeyde bir hayır vardır diye kendimi teselli ederdim.çocuklarımın sayesinde anneliği yaşıyorum.
rabbimin mucizesi bizlere 10.yıl hediyesi.dileğim inşaallah bu güzel duyguyu anneliği hepinizin en kısa zamanda yaşaması.
iyi geceler tekrardan sizlere sevgili 38in gülleri.........