38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Haklisiniz, yuzyuze konusmam lazim, telefonla emaille tatmin edici yanitlar alinmiyor. Fakat tekrar gitmem lazim Turkiye'ye, valla cok zor bu isler, cok. Biletler olmus 700 - 1000 ytl. 10 dakikalik gorusme yapmak icin. Ay icim sisti.

Yumurta toplamayi konustum gecen gittigimde. Zaten ilac ile yumurtaniz 2-3 tane, ilacsiz sonuc alamayiz. Dondurmayi da onermiyoruz, cozerken kalitesi dusuyor, hemen yerlestirmeyi uygun goruyoruz dediler. Biraz zorladim ancak benim durumuma uygun degilmis.

Buradaki doktorum cok iyi bir jinekolog, ancak tup tedavisi yapmiyor. Bir de onunla gorusecegim bu konuyu, belki T rahim konusunda yardimci olabilir.

Bir kotu haber daha. AMH degerim: 0,16 cikmis. Bir sene once 0,99 idi. Cok ani dusmus. Benim periyodum da artik neredeyse hic yok. Belki de artik adini koymam lazim, sona yaklasiyormuyum acaba, ama hic buna hazir degilim. Karamsarim. Bir kahve iyi gelir mi acaba?

Meraba kizlar ..yazilarinizi okuyorum ama ozur,yazamiyorum vaktim olmuyor inanin ..bebek isteyen arkadaslarim insallah sizlerde benim gibi vakit bulamazsiniz yazmaya ..geceniz gunduzunuz mama ve bez olsun insallahh hayirlisiyla..

MEVLUT KANDILINIZ KUTLU OLSUN..rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallahhh..

Maicim pgt konusunda benim de şüphelerim var.Çünkü % 100 doğru çıkmıyor % 6 yanılma payı bence çok yüksek bir ihtimal.Baksana pgt topiğindeki akasyanın bebeği pgt ye girip sağlıklı çıkmıştı.O kadar çok üzüldüm ki kim bilir o neler yaşamıştır 18. haftadaydı sanırım.Heyecanla beklemiştim onun CVS den gelecek sonucunu bizlere de ümit olacaktı.Hem çok masraflı bir yöntem hem de endişelerine cevap vermiyor hamile kalsan da hep acabaların olacak ve mutlaka amniyo yaptırmak zorunda kalacaksın.Yine de her şeye rağmen ben polar biopsiyi yaptırıcam.Sağlıklı çıkmazsa da baştan bilir kabul ederim diyorum.Sen de bu kadar biriktirdin riske atma derim ama karar senin tabiki.
Kampacım ben spiralin genişletici etkisi olduğunu düşünmüyorum onu yapışıklığı açtıktan sonra tekrar kapanmaması için yerleştiriyorlar.Ama rahim anomalileri bölümünde çok değişik yapıdaki kadınların hamile kalıp doğurduklarını okudum.İnşallah seninki de imkansız değildir.
Herkese kandili mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah ...

bende biriktirmek istiyordum ama aynen banada öyle söyledi doktor..artık allahtan hayırlısı ..son şanslarımız olduğu için nasıl olsa diye sürekli endişe içindeyiz..ama yapcak bişey yok ..alllah hepimizin yardımcısı olsun..aminn hayırlı kandiller hepimize

kampacım evet haklısın 10 dakikalık görüşme için büyük para.o zamn özellikle semra hanımla telefondqa görüş sormak istediğin bütün sorularını hazırla ve öyle ara.bu arada amh gerçekten çok ani düşmüş.bir yanlışlık olabilirmi acab?
yumurta toplamaya gelince bende 41 yaşındayın yakında 42 olacam benim dr hiç öyle demedi.

reiusecim evet akasyayı bende takip ediyordum taaa başından beri.onun değişik bir rahatsızlığı vardı kemikleri çabuk kırılıyormuş.çok ameliyat olmuş.ben 4 5 gün yoktum burda cvs sonucu öğrenenmiştim.saedec bebeğini kaybettiğini okudum,peki sonucu kötümü çıktı kürtaj mı oldu?

birde polar biyopsi nedir canım onu duymadım.ben diyorumki kendi kendime(eşim pek işin içine giremiyor çoğunlukla ben karar veriyorum)3 4 tane çözdürsem zaten sağlıklı olan tutnur.birde çok şükür kötü bişey yok sadece farklı kromozom.bu kategoride sağlıklı çıkma şansı fazlaymı.kurban olduğum rabbim yazmışsa olacak zaten.

bende hepinizin kandilini kutluyorum dualarınızada aminnnn diyorum.

