- 8 Ağustos 2011
- 483
- 3
E ama arkadaşım biz de çok özledik seni ve uzun zamandır hiç gelemeyenleri ...Hele bir ara öyle bir terkedilmişlik duygusu sardı ki içimizi,hep birlikte bari bizde kalkıp gidelim diyesimiz geldi de gidemedik kaldık.Sonra sonra alıştık yokluğunuza ve hak verdik.Seninle en son telde görüştüğümüzde arkadan gelen cik cik cik cik sesleri ne kadar yoğun olduğunu anlatmaya yeter de artardı bile.Şimdi senin oğlanlar evde çift kale maç yapmaya başlamışlardır bile.Allah sağlıklı ve güzel ömürler versin onlara inşallah.Tayf cım benim başıma şu geçtiğimiz 2012'de gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiş midir bilmiyorum.Aptal oldum say beni.Ama neyse geçti gitti hepsi.Şimdi usul usul oturmuş bekliyorum.Ne bekliyorsam artık...Ara ara gel canım.Kuzulardan bahset,işinden gücünden bahset ne bileyim işte gel de ne istersen ondan yaz anlat e mi...selamlar herkese,hayırsız tayf geri döndü..uzun zamandır merak edip durdum sizleri,evde net yoktu epey zamandır bu nedenle ne girip yazabildim ne de okuyabildim sizleri,kusuruma bakmayın artık..mai,rieuse,alkan sizlerle de telefonda görüşüyorduk ama telefonum şirket hattı ve ben 4 aydır işte olmadığım için bıraktım numaramı...neyse durum kısaca bu..şimdi bebişler uyuyorken bi bakayım topicte neler oldu bitti..anladığım kadarıyla eski arkadaşların çoğu uğramaz olmuş ama epeyce yeni arkadaş gelmiş ne güzel...artık fazla olmasa da yazarım,malum benim danalara tek başıma bakıyorum,gündüz tüm zamanımı alıyorlar derken akşam oluyor veeeee pestilim çıkmış halde sürünerek yatağa gidiyorum...
özlemişim burayı be!!
Topiğimin diğer hatunları sizlere de selamlar...Benim şehir diğer şehirler gibi sabaha bemmm beyaz örtüsüyle uyandı.Aslında kaç gündür kar haberleri veriliyordu ama yokkk be yağmaz burada diyorduk.Çünkü hiç yağmaz.Edirne,Kırklareli ve çevre iller kış boyunca karla boğuşur,Balkanlardan giriş yapan soğuk hava bize nedense kuru soğuğunu bırakıp geçer gider de yağmaz yani hiç.Bu sabah camdan görünce uçuşan pamukları,sevinç çığlıkları yükselmiştir bütün evlerden.Ennnn çok da bizim evden tabii:)))Tenefüslerde çocuklarla kartopu oynadık kardan adamlar yaptık.Benim kuzular dondular soğuktan.Yanakları elma gibi kızardı kızancıklarımın.Burunlarının ucuna kadar kıpkırmızı oldular.Eşime telefonda diyordum ki yarın inşallah veliler gidip beni müdüre şikayet etmezler öğretmen çocuklarımızı telef etti diye.Neyse ki yarını tatil etmiş valilik de yırttım valla.Pazartesiye inşallah sağlam gelir benim kuzular.Ama çok eğlendik çok kızlar yaaaa....Kar buraya neşe getirdi.Çoluk çocuk uçtuk sevinçten.Keşke diğer şehirlerde de aynısı olsa.Trafik tıkanmasa,kazalar olmasa.Kimse soğuktan donmasa.Ama tv de izledik haberler vahim.Allah yollarda olanların,evsiz barksız aşsız susuz olanların yardımcısı olsun inşallah...Tabi sadece Allahtan beklemekte yanlış...
Benim sevgili yanımda oturmuş kurtlar vadisini izliyor.Ben yazarken de yavaş bas şu tuşlara kıracaksın diyor:)))Takur tukur yazıyorum işte ne bilimmm.
Kampa nerelerdesin canım ya...Sen de mi terk ettin burayı yoksa.Sakın ha.!!!İşlerimiz var daha bizim.
Toana canım,sana var yaaa bin kere helal olsun diyorum.Sana ve Maiciğime tabi..Yeni gelen arkadaşları ne güzel karşılıyor ve bilgilendiriyorsunuz.Güzel ve kocaman yürekli kadınlar..
Yeni gelenler hoş gelmişler.Dilerim en kısa zamanda tüm dilekleriniz gerçekleşir.Hepimizin inşallah Aminnn Allahım Aminnn.
Görüşmek üzere Herkese iyi geceler....