Puffy hayirli olsun ve iyi sanslar!
Rieuse, bende balonu 10 gun tutmuslardi. Bu kadar aci vermeden yerlestirip cikarma yapamazlarmiymis, hafif sedatif bir ilacla falan. Gecmis olsun! Ve iyi sanslar.
Hope, ben de arastirmaya basladim, o kadar yeni bir konu ki -ustelik simdiye kadar asla yapmam diyordum. Basa gelince farkli hissediyormus insan. Simdi ise arastiriyorum ama bana hala bilim kurgu gibi geliyor, gerceklik yok yani, genel kultur arastirmasi. Bir noktada bunyem bu konuyu ya kabul ya red edecek. Alman forumlarini ben de takip etmek isterdim, ama Almancam coook az, eminim Cek'le ilgili tonla yazi vardir. Dinen ise benim goruslerim daha liberal o yuzden pek yorum yapmayacagim, ancak bu konuyu tibbi bir yenilik olarak goruyorum.Ben daha da yazmak istiyorum ama en dogrusu forum sayfasini degistirip, donasyon sayfasina yazmak galiba. Orada gorusuruz :)
38 gulleri hepinizi optum.
"""" dileklerin için teşekkürler yarın yumurta toplama var hayirlisiyla bir atlatsam su günleri o kadar heyecan yaptımki icim kıpır kıpır :)))))
puffy68 canım hayırlı olsun tedavin.6 gün az dimi ya senin yumoşlar çabukmu büyüdü acaba.benim 10 gün olurdu iğnelerim. 8 9 gün olduğuda oldu ama genelde 10 gün.neyse sonu güzel olsun
""""" canım merhaba bana az doz ilaç uygulandı ama yumurtalar tedaviye cok iyi cevap vermiş , doktorumda bunu beklemiyordu ama az ilacla kisa zamanda yumurta kalitesini cok etkilemeden atlattık bu günleri bazı hastalarda tedavi süresi 12 güne kadar uzuyorken bazı hastalardada benim gibi kısa zamanda istenilen sonuc alınabiliyormuş.dedigin gibi umarım sonu iyi olur , su ana kadar her seyden cok memnunum bu bile yeter bana...
merhaba canim tadavin nerde ögrenebilirmiyim
"""""" istanbulda memorial Şişli'de tedavi oluyorum
merhaba kizlar bende sizin gibi umut ariyorum.ve dogru adresi sizden duyacagima eminim.yasim 37 ve 4 cüyu dusunen biri olarak sizden yardim istiyorum.ayrica almanyadayim.size bir kac defa yazdim cvp alamadim.simdi size sormak istegim sey ilerlemis kadin yasi faktöründe hangi hastane ve doktor iyi türkiyede.ben buraya yeni uye oldum.sizler oldukca uzun zamandir burdasiniz sanirim.veya söyle sorayim cogunluk hangi hastaneyi seciyor ve basari oranlari hangisinin iyi.sadece tavsiyenize ihtiyacim var.simdiden tesekkürler
""""" canım bu benim ikinci tedavim malesef ilk tedavim detaylarını anlatmayacağım ama felaketti o kadar sorun yaşadımki 2. Tedavide cok araştırmak durumunda kaldım çünkü merkezlere olan güvenim sıfırdi.
Buradaki bir cok topigi inceledim ayrıca on araştırmadan sonra 5 ayrı merkezle görüştüm ve sonunda memorial sisli de karar kıldım. bu arada benim yasım 44 sadece rezerv sorunum var tüp bebek merkezleri için yasımdan dolayı riskli hastalar gurubuna giriyorum malesef.Hatta beni bir cok doktor tedaviye almak istemedi ama memorial cok detaylı testler ve ultrason yaptı tüm netlikle risklerimi anlattı ve benimle yola çıktı. Su an tedavideyim yarın yumurta toplamam var bu güne kadar yapılan tüm muayne tedavi ve doktorlardan cok memnunum cok birebir takip ediyorlar herkes olumlu güler yüzlü ilgili , diyelim bu seferde olmadı en azından rahat bir tedavi yasadım diyerek yeniden burada devam edeceğim.sadece cok tercih edilen bir yer olduğu için cok yoğunlar ama ekip olarak istanbuldaki en iyi yer diyebilirim.
Sana tavsiyem bu iste yas cok önemli gecen her ay lehimize malesef o yüzden iyi araştır ve nerede için rahatsa orada devam et tedavin hayırlı olsun....
pufyy ..hayirl olsun tedavin canim..
reuise..bende senin tedavin var zannettim..neyse insallah sende deniycen ..hadi bakalim bol sanslar..
belki37..canim ben hollanda da oturuyorum..ve almanyada da denemistim bosa zaman harcama buralarda..ben tr de memoriyal e gittim ve ..tedavimi oldum simdi ikiz kizalrim var cok sukur..darisi sana olsun..bol sanslar..
""""" sagol canım umarım iyi sonuc alırım doktorum Aynur hn ama Nur hn da bakıyor arada yarın opu var Nur hn girecek cok heyecanlıyım hakkımda hayırlısı evlatlarını öp benim için.....