Açıkçası ben de çok bilmiyorum sanırım açıklamak istemedi sonucu kötü çıktı da mı aldırdı yoksa düşük mü bilmiyorum.Allah yardımcısı olsun.Ama sana şunu söyleyebilirim kromozomlarda problem olunca da tutunabiliyor çünkü benim 3 bebeğimin de kromozom anomalisi vardı ve tutunmada hiç problemim olmadı.Biliyorsun down sendromu da tutunuyor ve yaşamla sonuçlanıyor.Bana Semra hanım ya 5. güne götürürüz ya da polar biopsi demişti.Bu da şu demek benim yumurtalar yaştan dolayı kalitesiz ya anomali olmasına neden oluyor bu da.Pgt ye gidecek kadar yumurtam da olmadığı için bunu deneyecekler.Yani yumurtalara biopsi yapılacak böylece anneden kaynaklanan anomali tespit edilecek .%6 yanılma payı varmış.Sanırım diğer topikte laveque bunu yaptırmış.5.güne götürme de bir çeşit ayıklamaymış sağlıksa o güne ulaşamadığı için eleniyor yani.Bana da yumurta biriktirmeden hiç bahsetmediler zaten ben öyle İstanbula gidip gelemem İzmirde de takip ettireceğim doktor yok.Ama Bahçeciden Aytun hanım önermişti biriktirmeyi.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Çok uğraştın,emek verdin Maicim Allah da yüzüne gülsün evladına kavuştursun bir an önce AMİNNNNN....

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun mübarek gecede hpimizin duaları kabul olur inşallah

Kizlar uyanin canlanin yaa. Nerede herkes?!
Ben 2 gun coktum yine. AMH 0.16, T rahim... Sebepsiz infertilitem, duble sebepli infertiliteye donustu. Simdi coz cozebilirsen. Son iki gundur, aklima su geliyor, cocugumun olmamasi icin her nane geliyor basima, belki bunda bir hayir vardir. Ne bileyim, belki Allah beni birseyden koruyordur. Tabi benim aklima bebegin sagliksiz olmasi falan gelirken, benim iyimser esimin aklina da 'belki biz onumuzdeki 20 sene cocuk yetistirmek yerine, cok onemli cok super bir sey yapacagiz, bu yuzden bebek sahibi olamiyoruz, biz dunyaya cevremize ne verebiliriz ona bakalim' diyor. Boyle soyleyince daha beter oluyorum, boyle bir adam baba olmali, ona benzer insanlar olmali dunyada

Neyse baska bir forum'da 0.2 AMH ile iki kere cocuk sahibi olan birini okudum, moralim duzeldi. Sizin AMH olcumleriniz nedir?
Simdi bir de T sekli rahimle neler yapilabilir onu anlayabilsem.

Ben hic arisutu, bal,polen veya corekotu,bal,tarcin denemedim. Nasil yapacagim, her iki kuru ayni anda yapabilirmiyim sizce?
Sevgiler...

kampacım haklısın canım uyanmak gerek.canım pgt topğinde bir kadının da amh değeri düşüktü dr u şansın az demiş fakat o ben bir sene içinde üç kez hamile kaldım diyordu.bende biraz daha yüksek çıkmıştı.acaba yanlışlık olabilirmi tahlilinde.bal.polen.propolis,çörekotu(dövülmüş)arısütünü karıştırıyorsun.ben genelde balı bir kiloya yakın alırdım diğerlerini aktarcı yeterince tartıp veriyordu.bu karışımı gün ışığı görmesin arısütü etkisini kaybediyormu.aleminyüm folyoya sarabilirsin.sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yedim.son tedavide eşimde yedirmiştim.ikinci kür hangisi kampacım.
valla zamn zamn bende umutsuz oluyorum da,ama hayır diyorum hala umudum var çok şükür bırakamam diyorum kendime.erkeklere bakma onlar bizim kadar azimli olmuyor.benimkide bazen umutsuz oluyor ama hala gözlerimin içine bakıyor mai başarır diye bakalım rabbim hiç birimizi mahrum bırakmasın amin.
t rahim hakkında hiç bilgim yok tatlım yaa

