Ben bir yere gitmedim valla burayı okumadığım günüm olmuyor.Bugün reglimin 3. günüydü ve tekrar hormon testlerimi yaptırdım fsh 9 küsur idi, sanırım geçen ay doğum kontrol hapı kullandığım için yüksek çıkmıştı .Acayip panik oldum neyse bu cumartesi Semra hanımla randevumuz var ilk defa karşılaşıcaz bakalım neler diyecek.alkancım ben de mai gibi pgt düşünüyorum ilk defada 5 embriyo elde edilemezse tabiki ben de toplatıcam ya da ne uygun görülecek bilmiyorum ama 3 anomalili gebelikten sonra bir kere daha o kürtaj masasına yatmak istemiyorum .Ocak 20 den sonra ben İstanbuldayım.Ortaköyde bir otel ayarladık kendimize gidince bakıcaz nasıl bir yer.Sen de aynı tarihlerde gel sevgililerimizi de tanıştıralım benim sevgili rehber İstanbulun altını üstüne getirelim :) Valla artık stres yapacak yerlerim ağrıyor oldu oldu olmadı ne yapayım benim deneyecek daha gücüm kalmadı hakkımda böylesi hayırlıymış deyip hayatımı yaşamaya devam edeceğim.Artık reglim 1 gün geliyor resmen doğa bana daha fazla denemeye izin vermez zatenToana sözüm sana değil ciim,online görünüyorsun.Canlı canlı iyi akşamlar sana ve minik kızlarınaa...
Eskileri geçtik yenilerde terkettiler burayı valla ya((Giriyorum yazıyorum dönüp geliyorum üç beş kişi bile yazmamış.Arkadaşlar noooldu vaz mı geçtiniz bu işlerden yoksa!Eğer öyle bir durum varsa kızarım söyliim.Bana bakın örnek alın.Yorulmak yok yola devam.Geçen ay klomen içtim,10.gün dr a gittim oooooo dedi iki yumurta birisi üç beş saate kalmaz çatlar.Rahim kalınlığı da süper görünüyor.Çatlatma vermeyelim doğal akışına bırakalım ki negatif bir etki yapmasın ilaç.E iyi dedik.Karı koca kar,kış,soğuk moğuk,bıktık,bezdik demeden görevlerimizi(görev oldu artık yapcak bi şey yok)yerine getirdik.Ben ki 26.güne kalmaz adet olurum 32.güne kadar tık yok.Tabi bu arada testler yapıldı beklenen bi şeyde yok.Olacağından da değildi ama olsun deneyelim içimizde kalmasın dedim.Neyse klomen olayını da kapatmış olduk böylece.Ama alkanda her zaman bir B planı olur ya b,c,d,e hepiciği bitmiş oldu böylece.Derken maicim devreye girdi.Hiç yanaşmadığım bir konuda beni ikna etti.Sen de benim gibi kumbara yap dedi.Git iki ayda bir varsa toplat,dondur biriktir yaz başı transfer yaptır dedi.Valla denemekte yarar var diye düşündüm.Tek yumuta tek embrio ile olmadı gördük.Gerçi benim hiç bir zaman pgt yaptırmak gibi bir şansım olmaz biliyorum ama hiç değilse birden fazlasıyla şansımı denemek istiyorum.Kısacası önümüzdeki adet dönemimde ver elini memorial.Ocağın sonlarına denk geliyor.Tam da yarı yıl tatili gibi.Reiscim belki aynı dönemlerde tedavimiz başlar belli olmaz....Çok gezicez senle çoook.Kampa nerelerdesin.Çık gel katıl sende bizeeee...Semra Hanımın elleri üçümüze de aynı anda bi değsin.Bellimi olur canım yaaaa
Neyse kızlar benim sevgili birazdan gelir.Yavaş yavaş çıkayım şimdi.Kararımı sizlerle paylaşmak istedim.Ben sizsiz hiiiç bir şey yapamam bilirsiniz.Herkese sevgiler....
