38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam genc ve citir kizlar;

Burasi insanda bir nevi bagimlilik yapiyor, farkettim son birkac gundur:) Herkesler iyidir umarim..ne guzel, buraya gelen bircok kadin kavusmus bebeklerine..bizim de az kaldi, ama oncelik sanki Maiumut ta, oyle hissediyorum..Insallah en kisa surede guzel haberler veririz burdan!

Ben sanirim mart-nisan gibi gelicem Turkiye'ye, gelir gelmez de solugu Semra Kahramanda almayi planliyorum..mail yazdim ama tahmin ettigim gibi cevap veren olmadi..cok yogunlar zaten, cok da yazacagini dusunmemistim..Birkac aydir su yumurta takip cihazlarini kullaniyorum, 2 ay yumurta bulamadim cok sinirim bozulmustu ama bu ay buldum yumurtayi, hem de sabahin 5 inde kalktim, icimden bir ses kalk yap testi dedi, yaptim ki yumurtam var..sonrasi belli zaten :) tek tuple hamile kalan cok var ama nedense ben onlardan degilim, halbuki doktorum sag tupupmu alirken soldakini incelemis, gayet super saglam demisti ben de sevinmistim, hayirlisi..benim ikiz kardes ertesi gun hapi almasina ve rahminde 3.5 cm miyom olmasina ragmen hamile..ablam da 2 ay once ( 42 yasinda) dogal yolla gebe kaldi ve aldirdi...yani yas onemli ama boyle seyler de oluyor, o yuzden umitsizlik yok..belki de sira bendedir diye umitleniyorum:)

Esimin bir arkadasinin esi hamile bize geldiler gecen gun, benim ihtiyar keltosum oyle bir gozleri parlayarak ' kiz mi erkek mi acaba, isim dusundunuz mu' gibi sorular sordu ki icim cizladi..kendisinin onceki evliliginden 2 tane cocugu var ama maalesef gorusmuyorlar..o yuzden kiziyor bana, uzulme bak benim 2 tane var ama benim degiller diyor, takma diyor..elimizden geleni yapicaz olmazsa olmaz diyor..ama ben oyle cok istiyorum ki ona surpriz yapmayi..

Alkan, cok guzel yazmissin..ben de genelde neseli ve pozitif bir insanimdir ve hep oyle kalmaya calisicam, ne olursa olsun! Evet, bebek elbette cok cok onemli ama bizim hayatimizdan daha onemli degil ki..dogduklarinda belki bizim icin bizim hayatlarimizdan daha degerli olacaklar ama su an degil :) o yuzden hayatin tadini cikaralim ve elimizdekilerle mutlu olalim..bir daha bu kadar genc olmayacagiz kizlar, gidip alisveris yapalim, keyif yapalim, pozitif olalim:)

merhaba canım bence sen memoriala telefon et.işini sağlama bağla.
demek sıra bende inşaAllah.eğer bir aksilik çıkmazsa yakında inşaAllah gelişmeleri birlikte takip edecez.

merhaba canım bence sen memoriala telefon et.işini sağlama bağla.
demek sıra bende inşaAllah.eğer bir aksilik çıkmazsa yakında inşaAllah gelişmeleri birlikte takip edecez.

Icimden oyle geldiiiiii :)
hadi bakalim,heyecanla bekliyorum gelismeleri..
Ben ariyim memorial i dogru soyluyorsun..sabah ilk is olsun..

aaa sana tayfur beyi tavsiye ettiğimi hiç hatırlamıyorum e mi? İyice balık hafıza oldum rieuse.Allah hepinize en kısa zamanda balık hafıza hallerini nasip etsin.Maalesef çocuktan sonra böyle oluyor.

Tayfur beyi o kadar çok arkadaşıma tavsiye ettim ki sayısını ben bile unuttum.İstanbul kararına inan çok sevindim.İzmir bu konuda maalesef yeterli değil.memorial da iyi buradan hep okuyorum.Dilerim bebeğine hayırlısıyla kavuşursun.Burada ki herkes de kavuşur.Azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor.

