38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım keşke link atsaydın. baktım netten ama bulamadım

Özlemcim bu sabah Tayfur bey de yazını okumuş ve beni aradı "hadi senden de böyle güzel haberler bekliyoruz" diye :) Umut'un hepimize umut olsun inşallah ve Allah onu nazarlardan korusun. sağlıklı,upuzuuuun bir ömrü olsun ...

kampa cım benden de sevgiler:))
cal, atacaktım ama benden önce davranmış kampa:))
rieuse cim, teşekkür ederim arkadaşım iyi dileklerin için.İstanbul da var bir hayır merak etme.dilerim sende mucizene kavuşursun:))

mucizeni bende okudum. harika bir is basarmissin. yilmamissin esinin de yilmasina izin vermemissin. yaziyi aksam esime de okuyacagim. Yüce Rabbim yeter ki ol desin ne mucizeler daha gerceklesecektir bu forumda.

sevgiyle kalin :)

Özlemcim, allah analı babalı büyütsün Umutu pek bir yakışıklı maşallah annesi :)) Sabrına azmine hayran kaldım ..
Allah isteyen herkesin kalbine göre versin , mahrum etmesin bebeğinden :)
Kocaman Sevgiler

Rieuse saol canım güzel dileklerine :) Bak seninde herşey yoluna girmeye başlamış :)

Benim 2. li testte kan testi riskli çıktı. Dr kendisi bile bu kadarına anlam veremedim dedi. Görüntülemede sorun yok. için rahat edecekse amniyosentez dedi. bende şimdi test için yer araştırmasındayım 2-3 hafta içinde yaptırmam lazım...
Bu hafta 17 haftaya başladık.. ve bir Prenses geliyor nazar: sağlıkla gelsim kızım diye dua ediyorum.

Herkese sevgiler

mucizeni bende okudum. harika bir is basarmissin. yilmamissin esinin de yilmasina izin vermemissin. yaziyi aksam esime de okuyacagim. Yüce Rabbim yeter ki ol desin ne mucizeler daha gerceklesecektir bu forumda.

sevgiyle kalin :)

canım, eşim konusunu sen birde bana sor:))
en az oğlum kadar beni uğraştırdı.:))
aminnn duana.uğraşan her kadının elleri kolları dolacaktır.ben yürekten uğraşan bir insanın çabalarını yaradan boş bırakmayacaktır.

hiç korkma.benim hikayemde yayınlamamışlar sanırım hamileler huzursuzlanmasın diye ama buradaki arkadaşlar bilirler.ense kalınlığı 3,8 cm çıkmıştı.direk amniyo yapıldı sonuç ortada şükür:))
kaç arkadaşım aynı sorunu yaşadı amniyoları temiz çıktı.sen yeter ki gönlünü ferah tut.
güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.

hulicim çok sevindim demek prensesimiz geliyor sağlıkla gelsin inşallah Amniyosentezi burada birçok arkadaşım testleri riskli olmadığı halde yaptırdı .Bizim yaşlarımızda riske atmamak lazım en doğrusunu yapıyorsun canım.Güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşım sen ve yakışıklı oğlun gerçek birer kahramanlarsınız.Aynı zamanda da bu uğurda emek sarfeden herkese en büyük umut ve yol gösterici...Allah tüm çabalarını en sonunda oğlunla taçlandırmış.Birlikte sağlıkla ve çoook uzun yaşayIn inşallah.Tatlı Umut'un ballı yanaklarından öperim...

Çok tatlı olur kızlar çoook...Tebrikler canım,hadi bakalım son virajları da hayırlısıyla al ve keyfini çıkar hamişliğin.Prensesinin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyeceğiz...

Toana,kedicik ve misafir arkadaşlara da iyi geceler.Toana uyudu mu bebişler.Öpüyorum onları çoook...

Kizlar merhaba. HSG sonucum beli oldu: Semra Hanim bakmis. Anlamiyorum ben bu laflari artik.
Ilk histeroskopide: yapisiklik var, actik, yapisal darligi da yanlara dogru genislettik dediler. Simdi ise: ilk histeroskopide belirgin bir yapisiklik yoktu ancak yapisal darlik vardi, onu yanlara dogru genislettik. Ayni darlik simdi de devam ediyor, yapisiklik yine yok, diyorlar.
Kucuk de olsa, soylenenden sapilinca cok sinirleniyorum artik. Hani yapisiktim, hani acmistik.
Bir de bana spiral falan takmadilar hi, sadece bir hafta balon takildi. Spiral taksak belki acilirmi, ne bileyim.
Alkaaaan sor bi mucit teyzene :)

Tavsiyeleri su: eger tekrar tup tedavisine girmek istiyorsam (yani bana kalmis, pek umutlu degiller), tedaviden bir onceki ayinda tekrar histeroskopi yapip hem rahime bakalim hem de rahim icine uyari yaparak tutunma sansini arttiralim.

Acaba bir baska doktora daha mi gitsem, Semra Hanim'a guveniyorum ama, huzursuz oldum.

Son düzenleme:

kampacım valla benimde aklım karıştı.rahimi uyarma dedikleri sanırım rahimi çizmedir.

