38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selamlar herkese,hayırsız tayf geri döndü..uzun zamandır merak edip durdum sizleri,evde net yoktu epey zamandır bu nedenle ne girip yazabildim ne de okuyabildim sizleri,kusuruma bakmayın artık..mai,rieuse,alkan sizlerle de telefonda görüşüyorduk ama telefonum şirket hattı ve ben 4 aydır işte olmadığım için bıraktım numaramı...neyse durum kısaca bu..şimdi bebişler uyuyorken bi bakayım topicte neler oldu bitti..anladığım kadarıyla eski arkadaşların çoğu uğramaz olmuş ama epeyce yeni arkadaş gelmiş ne güzel...artık fazla olmasa da yazarım,malum benim danalara tek başıma bakıyorum,gündüz tüm zamanımı alıyorlar derken akşam oluyor veeeee pestilim çıkmış halde sürünerek yatağa gidiyorum...

özlemişim burayı be!!
E ama arkadaşım biz de çok özledik seni ve uzun zamandır hiç gelemeyenleri ...Hele bir ara öyle bir terkedilmişlik duygusu sardı ki içimizi,hep birlikte bari bizde kalkıp gidelim diyesimiz geldi de gidemedik kaldık.Sonra sonra alıştık yokluğunuza ve hak verdik.Seninle en son telde görüştüğümüzde arkadan gelen cik cik cik cik sesleri ne kadar yoğun olduğunu anlatmaya yeter de artardı bile.Şimdi senin oğlanlar evde çift kale maç yapmaya başlamışlardır bile.Allah sağlıklı ve güzel ömürler versin onlara inşallah.Tayf cım benim başıma şu geçtiğimiz 2012'de gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiş midir bilmiyorum.Aptal oldum say beni.Ama neyse geçti gitti hepsi.Şimdi usul usul oturmuş bekliyorum.Ne bekliyorsam artık...Ara ara gel canım.Kuzulardan bahset,işinden gücünden bahset ne bileyim işte gel de ne istersen ondan yaz anlat e mi...
Topiğimin diğer hatunları sizlere de selamlar...Benim şehir diğer şehirler gibi sabaha bemmm beyaz örtüsüyle uyandı.Aslında kaç gündür kar haberleri veriliyordu ama yokkk be yağmaz burada diyorduk.Çünkü hiç yağmaz.Edirne,Kırklareli ve çevre iller kış boyunca karla boğuşur,Balkanlardan giriş yapan soğuk hava bize nedense kuru soğuğunu bırakıp geçer gider de yağmaz yani hiç.Bu sabah camdan görünce uçuşan pamukları,sevinç çığlıkları yükselmiştir bütün evlerden.Ennnn çok da bizim evden tabii:)))Tenefüslerde çocuklarla kartopu oynadık kardan adamlar yaptık.Benim kuzular dondular soğuktan.Yanakları elma gibi kızardı kızancıklarımın.Burunlarının ucuna kadar kıpkırmızı oldular.Eşime telefonda diyordum ki yarın inşallah veliler gidip beni müdüre şikayet etmezler öğretmen çocuklarımızı telef etti diye.Neyse ki yarını tatil etmiş valilik de yırttım valla.Pazartesiye inşallah sağlam gelir benim kuzular.Ama çok eğlendik çok kızlar yaaaa....Kar buraya neşe getirdi.Çoluk çocuk uçtuk sevinçten.Keşke diğer şehirlerde de aynısı olsa.Trafik tıkanmasa,kazalar olmasa.Kimse soğuktan donmasa.Ama tv de izledik haberler vahim.Allah yollarda olanların,evsiz barksız aşsız susuz olanların yardımcısı olsun inşallah...Tabi sadece Allahtan beklemekte yanlış...
Benim sevgili yanımda oturmuş kurtlar vadisini izliyor.Ben yazarken de yavaş bas şu tuşlara kıracaksın diyor:)))Takur tukur yazıyorum işte ne bilimmm.
Kampa nerelerdesin canım ya...Sen de mi terk ettin burayı yoksa.Sakın ha.!!!İşlerimiz var daha bizim.
Toana canım,sana var yaaa bin kere helal olsun diyorum.Sana ve Maiciğime tabi..Yeni gelen arkadaşları ne güzel karşılıyor ve bilgilendiriyorsunuz.Güzel ve kocaman yürekli kadınlar..
Yeni gelenler hoş gelmişler.Dilerim en kısa zamanda tüm dilekleriniz gerçekleşir.Hepimizin inşallah Aminnn Allahım Aminnn.
Görüşmek üzere Herkese iyi geceler....