benimde amh değerim 0.2 henüz denemedım tüp bebegı.dr um olmaz demedı ama şansım düşük tabi %20-30 arası sans verdı.birde acele etmem gerektıgını soyledı gorustugum her doktor.mart ayında dusunuyoruz hayırlısıyla

Selam kızlar
İzmirde günlerdir bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor.Elimde mis gibi kahvem,pencereden körfezi seyretmenin keyfi bambaşka Dün canım öğrencilerimin karnelerini verdim,öyle güzel öyle içten sarıldılar ki.Velimin biri de bana sarılıp ağlayarak "inşallah siz de evladınızın karne aldığı günleri görürsünüz,bu duyguyu tadarsınız" dedi, birlikte ağlaştık tabiki.İnşallah Allah hepimize nasip eder o günleri aminnnn...
Kampacım ben arı sütü,polen ve propolisi tablet olarak alıyorum ama daha önce çörek otu ve tarçını arı sütü bal karışımına koyup denemiştim ve inanılmaz yoğun bir şeffaf akıntım olmuştu ovülasyon günümde ve o ay hamile kaldım ama bebeğimde yaşamla bağdaşmayan anomali çıktı.Bence bu tür karışımlar yumurtayı olgunlaştırıyor ama kaliteyi etkilemiyor en azından bende böyle oldu.Ama hala deniyorum işte.Benim eşimin olaya yaklaşımıysa daha radikal :) Tanrı bize 3 defa işaret gönderdi sen hala anlamıyorsun diyor ! Biliyorum bir yanı çok istiyor da benim üzülmemi istemiyor artık.
Ben de bugün amh için kan verdim bakalım kaç çıkacak ama çok önemsemiyorum açıkçası.Çok net bir gösterge değil bence.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.İyi haftasonları diliyorum

bende varım canım benimde amh 0,19 çıktı doktor baya düşük dedi..troid çıktı..birde kolposkopi olmam gerekiyormuş rahim ağzı lezyonları için..allahtan hayırlısı demekki biraz daha zaman var..umutsuz olmayalım umudumuz biraz daha var bence sınıra yaklaşsakta yaş olarak ..allah hepimizin yardımcısı olsun demekki mücadele vermemiz gerekiyor bir düre daha hayırlısı olsun işallah hepimizin güzel haberlerini okuruz..aminn

cnm gecmiş olsun...kolposkopi neden olacaksın...smearda ne çıktı.................

cnm gecmiş olsun...kolposkopi neden olacaksın...smearda ne çıktı.................

ben histereskopi oldum canım doktor rahim ağzında bi takım lezyonlar var dedi ve kolposkoi yaptırmamaı söyledi..işlem sırasında ciddi bir şey görülürse biyopsi yapılıyormuş..işallah kötü bir şey çıkmaz..

kampacım bende 0,237amh ile 2 kere hamile kaldım doğal yoldan biri amniyosentez sonucu kayıp diğeride bu yeni kalbi durupta ölen.sen fazla takma canım bu amh'ye.o karışımın ben hepsini bir karıştırıpda kullanmıştım.arısütü bal poleni aktarcı hazırladı onun içine ben evde çörekoutu ve tarçını karıştırdım göz kararı.

