Allah nazardan korusun bebeklerini hep bir arada olun.
Yarın muayne randevum var Semra hn ekibinden aynur hn ile umarım her şey yoluna girer.
Yardımın için teşekkürler.
amin canım.hayırlı olsun inşallah tedavin.toana ve benim doktorumda aynur hanımdı.işinde iyi çok titiz bir doktor.içini ferah tut moralin yüksek olsun olmaması için hiçbir sebep yok.
Yozgat'ı gözlerinden öperim Allah nazardan sakınsın.
Düne kadar moralim bozuldu ama şimdi iyiyim.
Aynur hn icinde verdigin bilgi sayesinde icim bayağı rahatladı.
Teşekkürler...
puffy..canim hadi gozun aydin olsun ..aynur hanim cok iyi bir dr..emin olki ilgilenecektir seninle..bende ilk randevum..fundaydi sonra iki gun adetimin gecikmesinden dolayi ..randevumu aynur hanima vermislerdi..zaten semra hanim dedim durdum dogru konusamadim bile o drla..sadece esim transfer gunu gormus konusmustu..her sabirda bir hayir varmis iyikide aynur hanim cikti karsima ve transferimide o yapmisti cok hanim bir dr..ilk gordugunde soguk gibi gelir ama cok tatli bayandi..rabbim sanada eleini ugurlu getirsin seninde ikiser 3 er olsun ..hadi bakalim..gidersen ne yaptin ne ttin bizede yaz ok ..sansin bol olsun arkadasimm..
Bende Aynur hn'i seçmedim randevum tesadüfi ona verildi söyle oldu anlatayım : ben on görüşmeyi hatırli bir tanıdığım sayesinde rica minnet Semra hn ile yaptım , bu arada yastan dolayi acelede ediyorum bir sonraki randevuyu ona almaya kalksam bile 15 gün sonraya veriyorlar.zaten oda benden Nur hn dan randevu almamı istedi muayne için bu arada başka bir doktor histeroskopi yapılacak demişti adet kesildikten sonra 10 gün içerisinde. Kısacası benim cumaya kadar muayne olup karar vermem gerekiyorki histeroskopi bu ay yapılsın sonrada tedavi devam etsin.
Randevu için cagri merkezini aradım Nur hn dolu 1 hafta sonraya anca randevu veriyorlar o kadar rica minnet yalvardimki beni tüp bebek kısmına aktardılar durumu tekrar anlattım ama Nur hn dolu dediler yapacağımız bir şey yok ama Aynur Hn için cumaya randevu verelim dediler. Ben kendimi Nur hn odakladim ya bir üzüldüm sorma , ama vakit yok çaresiz kabul ettim.
Ama bu gün sizden duyduklarım beni öyle rahatlattiki bazen tesadüflere inanmak lazım
Yazdıklarımı okuduğunuz 2 bebek arasında zaman bulup yazdığınız için teşekkür ederim. Dualarıma sizide ekledim ....
Olup biteni yazarım cok cok teşekkürler...
Selam reis! :) Evet bana da histeroskopi yapmisti Semra hn. ve gordugu tabloyu begenmeyip ayni islem sirasinda rahimdeki bir yapisikligi acmis, kenarlara dogru da kesiler atmisti. Rahim yapisikligi ve darligi varmis, daha onceki 4 tedavimde tutunacak yer dahi yokmus. Bunu duyunca bir yandan sevindim cunku, simdiye kadar hic bir sebep bulunamazken en sonunda tedavi edildigimi hissettim. Ancak sonucta olusan 2 embriyo yine de tutunmadi. Kanamam da artis olmadi maalesef, hatta artik cok azaldi, acaba menapozmu diye korkuyorum. Onumuzdeki hafta yine Turkiye'ye gidecegim. Aynur hanimla konustum, rahim icine bir kere daha bakalim dedi.Merhaba Kampa sanırım geçen yıl sen de Semra hanımla tedaviye başlamadan önce histeroskopi olmuştun.Pazartesi günü bana da yapacak da senin operasyondan ne kadar sonra tedaviye başlamıştı ? 3 tane kürtaj olduğum için histeroskopi yapmadan tedaviye başlamak istemedi.Bir de benim de reglim çok azaldı acaba senin bu operasyondan sonra kanamanda artış oldu mu?