Alkancim iyi aksamlar canim..napim canim damdan dusenin ahlinden damdan dusen anlarmis..tesseli veriyoruz arkadaslarimizza daha dogrusu kader arkadaslarimiza demi ama,onlarinida yuzu gulsun insallahh tabbiiki seninde ortmenimm..alkancim valla kar dedinde buraya yagmiyor kizz..cok istiyorumda yagmiyor birkere azicik yagdi durdu..kar duasinami ciksak kizlarla diyorum bazenn:KK1:okyanusun dibindeyiz biz ustelikte deniz bizden yuksekte..ondan pek yagmiyor buralara galiba neyse sen benim yerimede oyna kar topu ok..opuyorum seni ..sagicakla kal..haa bu arada ara kablo alindimiki:44:

Hope73, tesekkur ederim :)
Cok fazla takmiyorum, su an takamiyorum maalesef cunku yapicak biseyim yok, burda ivf merkezlerinde bekleme listeleri var, tedaviye on kayit yaptiriyosun ve bekliyorsun..2 yil bekleyenler var baslamak icin, inanilmaz bir sistem! ustelik hic mi hic guvenmiyorum burdaki doktorlara..dolayisi ile Istanbula gelmeyi bekliyorum simdilik..sanirim en erken mart-nisan gibi gelebilecegiz, o zaman takicam :) elimden geleni yapicam olursa olacak, Allah vermiyorsa yapacak bisey yok sonucta..Bu ay periodum 3 gun gecikti, genelde hic gecikmedigi icin bir havalara girdim, sormayin :)) ama az once havam sondu :) hayirlisi dedim ne diyeyim..

Ikiz kardesim hamile ama maalesef aldiricak sanirim, cunku hamileligini bilmeden fetusu cok etkileyen bir antidepresan var, onu kullanmis..2 ay once de ablam aldirdi..off off..neyse bisey demiyim..hayirlisi :)

Bigbird, ben de sayfada yeniyim ama hic merak etme burda cok guzel haberler paylasiliyor..bak, benim ablam 42 yasinda kendiliginden hamile kaldi ki 35-39 yaslari arasinda denemedigi kalmamisti hamile kalmak icin ama olmamisti o donem..Sen hic tup bebek denedin mi, hikayeni yazmissindir belki ama kacirdim sanirim..

merhaba bellagasca benimle ilgilenmem beni mutlu etti..öncelikle teşekkür ederim.ben 42 yaşındayım 10 gun önce nikroenjeksiyon denedik embriyo labaratuar ortamında 3.gun gelişimi durdu..transfer bile yapılamadan bitti gitti çok uzuldum ..ama cok ilginc aglıyamadım tıkandım..ama acısı şımdı şımdı cıkıyor durup durup aglıyorum..neyse geçıcek ınsallah..dogru zamanı allah bılır..hatta 7 gun oruc tutmutum bu dılegım ıcın cok da dua okudum.ç.sanırım hayırlısını allah oldugu zaman verıcek...ne dıyeyım sabır..sabır..bızde sorun eşımde morfolojı 0 hareketlılık yuzde 64 zaten embrıyo da sperm morfolojı bozuklugundan dolayı gelışmemış..ben bursadayım..bu doktor bıze once esımın hormon tedavısı gormesı gerektıgını soyledı gun aşırı femera hap verdı..bana da lucrınlı protokol uygulandı..ama su anda esımle ayrı yerlerdeyız..ılacı almadım..ne yapıcagız ne edecegız kararsızım..tek bıldıgım 2.denemeyı ıstanbul memorıal semra hanımda yapmak..ınsallah orada senınle goruşebılırız..ben kayınvalıdeme soylemıyecegım..dr.bana ıcmem ıcın gnc den argınmax bayan verdı folık asıt ıcıyorum.onları bıle odamda gızlı gızlı ıcıyorum..kadıncagız gorupte soru sormasın dıye..ayy ne bıleyımm...kasılmak ıstemıyorum..bız bu tup denememızıde aılelerımıze soylemedık..cunku cok konusup karısıyorlar yorulmak ıstemıyorum..rahat olmalı bu ış anladığım kadarı ile...neyse cok uzun yazdım kusura bakma ıçım dolu yaa..hoşcakal..

