38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar bende yeni yılın hepimize öncelikle sağlık mutluluk mutluluğumuzun tamamlanması için birde bebeş getirsin

Ben kendi deneyimimi yazayim. Cem ficicioglunun yakinindan bile gecme derim. Nacizane benim deneyimim.

Ben kendi deneyimimi yazayim. Cem ficicioglunun yakinindan bile gecme derim. Nacizane benim deneyimim.

Biraz detay verebilirseniz sevinirim ne gibi problem yasadınız.ben aslında Bahceci Süleyman beyde karar kıldım gibi ama memorial Semra hn cok iyi dediler bu yüzden kafamda tam netleşmedi kararım.

nzyln,canim insallah sanada ugur getirsin istanbul..bende gecen sene bu zamanlar igne yapiyodum ..ve simdi kizlarim kucagimda cok sukur ..darisi sana olsun insallah rabbim yormasin bol sanslAR,,...

toana cok sagol canim. RABBIM bana ve dileyen herkese bu mucizeyi lutfeder. evlatlarin ve esinle huzur dolu bir omur dilerim.

dun hastanede bir bayan vardi cokgenc ve hanim hanimcik.Hollanda dan gelmis.ongorusme yapacakti.bende senden bahsettim.

Kizlar merhaba! Umarim yeni yila mutlu huzurlu girmissinizdir.

Branca Ursulai ilacini Romanya'daki uretici firmadan istemistim, sonunda elime ulasti. Sizinle detaylari paylasacagim, dilerseniz siz de siparis verin. Siparisi takiben size bir fatura gelecek (email ile), buradaki banka numarasina parayi gonderip, dekontu yine email ile karsi tarafa gondereceksiniz. Ingilizce yazmaniz gerekiyor, ornek bir metin gonderiyorum asagida, soru isaretleri yerine kendi bilgilerinizi doldurup gonderebilirsiniz. Umarim sorunsuz sekilde alirsiniz. 1 kutu branca ursulai yaklasik 4euro fakat posta ucreti (UPS ile geldi) 25euro:

Email adresi: contact@daciaplant.ro
---------------------------------------------
Dear Madam/Sir,
I would like to purchase below products:

?? bottles of Tinctura de Branca Ursului (200 ml)

My shipping address:
Name: ?isim
Address: ?adres
Telephone: ?tel
ID no: ?kimlik no

I am waiting for the invoice to pay.

Thank you and best regards
----------------------------------------------

Aciklamada, Dong Quai ilaci ile daha iyi netice verdigini yaziyordu, ondan da bir kutu istedim. 3 ay kullanacagim bunlari. Benim 2 aydir adetlerim neredeyse hic olmuyor, cok korkuyorum acaba kesiliyormuyum diye. Insallah bu ilac etki edecek.
Hepinize sevgiler.

Kampacım, bende bu ay kullandım, adet bitimiyle başladım yaklaşık 2 hafta kullandım, adete bir hafta kala bıraktım. Bazı arkadaşlar bu şekilde kullanmış bazıları yeni adet gelene kadar kullanmış. Sendeki bilgilerde kullanımı nasıl olacakmış? Dongquai daha mı etkili yapıyormuş?
Kilolar nasıl gidiyor, çizelgende değişiklik yok ama belki güncellememişsindir. Ben de değişiklik yok, b-fit'e başlayacağım, bakalım fark olacak mı?

Websitesinde kullanim donemi icin soyle demis: 'Kadin infertilitesi ve erken menapoz: gunde 3-4 defa, 100ml. su icine (yarim bardak) bir cay kasigi branca ursulai karistirilir ve ac karnina icilir. 3 ay devamli kullanimdan sonra 1 ay ara verilir.' Adet haftasi icin hic bir sey soylememis. Firmaya bu soruyu yazdim, cevap gelirse sana da bildiririm.
Daha iyi etki icin Dong Quai ile alinmasini tavsiye etmis websitesi, gunde 3 kere 1'er tablet, ac karnina.
Hadi hayirlisi!

Biraz detay verebilirseniz sevinirim ne gibi problem yasadınız.ben aslında Bahceci Süleyman beyde karar kıldım gibi ama memorial Semra hn cok iyi dediler bu yüzden kafamda tam netleşmedi kararım.
Puffy, ben Semra Hanim'dan cok memnundum. Benim de yasim 43, kendimi emin elllerde hissettim. Simdiye kadar 5 kere IVF yaptirdim ve hep farkli doktor denedim, doktorlar iyi olsa da, nedense tam tetkik yapmadilar gibi gelmisti. 6. denemem icin yine Semra Hanim'a gidecegim. Olursa onunla olacak gibi geliyor bana. Bahceci'yi ise hic bilmiyorum.

Meraba 38 in guzel hanimlari//umarim hepiniz iyisinizdir ..2013 hepinize bebislerinizi versin insallah hersey gonlunuzce olsun insallahh..

nzlyln..canim sagol guzel dileklerin icin..AMIIN INSALLAHH..kimmis hollandali bayan nerede oturdugunu soyledimi sana..evet bircok kisi gidiyor buralardan..gerci herkes sakliyor sanki tedavi gordugunu hic rastlamadim buralaradan ama burda bir bayan..ben yeni gelmistim buaralar istanbulda tedavi gormus..ve 4 uzleri olmut oyle bahsetmislerdi..bende gormustim bayani..yavrulari sanki civciv gibi anneleri onde kendileri arkada giderlerdi...3 oglan biride kizdi ama cok tatlilardi..neyse,sen naptin hangi asamadasin canim..biraz anlat bizlere..insallah hersey yolundadir..rabbim yormadan evladini versin sana insallahh..bol sans..

pufyy..canim benim fikrim de memoriyal den taraf ..bence o hastane super..git ve dene derim sana..ben gecen sene tedavi gordum ..bugunlerdi iste gecen sene..simdi kizlarim var ikisi birbirinden tatli..maassallahh deyim barri..seninde olsun insallahh..iyi bir merkez ginede sen bilirsin tabbi..rabbim rast getirsin insallahh..yuzun gulsun arkadasimm..