Benim daha önceki bütün gebeliklerim anomalili olduğu için bu sefer polar body biopsi yapılacak transferden önce.Oldukça pahalı bir yöntemmiş bize 15 bini bulacak ama ne yapalım göze aldım her şeyi çünkü bu benim son denemem olacak.Ben de sevdim Semra hanımı insana güven veriyor.
Her şey gönlünüzce olsun sağlıkla kalın ...
Merhaba Alis. Tum tetkikleri onceden yaptirman ok onemli, yukarda anlattigim gibi bana daha once yapilan 4 IVF basarili olsa dahi, rahim ici iyi durumda olmadigi icin zaten tutunamazmis. Memorial'de tum tetkikleri yaptiktan sonra basliyorlar. Daha once de cok iyi Prof.lara merkezlere gittim ama kimse boyle takip etmemisti. Memorial'de hangi doktor olursa olsun, ekip olarak her hastayi degerlendiriyorlar ve karar veriyorlar. Labratuarlari cok iyi, hem kadin hem erkek testlerini cok detayli yapiyorlar.aynı yaştayız seninle, ben mini ıvf tedavisi görüyorum. 4 embryom dondu, şubat,mart transfer olucam. inşallah başarı elde ederim.. semra hanım hakkında bana da bilgi verirmisin...
kampacım, sana 5 ıvf de neler yapıldı, aşamalar ve sonuca doğru giden yolu anlatabilir misin... ben de seni bilgilendireceğim kendimle ilgili...
Selam reis! :) Evet bana da histeroskopi yapmisti Semra hn. ve gordugu tabloyu begenmeyip ayni islem sirasinda rahimdeki bir yapisikligi acmis, kenarlara dogru da kesiler atmisti. Rahim yapisikligi ve darligi varmis, daha onceki 4 tedavimde tutunacak yer dahi yokmus. Bunu duyunca bir yandan sevindim cunku, simdiye kadar hic bir sebep bulunamazken en sonunda tedavi edildigimi hissettim. Ancak sonucta olusan 2 embriyo yine de tutunmadi. Kanamam da artis olmadi maalesef, hatta artik cok azaldi, acaba menapozmu diye korkuyorum. Onumuzdeki hafta yine Turkiye'ye gidecegim. Aynur hanimla konustum, rahim icine bir kere daha bakalim dedi.
Polar body biopsi nedir?
Merhaba Alis. Tum tetkikleri onceden yaptirman ok onemli, yukarda anlattigim gibi bana daha once yapilan 4 IVF basarili olsa dahi, rahim ici iyi durumda olmadigi icin zaten tutunamazmis. Memorial'de tum tetkikleri yaptiktan sonra basliyorlar. Daha once de cok iyi Prof.lara merkezlere gittim ama kimse boyle takip etmemisti. Memorial'de hangi doktor olursa olsun, ekip olarak her hastayi degerlendiriyorlar ve karar veriyorlar. Labratuarlari cok iyi, hem kadin hem erkek testlerini cok detayli yapiyorlar.
5. tedavi de basarisiz olunca yumurta toplamayi dusundum ben de. Memorial'de pek sicak bakmadilar, bu gittigimde tekrar gorusecegim. Tabi ben yurtdisinda oldugum icin her ay takip cok zor olabilir. Senin ile tedavin mi?
