- 26 Kasım 2010
- 469
- 80
Selam genc ve citir kizlar;
Burasi insanda bir nevi bagimlilik yapiyor, farkettim son birkac gundur:) Herkesler iyidir umarim..ne guzel, buraya gelen bircok kadin kavusmus bebeklerine..bizim de az kaldi, ama oncelik sanki Maiumut ta, oyle hissediyorum..Insallah en kisa surede guzel haberler veririz burdan!
Ben sanirim mart-nisan gibi gelicem Turkiye'ye, gelir gelmez de solugu Semra Kahramanda almayi planliyorum..mail yazdim ama tahmin ettigim gibi cevap veren olmadi..cok yogunlar zaten, cok da yazacagini dusunmemistim..Birkac aydir su yumurta takip cihazlarini kullaniyorum, 2 ay yumurta bulamadim cok sinirim bozulmustu ama bu ay buldum yumurtayi, hem de sabahin 5 inde kalktim, icimden bir ses kalk yap testi dedi, yaptim ki yumurtam var..sonrasi belli zaten :) tek tuple hamile kalan cok var ama nedense ben onlardan degilim, halbuki doktorum sag tupupmu alirken soldakini incelemis, gayet super saglam demisti ben de sevinmistim, hayirlisi..benim ikiz kardes ertesi gun hapi almasina ve rahminde 3.5 cm miyom olmasina ragmen hamile..ablam da 2 ay once ( 42 yasinda) dogal yolla gebe kaldi ve aldirdi...yani yas onemli ama boyle seyler de oluyor, o yuzden umitsizlik yok..belki de sira bendedir diye umitleniyorum:)
Esimin bir arkadasinin esi hamile bize geldiler gecen gun, benim ihtiyar keltosum oyle bir gozleri parlayarak ' kiz mi erkek mi acaba, isim dusundunuz mu' gibi sorular sordu ki icim cizladi..kendisinin onceki evliliginden 2 tane cocugu var ama maalesef gorusmuyorlar..o yuzden kiziyor bana, uzulme bak benim 2 tane var ama benim degiller diyor, takma diyor..elimizden geleni yapicaz olmazsa olmaz diyor..ama ben oyle cok istiyorum ki ona surpriz yapmayi..
Alkan, cok guzel yazmissin..ben de genelde neseli ve pozitif bir insanimdir ve hep oyle kalmaya calisicam, ne olursa olsun! Evet, bebek elbette cok cok onemli ama bizim hayatimizdan daha onemli degil ki..dogduklarinda belki bizim icin bizim hayatlarimizdan daha degerli olacaklar ama su an degil :) o yuzden hayatin tadini cikaralim ve elimizdekilerle mutlu olalim..bir daha bu kadar genc olmayacagiz kizlar, gidip alisveris yapalim, keyif yapalim, pozitif olalim:)
merhaba canım bence sen memoriala telefon et.işini sağlama bağla.
demek sıra bende inşaAllah.eğer bir aksilik çıkmazsa yakında inşaAllah gelişmeleri birlikte takip edecez.
özlemcim bugün tayfur beyle kulağını çınlattık.10 seans gittim ben de hatta tedaviye başlayana kadar haftada 1 kere daha gitmeye devam edeceğim.Bana onu önerdiğin için çok teşekkür ederim.Umarım faydasını da görürüm.
Ben tedavi merkezi konusunda çok kararsız kaldım ama baktım ki herkes Semra Kahramandan çok memnun kalmış ben de onu seçtim.Allah pişman etmesin amin. Kendine çok iyi bak Umut 'u öperim
günaydın canım 2 yıl önce yaptırdığım testte amh değerim 0.1 çıkmıştı çok üzüldüm neler duymuş olabileceğimi tahmin edersin sadece bir doktor sadece amh değerine bakılarak değerlendirme yapılamaz yumurtalıklarınada bakalım demişti ve bana umut olmuştu,bu tedavimde bebeklerim bende inşallah vakti geldiğinde sağlıkla doğduklarınıda görürüz,umudunu asla kaybetme hayırlısıyla hepimiz anne olacağız.
kızlar bana hoşgeldin diyen yok yoksa aranıza almayacakmısınız beni
Hurre cok tesekkur ederim, hosbulduk:)
Hamile olmana cok cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, huzurla, mutlulukla buyutun insallah bebeginizi.