Özlemciğim, mücadeleci arkadaşım, allah umudunuzu size bağışlasın. Bu yolda hepimiz çok yorulduk, allahım bizlere de bu mutluluğu yaşatsın ama inancımı yitiriyorum artık. Yaş oldu 43, artık çok zor. Hayatımın en güzel 14 yılı uğraş, beklenti ve hüsranla geçti. Herşeyim var ama en önemli yaşam kaynağım eksik. Önemli bir yerde tutmam, uzun süredir isteyip sahip olamam mı bilemiyorum. Bir kez de İstanbul'u Semra Hanım'la mı görüşsem derken yukarıda Kampa'nın yazısını okuyunca çok kızdım, bu ne tutarsızlık. Bir aklımda tekrar Timur Gürgan'da mı denesem diyor. O da çok dolu, ilgisiz ama bu konuda en iyiler arasında. Offf, çok kararsızım.

Kampacım, forumda Semra Hanım'a inanılmaz bir güven duyuluyor olması orada son kez tedavi olmayı düşündürmüştü bana ama şu yazdıklarından sonra anlıyorumki hepsi aynı. :44:

Kampa canım,şimdi benim anladığım kadarıyla sen bu sonuçların değerlendirmesini telden aldın.Eğer öyleyse o söylenenleri hiç dikkate alma derim.Mutlaka bu yorumları sana bire bir,yüz yüze Semra Hanım'ın yapması gerekir.O kadar şey yaptırdın,emek ve para harcadın.Ara merkezi ve randevunu al hocadan.Geçip karşına otur kafana takılanları tek tek sor.Spiral neden takmadınız,Önceki yapışıklılık açılmıştı hani vs.vs.Eğer gerçekten yanıtları seni tatmin etmezse o zaman yeni rotanı belirlersin.Ama bu yapılanların yorumunu kesinlikle hocadan dinlemelisin.Ekip kendince de yorumlamış olabilir.Belki de görmemiştir kadın.Çünkü onları ben tedavimde gördüm(ekipteki dr ları)Semra hanım yanlarına gelince elleri ayakları dolanıyor naapacaklarını şaşırıyorlar.Doğru dürüst konuşamıyorlar bile.Ana kraliçe ve tayfası sanki.Oysa hastasıyla son derece samimi ve ilgili.Zaten güven vermesinin nedeni de o.Çok ilgileniyor,neden olmasın olabilir,şans hep vardır diyor ve sonuç negatif olunca da yaşşşşşşşşşşşşş napalım,yapılacak bir şey yok diyor.Bana söylenen buydu yani.Oysa göz göre göre yumurtanın çatlayıp gitmesine sebep olan kendileriydi.En azından sendeki problem belli.Şanslısın üzülme.Problemi düzeltinceye kadar uğraş derim.Spiralse spiral neyse ne.Madem rahimde problem var yumi toplayıp dondurup rahimi düzelttikten sonra neden transfer yapmıyorlar.Zamanımız ve rezervimiz kısıtlı ama anlamıyorlar işte.Heyyy Allahım ya.Bi ömrüm daha olsaydı acep tüpçü filan mı olurdum ben...
Neyse tatlım,seninle kim konuştuysa onu dikkate alma diyorum yeniden.Teyzeme gelinceeee,şekerim o çıraların ucunu sivriltip sokmuş taaa içeriye kan revan dolaşmış günlerce aylarca ve genişletmiş vallahi yaaa.Eğer o spiral denen yöntem teyzemin yaptığıysa git taktır bence.Reise yapmış hoca.Sana da yapsın alla allaaa.Kendin talep et.Parasıyla değil mi.Zaten reisin eşinin de dediği gibi kazzz gibi görüyor ve ellerine düşer düşmez de yoluyorlar.Dileğim bu çabaların sonucu güzel olur da hepppsini unutur gideriz.Ben yine de Semra Hanım dan hemen vazgeçme derim...
Bu arada geçen yazımızda tarih dedik,değerlerimiz dedik,koruyamıyoruz dedik bu gece de Galatasarayın binası çatır çatır yandı.Çok acı çoook...

alkana katılıyorum inan telefon ve yüz yüze görüşme arasında dağlar kadar fark var.ben ilk tedaviye başlayacağım zaman jinemed de tahlillerimi yaptırmıştım.tahlil sonuçlarım çıkınca herhangi bir dr bana hiçççç uğraşma bu sonuçla sağlıklı emriyo çok zor bulunur ded:2:
bende hemen sonuçlarımı aldım doğru lab.a gittiim dr böyle dedi sahiden böyle dedim.hayır canım dedi olurmu öyle şey.örneğin 10 emriyodan birinin kromozomunda farlılık var(bu anomalimidir dedim hayır dedi sadece farklı sanırım sadece benim gibi taşıyıcı olur.)bu da pgt ile sağlıklısı seçilir dedi.bende has.ya geldim ve ordaki prof.la görüştüm o dara lab.ı araradı onada aynı şeyi söylediler.ama ilk dr bize öyle deyin ben taaa beşikteştan kara köye kadar ağlayarak yürümüştüm unutmuyorum yıkılmıştım adete.şimdiki dr da aynı şeyi söyliyor ben pgt yapmassak ne olur dedim bebekte animali olurmu bana sen anormalmisin dedi şimdide acaba hiç emriyolarıma donkundurtmasammı diyorum.neyse diyeceğim oki bencede karşılıklı konuşmalısın.ve evet zamn geçiyor emriyo toplayıp rahmini hazır hale getirince transfer yaptırabilirisin.

alkancım ayyyynı şeyi bende düşündüm daha geçen tarimizi koruyamadığımızı konuştuk dedim.bir tarih daha yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…