Selam reis! :) Evet bana da histeroskopi yapmisti Semra hn. ve gordugu tabloyu begenmeyip ayni islem sirasinda rahimdeki bir yapisikligi acmis, kenarlara dogru da kesiler atmisti. Rahim yapisikligi ve darligi varmis, daha onceki 4 tedavimde tutunacak yer dahi yokmus. Bunu duyunca bir yandan sevindim cunku, simdiye kadar hic bir sebep bulunamazken en sonunda tedavi edildigimi hissettim. Ancak sonucta olusan 2 embriyo yine de tutunmadi. Kanamam da artis olmadi maalesef, hatta artik cok azaldi, acaba menapozmu diye korkuyorum. Onumuzdeki hafta yine Turkiye'ye gidecegim. Aynur hanimla konustum, rahim icine bir kere daha bakalim dedi.
Polar body biopsi nedir?
Merhaba Alis. Tum tetkikleri onceden yaptirman ok onemli, yukarda anlattigim gibi bana daha once yapilan 4 IVF basarili olsa dahi, rahim ici iyi durumda olmadigi icin zaten tutunamazmis. Memorial'de tum tetkikleri yaptiktan sonra basliyorlar. Daha once de cok iyi Prof.lara merkezlere gittim ama kimse boyle takip etmemisti. Memorial'de hangi doktor olursa olsun, ekip olarak her hastayi degerlendiriyorlar ve karar veriyorlar. Labratuarlari cok iyi, hem kadin hem erkek testlerini cok detayli yapiyorlar.
5. tedavi de basarisiz olunca yumurta toplamayi dusundum ben de. Memorial'de pek sicak bakmadilar, bu gittigimde tekrar gorusecegim. Tabi ben yurtdisinda oldugum icin her ay takip cok zor olabilir. Senin ile tedavin mi?
Aynur hn ile görüşmem cok iyi gitti bir ara Semra hn da katıldı zaten.
Anlattiginiz gibi cok samimi cok pozitif ve hanim hanimcik bir doktor bayıldım kendisine.
Her şeyi ultrosonu cok detaylı yaptı cok ilgilendi benim motivasyonimuda cok arttırdı.
Bir önceki doktor histeroskopi demişti gerek görmedi bir sorun çıkmazsa Ocak sonu tedaviye basliyacagim hayirlisiyla.
ALLAH yüzüme güler bu sefer inşallah ......
Ben heriki IVF orada yaptirdim herkes oraya Semra Hanim icin gidiyor ama kimse'de direk olarak onun hastasi olmuyor. Hasta takibinin iyi oldugunu dusunuyorum ben orada. Bir tek doktorun surekli takip etmemesi bence isin hassasiyetini kaldiriyor. Bence sectiginiz doktor bastan sona isin icinde olmasi lazim. Arti bilgi almak istediginizde ne hemsirelere ulasabiliyorsunuz ne doktora. Bilemiyorum ileri yasta olunca zaten zaman sorunu varken en ince detaya kadar dikkat gerektigini dusunuyorum. Ama oyle birsey yok orada cunku cok cok yogun biryer. Bana 3.IVF icin tavsiye edebileceginiz yerler varmi? Amerikan hastanesi nasil? Orada deneyimi olan varmi?
Reiscim,güzel meslektaşım...Öncelikle yarınki operasyonunda şimdiden bol şans diliyorum.İnşallah Semra Hanımın elleri sana şifa olsun Aminnn...Ama bak gör süreç nasıl hızlı ilerleyecek ve emeklerinin karşılığını alacaksın.Emek demişken az buz değil yani.Aynı gün bin uçağa gel İstanbul'a akşamında da dön.Harcanan sipalileri saymıyorum artık.Saydıkça adamın içi gıcıklanıyor kötü kötü...Ama bu son ve sen inşallah yarabbim bu işi burada bitirip gideceksin...Hayırlı yolculuklar olsun canım.
