- 26 Kasım 2010
- 469
- 80
hoş geldin bella canım dr cem bey konusunda çekimser olman gayet normal.tüp bebek tedavisi ha deyinde tekrar terkarar nenecek bişey değil.bence rahim filmini baştan çektir ama gideceğin merkezle konuşarak.çünkü bazı merkezler illa istedikleri yerde çektirmek ister.mutlaka yapılması geren tahlillerde vardır.sana tavsiyem memorial.burdaki bir çok arkadaş orada evladına kavuştu.
öncelikle hoş geldin diyorum ve bende mai gibi memorial şişli hatta semra kahraman diyorum,vaktin yoksa telefonla görüş mailleş bazı testler birkaç ayda çıkabiliyor özellikle genetik testleri tüm hazırlığını yapıp buraya öyle gelebilirsin.ALLAH yardımcın olsun.kayınvalidenede kafanı takma dile getirmeyenlerinde %90 inin içinden geçen bu.
Mai cok tesekkur ederim cevabin icin, korktum acikcasi doktorla yazismalarimizdan sonra..ameliyat oldugumda cok cok ilgiliydi aslinda, ne zaman istesem ulasabldim doktoruma, her sorumu cevapladi, telefonunu acamazsa hemen geri aradi, vs. ve ameliyatta sonra agri kesici bile almadim, cok iyi bir doktor. Ama bu tup bebek konusunda cok daha titiz davranmaya calisiyorum ve amerikan hastanesilye ilgili yazilnlar hic hosuma gitmedi:)
Cok tesekkurler tekrar, senin tedavin ne durumda, hamile miydin yoksa sen? umarim okuyamadigim o birkac sayfa icinde basarmissindir..sevgiler.
hayır canım daha değilim.inşaAllah yakında olur.ben emriyo biriktiriyorum genetik inceleme yaptırmak için.sonrasında transfer edilecek inşaAllah.
beşkerebeşşşş
nerdesin kuzum iyimisin epey oldu uğramayalı.
bellegasca..canim hosgeldin buraya bizim sayfamiza..burada hersey var uzuntu gozyasi ve sevinc tabi sonunda mutluluk var..umarim burasi sanada ugur getirecek emin ol..insallahh..gurbetcisin ha benim gibi..bende hollanda da yim senden cok yakinim canim trkiyeme ama yinede uzagim memeleketime sevdiklerime ve vatanima..saglik olsun buralar gurbet eller bize vatan oldu napalim..artik dogdugumuz degil doydugumuz yerdeyiz esimizin yaninda ..rabbim basimizi bozmasin cumlemizinde insallahh..canim bende sana memoriyali tavsiye ediyorum..ben 5 defa burada denedim olmayaninca..burdaki arkadaslariminda tavsiyeleriyle..ist bula gittim ..tahliller film derken..igneler ve transfer oldum ,,ve ikizlerim geldi..cok sukur ayin 17 sinde 3 ayimiz bitiyor..rabbime cok sukurr..darisi sana..fikrim vaz gecme pes etmeden yoluna devam et..ve istanbula gel gecikme..evet zor ama yollar uzak ama evlat sahibi olmak icin inana bana insan herseyi goze aliyor..ben gecen sene istanbuldaydim aralikta tedavime basladim ve ocakta hamileydim darisi sana ve burda tedavi goren arkadaslarima insallahh..bol sanslarr..