Semra Kahraman' i duymustum ama arastirdim biraz daha se soyleyince, ileri yas annelerde oldukca tecrubeliymis diyorlar..mail yazdim kendisine ama okumaya vakti olur mu, okusa da yazmaya vakti olur mu onu bilemiyorum:)
Cok cok tesekkur ederim tekrar..umarim ilk denemede olur da surekli gidip gelmem gerekmez, nerdeyse 24 saat suruyor yol, dunyanin obur ucundayim resmen :)
Kayinvalidemi de hic ama hic takmiyorum,umrumda bile degil kim ne dusunurse dusunsun..zaten etrafimizda bunlari sorgulayacak cok fazla insan olmadigindan cok sikintili degiliz bu konuda..Sadece benim ailem biraz sIkIstiriyor, hadi biran once gelin de baslayin tedaviye diye..
Cok sevgiler.
alkancım, ne güzel anlatmışsın. Bir süredir gözlerimin ışığı resmen söndü. Çok mutsuzum, hiç bir şeyden keyif almıyorum, midem sürekli ağrıyor ne yesem çıkarıyorum. Eşim durumu gördüğü için dillendirmese de beni neşelendirmek için çırpınıyor ama bugün isyan etti. Bir sürü teklifte bulundu, oraya gitmem, onu yemem, bunu satın almak istemem gibi sürekli olumsuz cevaplarıma resmen çıldırdı. Olmuyorsa ne yapalım, kendini bu kadar yıpratman bir şey kazandırmıyor, hayatı kaçırıyoruz dedi. Haklıydı, biraz ağlayıp küstükten sonra, alışverişe gittik. Ben geçte evlenmedim. 30 yaşımdan beri tedavilerle uğraşıyorum, başlarda her tedavi olumlu ama kayıplarla sonuçlanmıştı son yıllarda hep hüsran.Son söz, herşeyin hayırlısı, KISMET...
selamlar herkese,hayırsız tayf geri döndü..uzun zamandır merak edip durdum sizleri,evde net yoktu epey zamandır bu nedenle ne girip yazabildim ne de okuyabildim sizleri,kusuruma bakmayın artık..mai,rieuse,alkan sizlerle de telefonda görüşüyorduk ama telefonum şirket hattı ve ben 4 aydır işte olmadığım için bıraktım numaramı...neyse durum kısaca bu..şimdi bebişler uyuyorken bi bakayım topicte neler oldu bitti..anladığım kadarıyla eski arkadaşların çoğu uğramaz olmuş ama epeyce yeni arkadaş gelmiş ne güzel...artık fazla olmasa da yazarım,malum benim danalara tek başıma bakıyorum,gündüz tüm zamanımı alıyorlar derken akşam oluyor veeeee pestilim çıkmış halde sürünerek yatağa gidiyorum...
özlemişim burayı be!!
Meraba kizlar hepinize umarim hepiniz iyisinizdir..beni soracak olursaniz cok yorgun bir halim var ..malum yavrular im yoruyor beni olsun varsin zaman geciyor ve buyuyolar cok sukur..darisi isteyen arkadaslarimin basina insallahh..simdi rahat rahat gezin ve uyuyun sonra coook ararsiniz inanin bana..tatli oluyor insallah sizlerde tatin teyzeleri insallahh bu duyguyu..diliyorum ve dua ediyorum sizlere..evet sirada mai ve alakan var insallah onlardan alicaz haberi sonrada reuse ..umarim dogru yazdim ismini zor anacim ismin beya..neyse opuyorum hepinizi ..
Tayf gelmis hosgelmissin canim..nasilsin biliyorum gerci nasil oldugunu ikizlerinle basimda cok sukurler olsun..nasil senin tosunlar kac aylik oldu buyumuslerdir masallalhh..op yerime onlari..seni anliyorum bende gunduz yanlaiz bakiyorum kizlarima ..belim felan kalmadi massallahlari var..ama bayadr kayboldun kele..unuttun sandik bizi ..ben daha yeni hamileydim ortadan kayboldun gidiss o gidis ben dogurdum ve kizlarim 3 ayini bitirdi 4 de girdi massallahh cok sukur..bahst tosunlarindan gir ara sira uyudukca..seni opuyorum ve rabbim seninde benimde yardimcimiz olsunda yavrularimizi sag selim anali babali buyutelim ..insallahhh..