Bu arada akupunkturla beraber en son 10 seans nöral terapi ve ozon tedavisi de yaptırmıştım ben.Sen de yaptırıyor musun?

Selamlar 38'in gülleri. bir süredir sizden ayriydim. Is gezisi nedeniyle Budapeste'teydim ama aklim sizlerdeydi. kimler neler yapmis ne durumda diye. ne kadar cok özledigimi de gecmisi okudugumda anladim. tüh bak neler kacirmisim dedim. ben bu ay toplatma isine ara verdim malum buralarda noel tatili telasi ve benim adet ayin 13'ünde geldi. yani üzerine 10 gün eklenince noel öncesi kötü bir zamanlama oluyordu. zaten kismetse noeli eski dogu almanya'da gecirecegiz. yumos toplamaya ise Ocakta kismetse devam. hem güzel hem üzücü haberler okudum. Yüce Rabbim hayirlisini versin herkese. yeni güne umutla uyanmak en güzeli. hayati kacirmamak günü yasamak ve yarin yeni bir gün yeni bir umut diyerek günü tamamlamak gerekir. Alkancigim ne güzel yazmis, ne güzel anlatmis bunu. okuyunca kosup kocama sarilasim geldi. tabi ancak aksam evde sarilabilirim artik. yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz. bu forum süper forum. can dostlari buradaki arkadaslar. en kötü gününde ve en iyi gününde sonuna kadar dualari ile destek. kimsenin bizi anlamadigi bu dünyada buradaki kizlar dert ortagi, kizkardes, anne ve doktorumuz. Yüce Rabbim hepinizi korusun gözetsin dualarimizi en kisa sürede kabul eylesin. hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

Z.

hurre güzel dileklerin icin sagol. Almanlarin dedigi gibi en son insanin umudu ölür :) sonuna kadar gidecegiz hem de her gün daha büyük umutlarla :) Yüce Rabbim senin dualarini duymus cok sevindim güzel haberine. Yüce rabbim bebislerini korusun.

kızlar bana hoşgeldin diyen yok yoksa aranıza almayacakmısınız beni

HOSGELDINNNNNN :)

BellaGasca, baska bir gurbetci olarak seni iyi anliyorum. gerci bende o kadar uzakta degilim. Almanya'dayim. Vatana 3 saat :) ama gene de gurbet ne de olsa. ne güzel anlatmissin esinin duygularini. gercekten takma kafana isleri biraz oluruna birak. eminim ki el birligi ile asacaksiniz sizde. Yüce Rabbim bizleri de duyacak. bizler icin de OL diyecek.

Meraba kizlar hepinize umarim hepiniz iyisinizdir..beni soracak olursaniz cok yorgun bir halim var ..malum yavrular im yoruyor beni olsun varsin zaman geciyor ve buyuyolar cok sukur..darisi isteyen arkadaslarimin basina insallahh..simdi rahat rahat gezin ve uyuyun sonra coook ararsiniz inanin bana..tatli oluyor insallah sizlerde tatin teyzeleri insallahh bu duyguyu..diliyorum ve dua ediyorum sizlere..evet sirada mai ve alakan var insallah onlardan alicaz haberi sonrada reuse ..umarim dogru yazdim ismini zor anacim ismin beya..neyse opuyorum hepinizi ..

Tayf gelmis hosgelmissin canim..nasilsin biliyorum gerci nasil oldugunu ikizlerinle basimda cok sukurler olsun..nasil senin tosunlar kac aylik oldu buyumuslerdir masallalhh..op yerime onlari..seni anliyorum bende gunduz yanlaiz bakiyorum kizlarima ..belim felan kalmadi massallahlari var..ama bayadr kayboldun kele..unuttun sandik bizi ..ben daha yeni hamileydim ortadan kayboldun gidiss o gidis ben dogurdum ve kizlarim 3 ayini bitirdi 4 de girdi massallahh cok sukur..bahst tosunlarindan gir ara sira uyudukca..seni opuyorum ve rabbim seninde benimde yardimcimiz olsunda yavrularimizi sag selim anali babali buyutelim ..insallahhh..