bellacım spor ve yürüyüşte yumurta kalitesini artırıyor diye düşünüyorum.eltim yürüyüş ve spora başladığı he iki seferde hamile kaldı.bi dene istersen.

maiumut tavsiye için tesekkurler..bende duydum karın bolgesı yaglanmasını azaltmak gerekıyormus..yuruyus bunun ılacı sanırım..hareket ..hareket dıyorlar..yumurta daha kalıtelı oluyormus..ınsallah en kısa surede baslıyacagım bende..valla kızlar bu ara ne dersenız yaparım..desenız kı denızın uzerınde yuru..nasıl yapılır demem denerım..

bigbirt..hosgeldin buralara iyi ettin insallah sanada ugurlu gelir burasi..guzel dileklerin icin sagol amin insallahh..darisida sana olsun..sende al bebegini kucagina..tabi tup bebek yapicaksan sabirli ve azimli olucan..dilerim csbuk gelir bebeyin seni yormadan annesi..kendinden biraz bahset nerdesin tedavi denedinmi yoksa normal yoldanmi bekliyorsun ..insallah hersey gonlunce olsun arkadasim..ben 6.denememde ikizlerime kavustum..cok sukurler olsun..biz burada elimizden geldigi kadar sana tavsiyelerde bulunuruz..burada beraber uzulur beraber aglariz dertlesiriz yeri gelir..bak benim ikizlerim oldugu halde ..hemen acar burayi bu sayfamizi muhakkak okurum ..zamanim olursa yazarim..yani dertlesecegimiz arkadaslarimiz var hepisi birbirinden iyi insanlardir..banada tavsiyelri memoriyal olmustu ve tutundu yavrularim orada cok sukur tabi biraz emek ..nediyelim..saglicakla kal..

toanacığım cok tesekkur ederım..yazını okurken bıle agladım valla zaten bu ara cok duygusalım cok cabuk aglıyorum..ne guzel boyle dertlesebılmek..ınsan yasamayınca bılmıyor..aynı derdı ceken bırbırını anlıyor sagol arkadasım destegın ıcın..ben bursadayım..dedıgın gıbı sabır sabır..cok onemlı ..bravo ne kadar gucluymussun 6 defa deneyıp basarmıssın ..tekrar tebrıkler..ben 42 yasındayım..bundan 3 sene once kendılıgımden hamıle kaldım fakat kımyasal dusuk oldu..2-3 defa daha dusuk oldu..esımı dr gıtmeye ancak bu sene bası ıkna edebıldım..10 gun once 1.tup bebek denedık.3.gun embrıyo gelışımı durdu..transfer bıle olamadı..aglıyamadım bıle..yenı yenı boyle herseye aglıyorum..2. tup denemesını sızlerın bu sayfada tavsıyesı ıle ıst.memorıal semra hanım dusunuyorum..sımdı esımle ayrı yerlerdeyız...ancak subat mart gıbı gıdebılecegız..ne bıleyım..dr bana gnc argınmax bayan verdı folık ıcıyorum..benım esımde morfolojı sorunu var..ınsallah bende senın gıbı dayanıklı cıkarım..sonucu alana kadar ugrasabılırım...

