Selam reis! :) Evet bana da histeroskopi yapmisti Semra hn. ve gordugu tabloyu begenmeyip ayni islem sirasinda rahimdeki bir yapisikligi acmis, kenarlara dogru da kesiler atmisti. Rahim yapisikligi ve darligi varmis, daha onceki 4 tedavimde tutunacak yer dahi yokmus. Bunu duyunca bir yandan sevindim cunku, simdiye kadar hic bir sebep bulunamazken en sonunda tedavi edildigimi hissettim. Ancak sonucta olusan 2 embriyo yine de tutunmadi. Kanamam da artis olmadi maalesef, hatta artik cok azaldi, acaba menapozmu diye korkuyorum. Onumuzdeki hafta yine Turkiye'ye gidecegim. Aynur hanimla konustum, rahim icine bir kere daha bakalim dedi.
Polar body biopsi nedir?
Merhaba Alis. Tum tetkikleri onceden yaptirman ok onemli, yukarda anlattigim gibi bana daha once yapilan 4 IVF basarili olsa dahi, rahim ici iyi durumda olmadigi icin zaten tutunamazmis. Memorial'de tum tetkikleri yaptiktan sonra basliyorlar. Daha once de cok iyi Prof.lara merkezlere gittim ama kimse boyle takip etmemisti. Memorial'de hangi doktor olursa olsun, ekip olarak her hastayi degerlendiriyorlar ve karar veriyorlar. Labratuarlari cok iyi, hem kadin hem erkek testlerini cok detayli yapiyorlar.
5. tedavi de basarisiz olunca yumurta toplamayi dusundum ben de. Memorial'de pek sicak bakmadilar, bu gittigimde tekrar gorusecegim. Tabi ben yurtdisinda oldugum icin her ay takip cok zor olabilir. Senin ile tedavin mi?