Sagolun arkadaslar. 0.2'lerde AMH ile hamile kaliniyorsa, hala umut var demekki. Gerci hamilelik tamam da, doguma kadar saglikli goturmek onemli. Ama 0.2 AMH ile 2 kez dogum yapani da okudum (lki tup, ikincisi normal gebelik). Evet Allah isterse olacak bu is, yoksa ne yapsan care yok. Ben arisutu bal polen aldirmaya calisiyorum simdi, hokus pokus Cin ilaclarima devam. Yakinda Turkiye'ye tekrar gelip, yuzyuze konusmak istiyorum Semra Hoca ile. AMH faktorunu anladim fakat T sekli rahim hala muamma beim icin. Yumurta super kalite olsa, bu rahim cocuk tasirmi, onu anlamam lazim. Bu sefer sadece Memorial degil baska doktorlara da gideyim diyorum, kendimce bir konsultasyon yapayim. Artik isin matematik ksmina geldik, hangi yol en cabuk sonuca goturur, bir yandan AMH azalirken T seklimi ne kadar cabuk tedavi ederiz. Yani tam havuz problemi!!!
Aklimdan alternatif yollari arastirmak da gecmeye basladi artik, internette okumaya basladim, donor, tasiyici anne vs... Bazilariniz karsi bu islere biliyorum, ben de hic hoslanmiyordum, ancak gercekci olmak lazim. Ya tuple hamile kalamazsam, vazmi gececegim, yoksa her yolu deneyecekmiyim? Ben denemek istedigime karar verdim.

Şimdi benim anlayamadığım bir şey var öncelikle sana onu sormak istiyorum.Sen tüp bebek tedavisi için Memoriale gittiğinde rahim filmi istenmemiş miydi ve Semra hanım o filme bakmamış mıydı?Baktıysa t şeklinde olan rahim filmde görülmüyor mu?Eğer görülüyorsa neden tedavi uygulayıp transfer yapıp umutla gün saydırdılar peki?Önce madem tedavi edip rahimi düzeltmeleri gerekmez miydi?Yok anacım ben taktım bu dr milletine..Yazıyorlar reçeteyi alıp uyguluyorsun paşa paşa.Sonra bir başkası çıkıyor başka bir şey söylüyor.Neyse canım,bence de gel bi yüz yüze konuş hocayla ve her şeyi sor.Hatta bu benim kafama takılanı da sor.Filmde neden görmediniz de.Bakalım ne diyecek.İnşallah her şey yolunda gider.Reiscim de yakında başlayacak ve en güzel enerjimizi göndereceğiz size.İnşallah gün sayarız yine bu topikte.Amh testi çok yeni ve gerçek bir gösterge değil demişti akrabam olan drum.Ama ben de mi gidip baktırsam mı naapsam acaba.E ama noolcak yani.Zaten kontrollerde folikül ya var ya da yok görünüyor tedavi de ona göre devam ediyor.İlk beş gün hiç gelişmemişse kesiyorlar.Kesenin içindekilerin yüzdesini tek tek sayıpta mı belirliyorlar anlamadım ben.Öfffff ya bence bunların hepsi boşşşş.Allah verecekse verecek.Donasyona,taşıyıcı anneliğe de el atmış gördüm seni ama bence şimdi bunları hiç düşünüp te evrene böyle mesajlar gönderme derim.Hala adet görüyorsun ve son denemende iki embrio transferin oldu az mı yani.Telaş etme.Ne zaman menopoza girer ve hiç umudun kalmazsa eşin de istiyorsa denersin.Sözün özü sen kendini kafaca ve bedence iyi hazırla,gel görüş drunla ve fazla karıştırma kafanı şekercim.Bak bana uslu uslu oturmuş kendiliğimden gebe kalmayı bekliyorum.Çoook beklerim biliyorum ama napiim.Klomenlerden de bi numara çıkmadı.Hiç gidip tek yumurta için yeniden o kadar eziyeti çekmek istemiyorum.E dondurmaya da sıcak bakmıyormuş merkez.Azıcık dinlenip kendime geldiğimde(annemin rahatsızlığı da beni çok üzdü ve yordu)ben de bir yol haritası çizmek istiyorum.Kumbara yöntemi kaldı bi tek denemediğim.Artık sıra onda...
Diğer arkadaşlarım umarım iyisinizdir.Herkese sevgilerimi gönderiyorum.İyi geceler hepimize

İyi geceler canım.Online olduğunu görünce çıkmaktan vazgeçip hatırını sormak istedim.Nasıl gidiyor hayat.Küçük prens büyümüştür.Öp benim için minik ellerinden.Ara sıra da gel yaz olur mu.Görüşmek üzere sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…