E ama arkadaşım biz de çok özledik seni ve uzun zamandır hiç gelemeyenleri ...Hele bir ara öyle bir terkedilmişlik duygusu sardı ki içimizi,hep birlikte bari bizde kalkıp gidelim diyesimiz geldi de gidemedik kaldık.Sonra sonra alıştık yokluğunuza ve hak verdik.Seninle en son telde görüştüğümüzde arkadan gelen cik cik cik cik sesleri ne kadar yoğun olduğunu anlatmaya yeter de artardı bile.Şimdi senin oğlanlar evde çift kale maç yapmaya başlamışlardır bile.Allah sağlıklı ve güzel ömürler versin onlara inşallah.Tayf cım benim başıma şu geçtiğimiz 2012'de gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiş midir bilmiyorum.Aptal oldum say beni.Ama neyse geçti gitti hepsi.Şimdi usul usul oturmuş bekliyorum.Ne bekliyorsam artık...Ara ara gel canım.Kuzulardan bahset,işinden gücünden bahset ne bileyim işte gel de ne istersen ondan yaz anlat e mi...
Topiğimin diğer hatunları sizlere de selamlar...Benim şehir diğer şehirler gibi sabaha bemmm beyaz örtüsüyle uyandı.Aslında kaç gündür kar haberleri veriliyordu ama yokkk be yağmaz burada diyorduk.Çünkü hiç yağmaz.Edirne,Kırklareli ve çevre iller kış boyunca karla boğuşur,Balkanlardan giriş yapan soğuk hava bize nedense kuru soğuğunu bırakıp geçer gider de yağmaz yani hiç.Bu sabah camdan görünce uçuşan pamukları,sevinç çığlıkları yükselmiştir bütün evlerden.Ennnn çok da bizim evden tabii:)))Tenefüslerde çocuklarla kartopu oynadık kardan adamlar yaptık.Benim kuzular dondular soğuktan.Yanakları elma gibi kızardı kızancıklarımın.Burunlarının ucuna kadar kıpkırmızı oldular.Eşime telefonda diyordum ki yarın inşallah veliler gidip beni müdüre şikayet etmezler öğretmen çocuklarımızı telef etti diye.Neyse ki yarını tatil etmiş valilik de yırttım valla.Pazartesiye inşallah sağlam gelir benim kuzular.Ama çok eğlendik çok kızlar yaaaa....Kar buraya neşe getirdi.Çoluk çocuk uçtuk sevinçten.Keşke diğer şehirlerde de aynısı olsa.Trafik tıkanmasa,kazalar olmasa.Kimse soğuktan donmasa.Ama tv de izledik haberler vahim.Allah yollarda olanların,evsiz barksız aşsız susuz olanların yardımcısı olsun inşallah...Tabi sadece Allahtan beklemekte yanlış...
Benim sevgili yanımda oturmuş kurtlar vadisini izliyor.Ben yazarken de yavaş bas şu tuşlara kıracaksın diyor:)))Takur tukur yazıyorum işte ne bilimmm.
Kampa nerelerdesin canım ya...Sen de mi terk ettin burayı yoksa.Sakın ha.!!!İşlerimiz var daha bizim.
Toana canım,sana var yaaa bin kere helal olsun diyorum.Sana ve Maiciğime tabi..Yeni gelen arkadaşları ne güzel karşılıyor ve bilgilendiriyorsunuz.Güzel ve kocaman yürekli kadınlar..
Yeni gelenler hoş gelmişler.Dilerim en kısa zamanda tüm dilekleriniz gerçekleşir.Hepimizin inşallah Aminnn Allahım Aminnn.
Görüşmek üzere Herkese iyi geceler....
alkan59 ne kadar ıyısın..hıcbırsey olmaz cocuklara oynasınlar ne sanslılar senın gıbı ogretmenlerı var...buradakı her arkadas çok ıyı yureklı ..

melodı
geçmiş olsun bak bu gurupta ugraşıp sonuc alan guzel arkadaşlar ver..hıc bozma moralını oku dualarını sıkma canını allah zamanında verıcek sen allahtan ıste allah zamanı gelıcek butun dıleklerımızı gercekleştırecek arkadaşım ben ınanıyorum..senın benım gıbı bebek ısteyen butuuuunnnn arkadaşlarıma allah bol bol bebıs versın ınsallah...rabbım en ıyısını verecek bozma moralını arkadaşım

merhaba hoşgeldin..
Burası harika bayanların olduğu bir yer..
Fazla yazmıyorum ama bende yakın takipteyim:KK1:
Inş. Tüp e gerek kalmadan rabbim yavrunu bağışlar.
Bugün bir arkadaşıma bebek görmeye gittim ikinci bebeği (maşaallah) nasıl güzeldi öylee.
(yaratanların en güzeli allahın şanı çok yücedir.)(kuran ı kerim)