Toana cok tesekkur ederim, insallah ugur getirir burasi..oncelikle cok cok cok sevindim gebeligine, insallah sag salim kucagina alirsin bebeklerini, sevgiyle buyutursun..Ben de Kanada dayim evet, cok cok zor uzakta olmak, sen Hollanda dasin, yakin en azindan..ben cok uzaktayim, bir de ikizim var benim Istanbulda, o yuzden cok zorlaniyorum..ama yavas yavas alisicam yapicak bisey yok..Off 2 ay once ablam hamile kaldi, 43 yasinda ve kendiliginden hamile kaldi..ustelik 35-39 yas arasinda hamile kalmaya cok ugrasti ve 4 ylda ancak oldu ama bu sefer hic beklemedigi bir anda oldu ve zaten 2 tane cocugu oldugu icin ve cok yogun calistigi icin aldirmayi secti..Simdi ise ikiz kardesim hamile, ustelik iliskiden sonra ertesi gun hapi kullanmasina ragmen, yani ayiptir soylemesi ailede butun kizlar damizlik gibi:) ben haric..dalga mi geciyosunuz mahsus mu yapiyosunuz dedim az once, aramayin beni bi daha dedim, cok guldu herkes..napalim sakaya vuruyorum ama biraz uzulmuyorum degil yani..Neyse, olacak elbette birgun Allah'in izniyle, ben gayet pozitifim bu konuda, belki de kendiliginden olur kimbilir..olmazsa da mayis gibi dooogru Semra Kahraman'a :)
Sana harika ve cok rahat bir hamilelik dilerim, tadini cikar, naz yap bol bol
Sevgiler
canım toana bebeklerini doğurdu üç aylık olmak üzereler.rabbim esirgesin onları ve tüm bebekleri.darısı bizlere inşaAllah.
merhaba arkadaşlar ben bu formu dışarıdan çok takip ederdim ve paylaşımları çok beğenirdim.ne kadar güzel herkes birbirine destek oluyor.ben 42 yaşındayım bursadayım geçen ay ilk defa tüp bebek denedim.3 yumurta gelişti 2 tane embriyo oldu 4.gn gelişimleri durdu transfer bile yapılamadı yani..hala üzgnüm ama sizleri okudukça ümitlendim.eşimde 0 morfolojı doktor morfolojiyi kafana takma dedi..ama yumurtalardan yaştan dolayı çok kalitesiz.bana bu durumu düzeltebileceğim tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim sevgiler
canım, ALLAH razı olsun.seninde transferin hayırlı olsun,test günün ne zaman beraber sayalımmı?izmirde benim için olumsuzdu.kentte çok denemem oldu.irembe şifa dada denememlerim oldu.geçen sene asm de denedim istanbulda transferim oldu ancak hiçbir testim yapılmadığı için pıhtılaşma problemim bilinmiyordu iğne kullansaydım tutunurmuydu bilmimiyorum.bu kadar denemeden sonra biliyorum ki bu işin merkezi istanbul.inşaallah başka denemelere gerek kalmaz olumlu haberinle mutlu oluruz
merhaba arkadaşlar ben bu formu dışarıdan çok takip ederdim ve paylaşımları çok beğenirdim.ne kadar güzel herkes birbirine destek oluyor.ben 42 yaşındayım bursadayım geçen ay ilk defa tüp bebek denedim.3 yumurta gelişti 2 tane embriyo oldu 4.gn gelişimleri durdu transfer bile yapılamadı yani..hala üzgnüm ama sizleri okudukça ümitlendim.eşimde 0 morfolojı doktor morfolojiyi kafana takma dedi..ama yumurtalardan yaştan dolayı çok kalitesiz.bana bu durumu düzeltebileceğim tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim sevgiler
kimse yok galiba..neyse beni unutmayın cevap bekliyorum ben yine uğrarım sevgiler
hoşgeldin bigbird,malesef bu yaş meselesi hep önümüzde ama kaliteyi arttırman için bitkisel kürler deneyebilirsin.arısütü bal polen ve çörekotu karışımını hergün sabah akşam ye.aslanpençesi hayıttohumu civanperçemi çayı iç,bu arada omega3 tabletlerini unutma birde tabi incir kürü var.bunları uygularsan ve yediklerinede dikkat edersen inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım.
hoş geldin bigbid çoğumuz çalıştığı için gün içinde burada olamayabiliyoruz.kimse kolay unutulmuyor burda.iyiki geldin buraya seninyerin burası.bernaya katılıyorum o kürleri uygula yumurta kalitesi yükseliyor.mesela bende ilk denede dr olmadı dedi 6 yumurta olmuştu toplanmıştı ama ne olmamıştı hala anlamış dedğilim ki üç denemeden sonra onu bıraktım zaten.neyse şu anda yeteri kadar emriyo dondurdum.inşaAllah darıs sana ve tedavide olan herkese.sormak istediğin olursa buradaki herkes elinden geldiğince yardımcı olur.sen hep gel buraya