bellagasca ne güzel demişsin..hep posıtıf kalalım..doğru vaallla..bende şimdi senin yazından sonra karar verdim..memorial semra kahraman...ben bursadayım..ancak şubat ..mart gibi gidebileceğim istanbula o zamana kadar yumurtaları nasıl sağlıklı buyutebilirim ipucu verırmısınız..bu aralar iş dolayısı ile eşimden ayrıyım..ve de yaklaşık 6 ay daha ayrı kalıcağım..kayınveldemle birlikte kalıyorum..ona da söylemedik bu tüp işini nasıl gideceğim istanbula bilmiyorum artık..Selam genc ve citir kizlar;
Burasi insanda bir nevi bagimlilik yapiyor, farkettim son birkac gundur:) Herkesler iyidir umarim..ne guzel, buraya gelen bircok kadin kavusmus bebeklerine..bizim de az kaldi, ama oncelik sanki Maiumut ta, oyle hissediyorum..Insallah en kisa surede guzel haberler veririz burdan!
Ben sanirim mart-nisan gibi gelicem Turkiye'ye, gelir gelmez de solugu Semra Kahramanda almayi planliyorum..mail yazdim ama tahmin ettigim gibi cevap veren olmadi..cok yogunlar zaten, cok da yazacagini dusunmemistim..Birkac aydir su yumurta takip cihazlarini kullaniyorum, 2 ay yumurta bulamadim cok sinirim bozulmustu ama bu ay buldum yumurtayi, hem de sabahin 5 inde kalktim, icimden bir ses kalk yap testi dedi, yaptim ki yumurtam var..sonrasi belli zaten :) tek tuple hamile kalan cok var ama nedense ben onlardan degilim, halbuki doktorum sag tupupmu alirken soldakini incelemis, gayet super saglam demisti ben de sevinmistim, hayirlisi..benim ikiz kardes ertesi gun hapi almasina ve rahminde 3.5 cm miyom olmasina ragmen hamile..ablam da 2 ay once ( 42 yasinda) dogal yolla gebe kaldi ve aldirdi...yani yas onemli ama boyle seyler de oluyor, o yuzden umitsizlik yok..belki de sira bendedir diye umitleniyorum:)
Esimin bir arkadasinin esi hamile bize geldiler gecen gun, benim ihtiyar keltosum oyle bir gozleri parlayarak ' kiz mi erkek mi acaba, isim dusundunuz mu' gibi sorular sordu ki icim cizladi..kendisinin onceki evliliginden 2 tane cocugu var ama maalesef gorusmuyorlar..o yuzden kiziyor bana, uzulme bak benim 2 tane var ama benim degiller diyor, takma diyor..elimizden geleni yapicaz olmazsa olmaz diyor..ama ben oyle cok istiyorum ki ona surpriz yapmayi..
Alkan, cok guzel yazmissin..ben de genelde neseli ve pozitif bir insanimdir ve hep oyle kalmaya calisicam, ne olursa olsun! Evet, bebek elbette cok cok onemli ama bizim hayatimizdan daha onemli degil ki..dogduklarinda belki bizim icin bizim hayatlarimizdan daha degerli olacaklar ama su an degil :) o yuzden hayatin tadini cikaralim ve elimizdekilerle mutlu olalim..bir daha bu kadar genc olmayacagiz kizlar, gidip alisveris yapalim, keyif yapalim, pozitif olalim:)
@Bigbird,
Ben de mart gibi gidicem insallah, karsilasiriz belki orda..ben aslinda amerikan hastanesi cem ayhan dusunuyodum ameliyatimi o yaptigi icin ama sonra vazgectim, buradaki herkes de Semra Kahramani tavsiye etti. Ileri anne yasinda oldukca basarililarmis..
Yumurta kalitesini arttirmak icin cok fazla bisey bilmiyorum, ben sadece maca koku extracti kullaniyorum, adetlerim her zaman duzenliydi ama simdi daha da duzenli..hormonlari dengelemeye yardimci oluyormus, menopoza girmeyi geciktiriyomus falan ve daha birsuru iyi seyler..yan etkisi de yok ustelik..sogan kuru incir kuru falan diyor herkes ama ben hic denemedim, o yuzden bilmiyorum..
Kayinvaliden nasil biri bilmiyorum ama senin moralini bozacaksa hic soyleme bence, biliyorsun moral de cok onemli
bellacım spor ve yürüyüşte yumurta kalitesini artırıyor diye düşünüyorum.eltim yürüyüş ve spora başladığı he iki seferde hamile kaldı.bi dene istersen.
Merhabalar;3 aydır burayı takip ediyorum.ümitsizliğe kapıldığım bir anda buldum bU sitey..Sizler gibi tüp bebek tedavim yok ama,bu gidişle o yola başvuracağız( aranıza katılmak isterim.