Hoşbulduk.Saolun inşallah tüpe gerek kalmaz.yazılanları okuyup kendime benzer bişeyler bulmaya çalışıyorum.hayırlısı Allahtan herşeyi o bilir...

melodi ..canim gecmis olsun diyorum sana ,Allah buyuk daha gencsin hemen yitirme umudini bitirmede..dogru dr dogru merkeze rastlarsan bir sorunda yoksa neden olmasin..peki neden sorun yoksa tup deniyorsunuz anlamadim ama..saglik olsun evet dedigin gibi yasla alakasi yok biraz sansa bagli birazda rabbime bagli tabiki..seni anliyorum bende 5 defa husrana ugradim ..yikiliyor insan bazen sasirirdim napacagimi ama icimde hep olacak diye bir ses duyardim ..cok sukur oldu..seninde olur insallahh dualarina saril meryem suresini cok oku..hacet namazi kil ben iki defa esimle kilmistim..sende dene..derim sana..

canım çok saol ..allah yavrularına mutlu sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah ..o kadar denemenin sonucunda rabbim 2 tane göndermiş sana kuzucuk ne kadar güzel..darısı başımıza inşallah.şuan için bi sebep yok olur diyorlar ama 3 yıldır hiç hamile kalamadım bilemiyorum..en son tedavimde fsh 9.34 oldu..alarm verdi yumoşlar sanırım..allah büyük inşallah hayırlısyla ben ve bekleyen tüm kadınların yüzü güler..kuzucuklara sevgiler öpücükler..
melodı
geçmiş olsun bak bu gurupta ugraşıp sonuc alan guzel arkadaşlar ver..hıc bozma moralını oku dualarını sıkma canını allah zamanında verıcek sen allahtan ıste allah zamanı gelıcek butun dıleklerımızı gercekleştırecek arkadaşım ben ınanıyorum..senın benım gıbı bebek ısteyen butuuuunnnn arkadaşlarıma allah bol bol bebıs versın ınsallah...rabbım en ıyısını verecek bozma moralını arkadaşım

çok teşekkürlerrr:)evet dualarımı okuyorum inşallah hepimize versin güzel güzel sağlıklı bebekler canım allahım ..zamanıvar demkki ne yapalım ..öpüyorum..

Maiumutcum, haklisin spor bircok seye iyi geliyor..ben yillardir yapiyorum egzersiz, genelde haftada 3 gun falan gidip yuzuyoruz esimle, suda oynuyoruz falan :)..yuruyus bandindan nefret ettigim icin, burda da disarisi -17 lerde oldugu icin pek yuruyus sansim yok maalesef :KK43: yumurtalarimda bir problem yok benim, yani 1.5 yil once yoktu, hatta doktorlar rezervlerin cok iyi demisti ama sonra ne oldu bilmiyorum, baktiricam gelince insallah cunku testlerde yumurta bulamiyorum bazen, sinir oluyorum..belki tek tupun alinmasi rezervlerimi etkilemistir, bilmiyorum..bakicam artik..

Melodi uzulme lutfen, olmayacak diye birsey yok..biraz dinlenip denemeye devam, Toana 6. denemesinde kavustu guzel bebeklerine ( Allah onlari ve annelerini korusun), biz de kavusucaz en kisa zamanda..zamani gelince olucak elbette..ama sorunun tespit edilebilmesi ve giderilmesi icin dogru bir merkezde olmalisin, nerede denemistin sen? bu konuda bilgi verirsen iyi olur bence, belki seni daha dogru biryere yonlendiririz ne bileyim, biraz daha detay ver bence hikayenle ilgili..Ayrica yasin oldukca uygun, biraz daha sakin olmayi dene..acele etmeden, en dogru sekilde yap ne yapilacaksa..bir an once olsun istiyoruz ama bu psikoloji bazi seyleri atlamamiza sebep olabiliyor maalesef..daha sorgulayici, daha detayci olmamiz gerek diye dusunuyorum ben.