alarahan ben bu gurupta yeniyim..ama lütfen üzme kendini..ben bu guruba devamlıda giremiyorum..bende olumsuz olduğunda aynı senin halideydim..üzüntüden yataktan çıkmadım hep uyudum..ama hayat kaçıyor..ne yapalım..hatta biraz önce bir olay oldu..allah hayırlısını biliyor da bana vermedi dedim eşime..ne bileyim allaha inanıp güvenmek en iyisi bol dua et..insan rahatlıyor arkadaşım..allah zamanı saati gelince verir..televizyonlarda ne mucizeler görüyoruz..anladığım kadarı ile takıntı yapmamak gerekiyor..o sırada geliyor bu bebişler anladığım kadarı ile..üzme ..biraz konudan uzaklaş en iyisi arkadaşım..doktor bana son gittiğimde donasyon bile önerdi utanmadan..nasıl sinirlendim anlatamam..boşveerrrr...

tayf arkadaşım tebrik ederim..allah bağışlasın..ben gurupta yeniyim..ama bizim yaşlarda bebek sahibi olanları duymak sevindirici..tedavin nerde yapıldı..yani ben2.tüp deniyeceğimde en iyi nerde başarılı olur merak ediyorum..tekrar tebrikler

ne güzel yaaaa..toana arkadaşım seni de tebrik ederim..ne güzel allah bağışlasın..ben yeniyim gurupta ..böyle güzel haberler duyunca seviniyorum....

bellagasca ne güzel demişsin..hep posıtıf kalalım..doğru vaallla..bende şimdi senin yazından sonra karar verdim..memorial semra kahraman...ben bursadayım..ancak şubat ..mart gibi gidebileceğim istanbula o zamana kadar yumurtaları nasıl sağlıklı buyutebilirim ipucu verırmısınız..bu aralar iş dolayısı ile eşimden ayrıyım..ve de yaklaşık 6 ay daha ayrı kalıcağım..kayınveldemle birlikte kalıyorum..ona da söylemedik bu tüp işini nasıl gideceğim istanbula bilmiyorum artık..

Hope73, tesekkur ederim :)
Cok fazla takmiyorum, su an takamiyorum maalesef cunku yapicak biseyim yok, burda ivf merkezlerinde bekleme listeleri var, tedaviye on kayit yaptiriyosun ve bekliyorsun..2 yil bekleyenler var baslamak icin, inanilmaz bir sistem! ustelik hic mi hic guvenmiyorum burdaki doktorlara..dolayisi ile Istanbula gelmeyi bekliyorum simdilik..sanirim en erken mart-nisan gibi gelebilecegiz, o zaman takicam :) elimden geleni yapicam olursa olacak, Allah vermiyorsa yapacak bisey yok sonucta..Bu ay periodum 3 gun gecikti, genelde hic gecikmedigi icin bir havalara girdim, sormayin :)) ama az once havam sondu :) hayirlisi dedim ne diyeyim..

Ikiz kardesim hamile ama maalesef aldiricak sanirim, cunku hamileligini bilmeden fetusu cok etkileyen bir antidepresan var, onu kullanmis..2 ay once de ablam aldirdi..off off..neyse bisey demiyim..hayirlisi :)

Bigbird, ben de sayfada yeniyim ama hic merak etme burda cok guzel haberler paylasiliyor..bak, benim ablam 42 yasinda kendiliginden hamile kaldi ki 35-39 yaslari arasinda denemedigi kalmamisti hamile kalmak icin ama olmamisti o donem..Sen hic tup bebek denedin mi, hikayeni yazmissindir belki ama kacirdim sanirim..