merhaba canım başaranlar vazgeçmeyenlerdir.duana amin diyorum.bence sizde bir defa ile kalmayım.dilerim ilk seferde bebeğiniz gelir inşaAllah.
heyyy pozitif kadın :)valla tebrikler enerjin öyle yüksekki taa oralardan buralara geldi :)neden olmuyor diye diye tırlatıcam sanırım ..tevekkülü elden bırakmamak lzım ..24 yaşında hamile kaldım 8 haftalıkken gitti bebiş.2 yıl sonra anne olmak istediğimde olmadı başladı doktor macerları ..tesbit edilebilen bir sorun yok lakin annemde erken menepoz var 38yaşında girmiş ..doktorlara habire bunu söyledim genetiğim yatkın annemin ananeside aynen öyle dedim ..yok sende bişey diyip diyip gönderdiler..adetlerim 2 bilemedin 3 gün sürüyor ama düzenli.doktorlar buna a normal diyor..ama ben biliyorum yavaş yavaş yumoşlar azalıyor ..bu tedavimde 9.34 çıktı fsh..geçen sene 6.5 ,7 lerdeydi ..sinyal veriyor bence .bu arada tüm tedavilerimi kent hastanesinde ısrael aruhta oldum iyi bir ekip güzel bir hastane fakat bende yetersiz kaldılar ..sanırım ankara yada istanbul semalarına açılmalıyım..ankara da gürkan klinik diye bir yer var gebelik aşısı diye bir şey yapıyor onu dnemek istiyorum belki faydası olur .of of bilemiyorum..kıracam şu şeytanın bacağını allahın izniyle inşallah ta bakalım ne zman olacak :)sevgilerrrrrrr öpüyorumm:)çok çok teşekkürlerrrrrr:)
neden kimse uğramıyoryaa.bakıyorum bakıyorum yeni mesaj yok.ufffff:44:
Evet ya kızlar neler oluyor ,nerelerdesiniz ? Bizi ümitlendirecek kimse kalmadı artık hamileler bir görünüp gittiler hemen.
portakal,huli,hurre,berna hiç gelişmelerden haber vermiyorsunuz . Umarım her şey yolunda gidiyordur.
Cumartesi 14.30 da Etiler de Semra hanımla görüşücem acayip heyecanlıyım inşallah güzel başlar ve sonuna kadar öyle gider.Hepinizi kocaman öptüm .Sağlıkla kalın
Evet ya kızlar neler oluyor ,nerelerdesiniz ? Bizi ümitlendirecek kimse kalmadı artık hamileler bir görünüp gittiler hemen.
portakal,huli,hurre,berna hiç gelişmelerden haber vermiyorsunuz . Umarım her şey yolunda gidiyordur.
Cumartesi 14.30 da Etiler de Semra hanımla görüşücem acayip heyecanlıyım inşallah güzel başlar ve sonuna kadar öyle gider.Hepinizi kocaman öptüm .Sağlıkla kalın
meraba kizlar ..okuyorum ama yazamiyorum aklimda sizlerde ..bakalim kimlerden nehaber var diye hep okuyorum ama baazen buralaraa cok sesizlesiyor nedense..hayirlisi kizlar.. bos birakmayin..buralari..
reiuse..canim hadi hayirlisi bakalim gecen sene bu zamanlar bende istanbulda igne yemekte ydim ve neolucak nolmiycak diye dusunmekteydim..Allahina sigin ve tedavine basla insallah sanada ugur getircek memoriyal,sen neredeydin canim ya unuttum..malum yorgunluk ve uykusuzluk herseyi unutur oldum sagolsunlar kizlarr..ben kasimpasada bir otelde kalmistim 10 dakkaika var yok memoriyala..senden guzel haberler bekliyoruz..tedavini gor ama transfer olucagin zaman uzun yola felan gitme ..dinlen derim sana simdiden ok..rabbim rast getirsin senin ve isteyen arkadaslrimin yuzunu guldursun insallahh..bol sans arkadasim..