Merhaba Kampa sanırım geçen yıl sen de Semra hanımla tedaviye başlamadan önce histeroskopi olmuştun.Pazartesi günü bana da yapacak da senin operasyondan ne kadar sonra tedaviye başlamıştı ? 3 tane kürtaj olduğum için histeroskopi yapmadan tedaviye başlamak istemedi.Bir de benim de reglim çok azaldı acaba senin bu operasyondan sonra kanamanda artış oldu mu?
Benim daha önceki bütün gebeliklerim anomalili olduğu için bu sefer polar body biopsi yapılacak transferden önce.Oldukça pahalı bir yöntemmiş bize 15 bini bulacak ama ne yapalım göze aldım her şeyi çünkü bu benim son denemem olacak.Ben de sevdim Semra hanımı insana güven veriyor.
Her şey gönlünüzce olsun sağlıkla kalın ...

ben de 43 yaşındayım ve ilk kez mini tüp bebek tedavisiyle başladım. izmir deki en iyi doktor ve hastane... umarım başarı elde edeceğiz. bana senin yaşadıklarını, problemlerini ve başarı öykünü anlatırmısın, diğer arkadaşlar da bilgilenmiş olurlar... teşekkür ve iyi seneler.

aynı yaştayız seninle, ben mini ıvf tedavisi görüyorum. 4 embryom dondu, şubat,mart transfer olucam. inşallah başarı elde ederim.. semra hanım hakkında bana da bilgi verirmisin...

kampacım, sana 5 ıvf de neler yapıldı, aşamalar ve sonuca doğru giden yolu anlatabilir misin... ben de seni bilgilendireceğim kendimle ilgili...

kızlllllllllaaaaaaaarına maşalllllllahhhhhhhhhhh .. kaderleri de güzel olsun inşallah........ allah hepimize nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar.

ALISALIS..canim meraba,pek vaktim yok ama yinede kisaca yazayim sana ve arkadaslarima..ben hollanda da yasiyorum ..35 yasimda evlendim ve hemen hemen 5 sene tedaviyle ugrastik sanki..tabi cok zor gunler yasadik ben ve esim..ben burada hollanda da 3 defa denedim sonuc alamadim..hemde 22 23 tane yumos vermeme ragmen Allah kimseyi yaban ele ve dr larina muhtac etmesin cok zor gurbetlik ve buralar helede dr lari hic birseyden analmiyolar yada anliyolar da belli etmiyorlar..neyse..iki defada almanyada denedim oda olmadi..ama bu arada burda ikidefa amaliyat olmustu esim de sperm cikisi yoktu o yuzden..sonra bu stedeki arkadaslarim bana memoriyali tavsiye edince oraya gittim ve ilk denemede tutundu kizlarim ..daha dogrusu 5 tane transfer oldum 5 ide tutundu ama..sonradan teker teker kalpleri durdu..en sonun da 3 uz dediler buradaki dr larr...ve o digerinde kalbi durdu.tabi 3 tane olsaymis riskli olurmus benim icin ama rabbim kizlarima can verdi ve oldular sukurr..ama hamilelikte cok zor gecti..ama esimden atlattik simdi ,,kizlarimizi buyutmeye calisiyruz..hamilelikte dinlemedigim gibi simdide dinlenemiyorumm..anliycagin ama canlari ve canimiz sag olsunda hayirlisiyla kizlarimizi buyutelimmm..darisi sana ..ben kisaca anlatmaya calistim ..ayrintilari yazamiyorum pek vaktim yok kusura bakma okk..sana iyi sanslar sms 40 yas ustu memoriyali dene derimm..canim yas gectikce ..hamile kalmakta zorlasiyor ve hamilelik zor geciyor arti daha sonrsinda bebek bakimida zor oluyor..gozunu korkutmamyayim..daha 45 e iki senen var ve alinden gelen cabayi iyi bir merkezde yap derim sana nacizane fikrim budur iyi sanslar diliyorum saglicakla kal ..burada bizimle paylas yardimci olmaya calisiriz herzamann...

toana...hollandaya selam.güllerini öpppp benim için...bir ara fotolarını koysan...olur mu...

38 in yavrularını bekleyen diğer gülleri.....yeni yıl bebeklerşnizi versin inşallah....beklediğiniz son yıl olsun.....sevgiler...

Ben bir sürü yer araştırdım bayagida tereddütte kaldım Semra hn ile on görüşme yaptım yarın ekibinden aynur hn ile randevum var detaylı muayne için Semra hn zaten direkt ilgilenmiyor ekip olarak çalışıyorlar ama tedavi sürecini Semra hn yonlendiriyormus.
Bakalım yarın muayne sonrası kesin karar vereceğim yardımın için teşekkürler.

Allah nazardan korusun bebeklerini hep bir arada olun.
Yarın muayne randevum var Semra hn ekibinden aynur hn ile umarım her şey yoluna girer.
Yardımın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…