@Bigbird,
Ben de mart gibi gidicem insallah, karsilasiriz belki orda..ben aslinda amerikan hastanesi cem ayhan dusunuyodum ameliyatimi o yaptigi icin ama sonra vazgectim, buradaki herkes de Semra Kahramani tavsiye etti. Ileri anne yasinda oldukca basarililarmis..
Yumurta kalitesini arttirmak icin cok fazla bisey bilmiyorum, ben sadece maca koku extracti kullaniyorum, adetlerim her zaman duzenliydi ama simdi daha da duzenli..hormonlari dengelemeye yardimci oluyormus, menopoza girmeyi geciktiriyomus falan ve daha birsuru iyi seyler..yan etkisi de yok ustelik..sogan kuru incir kuru falan diyor herkes ama ben hic denemedim, o yuzden bilmiyorum..

Kayinvaliden nasil biri bilmiyorum ama senin moralini bozacaksa hic soyleme bence, biliyorsun moral de cok onemli

bellacım spor ve yürüyüşte yumurta kalitesini artırıyor diye düşünüyorum.eltim yürüyüş ve spora başladığı he iki seferde hamile kaldı.bi dene istersen.

bigbirt..hosgeldin buralara iyi ettin insallah sanada ugurlu gelir burasi..guzel dileklerin icin sagol amin insallahh..darisida sana olsun..sende al bebegini kucagina..tabi tup bebek yapicaksan sabirli ve azimli olucan..dilerim csbuk gelir bebeyin seni yormadan annesi..kendinden biraz bahset nerdesin tedavi denedinmi yoksa normal yoldanmi bekliyorsun ..insallah hersey gonlunce olsun arkadasim..ben 6.denememde ikizlerime kavustum..cok sukurler olsun..biz burada elimizden geldigi kadar sana tavsiyelerde bulunuruz..burada beraber uzulur beraber aglariz dertlesiriz yeri gelir..bak benim ikizlerim oldugu halde ..hemen acar burayi bu sayfamizi muhakkak okurum ..zamanim olursa yazarim..yani dertlesecegimiz arkadaslarimiz var hepisi birbirinden iyi insanlardir..banada tavsiyelri memoriyal olmustu ve tutundu yavrularim orada cok sukur tabi biraz emek ..nediyelim..saglicakla kal..

bigbirt..drlar hersey derler ben hollandadayim..3 defa burada 2 defada almanyada denedim olmadi..tabi hayirlisi dedik..burdaki prof dr bize olmaz herhalde cocugunuz demisti..ugrasmayin cocuksuz yasayin dedi ama isterseniz baska sperm baska yumurta dan deneye bilrsiniz dediyinde..esimde neden boyle diyorsunz dedi neden olmasin dedi..oda ben nerden biliyim ALLAHMIYIM demisti..ve ogun cok aglamistim..sanki dunya basima yikilmisti tovbeler olsun..esim olmazsa evlatlik aliriz kendin cok yiprandin dedi ve ben asla vazgecmedim erkekler biraz daha sabirsiz bu konuda pes ediyolar diye bilirim ama kararimizi istanbula verdigimizdede pek umudimiz yoktu sanki..ama nasil geldi nasil tutundu yavrularim bir mucize yasadik sanki..rabbim buyuk dedigin gibi bol dua ederdi gece gunduz aglardim ama rabbim goruyor hic bir dua bos degil biryerlerde duruyor bekliyor ve zamani geldiginde gerceklesiyor..insallah seninde dualrin kabul olsun ve mucizen gelsin senin ve bebk hasretiyle yanan butun arkadaslariminda mucizeleri gerceklessin insallahh..

selam kızlarrr ..maalesef bugün 4.denememde hüsranla bitti..önceki denemelerimde de olmamamıştı ama hiç olmazsa değer 2.0 falan çıkıyordu bunda çıktı 0.1:)

ağlayamıyorum bileee dumur oldum kaldım..bu işin yaşla alakası yok inanın be 26 yaşımdan beri anne olmaya çalışıyorum şuan 29 yaşımdayım ..daha geçen 40 yaşındaki komşumuz evlendi aynı gece hamile kalmış düşünün..benimde 24 yaşında kendiliğinden gelen bir gebeliğim var 8 haftalıken sonlandı ..daha ha olmuyor işte..4 tüp 2 aşılama 1 laparoskopi ,hsg,kürler vs..olmayınca olmuyor işte ..ne yapıcam bundan sonra bilemiyorummm..saptanabilen bir sorun da yok işin kötüsü..allah sonumuzu hayır etsin..