Hadi kizlar, uzulmek yok yola devam!

heyyy pozitif kadın :)valla tebrikler enerjin öyle yüksekki taa oralardan buralara geldi :)neden olmuyor diye diye tırlatıcam sanırım ..tevekkülü elden bırakmamak lzım ..24 yaşında hamile kaldım 8 haftalıkken gitti bebiş.2 yıl sonra anne olmak istediğimde olmadı başladı doktor macerları ..tesbit edilebilen bir sorun yok lakin annemde erken menepoz var 38yaşında girmiş ..doktorlara habire bunu söyledim genetiğim yatkın annemin ananeside aynen öyle dedim ..yok sende bişey diyip diyip gönderdiler..adetlerim 2 bilemedin 3 gün sürüyor ama düzenli.doktorlar buna a normal diyor..ama ben biliyorum yavaş yavaş yumoşlar azalıyor ..bu tedavimde 9.34 çıktı fsh..geçen sene 6.5 ,7 lerdeydi ..sinyal veriyor bence .bu arada tüm tedavilerimi kent hastanesinde ısrael aruhta oldum iyi bir ekip güzel bir hastane fakat bende yetersiz kaldılar ..sanırım ankara yada istanbul semalarına açılmalıyım..ankara da gürkan klinik diye bir yer var gebelik aşısı diye bir şey yapıyor onu dnemek istiyorum belki faydası olur .of of bilemiyorum..kıracam şu şeytanın bacağını allahın izniyle inşallah ta bakalım ne zman olacak :)sevgilerrrrrrr öpüyorumm:)çok çok teşekkürlerrrrrr:)

ben fsh bitkisel kürlerle düşürdüm.aslanpençesi,hayıt tohumu.tavşancılotu çayını hep içtim.bir başka topikten bir arkadştan branca ursulai adlı bitkisel ilacı en sonunda buldum ve kullandım.bal polençöerkotu yedim.ama bu ilaç gerçekten fark ettirdi çünkü daha kullanırken beyaz akıntılarım olmuştu.bana veren arkadaşımda ilk kutuda hamile kalmış.romanyada satılıyor bu ilaç,getirtme imkanınız varsa hiç beklemeyin .bunu bi deneyin sonra tüp bebek düşünün bence.benimde adetim 2 gün sürüyodu hatta kahverengi akıntı halindeydi.bu ilaç gerçekten mucize.

Merhaba Berna,

tebrikler, Allah sağlıkcakla kucağına almayı nasbi etsin. bu Branca ursuluiyi bende araştırıyorum, yalnız internette kullanımı ile ilgili net bilgi göremedim yani ne zaman başlamalı ne zaman bırakmalı adetten önce mi sonra mı? yada herhangi bir zaman diliminde başlanılabilir mi? Bilgi verebilirsen sevinirim
teşekkürler.

Merhaba Berna,

tebrikler, Allah sağlıkcakla kucağına almayı nasbi etsin. bu Branca ursuluiyi bende araştırıyorum, yalnız internette kullanımı ile ilgili net bilgi göremedim yani ne zaman başlamalı ne zaman bırakmalı adetten önce mi sonra mı? yada herhangi bir zaman diliminde başlanılabilir mi? Bilgi verebilirsen sevinirim
teşekkürler.

amin canım .brancayı adetin yoğunsa bittikten sonra normalse son günü başlıyorsun kanamayı arttırıyor çünkü.14-15 gün kullanıyorsun.günde 4 kez,bir kesme şekerin üstüne bir çay kaşığı döküp yiyorsun hemen su iç arkasından çok acı çünkü.allah şifa versin canım.

amin canım .brancayı adetin yoğunsa bittikten sonra normalse son günü başlıyorsun kanamayı arttırıyor çünkü.14-15 gün kullanıyorsun.günde 4 kez,bir kesme şekerin üstüne bir çay kaşığı döküp yiyorsun hemen su iç arkasından çok acı çünkü.allah şifa versin canım.
Sevgili Berna,kullandığın bu ilacı daha önce hiç duymadım.Benimde çok sayıda başarısız tüp bebek denemelerim,kaybedilmiş gebeliklerim oldu.Yıllarca verdiğim bu mücadeleden sonra artık donasyon tek çarem gibi duruyor.Kendimi artık öyle teselli ediyorum.Allah hiç kimseyi evlatsız bırakmasın.Bu ilacı bulabileceğim adresi yazarmısın.Sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim...