Alkan..yazini okudum ama canim malum..yazamadim insallah hersey gonlunce olsun..mai iyi fikir vermis sana ..bencede biriktirme yap ..ama fazla uzatma 4 5 tane olsun yeter sonunda hepisi transfer veee hoop beybiy yolda olsun insallahh..ogun gece yarsis kizlara mama vermeye kalktim sen geldin aklima ..ve dua ettim sanada mai ye reuise ye diger arkadaslarima ..herzaman aklimdasiniz inanin buna..ben boyle uykusuzluk cekerken onlar uyuyor rabbim diyorum..onlarida uyutma..ver ikiser ucer birer diye ..kendi kendime konusur oldumm..seninde guzel haberlerini duyalim okuyalim insallahh buralardan..saglicakla kal..
berna..senden nehaber ..nasilsin nasil gidiyor hamilelik..dedigimi uyguladinmi..insallahh rabbim tamamina erdirir..
Buarada ..canim sikkin biraz kizlarimin biri masallah istahliyken biri pek bieberonu almak istemiyor onu taktim dunden beri kafama..ayy ne zor seymis bu islerr..rabbim istahini acsin diye dua ediyorum napsam bilmiyorumm..:44:
meraba kizlar ..okuyorum ama yazamiyorum aklimda sizlerde ..bakalim kimlerden nehaber var diye hep okuyorum ama baazen buralaraa cok sesizlesiyor nedense..hayirlisi kizlar.. bos birakmayin..buralari..
reiuse..canim hadi hayirlisi bakalim gecen sene bu zamanlar bende istanbulda igne yemekte ydim ve neolucak nolmiycak diye dusunmekteydim..Allahina sigin ve tedavine basla insallah sanada ugur getircek memoriyal,sen neredeydin canim ya unuttum..malum yorgunluk ve uykusuzluk herseyi unutur oldum sagolsunlar kizlarr..ben kasimpasada bir otelde kalmistim 10 dakkaika var yok memoriyala..senden guzel haberler bekliyoruz..tedavini gor ama transfer olucagin zaman uzun yola felan gitme ..dinlen derim sana simdiden ok..rabbim rast getirsin senin ve isteyen arkadaslrimin yuzunu guldursun insallahh..bol sans arkadasim..
Alkan..yazini okudum ama canim malum..yazamadim insallah hersey gonlunce olsun..mai iyi fikir vermis sana ..bencede biriktirme yap ..ama fazla uzatma 4 5 tane olsun yeter sonunda hepisi transfer veee hoop beybiy yolda olsun insallahh..ogun gece yarsis kizlara mama vermeye kalktim sen geldin aklima ..ve dua ettim sanada mai ye reuise ye diger arkadaslarima ..herzaman aklimdasiniz inanin buna..ben boyle uykusuzluk cekerken onlar uyuyor rabbim diyorum..onlarida uyutma..ver ikiser ucer birer diye ..kendi kendime konusur oldumm..seninde guzel haberlerini duyalim okuyalim insallahh buralardan..saglicakla kal..
berna..senden nehaber ..nasilsin nasil gidiyor hamilelik..dedigimi uyguladinmi..insallahh rabbim tamamina erdirir..
Buarada ..canim sikkin biraz kizlarimin biri masallah istahliyken biri pek bieberonu almak istemiyor onu taktim dunden beri kafama..ayy ne zor seymis bu islerr..rabbim istahini acsin diye dua ediyorum napsam bilmiyorumm..:44:
toanacım ben İzmirdeyim.hurre de sanırım Kasımpaşadaki otelde kalmış ama biz ortaköyde bir otel ayarladık arabayla gidersek yol problem olmayacak ama hava şartları kötü olursa uçakla gideceğiz tedavi zamanı.Neyse muayeneye gittiğimizde kontrol edeceğiz otelleri.Önemli olan içime sinen bir merkez olsun ,doktor olsun da kalacağım yer dert değil.Duaların için Allah razı olsun evlatlarını size bağışlasın.Bize de o günleri göstersin inşallah amin...