melodi ..canim gecmis olsun diyorum sana ,Allah buyuk daha gencsin hemen yitirme umudini bitirmede..dogru dr dogru merkeze rastlarsan bir sorunda yoksa neden olmasin..peki neden sorun yoksa tup deniyorsunuz anlamadim ama..saglik olsun evet dedigin gibi yasla alakasi yok biraz sansa bagli birazda rabbime bagli tabiki..seni anliyorum bende 5 defa husrana ugradim ..yikiliyor insan bazen sasirirdim napacagimi ama icimde hep olacak diye bir ses duyardim ..cok sukur oldu..seninde olur insallahh dualarina saril meryem suresini cok oku..hacet namazi kil ben iki defa esimle kilmistim..sende dene..derim sana..

Merhabalar;3 aydır burayı takip ediyorum.ümitsizliğe kapıldığım bir anda buldum bU sitey..Sizler gibi tüp bebek tedavim yok ama,bu gidişle o yola başvuracağız( aranıza katılmak isterim.

bellacım spor ve yürüyüşte yumurta kalitesini artırıyor diye düşünüyorum.eltim yürüyüş ve spora başladığı he iki seferde hamile kaldı.bi dene istersen.

Maiumutcum, haklisin spor bircok seye iyi geliyor..ben yillardir yapiyorum egzersiz, genelde haftada 3 gun falan gidip yuzuyoruz esimle, suda oynuyoruz falan :)..yuruyus bandindan nefret ettigim icin, burda da disarisi -17 lerde oldugu icin pek yuruyus sansim yok maalesef yumurtalarimda bir problem yok benim, yani 1.5 yil once yoktu, hatta doktorlar rezervlerin cok iyi demisti ama sonra ne oldu bilmiyorum, baktiricam gelince insallah cunku testlerde yumurta bulamiyorum bazen, sinir oluyorum..belki tek tupun alinmasi rezervlerimi etkilemistir, bilmiyorum..bakicam artik..

Melodi uzulme lutfen, olmayacak diye birsey yok..biraz dinlenip denemeye devam, Toana 6. denemesinde kavustu guzel bebeklerine ( Allah onlari ve annelerini korusun), biz de kavusucaz en kisa zamanda..zamani gelince olucak elbette..ama sorunun tespit edilebilmesi ve giderilmesi icin dogru bir merkezde olmalisin, nerede denemistin sen? bu konuda bilgi verirsen iyi olur bence, belki seni daha dogru biryere yonlendiririz ne bileyim, biraz daha detay ver bence hikayenle ilgili..Ayrica yasin oldukca uygun, biraz daha sakin olmayi dene..acele etmeden, en dogru sekilde yap ne yapilacaksa..bir an once olsun istiyoruz ama bu psikoloji bazi seyleri atlamamiza sebep olabiliyor maalesef..daha sorgulayici, daha detayci olmamiz gerek diye dusunuyorum ben.

Hadi kizlar, uzulmek yok yola devam!

Merhabalar;3 aydır burayı takip ediyorum.ümitsizliğe kapıldığım bir anda buldum bU sitey..Sizler gibi tüp bebek tedavim yok ama,bu gidişle o yola başvuracağız( aranıza katılmak isterim.

merhaba hoşgeldin..
burası harika bayanların olduğu bir yer..
fazla yazmıyorum ama bende yakın takipteyim
inş. tüp e gerek kalmadan RABBİM yavrunu bağışlar.
bugün bir arkadaşıma bebek görmeye gittim ikinci bebeği (maşaallah) nasıl güzeldi öylee.
(yaratanların en güzeli ALLAHın şanı çok yücedir.)(kuran ı kerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…