İyi geceler canım.Online olduğunu görünce çıkmaktan vazgeçip hatırını sormak istedim.Nasıl gidiyor hayat.Küçük prens büyümüştür.Öp benim için minik ellerinden.Ara sıra da gel yaz olur mu.Görüşmek üzere sevgiler...
Sana da diger arkadaslara da selamlar
Ben hep giriyorum haberlerinizi alip okuyup cikiyorum. Bende de habberler ayni. Kaka, gaz , sut. 4 ay bitecek bu ay sonunda. Gunlerr cabuk geciyor. Ilk ay cok zordu ama simdi daha kolay. Alddigim kilolari vermek icin hafif bir diyete basladim. Sutumu kesmeden basarabilirim insallah bu yaza kadar.
Bugun aksam yemeginde disaridaydik. Cikarken valnin arabayi getirmesini bekliyorduk. Bebek pusetiyle babasindaydi. Kapinin onu kargasa. Arkami bir dondum oglan yerde.............. Kabus gibiydi. Herkes kafasinin uzerune dusmedi, babasinin bacagindan yuvarlanarak dusti falan diye beni sakinlestirmeye calisiyorlar ama ben kimseyi duymuyorum. Kucagimda bebek agliyorum sessis sessiz. Korkutmayayim onu diye ama tutamiyorum kendimi. O da sebek sebek guluyor. Sinirlerim cozuldu resmen. Neyse sakinlestim , eve geldik bes dakika sonra bir baktim esim basladi hickira hickira aglamaya. Sarilmis bebise ozur dilerim dikkatli olamadim diye agliyor.
Iste boyle. Gs kazandi diye sevindik ama kotu bitti bu aksam.
Hepinizi opuyorum. Hergece bebgimi bana bagislasin Allahim diye dua ederken, bekleyen kucaklari da hayirlisiyla doldursun diyorum. Unutmam, unutamam sizleri.
Saglicakla bayanlar