hurrecim kalp atışlarını duymuşsun ne güzel.Ben 3 hamileliğim sadece birinde duyabilmiştim kürtaja gittiğim esnada duymuştum.Dilerim Allah sana sağlıklı bir gebelik,sağlıklı bir evlat nasip etsin.Ben yavrunu kucağına alacağına canı gönülden inanıyorum.Öpüyorum seni
Ben bir yere gitmedim valla burayı okumadığım günüm olmuyor.Bugün reglimin 3. günüydü ve tekrar hormon testlerimi yaptırdım fsh 9 küsur idi, sanırım geçen ay doğum kontrol hapı kullandığım için yüksek çıkmıştı .Acayip panik oldum neyse bu cumartesi Semra hanımla randevumuz var ilk defa karşılaşıcaz bakalım neler diyecek.alkancım ben de mai gibi pgt düşünüyorum ilk defada 5 embriyo elde edilemezse tabiki ben de toplatıcam ya da ne uygun görülecek bilmiyorum ama 3 anomalili gebelikten sonra bir kere daha o kürtaj masasına yatmak istemiyorum .Ocak 20 den sonra ben İstanbuldayım.Ortaköyde bir otel ayarladık kendimize gidince bakıcaz nasıl bir yer.Sen de aynı tarihlerde gel sevgililerimizi de tanıştıralım benim sevgili rehber İstanbulun altını üstüne getirelim :) Valla artık stres yapacak yerlerim ağrıyor oldu oldu olmadı ne yapayım benim deneyecek daha gücüm kalmadı hakkımda böylesi hayırlıymış deyip hayatımı yaşamaya devam edeceğim.Artık reglim 1 gün geliyor resmen doğa bana daha fazla denemeye izin vermez zaten
Maicim sana da bol şans diliyorum sen yumurta biriktirerek stresi azalttın umarım sağlıklılardır ve sana hayırlı yavru olurlar .İstanbulda görüşmek üzere.Kocaman
ben bu kısmı yeni okumaya başladım, 38 yaş üstü bayanlar deyince girdim okuyorum. bundan sonra da okurum. yazarım, bu sitede benim gibi 43 yaş olup hamile kalanlar varmı , ya da 38 yaş üstü diyelim. kimler hangi merkez de doktorda hamile kaldı, kaçınca tedavide yazarlarsa sevinirim. ben izmirdeyim. mini tüp tedavisine lbaşladım. istanbul da nereler iyidir, hangi doktorlar, yada izmir de olup bu yaşta hamile kalanlar varmı , nerde tedavi olmuşlar. öpüryorum hepiniziiiiiiiiiii
mini tüp tedavisi ne oluyo canım
mini tüp, japon tekniği, mini ıvf diye yazıp internetten araştır. ileri yaştaki kişilere uygulanıyor, bilirsin fsh hormonu yüksek olunca tüp bebek merkezleri bu hastayla pek ilgilenmek istemiyor, çünkü klasik tüp bebek tedavsi baaşarısız oluyor. fakat adetiniz düzenli ise fsh hormonu yüksek dahi olsa bu tedavi yapılabiliyor, çünkü çok az ilaç veriliyor ve az ilaç olduğu için yumurta kalitesini etkilemiyor. yumurta az oluyor ama kalitesini koruyor, ya ni başarı şansı daha yüksek.
klasik tüp bebekte duyarsın, çok ilaç var , çok yumurta toplanıyor , ama hepsi kaliteli yumurta olmadığından, yumurta sayısından daha az yumurta dölleniyor ve yumurta rezervi azalmış oluyor.zaten çok yumurta ve ya embriyo da olsa, 35 yaş altına 1 , üstüne 2 embriyo konuyor. tutarı 1750 dolar ve 150 tl gibi de ilaç parası. yani maliyeti de düşük.