Sevgili Berna,kullandığın bu ilacı daha önce hiç duymadım.Benimde çok sayıda başarısız tüp bebek denemelerim,kaybedilmiş gebeliklerim oldu.Yıllarca verdiğim bu mücadeleden sonra artık donasyon tek çarem gibi duruyor.Kendimi artık öyle teselli ediyorum.Allah hiç kimseyi evlatsız bırakmasın.Bu ilacı bulabileceğim adresi yazarmısın.Sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim...

amin canım.bu ilaç yurtdışında çok tanınıyor ülkemizdede bilinmeye ve kullanılmaya başlandı artık.ben sitemizdeki, Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim,adlı topikten bir arkadaştan satın almıştım orayı takip et.birde ilacın firması dacia plant şirketin gogledan iletim adresi var oradan iletişime geçebilirsin romanyada firma.yada tanıdıkların vasıtasıyla getirtebilirsin.muhakkak kullan derim ben.rabbim nerden neyi vesile eder bilinmez.umarım bulursun ilacı ve faydasını görürsün canım.

kızlar,dün kontrolüm vardı.kesenin arkasındaki kanama alanı çok şükür kaybolmuş,herşey yolunda bebişin gelişimi iyi durumda ,dedi doktor bir müddet daha progestanı kullanalım dedi.8 haftalık olmuş minnak.tabi yaş itibarıyla riskli gebelik dikkat et dinlen falan dedi .zaten aklım çıkıyor dikkat ediyorum hep.birde şu bulantılar olmasa mahvetti beni valla,eli ayağı kesiliyor insanın.bebişim sağsalim doğsunda razıyım gerçi.inşallah tüm arkadaşlarımada nasip etsin allahım.benden haberler bu kadar şimdilik arkadaşlar.

çok teşekkür ederim Berna

Toana sözüm sana değil ciim,online görünüyorsun.Canlı canlı iyi akşamlar sana ve minik kızlarınaa...
Eskileri geçtik yenilerde terkettiler burayı valla ya:KK43:((Giriyorum yazıyorum dönüp geliyorum üç beş kişi bile yazmamış.Arkadaşlar noooldu vaz mı geçtiniz bu işlerden yoksa!Eğer öyle bir durum varsa kızarım söyliim.Bana bakın örnek alın.Yorulmak yok yola devam.Geçen ay klomen içtim,10.gün dr a gittim oooooo dedi iki yumurta birisi üç beş saate kalmaz çatlar.Rahim kalınlığı da süper görünüyor.Çatlatma vermeyelim doğal akışına bırakalım ki negatif bir etki yapmasın ilaç.E iyi dedik.Karı koca kar,kış,soğuk moğuk,bıktık,bezdik demeden görevlerimizi(görev oldu artık yapcak bi şey yok)yerine getirdik.Ben ki 26.güne kalmaz adet olurum 32.güne kadar tık yok.Tabi bu arada testler yapıldı beklenen bi şeyde yok.Olacağından da değildi ama olsun deneyelim içimizde kalmasın dedim.Neyse klomen olayını da kapatmış olduk böylece.Ama alkanda her zaman bir B planı olur ya b,c,d,e hepiciği bitmiş oldu böylece.Derken maicim devreye girdi.Hiç yanaşmadığım bir konuda beni ikna etti.Sen de benim gibi kumbara yap dedi.Git iki ayda bir varsa toplat,dondur biriktir yaz başı transfer yaptır dedi.Valla denemekte yarar var diye düşündüm.Tek yumuta tek embrio ile olmadı gördük.Gerçi benim hiç bir zaman pgt yaptırmak gibi bir şansım olmaz biliyorum ama hiç değilse birden fazlasıyla şansımı denemek istiyorum.Kısacası önümüzdeki adet dönemimde ver elini memorial.Ocağın sonlarına denk geliyor.Tam da yarı yıl tatili gibi.Reiscim belki aynı dönemlerde tedavimiz başlar belli olmaz....Çok gezicez senle çoook.Kampa nerelerdesin.Çık gel katıl sende bizeeee...Semra Hanımın elleri üçümüze de aynı anda bi değsin.Bellimi olur canım yaaaa
Neyse kızlar benim sevgili birazdan gelir.Yavaş yavaş çıkayım şimdi.Kararımı sizlerle paylaşmak istedim.Ben sizsiz hiiiç bir şey yapamam bilirsiniz.Herkese sevgiler....

