Forumda 1 aylığım daha önce 1. Deneme basında girip tüp bebek asamalari konusunda deneyimler edinmeye çalıştım.
Ama ilk denemem negatifle sonuçlandı bir kaç gün önce , yeni denememi şubat basında yapacagım fazla ara veremiyorum yasımdan dolayı zaman kaybetmemek için.
Benim yasım 44 yumurta rezervi sorunum var 1. Deneme sonrası birçok yerle görüştüm hatta birinde karar kıldım gibi ama en iyisi olsun istiyorum vaktim yok her doktorun yas sebebiyle almak istemediği bir hastayim aynı zamanda.
Aşağıdaki doktorların iyi olduğu söyleniyor ben görüşmede yaptım coguyla , tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bu doktorlar hakkında fikirleriniz varsa cok sevinirim yada benimle cok uğraşacak bir doktor biliyorsanız paylasirmisiniz
Yeditepe unv. Cem Ficicioglu
Memorial Semra Karaman
Umut Süleyman Tosun
Verginin Seval Tasdemir
İstanbul tüp bebek Selman Lacin
Ben kendi deneyimimi yazayim. Cem ficicioglunun yakinindan bile gecme derim. Nacizane benim deneyimim.
nzyln,canim insallah sanada ugur getirsin istanbul..bende gecen sene bu zamanlar igne yapiyodum ..ve simdi kizlarim kucagimda cok sukur ..darisi sana olsun insallah rabbim yormasin bol sanslAR,,...
Kizlar merhaba! Umarim yeni yila mutlu huzurlu girmissinizdir.
Branca Ursulai ilacini Romanya'daki uretici firmadan istemistim, sonunda elime ulasti. Sizinle detaylari paylasacagim, dilerseniz siz de siparis verin. Siparisi takiben size bir fatura gelecek (email ile), buradaki banka numarasina parayi gonderip, dekontu yine email ile karsi tarafa gondereceksiniz. Ingilizce yazmaniz gerekiyor, ornek bir metin gonderiyorum asagida, soru isaretleri yerine kendi bilgilerinizi doldurup gonderebilirsiniz. Umarim sorunsuz sekilde alirsiniz. 1 kutu branca ursulai yaklasik 4euro fakat posta ucreti (UPS ile geldi) 25euro:
Email adresi: contact@daciaplant.ro
---------------------------------------------
Dear Madam/Sir,
I would like to purchase below products:
?? bottles of Tinctura de Branca Ursului (200 ml)
My shipping address:
Name: ?isim
Address: ?adres
Telephone: ?tel
ID no: ?kimlik no
I am waiting for the invoice to pay.
Thank you and best regards
----------------------------------------------
Aciklamada, Dong Quai ilaci ile daha iyi netice verdigini yaziyordu, ondan da bir kutu istedim. 3 ay kullanacagim bunlari. Benim 2 aydir adetlerim neredeyse hic olmuyor, cok korkuyorum acaba kesiliyormuyum diye. Insallah bu ilac etki edecek.
Hepinize sevgiler.
Kampacım, bende bu ay kullandım, adet bitimiyle başladım yaklaşık 2 hafta kullandım, adete bir hafta kala bıraktım. Bazı arkadaşlar bu şekilde kullanmış bazıları yeni adet gelene kadar kullanmış. Sendeki bilgilerde kullanımı nasıl olacakmış? Dongquai daha mı etkili yapıyormuş?
Kilolar nasıl gidiyor, çizelgende değişiklik yok ama belki güncellememişsindir. Ben de değişiklik yok, b-fit'e başlayacağım, bakalım fark olacak mı?
Puffy, ben Semra Hanim'dan cok memnundum. Benim de yasim 43, kendimi emin elllerde hissettim. Simdiye kadar 5 kere IVF yaptirdim ve hep farkli doktor denedim, doktorlar iyi olsa da, nedense tam tetkik yapmadilar gibi gelmisti. 6. denemem icin yine Semra Hanim'a gidecegim. Olursa onunla olacak gibi geliyor bana. Bahceci'yi ise hic bilmiyorum.Biraz detay verebilirseniz sevinirim ne gibi problem yasadınız.ben aslında Bahceci Süleyman beyde karar kıldım gibi ama memorial Semra hn cok iyi dediler bu yüzden kafamda tam netleşmedi kararım.
Puffy, ben Semra Hanim'dan cok memnundum. Benim de yasim 43, kendimi emin elllerde hissettim. Simdiye kadar 5 kere IVF yaptirdim ve hep farkli doktor denedim, doktorlar iyi olsa da, nedense tam tetkik yapmadilar gibi gelmisti. 6. denemem icin yine Semra Hanim'a gidecegim. Olursa onunla olacak gibi geliyor bana. Bahceci'yi ise hic bilmiyorum.
Puffy, ben Semra Hanim'dan cok memnundum. Benim de yasim 43, kendimi emin elllerde hissettim. Simdiye kadar 5 kere IVF yaptirdim ve hep farkli doktor denedim, doktorlar iyi olsa da, nedense tam tetkik yapmadilar gibi gelmisti. 6. denemem icin yine Semra Hanim'a gidecegim. Olursa onunla olacak gibi geliyor bana. Bahceci'yi ise hic bilmiyorum.
pufyy..canim benim fikrim de memoriyal den taraf ..bence o hastane super..git ve dene derim sana..ben gecen sene tedavi gordum ..bugunlerdi iste gecen sene..simdi kizlarim var ikisi birbirinden tatli..maassallahhdeyim barri.. seninde olsun insallahh..iyi bir merkez ginede sen bilirsin tabbi..rabbim rast getirsin insallahh..yuzun gulsun arkadasimm..
pufyy..canim benim fikrim de memoriyal den taraf ..bence o hastane super..git ve dene derim sana..ben gecen sene tedavi gordum ..bugunlerdi iste gecen sene..simdi kizlarim var ikisi birbirinden tatli..maassallahhdeyim barri.. seninde olsun insallahh..iyi bir merkez ginede sen bilirsin tabbi..rabbim rast getirsin insallahh..yuzun gulsun arkadasimm..