Kampa Buzlar ülkesinin kraliçesi,bence sen de çok oyalanma benim gibi.Tedavilerin arası açıldıkça insanın sıtkı da sıyrılıyor bu işlerden.Eskiden yazan arkadaşlardan terkedip giden bırakan hemen hemen hiç hatırlamıyorum ben.Çoğu bildiğim kadarıyla bebeklerine kavuştu.O BrancaUrsuli midir nedir olmadı becerip alamadım bir türlü.Verdiğin adrese Siteye meil attım dönmediler.Aslında üç kuruşluk şey ama bulup almak zor işte napalım.Satan site yok başka.Olanlar varmış ama stoklarda yokmuş.Adamı kaldırıp Romanyaya gönderecekler bu karda kışta.Hani bulup içince sanki olacak mı bilmem ama içmeyince hiççç olmayacakmış gibi geliyor insana:)).Siteleri takip ediyorum bulur bulmaz alacağım inşallah...Maicim ile hiç konuşamadık bu aralar.Ondaki sessizlikte dikkat çekici.Uyuyan bebişlerini mi aldı acaba.Neyse aranıp sorulacak en kısa zamanda...
Toana,38'in nöbetçi danışmanı,ikizlerimizin güzel annesi.Kızlarının resimlerini ben de bekliyorum bilesin.Endişelenme çünkü maşallahhhhhhhh demeden bakmıyacağız söz.Annem der ki bir maşallah bin nazarı engeller.Aslında her iyi ve güzel şeyi gördüğümüzde söylesek nolur ki sanki.Alışkanlık yapmalı ve söylemeliyiz.Bu arada bizim ev teli hala bildiğin gibi.Bende ve eşimdeki ihmalkarlık sayesinde inan valla.Alt taraFı bir aparat alınacak hepsi bu.Kızlarını tatlı yanaklarından öpüyorum canım...
Evimcim de sessiz sakin gidenlerden oldu sanki.Sakın gitme e mi.Gel ve bize prensinden bahset.Kimbilir nasıl büyümüştür.Onada kocaman bir Maşallah budan.
Diğer arkadaşlar hamişler,tedavi aşamasında olanlar hepinize sevgi ve iyi dileklerimi gönderiyorum.
Denizgeldi,okuldan boş derslerimde girip baktığımda sabahları çiçeklerini alıp güne öyle başlamak çok hoştu.Ara ara yine gönder cicim.Sümüklü böceğini de okuyamadım uzun zamandır.Ahhh şu yoğunluk...
Kızlar şimdi ben öğretmenim ya,Hem de miniklerin öğremeni...Bu yıl 4.sınıfız biz.Geçen üç yıl boyunca öğrencilerime resmi anlamda sınav uygulamıyorduk.Bu yıl 6-7 dersten sınav oluyorlar.Sınav yapmak bi şey diil okumak çok zaman alıyor.Şu geçtiğimiz hafta her gecem kağıt okumakla geçti.Bitti kurtuldum derken 3.sınavlar başlıyor bu hafta.Eşime asistanım ol para vericem diyorum tamam diyor eline alıyor bırakıyor.Kaldıki zaten benim bakmam değerlendirmem lazım.Neyse anlatmak istediğim şu okul arı kovanı vızıl vızıl,evde iş güç üstüne sınav kağıtları,buraya girip yazacak vakit şimdilik çok az.Ama önümüzde kar tatlili var gibi görünüyor.Haberler pek iyi değil kar geliyoooo...Ardından da yarı yıl tatili başlar ohhh kebap.Dinleniriz işte.Şikayet etmeye gerek yok..
Yarı yıl deyince evet ben de o tatilde gidip bir dah Sema Hanımla görüşmek istiyorum.Şu biriktirme işine başlamak lazım.Bu ay da ikinci defa klomen kullandım.Bu defa çatlatma iğnesini de vuruldum beklemedeyiz bakalım.Kendiliğinden gelse de uğraştırmasa Allahım ya...Aminnnn...Bütün isteyenlere ama öncelikle buradaki mücadeleci kadınlara ver Allahım biran önce Aminnn..
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.Kendinize iyi bakın görüşmek üzere...