Toana sözüm sana değil ciim,online görünüyorsun.Canlı canlı iyi akşamlar sana ve minik kızlarınaa...
Eskileri geçtik yenilerde terkettiler burayı valla ya:KK43:((Giriyorum yazıyorum dönüp geliyorum üç beş kişi bile yazmamış.Arkadaşlar noooldu vaz mı geçtiniz bu işlerden yoksa!Eğer öyle bir durum varsa kızarım söyliim.Bana bakın örnek alın.Yorulmak yok yola devam.Geçen ay klomen içtim,10.gün dr a gittim oooooo dedi iki yumurta birisi üç beş saate kalmaz çatlar.Rahim kalınlığı da süper görünüyor.Çatlatma vermeyelim doğal akışına bırakalım ki negatif bir etki yapmasın ilaç.E iyi dedik.Karı koca kar,kış,soğuk moğuk,bıktık,bezdik demeden görevlerimizi(görev oldu artık yapcak bi şey yok)yerine getirdik.Ben ki 26.güne kalmaz adet olurum 32.güne kadar tık yok.Tabi bu arada testler yapıldı beklenen bi şeyde yok.Olacağından da değildi ama olsun deneyelim içimizde kalmasın dedim.Neyse klomen olayını da kapatmış olduk böylece.Ama alkanda her zaman bir B planı olur ya b,c,d,e hepiciği bitmiş oldu böylece.Derken maicim devreye girdi.Hiç yanaşmadığım bir konuda beni ikna etti.Sen de benim gibi kumbara yap dedi.Git iki ayda bir varsa toplat,dondur biriktir yaz başı transfer yaptır dedi.Valla denemekte yarar var diye düşündüm.Tek yumuta tek embrio ile olmadı gördük.Gerçi benim hiç bir zaman pgt yaptırmak gibi bir şansım olmaz biliyorum ama hiç değilse birden fazlasıyla şansımı denemek istiyorum.Kısacası önümüzdeki adet dönemimde ver elini memorial.Ocağın sonlarına denk geliyor.Tam da yarı yıl tatili gibi.Reiscim belki aynı dönemlerde tedavimiz başlar belli olmaz....Çok gezicez senle çoook.Kampa nerelerdesin.Çık gel katıl sende bizeeee...Semra Hanımın elleri üçümüze de aynı anda bi değsin.Bellimi olur canım yaaaa
Neyse kızlar benim sevgili birazdan gelir.Yavaş yavaş çıkayım şimdi.Kararımı sizlerle paylaşmak istedim.Ben sizsiz hiiiç bir şey yapamam bilirsiniz.Herkese sevgiler....

alkancım ne yapalım tatlım elalem dolara mülke yatırım yapar.biz geleğe emriyoya.em önemliside o bence.demokraside çareler tükenmez.dilerim başka yollar aramaya gerek duymayız artık. inşaAllah 2013 bizlerin yılı olacak.bence şansın böyle daha fazla olur.

inşallahh Rabbim daha fazla aratmadan nasıp eder.Benim ilk denemem olcak ne güzel pes etmıyosunuz biz eşimle diyoruz bir kere deneriz olmasssa olmaz.çok güzel vazgeçmemeniz

inşallahh Rabbim daha fazla aratmadan nasıp eder.Benim ilk denemem olcak ne güzel pes etmıyosunuz biz eşimle diyoruz bir kere deneriz olmasssa olmaz.çok güzel vazgeçmemeniz

merhaba canım başaranlar vazgeçmeyenlerdir.duana amin diyorum.bence sizde bir defa ile kalmayım.dilerim ilk seferde bebeğiniz gelir inşaAllah.

X